Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حس من به آکاشی،تقریبا همون حسیه که نسبت به اوچیها جماعت دارم! :d حالا هر اوچیهایی میخواد وارد داستان بشه! :d
باهاشون کنار نمیام:-"

ولی خوب،بعضی چیزا نیازی به اطلاعات نداره:-" قیافه و اخلاق طرف داد میزنه که من کدوم وری خواهم بود>:) :d

یا خدا نگو که از ایتاچی بدت میاد؟ :|

don't judge people by appearance or blood type or even cup size :d

یا خدا نگو که از ایتاچی بدت میاد؟ :|

don't judge people by appearance or blood type or even cup size :d
هیچ حس خاصی بهش ندارم! :d یعنی من چوجی رو خیلی بیشتر از ایتاچی دوست دارم مثلا! :d :-"
اصلا من توی آکاتسوگی،کلا کمتر از همه همین ایتاچی و زتسو رو بهشون علاقه دارم! یا بهتر یگم،این دوتا رو هیچ علاقه ی خاصی بهشون ندارم :d (حالا ایتاچی یکم بهتره باز :d )

همینجوری یه قسمت زدم که مطمئنم ایناا همه حضور داشتن :))
مثلا یه کاراکتر مثل پین،از همون لحظه ی ورودش من رو به خودش جذب میکنه! >:) بس که خفنه!
یا یکی مثل هیدان و کاکوزو! >:)

اینا همشون میتونند دلیل محبوبیت یا منفوریت و یا بی حس بودن نسبت به یک کاراکتر بشن! :-" :d

هیچ حس خاصی بهش ندارم! :d یعنی من چوجی رو خیلی بیشتر از ایتاچی دوست دارم مثلا! :d :-"
اصلا من توی آکاتسوگی،کلا کمتر از همه همین ایتاچی و زتسو رو بهشون علاقه دارم! یا بهتر یگم،این دوتا رو هیچ علاقه ی خاصی بهشون ندارم :d (حالا ایتاچی یکم بهتره باز :d )

همینجوری یه قسمت زدم که مطمئنم ایناا همه حضور داشتن :))
مثلا یه کاراکتر مثل پین،از همون لحظه ی ورودش من رو به خودش جذب میکنه! >:) بس که خفنه!
یا یکی مثل هیدان و کاکوزو! >:)

اینا همشون میتونند دلیل محبوبیت یا منفوریت و یا بی حس بودن نسبت به یک کاراکتر بشن! :-" :d

این سلیقه امیر پسند رو من میگفتم قبلا این جمله زیادی انحصاریه اما الان درک میکنم چرا :))

اما چیزی نمیگم چون من خودم لیست کاراکترای محبوبم رو بزارم همه فکشون میوفته XD

همین حست در مقابل ایتاچی باعث شد دیگه سر کاراکتر باهات بحث نکنم :))

پین و هیدان که خیلی خوبن اما کاکوزو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا خدا

این سلیقه امیر پسند رو من میگفتم قبلا این جمله زیادی انحصاریه اما الان درک میکنم چرا :))

اما چیزی نمیگم چون من خودم لیست کاراکترای محبوبم رو بزارم همه فکشون میوفته XD

همین حست در مقابل ایتاچی باعث شد دیگه سر کاراکتر باهات بحث نکنم :))

پین و هیدان که خیلی خوبن اما کاکوزو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا خدا
میخوایم عبارت های امیرپسند و مهدکودک دخترونه رو جهانی کنیم! b-)

کاکوزو خیلی خوفه! >:) هم قیافش،هم قدرتش! >:) کلا حس خوفناکی ازش ساطع میشه! >:)

میخوایم عبارت های امیرپسند و مهدکودک دخترونه رو جهانی کنیم! b-)

کاکوزو خیلی خوفه! >:) هم قیافش،هم قدرتش! >:) کلا حس خوفناکی ازش ساطع میشه! >:)

مهدکودک دیگه جریانش چیه؟ :d

مانگای بلیچ رو آخریشو کی خونده؟ چقدر خر تو خر شده :d

مهدکودک دیگه جریانش چیه؟ :d

مانگای بلیچ رو آخریشو کی خونده؟ چقدر خر تو خر شده :d
مهدکودک دخترونه که از امیرپسند معروف تره:-" :d
هیچی! انیمه هایی که یک پسر یک خونه یا اتاقی داره و همینطور 40-50 دختر رو تحت سرپرستی میگیره! و معمولا هم این پسره یک باکای به تمام معناست! :-" نمونه هاش F/SN و Elfen Lied میباشن! :-" :d هر فصل هم 450تا از اینجور انیمه ها داریم :d

من خوندم! :-"
فعلا کوبو قاط زده! حالش خوش نیست کلا:-"
یعنی از کلمه ی عشق حالم به هم خورد بعد از این چپتر! بس که این کلمه رو تکرار کردن:-&

[LTR][/LTR]
مهدکودک دخترونه که از امیرپسند معروف تره:-" :d
هیچی! انیمه هایی که یک پسر یک خونه یا اتاقی داره و همینطور 40-50 دختر رو تحت سرپرستی میگیره! و معمولا هم این پسره یک باکای به تمام معناست! :-" نمونه هاش F/SN و Elfen Lied میباشن! :-" :d هر فصل هم 450تا از اینجور انیمه ها داریم :d

من خوندم! :-"
فعلا کوبو قاط زده! حالش خوش نیست کلا:-"
یعنی از کلمه ی عشق حالم به هم خورد بعد از این چپتر! بس که این کلمه رو تکرار کردن:-&

ناروهودو :d

جدا انگار نمیدونه داره چیکار میکنه کوبو :))

فک کنم داده برادر زاده 6 سالش تصمیم بگیره چی بشه XD

دقیقا :| مرتیکه گولاخ هی Love Love میکرد میخواستم با جفت پا برم تو Tamaش

سلام خدمت دوستان :d
عجیب ـه این قمست من رو یاد One Piece انداخت :-/:d مثل پرینسس هانکوک که لوفی رو دوست داره الان این رییس پلیس دیوونه هم هم عاشق پسر شده .
خیلی انیمه عجیبی هست ادم رو خوب مشغول می کنه و ارزشش رو داره
--------------------
انیمه جالبی هست . هم خونی هست هم تخیلی :d قسمت اولش که بر خلاف انتظارم خوب از اب درامد . شاید به ongoing برسم .
--------------------
ناروتو داره روزهای اخر , به اوج خودش باز می گرده :x اصلا باورم نمیشه Neji مرده . گروه سون هم دوباره تشکیل شده باید ببینی اینده چه اتفاق هایی میافته .

سلام خدمت دوستان :d
عجیب ـه این قمست من رو یاد One Piece انداخت :-/:d مثل پرینسس هانکوک که لوفی رو دوست داره الان این رییس پلیس دیوونه هم هم عاشق پسر شده .
خیلی انیمه عجیبی هست ادم رو خوب مشغول می کنه و ارزشش رو داره
--------------------
انیمه جالبی هست . هم خونی هست هم تخیلی :d قسمت اولش که بر خلاف انتظارم خوب از اب درامد . شاید به ongoing برسم .
--------------------
ناروتو داره روزهای اخر , به اوج خودش باز می گرده :x اصلا باورم نمیشه Neji مرده . گروه سون هم دوباره تشکیل شده باید ببینی اینده چه اتفاق هایی میافته .

کوروشیتسوجی تو قبلیاش رو ندیدی؟ فصل یکش رو بشین ببین تو انیمه فصل جدیدش بعضی قسمتاش دونستنش خیلی واجبه

کوروشیتسوجی تو قبلیاش رو ندیدی؟ فصل یکش رو بشین ببین تو انیمه فصل جدیدش بعضی قسمتاش دونستنش خیلی واجبه
باشه :d
------------
من نمی فهمم شما چطور انقدر Elfen Lied رو جزو مهدکودک میذاری ؟ :d
ببین فرمول 9 دختر + 1 پسر برای این انیمه اصلا صدق نمی کنه !
وقتی به Myu در میاد .
حالا این ها رو گوش کن :d
که این هم مانگاکا می خواد کار خودش رو به بقیه کارها بچسبونه و از خشونت و سیاهی مانگا خودش کم بکنه . شما ببین تا قسمت 7-8 فقط دو تا دختر توی خونه پسر بود بعد هم که یک دختر با سگ میاد که واقعا خیلی مظلوم ـه و اصلا رفتارهای چندش اور نداره . بعد هم که یک دختر دیگه میاد چون می خواد دختر اصلی رو بکشه . تا اخر انیمه هم که جز غذا خوردن و بقیه چیزها چیز خاصی نمیبینی . :d
اخر انیمه هم که البته اگر دیده باشی , چنان رابطه پدر-دختری وسط میاد که کلا همه چیز رو فراموش می کنی .
بعد شما بازم هم داری میگی مهدکودکی هست این انیمه ؟ حتما داری شوخی می کنی :d

Barakamon مثل همیشه عالی و دوست داشتنی! :bighug:
---
Aldnoah.Zero هرچی میره جلوتر بهتر میشه:bighug:
فقط اینکه کاراکترهای کلیدی یه مشت بچه میباشن رو اعصابمه :-"
این مورد اگر نبود،اصلا انیمه یه چیز بس خوفناکی میشد! :d
---
Jojo عالی! :bighug:
صداپیشه ی غول چراغ جادو،صداپیشه ی وایت بیرد بود؟ :-"
---
به به! به به!
چقدر عالی در اورده بودن فلش بکش رو! :d بسی حال کردم! :bighug:
مونت هم داشت! :bighug: مونت:(( ... مونت :(( ... اودا نامرد! :((
واکنش بانو روبین عم عالی بود! =)) یعنی توی این آرک تا شده،عوامل مختلف دست به دست هم دادن که بانو روبین چنین واکنش های شدیدی انجام بده! :)) بانو روبینی که تا الان اصلا اینجوری تعجب نمیکرد از چیزی! :))
کلا با این قسمت خیلی حال کردم! :bighug:
---
قسمت قبل با خودم میگفتم،آخرش کسی که این عاشقش میشه همین تاتسومی خواهد بود! که واقعا خودش شد! =)) (این قسمتم که شرایط رو میخوند که معلوم بود خودشه:-" )
این پسره تو نیرودریایی بوده بچه خیلی خوبی میزنه! :( یکهو مثل این دختر پلیسه دیوونه نشه :((
---
باشه :d
------------

من نمی فهمم شما چطور انقدر Elfen Lied رو جزو مهدکودک میذاری ؟ :d
ببین فرمول 9 دختر + 1 پسر برای این انیمه اصلا صدق نمی کنه !
وقتی به Myu در میاد .
حالا این ها رو گوش کن :d
که این هم مانگاکا می خواد کار خودش رو به بقیه کارها بچسبونه و از خشونت و سیاهی مانگا خودش کم بکنه . شما ببین تا قسمت 7-8 فقط دو تا دختر توی خونه پسر بود بعد هم که یک دختر با سگ میاد که واقعا خیلی مظلوم ـه و اصلا رفتارهای چندش اور نداره . بعد هم که یک دختر دیگه میاد چون می خواد دختر اصلی رو بکشه . تا اخر انیمه هم که جز غذا خوردن و بقیه چیزها چیز خاصی نمیبینی . :d
اخر انیمه هم که البته اگر دیده باشی , چنان رابطه پدر-دختری وسط میاد که کلا همه چیز رو فراموش می کنی .
بعد شما بازم هم داری میگی مهدکودکی هست این انیمه ؟ حتما داری شوخی می کنی :d
Elfen Lied جزو واضحاته مهدکودک بودنش! :d
مهدکودک بس فاجعه ای هم میباشد! :d
حداقل میخوان مهدکودک بسازن،یه چیز درست حسابی و قابل دیدن مثل چونیبیو بسازن! :-" نه فاجعه ای مثل Elfen Lied :|
این پسره رو یکی باید خودش رو جمع کنه! رابطه ی پدر و دختری؟ :|
---
دیروز دوستان خبر دادن،گفتن اینجا برنامه ایه و ملت انیمه باز و گیمر کویت، جمع شدن و کاسپلی جماعت و این چیزا :-"
ما نیز رفتیم به این همایش ببینیم چه خبره! :d البته کمی دیر رسیدیم:-" وقتی وارد میشدیم مثلا جناب اسکورپیون( MK 2011 ) و چند تن دیگر داشتن خارج میشدن! :d
کلا کاسپلی عرب ندیده بودیم که دیدیم! :d البته گویا این همایش کوچیکی بوده! قرار بوده هفته ی پیش یه گردهمایی بزرگ تری داشته باشن،که فعلا به تعویض افتاده! امیدوارم تا وقتی من هستم باشه بریم ببینیم چه خبره :-"
کلا یکدونه عکس هم بیشتر نگرفتم:-" اونم با کاسپلی Law :-" کاکاشی و میناتو که فاجعه بودن! :-" رین خوب بود که ... :p :-"
جناب اکس کالیبر هم از Soul Eater حضور داشتن! =)) بقیه ـشون هم مهم نبودن:-"

Elfen Lied جزو واضحاته مهدکودک بودنش! :d
مهدکودک بس فاجعه ای هم میباشد! :d
حداقل میخوان مهدکودک بسازن،یه چیز درست حسابی و قابل دیدن مثل چونیبیو بسازن! :-" نه فاجعه ای مثل Elfen Lied :|
اگر متوجه نشدی ( شاید کامل ندیدی ) بگو توضیح بدم .
:d

به روبین نمیخوره این حرکات :-"

کلّاً تنها نویدی که میتونم به عنوان نیمچه اسپویل در مورد این آرک بدم موضوع سوگه مود هاست
حالا بشین ببین طی هفته های آتی
از لحاظ میزان سوگه مود رو دست این آرک نبوده و نخواهد بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or