Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من اگر مثلا بخوام چندتا انیمه هم رده(حالا اختلاف میلی متری پایین تر! :-" ) از وان پیس نام ببرم،یکیش همین FMA:Bـه! :d
بدانید و آگاه باشید که از خدایان دنیای انیمه ـست! و همینطور که پویا گفت از واجبات هر انیمه بینی هست :d
همون قسمت های اولشم یه چیزی داره 100 برابر برتر هر انیمه ای که خین و خین ریزی و ... داره! :| (از نظر دارک بودن:-" )

@xbla69
در مورد آهنگ هم برو سراغ @Police _ 110 البته فکر کنم چندتا دیگه از بچه ها هم دنبال کنند اخبار خواننده ها رو :d

---
بعد از مدت بسیار طولانی هم دیدن محمدعلی @Ooops باعث شد اشک در چشمانمان حلقه بزند :(

مشکل اینه که نمیشه به ایشون پ.خ داد
حالا چه خاکی تو سرم کنم یه هفتس دنبالشم هی دارم دمو 30 ثانیه ای شو گوش میدم :(

من اگر مثلا بخوام چندتا انیمه هم رده(حالا اختلاف میلی متری پایین تر! :-" ) از وان پیس نام ببرم،یکیش همین FMA:Bـه! :d
بدانید و آگاه باشید که از خدایان دنیای انیمه ـست! و همینطور که پویا گفت از واجبات هر انیمه بینی هست :d
همون قسمت های اولشم یه چیزی داره 100 برابر برتر هر انیمه ای که خین و خین ریزی و ... داره! :| (از نظر دارک بودن:-" )

@xbla69
در مورد آهنگ هم برو سراغ @Police _ 110 البته فکر کنم چندتا دیگه از بچه ها هم دنبال کنند اخبار خواننده ها رو :d

---
بعد از مدت بسیار طولانی هم دیدن محمدعلی @Ooops باعث شد اشک در چشمانمان حلقه بزند :(

برام یه چالش اساسی درست کردی.:دی

دقیقاً با چه متر و معیاری به نظرت FMA:BH هم رده (تازه چند میلیمتر پایین تر از) وان پیسه؟

ماســـــــــــــــــــــــاکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا:>

FMA طاق انیمه های شونن ـه. از زمان تموم شدن FMA هنوز هیچ حرف جدیدی در گونه ی انیمه ها/مانگاهای شونن زده نشده!

- - -ویرایش - - -

فقط اومدم همین رو بنویسم برم :دی

یادش بخیر یه دوستی اومد توپید به ما که ناروتو در حال حاضر "بهترین دوران خودش" رو داره میگذرونه و ماها الکی داریم بهش فحش میدیم و هیتریم و فلان و بیثار. از اون لحظه تاریخی بیش از یک سال میگذره (More or less)

انیمه ناروتو در سال گذشته فقط 8 قسمت canon داشته. دقت کنید. 8 قسمت. باقی یا فیلر کامل بوده یا مثلا 2 3 دقیقه کنن و باقیش فلش بک.
این در حالی هستش که مانگا سال پیش نوامبر تموم شدش. بیشتر از یک سال از سورس اصلی.

آمار خوبی نیست، نه :دی؟ too bad.
چون 2016 هم به همین روال ادامه خواهد داشت :دی از بهار تا تابستان یه سری فیلر هست برای ایتاچی. بی شرف ها اومدن مثلا اسمش رو عوض کردن که به عنوان انیمه جدا به خورد ملت بدن ولی خب عمرا :دی از تابستان تا زمستان هم یه آرک برای کاگویا هستش که 99درصد فیلر و فلش بک هستش. یعنی به احتمال زیاد، ما تا2017 قسمت canon نخواهیم داشت :دی این میشه توی 2 سال یه انیمه ما ممکنیم 10 قسمت کنن داشته باشیم.

قضاوت با خودتون :دی واقعا به شکل تمسخرآمیزی مانگا این سری نابود شد و انیمه اشم پشت بندش با خاک یکسان شد.

من نمی خوام به مانگای ناروتو انتقاد کنم. بالاخره نویسنده یه چیزی نوشته و تموم شده رفته پی کارش و به مرده هم لگد زدن نشاید:دی

اما اگر یه نفر با رسم شکل به من نیشان دهد چی توی مغز سازنده های انیمه می گذره من خوشحال میشم.

یه موقع از از یه مانگای در حال پخش یه عنیمه میسازن، که مانگاش رو علم کنن. اما این دیگه یعنی چی؟

• Love
Reactions: Straw Hat Luffy
من نمی خوام به مانگای ناروتو انتقاد کنم. بالاخره نویسنده یه چیزی نوشته و تموم شده رفته پی کارش و به مرده هم لگد زدن نشاید:دی

اما اگر یه نفر با رسم شکل به من نیشان دهد چی توی مغز سازنده های انیمه می گذره من خوشحال میشم.

یه موقع از از یه مانگای در حال پخش یه عنیمه میسازن، که مانگاش رو علم کنن. اما این دیگه یعنی چی؟

شیخ اینا باید دی وی دی و بلوری بفروشن و تا وقتی ناروتو انقدر معروفه فیلر های مزخرفش هم خوب میفروشه ... الان هم به اسم ایتاچی میخوان فیلر بزنن که ملت بریزن بخرن دیگه.شاید هم میخوان یه سری رو جون به لب کنن که مانگا رو بخرن.کلا همش بحث پوله.

برام یه چالش اساسی درست کردی.:دی

دقیقاً با چه متر و معیاری به نظرت FMA:BH هم رده (تازه چند میلیمتر پایین تر از) وان پیسه؟

ماســـــــــــــــــــــــاکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا:>

FMA طاق انیمه های شونن ـه. از زمان تموم شدن FMA هنوز هیچ حرف جدیدی در گونه ی انیمه ها/مانگاهای شونن زده نشده!
متر و معیارش اینه که وان پیس بهترین انیمه و محبوب ترین انیمه ی من میباشد! :d
وقتی چنین وضعیه خوب یعنی FMA برام بهتر از وان پیس نیست دیگه! :d یعنی انقدر عجیبه؟ :d
طاق انیمه های شونن برای من وان پیسه! بحث سلیقه هم هست،همینه که داریم! :d

---
این داستان ایتاچی مگه قرار نبود اسپیشال باشه؟ الان قراره به عنوان قسمت های هفتگی پخشش کنند؟ :|

متر و معیارش اینه که وان پیس بهترین انیمه و محبوب ترین انیمه ی من میباشد! :d
وقتی چنین وضعیه خوب یعنی FMA برام بهتر از وان پیس نیست دیگه! :d یعنی انقدر عجیبه؟ :d
طاق انیمه های شونن برای من وان پیسه! بحث سلیقه هم هست،همینه که داریم! :d

---
این داستان ایتاچی مگه قرار نبود اسپیشال باشه؟ الان قراره به عنوان قسمت های هفتگی پخشش کنند؟ :|

قبلا جوری گفته بودن که انگار یه سری متفاوت از ناروتو شیپوردنه اما اخیرا گفتن که نه تو همین شیپودن پخشش میکنن :|

البته فیلر که نمیشه گفت چون یه داستان رسمیه و طبق 2 تا کتاب داره ساخته میشه

من که دلم میخواد 100 قسمت راجع به ایتاچی ببینم تا اینکه فیلرای مزخرف الانش رو :d

سلام
ناروتو قسمت چنده الان ؟
فکر کنم از حدود 430 440 ولش کردم تا تکلیفش مشخص بشه .
هنوزم از اون فیلر شترمرغیا و چرت و پرتا داره ؟ :دی
تا الان 443 قسمت اومده
یه جورایی دارن داستان گذشته رو یه جور دیگه نمایش میدن (مروری به گذشته ولی با داستان مختلف )

ناروتو رو بشینید مانگا بخونید،خیال خودتون رو راحت کنید :دی
اینا عمرا تموم نمیکنند انیمه رو! :|
انقدر فیلر میدن تا بتونند Naruto Storm 5 و 6 و 7 و ... هم بسازن و اونجا کاراکترهای فیلر رو وارد کنند:-"

ناروتو رو بشینید مانگا بخونید،خیال خودتون رو راحت کنید :دی
اینا عمرا تموم نمیکنند انیمه رو! :|
انقدر فیلر میدن تا بتونند Naruto Storm 5 و 6 و 7 و ... هم بسازن و اونجا کاراکترهای فیلر رو وارد کنند:-"

آخه به بازیا هم ربط نداره :d این Bandai Namco براش فرقی نمیکنه انیمه تموم شده باشه ادامه دار باشه یا . . . همینجوری میسازه :d البته منم همیشه با کله میخرم هرچی بدن :d

از طرفی هم صفحه پیش گفتن که میخوان بلوری هاش رو بفروشن که پول بگیرن خب اینا این آرک ایتاچی رو OVA میکردن که بهتر بود اینجوری هم پول فروش OVA میرفت تو جیبشون هم انیمه یه مشت فیلر مزخرف دیگه نشون میداد که از اونا هم پول بگیرن :d کلا معلوم نیست فازشون چیه

البته یه موردی هم هست

اگر سری اول ناروتو رو یادتون باشه اونم وقتی که تموم شد شونصد قسمت فیلر نشون داد و فقط فکر کنم قسمت آخرش بود که دوباره داستانی بود و بعدش زرت شیپودن هم ساخته شد

کیشیموتو هم که چند وقت پیش تایید کرد که رو یه سری مانگای دیگه از ناروتو داره کار میکنه که راجع به این بچه های مسخرشونه شاید انیمه سازا منتظرن اون مانگا رو هم شروع کنه و پیش بره که بعد شیپودن و سریع Gaiden رو نشون بدن و بعدشم این سری جدیده :)) دارن آینده نگری میکنن :d

راستی این باندای مسخره نمیخواد یه .hack دیگه بسازه؟ :|

کسی اینجا مانگای Kuroshitsuji رو میخونه؟ :d

من خیلی وقت بود نمیخوندمش چون اونموقع اوایل آرک مدرسه شبانه روزیه بود و خیلی خفن بود نمیتونستم یه ماه برا هر چپتر صبر کنم الان که خیلی رفته جلو دوباره شروع کردم خوندن و فعلا تو کف و خون به سر میبرم :d

و اینکه این آرک 30 درصدش Kuroshitsujiیه و 70 درصدش مانگاهای دیگست XDDD یه سری کاراکترا یه سری تکنیکا یه سری دیالوگا دقیقا از بقیه چیزا کش رفته :)) مثل Prince of Tennis و Kuroko no Basket و Uta no Prince-sama و . . .

کسی اینجا مانگای Kuroshitsuji رو میخونه؟ :d

من خیلی وقت بود نمیخوندمش چون اونموقع اوایل آرک مدرسه شبانه روزیه بود و خیلی خفن بود نمیتونستم یه ماه برا هر چپتر صبر کنم الان که خیلی رفته جلو دوباره شروع کردم خوندن و فعلا تو کف و خون به سر میبرم :d

و اینکه این آرک 30 درصدش Kuroshitsujiیه و 70 درصدش مانگاهای دیگست XDDD یه سری کاراکترا یه سری تکنیکا یه سری دیالوگا دقیقا از بقیه چیزا کش رفته :)) مثل Prince of Tennis و Kuroko no Basket و Uta no Prince-sama و . . .

من چند ماه پیش میخوندمش ، تا اونجایی که سباستین افتاده دنباله مدیره مدرسه ، دقیقا تا اونجایی که داره میگیرش فقط کت مدیره میمونه تو دستش :d

من چند ماه پیش میخوندمش ، تا اونجایی که سباستین افتاده دنباله مدیره مدرسه ، دقیقا تا اونجایی که داره میگیرش فقط کت مدیره میمونه تو دستش :d

بگیر سریع ادامشو بخون :d این آرک غیر از اولش بقیش از کوروشیتسوجی بودن درومده بود که اتفاقا به نظرم بد نیست یه حالی داد یه تغییر به موقعی بود :d ولی آخر این آرک دقیقا بعد از فینال همون Kuroshitsuji میشه باز :d خیلی خفنه آخرش

من خودم همون جایی که هستی رو خوندم خیلی دوست داشتم بدونم این مدیره واقعا کیه که اینجوری Sebi رو سر کار گذاشت :d

پارت دوم لیست زمستون من :

Divine Gate : یا توجه به داستان کلیشه ایش فقط یه روایت خوب و کاراکتر های ذرست حسابی میتونه نجاتش بده فعلآ امید خاصی بهش ندارم

attachment.php

Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 2 : یکی از کارایی که حیلی منتظرش بودم فصل دوم این انیمست که با نمایش قصل اول واقعآ توقعات رو بالا برد

attachment.php

Hai to Gensou no Grimgar : تو این چند سال شاهد انیمه های زیادی بودیم که وارد بازی های کامپیوتری شدن و داستان از اونجا روایت میشه و اگه انصاف زو در نظر بگیریم در مجموع کارهای خوبی بودن و امیدوارم ابن انیمه هم ما رو راضی نگه داره

attachment.php

HaruChika: Haruta to Chika wa Seishun Suru : وقتی تریلر کار رو دیدم هیچ احساسی نسبت به انیمه نداشتم و یا توجه به داستان ترجیح میدم برای نظر دادن ذر موزدش تا پخش انیمه صبر کنم

attachment.php

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo : از اون انیمه هی شاد و شنگولی به نظر میرسه که تو هرفصل شاهد یکی ذوتا ازش هستیم و این سوال پیش میاد که ایا امتحانش میکنم ؟ در جواب باید بگم چرا که نه :d

attachment.php

Musaigen no Phantom World : از اون داستان های کلیشه ای که احتمال دراپ کردنش بسیار بالاست

attachment.php

Norn9: Norn+Nonet : هم تریلرش رو دیدم هم داستانش رو ولی هنوز برلم جا نیفتاده فازش چیه با دیدن یکی دو قسمت ازش تصمیم میگیرم ادامه بدم یا نه

attachment.php

Prince of Stride: Alternative : یه کار ورزشی که امیدوازم سطخ قابل قبولی داشته باشه تو این چند سال اخیر فقط Free بوده که نا امیدم کرده

attachment.php

Schwarzesmarken : هیچوقت مبونه خوبی با کارهای رباتیک نداشتم ندارم باید از لجاظ داستانی خیلی خوب باشه که یهش امیدوازشم

attachment.php

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu : یکی دیگه از انیمه هایی که خیلی منتظزشم همین انیمست داستان زندگی یه نقال ژاپنی که فقط داستابش وجه تمایز ابن انیمه با تمام انیمه های این فصل خواهد بود با دبدن تریلرش هم میتونم بگم میره که به شگفتی این فصل تبدیل بشه

attachment.php

Attachments

• 20643-LXBnRdgukRsH.jpg
    20643-LXBnRdgukRsH.jpg
    39.9 KB · مشاهده: 117
  • 20972-z63ZkeDgiOhp.jpg
    20972-z63ZkeDgiOhp.jpg
    33.2 KB · مشاهده: 120
  • 21201-hrL5dLZiO2sY.jpg
    21201-hrL5dLZiO2sY.jpg
    26.3 KB · مشاهده: 117
  • 21202-PRIdvS9HW8oF.jpg