آقا قضیه این خنده های کاراکترها تو وان پیس چیه؟یه ویژگی خاص از انیمه هاست؟:d
چرا بعضی ها یه جوری میخندند؟
مثلا: باراررارارارار...درررشیشیشیشیشی....دردرددددرد:d
البته ناگفته نماند که خود Akame ga Kill امپراطوره سانسوره!:d
این عکس مقایسه نسخه سانسور شده با بدون سانسور رو ببینید، قشنگ متوجه عمق قضیه میشید! :bighug:
عکس اسپویل خاصی نداره... ولی باز میذارم تو اسپویلر که مشکلی پیش نیاد... ماله قسمت 6 هست.
برای اینجور انیمهها بهترین کار اینه که نسخه تلویزیونی رو ببینی و اگه خوشت اومد برای آرشیو کردن وایسی تا بلوریاش ریلیز شه.
این Tokyo Ghoul هم نسخه بلوریاش مسلماً خیلی بهتر از این مزخرفی هست که از TV داره پخش میشه...
نصف اعصاب خوردیه Tokyo Ghoul برای سانسور زیادش هست که عملاً نسخه بلوری همچین مشکلی نداره.
البته ناگفته نماند که خود Akame ga Kill امپراطوره سانسوره!:d
این عکس مقایسه نسخه سانسور شده با بدون سانسور رو ببینید، قشنگ متوجه عمق قضیه میشید! :bighug:
عکس اسپویل خاصی نداره... ولی باز میذارم تو اسپویلر که مشکلی پیش نیاد... ماله قسمت 6 هست.
برای اینجور انیمهها بهترین کار اینه که نسخه تلویزیونی رو ببینی و اگه خوشت اومد برای آرشیو کردن وایسی تا بلوریاش ریلیز شه.
این Tokyo Ghoul هم نسخه بلوریاش مسلماً خیلی بهتر از این مزخرفی هست که از TV داره پخش میشه...
نصف اعصاب خوردیه Tokyo Ghoul برای سانسور زیادش هست که عملاً نسخه بلوری همچین مشکلی نداره.
از کجا گرفتی انیمه رو حاجی؟
نسخه ای که من گرفتم اصّن از این سانسور ها نداشت!!
دقیقاً مثل نسخه اصلی ای بود که تو نشون دادی
اونی که اونا سانسور کردن به درد خودشون میخوره
- - -ویرایش - - -
ناشی گیری بیش نبوده در امر سانسور،این سانسور گر آکامه گا کیل!!
همه رو سیاه سفید کرده
خب GTOیا همون Great Teacher Onizuka رو دیدم!هر چي از اين انيمه بگم كم گفتم. كمدي حماسي، جنايي،معمايي و.... شما هر چي از اين انيمه بخواي اين انيمه بهت ميده.:d البته قسمت 43 منو نامید کرد یعنی چرت تموم شد بعد رفتم سراغ مانگا دیدم یجوری دیگست کلا ناقص تمومش کردن که بره پیه کارش واقعا حیفه یه ادامه خوبی واسه این انیمه نداریم بجاش هر فصل باید چنتا انیمه مهد کودک رو drop کنیم!!!هدایش بعضی انیمه و مانگا های خوب اصلا به حقشون نمی رسن از gintama و d gray man گرفته تا همین GTO!!!انیمه های این فصل رو ادم میبینه رسما پشمش میریزه اخه اینا چیه!؟10.20 دختر ریختن تو انیمه با کلی لوس بازی و... تحویل ملت هم میدن انگار مغر نداریم و داریم لذت می بریم ازش!!خدایش یبار سازندش یدور انیمه رو ببینه بعد ببینه عجب ... ساخته
خب GTOیا همون Great Teacher Onizuka رو دیدم!هر چي از اين انيمه بگم كم گفتم. كمدي حماسي، جنايي،معمايي و.... شما هر چي از اين انيمه بخواي اين انيمه بهت ميده.:d البته قسمت 43 منو نامید کرد یعنی چرت تموم شد بعد رفتم سراغ مانگا دیدم یجوری دیگست کلا ناقص تمومش کردن که بره پیه کارش واقعا حیفه یه ادامه خوبی واسه این انیمه نداریم بجاش هر فصل باید چنتا انیمه مهد کودک رو drop کنیم!!!هدایش بعضی انیمه و مانگا های خوب اصلا به حقشون نمی رسن از gintama و d gray man گرفته تا همین GTO!!!انیمه های این فصل رو ادم میبینه رسما پشمش میریزه اخه اینا چیه!؟10.20 دختر ریختن تو انیمه با کلی لوس بازی و... تحویل ملت هم میدن انگار مغر نداریم و داریم لذت می بریم ازش!!خدایش یبار سازندش یدور انیمه رو ببینه بعد ببینه عجب ... ساخته
آریا دقیقا اینی که گذاشتی رو از کجا گرفتی؟ یا شوخی بودش؟ :d
چون مال منم سمت راستیا میباشد!
در مورد GTO هم که 100% !
هرکسی آرزوشه چنین معلمی داشته باشه! من حاضرم دوباره برگردم مدرسه فقط به عشق اونیزوکا!
اونیزوکا با من کاری کرد که بلند شم برم مانگای انگلیسی بخونم! :d
دوباره پست من حذف شد!!
پرهام خان راستی حسینی بگو چه مشکلی داشت پست بنده!!
والّا این دفعه هر چی بود تو اسپویل گذاشتم
نمیدونم چرا من پس در مورد انیمه میزنم به سرعت نور حذف میشه
اون عکسو بیشتر برای این گذاشتم که متوجه عمق فاجعه تو سانسور انیمه بشید... کلاً وضع سانسور تلویزیونیش خیلی ناجوره! :d
اصولاً تمام انیمههای فصلی از چند جای مختلف پخش میشن... Akame ga Kill هم همین وضعیت رو داره.
هم از تلویزیون ژاپن پخش میشه و هم سایت NicoNico (همون Y*u Tube ژاپنیها) انیمه رو استریم میکنه.
اون عکسهای سانسور شده برای ورژن تلویزیونی انیمه هست و بدون سانسورش ورژنی هست که NicoNico استریم میکنه... هر دو هم همزمان پخش میشن.
تمام فن سابها هم ورژن NicoNico رو زیرنویس و پخش میکنن... برای همین آدمهایی مثل ما خیلی راحت نسخه بدون سانسور رو میبینن.
اینم بگم که همه انیمهها مثل Akame ga Kill نیستن که یکی از نسخههای استریمش نسخه بدون سانسور باشه... اکثر انیمههای سانسوری، تمام استریمهاشون سانسور دارن و برای نسخه بدون سانسورش باید منتظر بلوری موند... اکثر انیمههای Ecchi این مدلی هستن و اصولاً یکی از دلایل فروش بالای DVD و BD اینجور انیمهها همین بدون سانسور بدونش هست. :d
Tokyo Ghoul هم وضعیت مشابهی با Akame ga Kill داره.... البته فرقش اینه که ورژن بدون سانسورش تو یک تایم اسلات دیگه (دیرتر از پخش اصلی انیمه) از Funimation استریم میشه... برای اینکه دیرتر پخش میشه، کمتر فن سابی سراغش رفته... اکثرا نسخه تلویزیونی یا همون استریم اصلی Funimation رو انتخاب کردن.
ولی اگه نمیخواید منتظر بلوریاش باشید میتونید همین استریم بدون سانسور Funimation رو از سایتهایی مثل Nyaa و... پیدا کنید... البته اکثراً نسخه RAW هستن (بدون ساب)
عجب!
خوب برا من که با زیرنویس فارسی میبینم فرقی نداره Raw باشه یا سافت ساب! کدوم فن ساب نسخه درست حسابیش رو میزاره؟
البته اگر Nyaa همکاری کنه باهامون و درست بشه
اینجوری که شما تعجب کردی احتمالا فقط فصل اول رو دیدی، درسته؟ :d فصل اول با یه کلیف هنگر تمام عیار تموم میشه، ادامه تو فصل دومه
بیچاره اونایی که باید یه سال براش صبر میکردن:d
اینجوری که شما تعجب کردی احتمالا فقط فصل اول رو دیدی، درسته؟ :d فصل اول با یه کلیف هنگر تمام عیار تموم میشه، ادامه تو فصل دومه
بیچاره اونایی که باید یه سال براش صبر میکردن:d