اره بابام تازه فصل 1 رو دیدی برو فصل دوم رو شروع کن که ادامه همینه!!!فصل دوم چندین بابر زیباتر از فصل1 هستش25 قسمت دیدم!یه فصل حساب میشه یا دو فصل؟
![]()
اره بابام تازه فصل 1 رو دیدی برو فصل دوم رو شروع کن که ادامه همینه!!!فصل دوم چندین بابر زیباتر از فصل1 هستش25 قسمت دیدم!یه فصل حساب میشه یا دو فصل؟
![]()
جدی!؟اره بابام تازه فصل 1 رو دیدی برو فصل دوم رو شروع کن که ادامه همینه!!!فصل دوم چندین بابر زیباتر از فصل1 هستش
از بیخ گوشمون گذشت!#
در حد همین فصل یکش هم باشه عالیهفصل اول و دوم در یک حدن بیش از حد خودتو هایپ نکنی نا امید بشی:d
آقا یه انیمه ی ومپایری خفن معرفی کنید.اکشن و خون و خون ریزی دیگه:dنکته ۱:ترجیحا از این تغییر شکل ها مثل AOTنداشته باشه که یه مرتبه برن تو یه حالتی شکلشون تغییر کنه بزنن همه رو داغون کنن.نکته ۲:مثل Strike the blood نباشه که هر چیزی بود به جز ومپایری.از خون آشام بودن فقط ایمورتال بودن و خون خوردن داشت که همونم برای مقاصد ناصحیحی استفاده شده بود:d
:d

مردک فلان

(البته زنده بودن ساسکه مطمئنا اونقدر هم هپی اندینگ نیست
چندش...
)
این 2تا کاپیتان به این خفنی،تو یک ثانیه ترکیدن
بعد الان که زامبی شدن، 10 برابر قوی تر شدن
این 2تا خط رو صورتشم شبیه سرخپوست ها کردتش :d اصلا چیز خوفیه! 
چه وضعه زامبی بازیه آخه!
تازه زامبی های همدیگه رو هم کش میرن :d 
حالا میان نشونش میدن اینم زامبی شده

با مردم درگیر شده بود! 
البته اگر قرار بود بلای رئیس قبلی سرش بیاد،همین بهتر که نشد
بابا بزنید این دوفلا رو دیگه خیلی این آرک داره طولانی میشه!!مانگا ناروتو 692
خوشم اومد از ساسکه. با اینکه دوباره وحشی شده، ولی با عقیده اش راجب کشتن کاگه ها و موقعیتی که اونا باعث و بانیش شدن رو یه جورایی میتونم متوجه شم. قضیه بیجوهارو نه ولی. کلا من منتظر این بودم چون واقعا از مادارا و اون کاگویا خسته شده بودم!
مانگا وان پیس 760
نابود شد لاوبابا بزنید این دوفلا رو دیگه خیلی این آرک داره طولانی میشه!!
یه سوال، دوفلا وقتی حرف از نوبل بودن زد، اولین چیزی که به ذهنم اومد سابو بودش. یعنی ممکنه ربطی به هم داشته باشن یا من دارم نوب بازی در میارم؟
جمع کنه بره باو! :d
میزوکاگه هم فکر نکنم خطایی کرده باشه! اون 2تا پیرها شاید! 
کلا به نظرم هیچجوره به هم ربط ندارن! :d
تازه هنوز خیلی جا برای طولانی تر شدن داره اگر اودا بخواد گروه سانجی رو نشون بده
) طولانی هستن