Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت اول به نظرم واسه مقدمه خوب بود و میشه به ادامه ی انیمه امیدوار بود صحنه ی مسابقم به نظرم خوب درست کرده بودن و پتانسیل هیجانی شدن رو تا حدودی داره

اینو قسمت اولش و اشتباهی (8-|) به جای یه انیمه دیگه dl کردم ولی بازم نشستم دیدم و الان کاملا پشیمونم به شدت مضخرف بود تو همین یک قسمت :-& فقط صحنه ی آخرش که نشون میداد پسره عاشق اون معلمس جالب بود :d = Drop

هیچ نکته ی مثبتی نداشت انیمه و از قسمت اول به نظر میومد خیلی راحت بشه اتفاقای انیمه رو حدس زد = Drop

بین انیمه های این فصل که تا حالا دیدم این بهترین شروع و داشت و واقعا خوشم اومد امیدوارم همینجوری ادامه بده :x

اینم با اینکه امیدی نداشتم بهش ولی به نظرم خوب بود مخصوصا که راجع به galge ست اونم از شواهد برمیاد که Yuri باشه :d درکل امیدوارم یه کار متوسط رو بالا دربیاد

این انیمه هم نکته ی مثبتی نداشت و خیلی کاره کلیشه یی به نظر میومد و نکته منفیشم از نظره من گرافیکشه که به نظرم خیلی داغون بود ولی بازم یه قسمت دیگه میبینم بعد تصمیم میگیرم که Drop کنم یا نه

اینم احتمالا یه کاره متوسط رو به پایین یا ضعیف میشه چیز جالبیم قسمت اول نداشت قسمت بعدی معلوم میکنه Drop میشه یا نه

پ.ن : دوستان این Ansatsu Kyoushitsu چجوریه اوضاعش ؟؟ ارزش دیدن داره ؟؟

آخرین ویرایش:
پ.ن : دوستان این Ansatsu Kyoushitsu چجوریه اوضاعش ؟؟ ارزش دیدن داره ؟؟
بله! >:) >:) >:)
الان پرهام میاد ترورم میکنه :d

ولی در کل که من باهاش حال کردم! کلا کورو سنسه،سنسه ی جالبیه! دانش آموزا هم همینطور>:)

سلام
بله! >:) >:) >:)
الان پرهام میاد ترورم میکنه :d

ولی در کل که من باهاش حال کردم! کلا کورو سنسه،سنسه ی جالبیه! دانش آموزا هم همینطور>:)
خو وقتی میای از انیمه ای که در بهترین حالتش قابل قبول حساب میشه ، اینجوری تعریف میکنی ؛ بایدم ترورت کنیم :دی

سلام؛
دوستان من خیلی وقته انیمه ندیدم و کلا از میادین به دور بودم:d
اولین سوالم اینه که فصل دوم Psycho-Pass اومده؟
دوم اینکه کاره تموم شده و جدیدی پیشنهاد ندارید؟
ممنون واسه همکاریتون:d

سلام

خو وقتی میای از انیمه ای که در بهترین حالتش قابل قبول حساب میشه ، اینجوری تعریف میکنی ؛ بایدم ترورت کنیم :دی
چه تعریفی :دی منم نگفتم شاهکاره و ... که! گفتم باحاله :دی

سلام؛
دوستان من خیلی وقته انیمه ندیدم و کلا از میادین به دور بودم:d
اولین سوالم اینه که فصل دوم Psycho-Pass اومده؟
دوم اینکه کاره تموم شده و جدیدی پیشنهاد ندارید؟
ممنون واسه همکاریتون:d
فصل دوم P-P رو نبینی بهتره:-" برو مستقیم فیلم رو ببین:-" (البته حالا شاید بشه گفت فصل دوم بدک نبود،اما در مقابل فصل اول هیچی نبود رسما! :| )

خیلی جدید که نیستن ولی یک سال اخیر Death Parade و Shigatsu wa Kimi no Uso رو فعلا یادم میاد که کار خیلی خوبی بوده باشن و تموم شده باشن کاملا :دی

درود بر همه!
آقا این سری Monogatari رو ما از کجا شروع کنیم و کجا تموم کنیم؟ :d یه توضیحی میدین درمورد ترتیب سریاش؟
به این صورت باید ببینید
Bakemonogatari
Nisemonogatari
Nekomonogatari
Monogatari Series: Second Season
Hanamonogatari
Tsukimonogatari
Owarimonogatari
Kizumonogatari هم پارت اولش اکران شده ولی تا کامل شدنش و نسخه ی بلوری حالا حالا ها باید صبر کنیم

Beck رو دیدم....
این واقعا پایانش این بود؟؟؟
خیلی بد تموم شد. احیانا از اینا نی که تو مانگا ادامه دادن؟
Sakamichi no Apollon رو هم از پایانش خوشم نیومد.

آقا جدی جدی چه فصل داغونی داریم :| برا من که بجز Durarra هیچ چیز هیجان انگیز دیگه ای در انتظار نیست :|

آخه بدبختی اینه که فصل زمستون تنها فصلیه که انیمه هارو درست و حسابی میشه دید چون فصل پاییز آخرش امتحاناتت شروع میشه. فصل بهار هم همینطور فصل تابستون هم برا منی که واحد برمیدارم زیاد فرق نمیکنه :d البته باز تابستون خیلی بهتره

ولی زمستون وقتی شروع میشه که امتحانات تموم شدن و آخرشم اتفاقا هممون تو تعطیلی هستیم :d

دیگه مطمعن شدم این فصل یه چیزیش هست :))

از یه Hai to Gensou no Grimgar احتمال میدادم خوشم بیاد که قسمت اولش بد نبود اما کدوم احمقی فکر کرده اون صدا به شخصیت اصلی میخوره؟ :| یعنی هرچیش هم معرکه بشه صدای شخصیت اصلی انقدر ناهمخونی با خودش داره که اعصاب خورد میکنه :d

راستی چند روزیه که چپتر جدید مانگای Owari no Seraph اومده و خداروشکر با اینکه یکم تغییرات داشته نسبت به انیمه ولی اتفاقات مهمش همونایی بوده که نشون دادن :d

آخرین ویرایش:
واس کسی که تازه میخواد انیمه دیدنو شروع کنه چی پیشنهاد میدین؟
و البته همینطور انیمیشن های سریالی...

Wellcome to n.h.k
attack on titan
اگرم طنز میخواین lovely complex
Angel beats. هم داستانش از قسمت سه به بعد خیلی توپ میشه

Aoi.Bungaku. هم خیلی جذاب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or