Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اره بابام تازه فصل 1 رو دیدی برو فصل دوم رو شروع کن که ادامه همینه!!!فصل دوم چندین بابر زیباتر از فصل1 هستش
جدی!؟:دی
ایول:دی
میخواستم بپرسم فصل 2ـش هم مثل 1ـش خوبه که خودت جواب دادی:دی
گفتم تموم شد الان باید برم مانگا بخونم!8-| از بیخ گوشمون گذشت!#:-s :دی

فصل 2ـش اینه دیگه آره؟
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2

آقا یه انیمه ی ومپایری خفن معرفی کنید.اکشن و خون و خون ریزی دیگه:dنکته ۱:ترجیحا از این تغییر شکل ها مثل AOTنداشته باشه که یه مرتبه برن تو یه حالتی شکلشون تغییر کنه بزنن همه رو داغون کنن.نکته ۲:مثل Strike the blood نباشه که هر چیزی بود به جز ومپایری.از خون آشام بودن فقط ایمورتال بودن و خون خوردن داشت که همونم برای مقاصد ناصحیحی استفاده شده بود:d

آقا یه انیمه ی ومپایری خفن معرفی کنید.اکشن و خون و خون ریزی دیگه:dنکته ۱:ترجیحا از این تغییر شکل ها مثل AOTنداشته باشه که یه مرتبه برن تو یه حالتی شکلشون تغییر کنه بزنن همه رو داغون کنن.نکته ۲:مثل Strike the blood نباشه که هر چیزی بود به جز ومپایری.از خون آشام بودن فقط ایمورتال بودن و خون خوردن داشت که همونم برای مقاصد ناصحیحی استفاده شده بود:d

Hellsing

فک کنم 10-12 تا OVA داره . هر کدومم یک ساعتی هست . عالیه هلسینگ .

عجب قسمتی! :x
عجب جوی! :x
عجب استرسی! :x
عالی بود این قسمت! :((
کل این قسمت از استرس رو ویبره بودم! :(( :x

خیلی حال داد....خیلی...خیلی...خیلی... :(( :d

اونجا هم که کاگیاما گفت نسبت به وقتی که هیناتا سرویس میزنه از پشت سرم بیشتر احساس امنیت میکنم هم خدا بود! =))

شروع کردم به دیدن Hunter X Hunter الان قسمت ششمم. به پیشنهاد یکی از دوستام شروع کردم میگفت این انیمه مصداق کلمه روانی هستش :دی ببینم چجوریاس :دی

از دیشب تا حالا چقدر فعالیت:-" :d
البته غیر از هانتر هم انیمه ی دیگه ای نداشتیم:-" :d

[TABLE="class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #FFFFFF"]چقدر کم بود!
20.gif
فقط 13 صفحه
2.gif

ولی عجب حالی داد!
19.gif
دوفلا چه خفن زد ترکوندشون
65.gif
اون لاو هم که رسما دیگه باید بره بمیره انقدر امروز به فنا رفته!
65.gif
توی گرین بیت که 4 ساعت زیر جاذبه ی فوجیتورا بود، بعدش که دوفلا از پل برش داشت بردش وسط شهر به فناش داد
65.gif
، حالا هم که اینجا!
65.gif
اینکه چقدرم از قدرتش استفاده کرده امروز رو دیگه نادیده میگیریم
65.gif
کلا چجوری داره راه میره!؟
22.gif

لوفی هم ضربه ی خوبی خورد!
19.gif
کلا تو یک ثانیه دوفلا حسابشون رو گذاشت کف دستشون
4.gif

فلش بک هم جالب بود! مثل اینکه یک انسان هم بین اون اژدهایان آسمانی فلان فلان شده پیدا شد!
22.gif
(باباش!
65.gif
) ، که باعث شد یه نیمچه آدمی هم این وسط به وجود بیاد! (دوفلا)
همین که مثل بقیه ی اژدهایان آسمانی بی عرضه نیست و قصد نابودی دنیا رو داره و انقدر هم پیش رفته خیلی خوبه!
19.gif
19.gif

فقط من هنوز نفهمیدم
65.gif
، این رو جزو آدم حساب نکردن! ولی از اینطرف براش CP0 رو میفرستن!
65.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
---
=)) =)) =))
باز ساسکه دیوونه شد! =))
جمعش کن تو هم با انتقام انقام کردنت :| مردک فلان :| :| :|

خوب گویا هنوز قرار نیست تموم بشه! و به اون خوبی و خوشی که فکر میکردیم هم داستان تموم نمیشه! :-" (البته زنده بودن ساسکه مطمئنا اونقدر هم هپی اندینگ نیست:-" چندش...:-" )
---
این 2تا دشمن چندش هم بالاخره شرشون کم شد! :-" :d
ولی خدایی خیلی ضایع بود:| این 2تا کاپیتان به این خفنی،تو یک ثانیه ترکیدن:| بعد الان که زامبی شدن، 10 برابر قوی تر شدن:|
ولی کنسه از نظر قیافه خیلی Cool شده :-" این 2تا خط رو صورتشم شبیه سرخپوست ها کردتش :d اصلا چیز خوفیه! >:)

ولی خوب...کلا مسرخست :| چه وضعه زامبی بازیه آخه! :| تازه زامبی های همدیگه رو هم کش میرن :d

همون زاراکی دوباره بلند بشه بهشون نشون بده مبارزه یعنی چی! :|
مادارای ما هم که گویا مرحوم شد:(( حالا میان نشونش میدن اینم زامبی شده:((
---
فقط دو قسمت دیگه! :((
جینگ خیلی باحال بود! =)) با مردم درگیر شده بود! =))
ولی خاک بر سر گون! :bighug: لئوریو رو رئیس میکردی خو:(( البته اگر قرار بود بلای رئیس قبلی سرش بیاد،همین بهتر که نشد:-" :d
بدبخت چیدل! من رسما از الان براش فاتحه میخونم! :-" :d

مانگا ناروتو 692

خوشم اومد از ساسکه. با اینکه دوباره وحشی شده، ولی با عقیده اش راجب کشتن کاگه ها و موقعیتی که اونا باعث و بانیش شدن رو یه جورایی میتونم متوجه شم. قضیه بیجوهارو نه ولی. کلا من منتظر این بودم چون واقعا از مادارا و اون کاگویا خسته شده بودم!

مانگا وان پیس 760

نابود شد لاو :| بابا بزنید این دوفلا رو دیگه خیلی این آرک داره طولانی میشه!!
یه سوال، دوفلا وقتی حرف از نوبل بودن زد، اولین چیزی که به ذهنم اومد سابو بودش. یعنی ممکنه ربطی به هم داشته باشن یا من دارم نوب بازی در میارم :دی؟

مانگا ناروتو 692

خوشم اومد از ساسکه. با اینکه دوباره وحشی شده، ولی با عقیده اش راجب کشتن کاگه ها و موقعیتی که اونا باعث و بانیش شدن رو یه جورایی میتونم متوجه شم. قضیه بیجوهارو نه ولی. کلا من منتظر این بودم چون واقعا از مادارا و اون کاگویا خسته شده بودم!

مانگا وان پیس 760

نابود شد لاو :| بابا بزنید این دوفلا رو دیگه خیلی این آرک داره طولانی میشه!!
یه سوال، دوفلا وقتی حرف از نوبل بودن زد، اولین چیزی که به ذهنم اومد سابو بودش. یعنی ممکنه ربطی به هم داشته باشن یا من دارم نوب بازی در میارم :دی؟

دقیقا منم همین حس رو داشتم :d

خیلی از این حرکتش خوشم اومد

عجب چیباکو تنسی خفنی زد کف و خونیدم >_<

فقط خداکنه یه مبارزه درست و حسابی داشته باشن نه مثل همیشه ناروتو شروع کنه به حرفای خوب زدن و بیا باهم دوباره شروع کنیم و این حرفا -___-

چیو و خوشتون اومد! :| جمع کنه بره باو! :d
اتفاقا به نظرم چرت و پرت میگفت! :d برای مثال،سوناده دقیقا چه غلطی کرده که بگیم باعث و بانی این قضایا بوده؟ :d
یا گارا ! :| میزوکاگه هم فکر نکنم خطایی کرده باشه! اون 2تا پیرها شاید! :-"
کلا چرت و پرت میفرمود! :bighug:

اون the world's most noble bloodline به نظرم همون اژدهای آسمونی(تنریوبی) بودنش رو داره میگه! :d که قبلا هم بهش اشاره کرده بود! و الانم دوباره اشاره کرد که میخواستم برم ماریجوا و فحش کشم کردن و رام ندادن! :d چون اونجا نجیب زاده هایی مثل سابو اینا رو راه نمیدن که! :-" کلا به نظرم هیچجوره به هم ربط ندارن! :d
حالا جدا از اینکه بابای سابو یه دیوونه ای بود که به شدت موافق این اختلاف طبقاتی و این مزخرفات بود! :d

آرک خفن و به این پر باری خو طولانی هم میشه دیگه:-" تازه هنوز خیلی جا برای طولانی تر شدن داره اگر اودا بخواد گروه سانجی رو نشون بده:-" :d
کلا آرک های خوب وان پیس(واتر7-انیس لابی ، آراباستا :x ) طولانی هستن:-" :d

والا اینطور که ناروتو گفت این قضیه برادرا رو خاتمه میدم حتما می ایسته جلو ساسکه میگه اونقدر مشت میزن تا دلت خنک شه:d
بعدم ساکورا میپره وسط میگه نکنید این کارا رو اون وسط یه ضربه اتفاقی از ساسکه میخوره له میشه ساسکه هم ناراحت میشه میگه باشه من از این به بعد آدم خوبی میشم:d

اومدم بپرسم این Code Geass بعد این 25 قسمت فصل دو، کامل داستانش تموم میشه یا ادامه داره، با "One Piece Manga - Chapter 760" و "Naruto Manga - Chapter 692" و "Bleach Manga - Chapter 596" که مواجه شدم، پشیمون شدم!

nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or