Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب من فصل دوم Mushi-shi رو هم دیدم :)
فوق العاده،شاهکار شبیه فصل اولش.... نمیدونم چرا ولی این انیمه یجورایی برا من بی نهایت ارام بخشه :| هم داستان های جالب هر قسمت و کاراکتر ها و هم طراحی ها،موسیقی و ....
یکی از معدود انیمه هایی (و کلا سریال ها و فیلم ها) هست که وقتی شروع میکنم به دیدن یه قسمت دیگه کاملا روی همون قسمت تمرکز میکنم و حواسم اصلا پرت بقیه چیزها نمیشه،نمیدونم چرا اینطوریه :| احتمالا از یه یه Mushi موقع ساخت و نوشتن انیمه استفاده کردن..........
خیلی منتظر نیمه دومش هستم،تاریخ دقیقی برای شروع پخشش هست؟

خیلی خوب بود، این زودیاک ها هم هر کدوم یچیشون هستا:دی
یه قسمت از فول متال رو دیدم خوب بود ولی نه به اندازه قسمت اولی که از هانتر دیدم:(
هنر شمشیر آنلاین (؟) هم دانلود کردم اونم ببینم چجوریه.
یه خلاصه از No G No L دیدم اونم باحال به نظر میرسید .
نمیدونم چرا نمیتونم ادامه بدم انگار جذابیت قبل رو نداره تو این آرک زندان موندم ، یکی بیاد منو هایپ بدون اسپویل کنه:دی

فول متال بس خوفه! >:) بس خوف!!! >:)

در مورد وان پیس!

87183238597302865266.png

پاشو برو ببین! >:)

در مورد فول متال :

بجه ها اگر تونستید سری قدیمیش رو ببینید با اینکه داستان از روی مانگا بعد از چند قسمت دنبال نمیشه ولی حس بهتری به آدم میده :-"

الان یعنی من از برادر هود هم شروع کنم داستان رو حالیم میشه؟

نه سپهر جان تقریبا هردو سری جدید و قدیم یکی هستن ولی خوب تفاوت های خودشون رو دارن !

توضیحش سخته ولی بنظرم بجای تحقیق و سوال و این ها که باعث اسپویل میشه بشین Brotherhood رو ببین :d

راه رستگاری توی Brotherhood هست . :-"

قسمت اول هنر شمشیر آنلاین رو دیدم خیلی خفن بود شدید باهاش حال کردم :دی
برادر هود هم خیلی بهتر نسخه قدیمیش بود حدا اوایلش رو که من دیده بودم:دی
ولی هنوز هیچی هانتر نمیشه:(

قسمت اول هنر شمشیر آنلاین رو دیدم خیلی خفن بود شدید باهاش حال کردم :دی
برادر هود هم خیلی بهتر نسخه قدیمیش بود حدا اوایلش رو که من دیده بودم:دی
ولی هنوز هیچی هانتر نمیشه:(
چند قسمت اولش خوبه، جلوتر که میره روالش بهم میریزه:-"
واقعا هیچی هانتر نمیشه:x

آریا فوق العاده بود...هرفضل این کارارو میکنی؟من بار اول بود ازینا میخوندم:d
======
یه تشکر ویژه می کنم از جناب یوشیرو توگاشی بابت مانگای هانتر که حدود 500-600 روز تو هیاتوس بود بعد 4 قسمت منتشر کرد بعد الان دوباره فرستادش تو هیاتوس...دست شما را به گرمی میفشارم:|

آریا فوق العاده بود...هرفضل این کارارو میکنی؟من بار اول بود ازینا میخوندم:d
======
یه تشکر ویژه می کنم از جناب یوشیرو توگاشی بابت مانگای هانتر که حدود 500-600 روز تو هیاتوس بود بعد 4 قسمت منتشر کرد بعد الان دوباره فرستادش تو هیاتوس...دست شما را به گرمی میفشارم:|

مرد مومن خداروشکر کن مثل من بدبخت منتظر D.Gray-Man نیستی -______-

نمیدونم چند ساله منتظرشم اما این آخریاش یکم یادمه که 2 چپتر قبلش رو که خوندم 2 سال چپتر نداد بعدش یه چپتر داد الانم بیشتر از 2-3 ساله که خبری ازش نیست (مریضه مانگاکا) -______-

2ومین سری محبوب من اینجوریه حالا تو ناراحتی که چرا هانتر رفته تو هیاتوس؟ :((

نمک رو زخم من نپاش:(
انیمه دی گری من جزو اولین انیمه هایی بود که دیدم اون موقع اضلا نمیدونستم مانگا چیه!فکر کردم انیمش تموم بشه داستان هم تموم میشه
تابستون پارسال که انیمه هانتر اولاش بود من رفتم دو چپتر مانگا خوندم جذب مانگاش شدم تا آخر رفتم دیدم زکی رفته تو هیاتوس:|
بعد گفتم عیب نداره داشتم میگشتم چشمم خورد به مانگای دی گری من با کلی ذوق شوق خوندمش دیدم نویسنده اینم که معلوم نیست چشه دم به دقیقه یه جاش میشکنه بردتش تو هیاتوس!
خلاصه رفتم تو آرشیو انیمه هام One Out رو دیدم رفتم مانگاکاش رو سرچ دادم دیدم مانگای Liar games رو نوشته اینم با شوق خوندم قسمت آخر رسیدم فهمیدم یک سال تو هیاتوس بوده (که این اخری خدا رو شکر زود شروع شد:d)
دو ماه پیش مانگای وان پیس رو از همون وسط شروع کردم اومدم جلو یهو زد مانگاکا لوزه هاشو میخواد عمل کنه یه دو قسمت بریک می کنیم:d
خلاصه من رو هر مانگای دست میذارم یه بلایی سرش میاد!
===================
آقا من میخوام گینتاما رو شروع کنم ببینم.تو سایت تورنت زده بود سیزن 1 تا 6.(6 مال 2012 بود).همینه دیگه؟یا قبل و بعد از این هم چیزی اومده؟

انیمه دی گری من جزو اولین انیمه هایی بود که دیدم اون موقع اضلا نمیدونستم مانگا چیه!فکر کردم انیمش تموم بشه داستان هم تموم میشه
تابستون پارسال که انیمه هانتر اولاش بود من رفتم دو چپتر مانگا خوندم جذب مانگاش شدم تا آخر رفتم دیدم زکی رفته تو هیاتوس:|
بعد گفتم عیب نداره داشتم میگشتم چشمم خورد به مانگای دی گری من با کلی ذوق شوق خوندمش دیدم نویسنده اینم که معلوم نیست چشه دم به دقیقه یه جاش میشکنه بردتش تو هیاتوس!
خلاصه رفتم تو آرشیو انیمه هام One Out رو دیدم رفتم مانگاکاش رو سرچ دادم دیدم مانگای Liar games رو نوشته اینم با شوق خوندم قسمت آخر رسیدم فهمیدم یک سال تو هیاتوس بوده (که این اخری خدا رو شکر زود شروع شد:d)
دو ماه پیش مانگای وان پیس رو از همون وسط شروع کردم اومدم جلو یهو زد مانگاکا لوزه هاشو میخواد عمل کنه یه دو قسمت بریک می کنیم:d
===================
آقا من میخوام گینتاما رو شروع کنم ببینم.تو سایت تورنت زده بود سیزن 1 تا 6.(6 مال 2012 بود).همینه دیگه؟یا قبل و بعد از این هم چیزی اومده؟
حالا باز خوبه وان پیس در بدترین حالت 2 هفته میره استراحت:-" (زدم به تخته! فردا اتفاقی افتاد یقه ی من رو نگیرید:-" ) و از اینا نیست که یکهویی توی افق محو بشه و داستان و فن ها بین زمین و هوا بمونند! :-" :d
البته با این کارش، انیمه میشه اینی که الان هست :d وفور پنیر پیتزا قشنگ درش حس میشه! :d :-"
---
گینتاما جمعا 264 قسمت میشه! :-"
---
راستی سؤال صفحه ی قبلت از آریا:-" من که آریا نیستم :d ولی آره هر فصل زحمتش رو میکشه و پیشنمایش انیمه های فصل رو مینویسه:bighug:
حتما برو بخون :d
---
و خداوند Nyaa رو آزاد کرد! :x
درسته با سایت هایی که دوستان زحمتش رو کشیدن کارمون راه افتاد،ولی هیچی Nyaa نمیشه:-" شایدم برای اینه که بهش عادت کردم:-" :d
---

به به! به به! :d
خیلی هم خوب! :d میگم که این 2تا باید دوتایی بریزن سر دوفلا! وگرنه قاعدتا هیچ غلطی نباید بکنند:-" (مگر اینکه اودا بخواد بالانس داستان رو بهم بریزه:-" ) اینجا هم کار گروهی خوفی رفتن! >:)
از اون بهتر لاو بود که اونجوری نشسته بود، با اون نگاهش هم قشنگ نشون داد یه کله خریه مثل لوفی :-" و کلا همون چیزی که گفتن:-" عضوی از بدترین نسل دزدای دریایی،واقعا برازندش ـه! :d کاملا مشخص بود مبارزه بهش خوش میگزره :d و اون حالت محتاط همیشگی رو نداره >:) :d با تشکر از لوفی که این روی لاو رو بهمون نشون داد:-"

مبارزه ها هم که کم کم شروع شدن! :d زودتر تکلیف فرانکی،زورو،روبین و رفقا و کیروس رو تموم کنه ببینیم چه میکنند و چه فن های جدیدی رو میکنند! >:) (سابو جا موند:-" اونم اضافه کنید! :d وااااااااااای به سابوی قابل بازی توی PW3 فکر میکنم اصلا بال در میارم! :bighug::x )
فعلا زورو یه فن به قول دوستان Full HD :)) رو کرده! :d و اسوپ هم هاکیش رو برای اولین بار فعال کرد :d
ببینیم روبین و فرانکی و لوفی چه میکنند :d
بقیه ی کلاه حصیری ها هم که رسما مردن:-" فقط امیدوارم جوری نشه که آرک بعدی گروه محبوبم(همینایی که الان حضور دارن! ) برن تو کما! تا اینا خودی نشون بدن:| :-"

---
این یارو چقدر امیرپسند میباشد! :-" بسی باهاش حال کردم! >:)
امیدوارم از این کاراکترهایی نباشه که فقط برای شروع مقدمه هستن و یکهو پودر میشن:-" :d

===================

D.Gray-Man انیمش در مقابل مانگاش مثل ساکورا در مقابل ایچیگوئه :)) ایچیگو تیکه تیکش میکنه

مانگاش به طرز وحشتناکی عالیه از نظر مانگایی بهترین مانگاییه که خوندم اما از نظر کلی و سری بخوایم بگم اولیش گیناتاما میوفته ^___^

کلا من باید رسما از ملکه الیزابت مدال صبر و شکیبایی بگیرم :))

7 سال برا Final Fantasy XV صبر میکنی براش PS3 میخری بعد میفهمی برا PS4ئه بازم چیزی نمیگی و صبر میکنی

تازه این خوبه که برا 2 چپتر 4 سال صبر میکنم :|

نسبت به هر صبر کردنی واکسینه شدم 3:

یادمه چند صفحه پیش دوستان در مورد مانگای کوروکو یه سری توضیحات و نظر دادن که در راستای اون موضوع باید بگم منم هفته پیش بالاخره همش رو خوندم و تموم شد و باید بگم واقعآ ناامیدم کرد اصلآ همچین روندی رو انتظار نداشتم یه جورایی اصلآ به ادم نچسبید و اخرای داستان ادم جای اینکه فکر کنه داره یه کار ورزشی میخونه بیشتر شبیه کارهای تخیلی شده بود و یکی از مشکلات اصلی روند داستان هم قدرت رقیبان کوروکو بود که ( محتوی اسپویل خاصی از داستان نیست ولی بازم تو تگ اسپویل میذارم ) :

من به شخصه ائومینه رو خیلی سر تر از اکاشی میدونم و کلآ ترجیح میدادم ائومینه رو هدف اصلی داستان قرار میداد تا اکاشی دلیلشم کاملآ بعد از حضور اکاشی صورت گرفت و تا قبل از دیدن بازیش و یا تواناییش چیز دیگه ای فکر میکردم ولی متاسفانه توقع ام رو براورده نکرد

الانم دارم yamada-kun to 7-nin no majo میخونم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or