Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه سوالی برام پیش اومده چرا انیمه گینتاما رو ادامه ندادن بازم کمبود بدجه بوده اخه قرار بود فیلم سینماییش اومد خوب فروش کنه انیمه رو ادامه بدن ولی این گینتاما انیمه ای بود که همه انیمه های معروف مسخره کرد ....گینتاما به قول معروف فدایی داره

فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk

یه سوالی برام پیش اومده چرا انیمه گینتاما رو ادامه ندادن بازم کمبود بدجه بوده اخه قرار بود فیلم سینماییش اومد خوب فروش کنه انیمه رو ادامه بدن ولی این گینتاما انیمه ای بود که همه انیمه های معروف مسخره کرد ....گینتاما به قول معروف فدایی داره

فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk
قسمت های آخر که خود کارگردان گفت بخاطر مسائل خانوادگی نمی خواد فعلا ادامه بده بعد فکر کنم میمون ـه ( مانگاکا :d ) اومد گفت بعدا از دلش درمیاره و همه چیز رو درست می کنه که نشده تا حالا متاسفانه :(
ولی خوب ادم فرض کنه که انیمه دیگه براش ادامه نداره راحت تره :d یا اینکه بری دوباره نگاه کنی :d

Holy sh!t سیبیل :d رو میخوای چیکار کنی؟! :d
+
کاسپلی ـه shingeki no blah blah چی شد؟ :d اگه اشتباه نکنم یه کُت براش گرفته بودی:-/

سبیل رو یا باید از foam درست کنم (یونولیت) یا اینکه با چوب ببرم و رنگ کنم. هنوز نمیدونم چیکار کنم دقیقا. چماقش رو که ردیف کردم. کت و شلوارشم میدم برام بدوزن میمونه سبیل :دی

اون رو گرفتم. منتها بخاطر یه سری سهل انگاری خیاطشون، نشد که بپوشم. یعنی میشد، منتها خیلی بد فرم میشد. حالا سر وقت خودم درستش کنم. هر چند پول کامل لباس رو پس گرفتم و در واقع یه costume مجانی گرفتم :دی

من تا همین الان نمیدونستم یه بازی از Shingeki no kiyojin روی 3ds منتشر شده.فقط توی ژاپن البته:

http://www.nintendolife.com/news/20...ith_attack_on_titan_the_last_wings_of_mankind

مهم نیست ژاپنی بلد نیستم،باید اینو پیدا کنم :d

ویرایش: پیداش کردم:bighug:
کسی اگه خواست و 3ds با فلش کارت داره تو پروفایلم بگه لینک دانلود رو بدم......

آخرین ویرایش:
من از جمعه نتونستم برم توش ...
معلوم نیست چش شده! :| ظهر من شانسی تونستم بازش کنم و Aldnoah.Zero رو بگیرم،ولی الان هیچی ... :|

اره قاط زده، هنوز هم باز نمیشه (:
نمیدونم بازم به کارت میاد یا نه....
یه دنیا ممنون! :bighug:
لینک وان پیس هم داری؟ :-" :d اصلا یادم رفته بود امروز یک شنبه ـست! :|

---
این هفته کلا خیلی بد بود! دوتا از بهترین انیمه ی های فصلی یعنی Barakamon و Zankyou no Terror پخش نشدن! :((

مثل اینکه هاریبل و نیا رو DDOS زدن :| :|
چند ساعت پیش اومد بالا دوباره زدن اش :|
فک کنم میشه از چیزی به نام XDCC استفاده کرد . من که نمیدونم چیه :دی کسی میدونه ؟ horriblesubs@irc.rizon.net
الان انیم توشو هم بد نیست . هم توش لینک کمکی داره هم تورنت . https://animetosho.org/
----
Haikyou از والیبال واقعی بهتره :دی
چرا Barakamon رو پخش نکردن :| من نارو چان میخوام :((

قضیه One Piece 3D2Y چیه ؟ :دی
ای کسانی که Akame ga kill رو تا چند قسمت دیده اید و دراپ کردین . تا قسمت 9 ببینین و دیگه دراپ نخواهید کرد :دی
Dafuq :دی
یعنی هی داره بهتر میشه :دی . قسمت قبلی که عالی بود . این قسمتم که چاشنی طنز رو قاطی کرده :دی قسمت بعدی چه شود :دی

معلوم نیست چش شده! :| ظهر من شانسی تونستم بازش کنم و Aldnoah.Zero رو بگیرم،ولی الان هیچی ... :|

یه دنیا ممنون! :bighug:
لینک وان پیس هم داری؟ :-" :d اصلا یادم رفته بود امروز یک شنبه ـست! :|

---
این هفته کلا خیلی بد بود! دوتا از بهترین انیمه ی های فصلی یعنی Barakamon و Zankyou no Terror پخش نشدن! :((

همون Animetosho که علی گفت، خیلی خوبه....از Bts.to هم میتونی استفاده کنی....

قضیه One Piece 3D2Y چیه ؟ :دی

بخونش....
This new TV special tells the two years of Luffy’s training with Silvers Rayleigh in Rusukaina Island after the Battle of Marineford, which has never been told in the manga or TV anime. It also features a new villain named Burndy World who is known as “The Destroyer of the World” and has the power of the MoaMoa Fruit (its ability is still unknown). Luffy has to protect Boa Hancock from the new enemy who escaped from the level 6 of Impel Down. He is newly designed by the original creator of the manga, Eiichiro Oda.

- - -ویرایش - - -

فک کنم میشه از چیزی به نام XDCC استفاده کرد . من که نمیدونم چیه :دی کسی میدونه ؟ horriblesubs@irc.rizon.net

IRCکانال، یه چیزی مثل محیط چت هستش، ولی خیلی پیشرفته تر عمل میکنه
اگه میخوای ازش استفاده کنی، mIRC رو نصب کن

جوان باری دیگر به محضر حکیم عالم اندیش رسید و گفت:

ای حکیم....!
Give me some earth shattering advice?l

حکیم اندکی اندیشید و گفت:

You either die a vir*gin… or live long enough to see yourself become a wh0re

جوان به داخل غار خود عقب نشینی کرد و زار زار گریست!

خب همین اول بگم که فصل دوم انیمه Durarara تاریخ پخش‌اش عوض شده و قراره که ژانویه 2015 (زمستان 93) پخش بشه... پس الکی تو لیست دنبالش نگردید!

z6vy63cr0jjvf1u1u0sk.jpg

Mushishi Zoku-Sho
استودیو سازنده: Artland
کارگردان: Hiroshi Nagahama

مثل همیشه Mushishi کلاً ترتیب الفبا و این حرفا حالیش نیست و همیشه اول لیسته. ( >.<)
بخش دوم از فصل دوم انیمه Mushishi که پاییز قراره پخش شه... بخش اوله فصل دوم شامل 10 قسمت بود که فصل بهار پخش شد و حالا قراره ادامش پخش بشه.
حرف خاصی در مورد Mushishi برای زدن نیست و احتمالاً همه بچه‌های تاپیک دیگه باهاش آشنا هستن و حداقل اسمشو شنیدن.
بهترین انیمه‌ای که تا حالا دیدم و شماره 1 لیسته من و خیلی‌های دیگه... بدون شک این سری هم مثل همیشه با یه Mushishi عالی طرفیم... بیصبرانه منتظر پخش شدن انیمه هستم.
Special جدید Mushishi هم که 2 هفته‌ای هست پخش شده به اسم Mushishi Tokubetsu-hen: Odoro no Michi

------------------------------------------------------

tnien2a9c58b5jl6ceic.jpg

Aikatsu! 3
استودیو سازنده: Sunrise
کارگردان: Ryuichi Kimura
هماهنگ کننده: Yoichi Kato

فصل سوم انیمه Aikatsu
هم من و هم شما دوستان مسلماً آت و آشغال‌های فراوونی تو لیست انیمه‌هایی که دیدیم هست... ولی این Aikatsu دیگه شاهکاره.
نه اینکه خیلی آشغال باشه‌ها (که هست)... برای اینکه معلوم نیست چی به چیه.
نه برای بچه‌ها است، نه برای برزگها، نه برای Idol Freakها... من نمی‌دونم مخاطب این انیمه صاب مرده کیه آخه؟!
همون دو فصل اول کافی نبود حالا فصل سومش هم تایید کردن...حالا خوبه داستان شخصیت اصلی تو 2 فصل اول تموم شد، گورشو گم کرد رفت.

در کل یکی باید بره یقه این مسئول پروژه رو بگیره و بهش بگه:
آخه گو*ساله!
هیچ دلیلی برای ساخت فصل سوم یه انیمه مزخرف که داستانش هم تموم شده وجود نداره، چرا نمی‌فهمی آخه؟!
مردم دارن تو آفریقا از اِبولا میمیردن بعد تو همینجوری بودجه به فاک میدی!!

rwkxhxzwf10g2fcoy1pw.jpg

Akatsuki no Yona
The Girl Standing in the Blush of Dawn
استودیو سازنده: Studio Pierrot
کارگردان: Kazuhiro Yoneda
هماهنگ کننده: Kunihiko Ryo

شخصیت اصلی داستان دختری به نام Yoko هست که بعنوان تنها پرنسس پادشاهی Kouka شناخته میشه.
یوکو زندگی خوب و شاد و شنگولی داره و در آرامش تمام با باباش (پادشاه) زندگی می‌کنه و یک محافظ شخصی هم داره، پسری به نام Soon-hak که قویترین مبارزه سرزمینه...یوکو یه پسر عمو هم داره که یک دل نه صد دل عاشقشه.
یوکو روز تولد 16 سالگیش تصمیم میگیره بره پیش باباشو بهش بگه که عاشقه Soo-won (پسرعموشه) و دیگه تحمل نداره و My Pus*y on Fire و این حرفا ولی وقتی وارد اتاق پادشاه میشه میبینه که پسرعموش پدرشو کشته و اعلام میکنه که از این به بعد من پادشاه سرزمینم. یوکو به کمک محافظش هاک به بدبختی از قلعه فرار میکنن و میرن به سرزمینی که هاک (محافظش) اونجا بدنیا اومده و ادامه ماجرا!

انیمه اقتباس از یه مانگا شوجو به همین نام هست که تم حماسی-انتقامی داره. یک مقدار زیاد هم اسکی از رو کتابهای a song of ice & fire هست و یوکو یکجورایی شبیه به Daenerys Targaryen‍‍ه.
بخش رمانس داستان یکی از قسمتهای مهم اونه و اکثر شخصیت‌هارو پسرها تشکیل میدن که همشون یک نیمچه علاقه‌ای حالا چه دوستانه چه متجاوزانه(!) به شخصیت اصلی دارن... یوکو عاشقه سو-وونه، سون‌هاک هم از یوکو خوشش میاد، یوکو به سون‌هاک علاقه‌منده، سون‌هاک و سو-وون با هم دوست صمیمی بودن... کلاً روابط خرتوخره زیادی داره داستان.

در کل مانگا داستان بدی نداره، تم حماسی-انتقامی-رمانس کار هم جالبه و اگه مشکلی پیش نیاد می‌تونه کار خوبی تو سبک شوجو باشه.
البته کارگردان انیمه اولین کارشه و همین یک مقدار وضعیت کارو نامشخص میکنه ولی نکته امیدوار کننده اینه که داستان و تم مانگا کلاً جوری نیست که زیاد بشه تغییرش داد و تِر زد توش.
نکته آخر هم اینکه انیمه پر از پسرهایی هست که احتمالاً تا اعلام رسمی نکن فکر می‌کنید دخترن!

1lxef89q1oq88wajkze4.jpg
dy1flrzaasg2ro9nmf1i.jpg

yzwiuir1zs0b10glt5x2.jpg
zmv0xu5lsqw31x8j3he6.jpg

dl0cxc0y5vmfveim5dp5.jpg
vbrvuht8bjto26s8z6rq.jpg

00gatnr7rgkpubcxkg6k.jpg

gq1japa019le8j9amefk.jpg

icrhrpql31aogfte697v.jpg
ftg6h16ih4xxaw3yhmvv.jpg
4msvnw68pf7rl5n5amo7.jpg

fkguvvrgop15vsaltwce.jpg
vp7z0mi32ie8qa43v2pq.jpg
33rz3xng8w5akcuzk1pi.jpg

r6md05kblgfhu7yfg6fr.jpg
ce7xo8gwrekily2f1lsv.jpg
civ31fa9gvxr55vms9jm.jpg

http://www.aparat.com/v/oWDeL

ctbzh68ddpbvo90v4dis.jpg

Amagi Brilliant Park
استودیو سازنده: Kyoto Animation
کارگردان: Yasuhiro Takemoto
هماهنگ کننده: Fumihiko Shimo

داستان در رابطه با پسری دبیرستانی به نام Seiya Kanie است که توسط یک دختر عجیب و غریب (Isuzu Sento) که تازه به مدرسه‌اش منتقل شده به یه Date تو یک شهربازیه داغون و خالی از سکنه تو حومه شهر دعوت میشه.
تو این شهربازی Seiya با یه پرنسس واقعی به نام Latifah و مدیر شهربازی ملاقات میکنه و اونا ازش میخوان که بعنوان مدیر جدید شهربازی انجام وظیفه کنه!

یعنی نویسنده، پلات داستانو خرکی‌تر از این نمی‌تونست دربیاره... همین اول بگم که انیمه اقتباس از روی LightNovel هست که تا حالا 4 جلد ازش اومده و یک مانگا هم از روش اقتباس شده.
سبک انیمه کمدی هست ونمیدونم چی از آب درمیاد چون نه کتاباشو خوندم (ترجمه نشدن) نه مانگاشو. البته از لحاظ ظاهری که بهش میخوره از این کارهای Harem درجه 2 باشه ولی از اونجایی که سازنده کیوتو انیمیشن هست احتمال harem بودنش کم میشه... کلاً این کیوتو انیمیشن خیلی علاقه داره کتابهایی که سوژه‌های خرکی دارنو انیمه کنه.

کارگردان انیمه همون کارگردان Full Metal Panic و Lucky Star هست و تو تریلر انیمه هم یک شخصیت نشون میده ( فکر کنم مدیر شهربازی باشه) فتوکپ برگشته اون عروسک احمقه تو FMP Fumoffu‍ه.
نکته خوب قضیه اینه که مطمئناً کیفیت بصری انیمه عالیه (Typical Kyoto Animation) میمونه داستان و روایتش که باید دید چی کار میکنن.

با اینکه با چند تا از کارهای کیوتو انیمیشن شدید حال کردم ولی بنظرم سطح کیفی کارهاشون اکثر اوقات ثابته... نه کار شاهکار و عالی دارن و نه کار مزخرف و بدردنخور. اکثر کارهاشون تو دسته معمولی تا خوب قرار می‌گیرن.
به طرفدراهای Clanned هم که خودشونو برای عملیات انتحاری آماده کردن باید بگم:

Keep Calm & Love Haruhi

ecqmdwgn12hlhv3bvbzy.jpg

x9ogz0fdqrpgd60gugz7.jpg
43jkzju5zjmogagaidt3.jpg
ulexx83besv3kt780in3.jpg

106wb5wue3l98maj3f3o.jpg

p89e83pen62q8fwp91ju.jpg

x58a5zzipaf5ncc85t9p.jpg

38h0pdsjqlcu1mxsv5o1.jpg
v0k82ed16sb8ybmo7ly1.jpg
cm3u2tmemuhz4cvw88gq.jpg

http://www.aparat.com/v/Zw7Jz

91ef0ef5ryx88ii6zztu.jpg

Cross Ange: Tenshi ro Ryu no Rondo
Cross Ange: Rondo of Angels & Dragons

کارگردان: Yoshiharu Ashino
هماهنگ کننده: Tatsuto Higuchi

بشر موفق میشه به تکنولوژی به نام Mana دست پیدا کنه که قدرت بسیار عظیمی داره و خیلی شبیه به جادو هست. انسان‌ها بوسیله این قدرت تمام مشکلات از قبیل فقر و گرسنگی رو از بین میبرن و همه چیز رو مطیع خودشون میکنن و یک مدینه فاضله رو بوجود میارن.
شخصیت اصلی داستان اولین پرنسس امپراطوی Misurugi، دختری به نام Angelize هست. مثل باقی انسانها Angelize هیچ مشکل و ناراحتی نداره و در کمال آرامش به زندگیش ادامه میده و منتظر اینه که نوبت به تاج گذاریش برسه تا بعنوان ملکه سرزمین شناخته بشه. یک روز بر اثر یه اتفاق پرنسس متوجه میشه که یک Normaاست.
Norma به چیزهایی گفته میشه که توانایی استفاده از Mana رو ندارن و افرادی که بعنوان Norma شناخته میشن از طرف بشریت ترد شده و اصلاً داخل آدم حساب نمیشن. پرنسس همه چیز خودشو از دست میده و برای همین به یک جزیره دور افتاده میره تا اونجا به تنهایی به زندگی خودش ادامه بده. اما سرنوشت چیز دیگه‌ای رو براش رقم میزنه و پرنسس تو این جزیره با یک گروه از دخترهایی ملاقات می‌کنه که همشون Norma هستن و تنها همو غمشون مبارزه کردن و جنگه. این دخترها سوار بر ربات‌های عظیم‌الجثه‌ای به نام Berameiru به شکار و مبارزه با اژدهایانی که از بُعد دیگه‌ای وارد این دنیا شدن میپردازن.
پرنسس اسم خودشو به Angeتغییر میده و بعنوان یک سرباز تو این گروه فعالیت خودشو آغاز میکنه.

انیمه اقتباسی نیست و یک کار اُریجینال تو سبک Mecha (ربات بازی) هست. استودیو سازنده که خب مسلماً Sunrise... اصولاً از هر 10 تا انیمه رباتی 9 تاش کار Sunrise هست و دیگه واقعاً نموده از بس زرت و زرت انیمه مکا میده بیرون.
یکی نیست بهش بگه پاشو برو گمشو بقیه گینتاما رو بساز جای اینکارا!

کیفیت انیمیشن‌ها چندان جالب نیست و طراحی شخصیت‌هام خیلی داغون و تکراریه... پلات داستان هم که از همین الان تهش معلومه و تا حالا شونصد هزارتا انیمه این مدلی دیدیم و دیگه دست سانرایز برامون رو شده!
در کل آب انیمه قطعه و بعید هم هست که وصل شه.

rjhtd6s9r7zj5hp24eex.jpg
rm886bzr3qg94y1lxjij.jpg

jstxp2ktvfdpdv8b6ckn.jpg
zxmzz3gpmxfoeaea7ij9.jpg

mpu1etk03s822jcmsd8q.jpg
90ywiluwt56wl1i3qsp0.jpg

rp3b0yrh5wmizf755agr.jpg
8fg32tkz2pcxbfceua9x.jpg

http://www.aparat.com/v/9eHXD

kkrw2d8du7vt3yr9gn9d.jpg

Daitoshokan no Hitsujikai
A Good Librarian Like a Good Shepherd

استودیو سازنده: Hoods Entertainment (ره)
کارگردان: نامشخص
هماهنگ کننده: Kiyoko Yoshimura

دبیرستان Shiomi یک مدرسه خیلی بزرگه و یک کتابخونه عظیم داره که قابل مقایسه با کتابخونه ملی ژاپن هست.
شخصیت اصلی داستان پسری به نام Kyotaro Kakei هست که از بچگی عاشق کتاب خوندن بوده و تنها عضو کتابخونه مدرسه است. Kakei از تنهایی خودش تو کتابخونه و اینکه میتونه در آرامش تمام کتابها رو بخونه لذت میبره تا اینکه کسی به نام Shepherd (همون چوپونه خودمون!) یه SMS به Kakei میده که سرنوشت تو به زودی عوض میشه. بعد از این پیام یه دختر سال دوم به نام Tsugumi Shirasaki که قبلاً Kakei جون اونو تو ایستگاه قطار نجات داده به کتابخونه میاد و تقاضای عضویت میکنه... کم کم همینجوری آدم‌های بیشتری (همه دختر) به کتابخونه میان و Harem Party شخصیت اصلی تکمیل میشه!

سوژه فپینگ این فصل!
اول اینکه انیمه اقتباس از روی یک ویژوال ناول مخصوص بزرگسالان یا همون Student of Magic Acedemy هست!!
منظورم همون فرمول معروفه:
Thirty Year old + Virg*n = Magician

استودیو سازنده هم که دیگه بعد از این همه مدت باید معرف حضور دوستان باشه... Hood Entertainment (ره)
سازنده عناوین مثل Aki Sora (سیستر پارادایز) Manyuu Hikenchou (بلید آو بوبز ) Seikon no Qwaser (اولتیمیت میلک) و چندین و چند عنوانه دیگه که شایسته حضور تو این لیست هستن!
از همین الان باید منتظره دریده شدن لباس‌ها، گرفته شدن بوبی‌ها، مالیده شدن پروپاچه‌ها و... بود.
در کل خودتون آماده دیدن انیمه به صورت یک دستی کنید! ویدیو هم نمیشه ازش گذاشت چون مشکل منکراتی داره.

نکته بعدی هم اینکه:
Hent*i > Hoods Entertainment
حداقل تو هنت*ی تکلیف آدم با خودش مشخصه و میدونه هدف چیه... حالا یکی دقیقه 2 به هدفش میرسه و یکی دقیقه 20 (!)... ولی اینجا آدم گه گیجه اُلاغی میگیره.

خارج از این بحث‌ها این HE انیمه معمولی هم که میسازه، زباله میسازه آخه... نمونش همین Kanojo ga Flag o Oraretara که اصلاً کتاب میشه راجع بهش نوشت لعنتی!
بدترین انیمه‌ای که تو 4-5 سال اخیر دیدم، شایدم بدترین مدیایی که کلاً تو زندگیم دیدم...
اصلاً بیخیال..... یادش میفتم تشنُج میکنم. :|

u1xn8gdg7xfikvaxw3pv.jpg
vgu6kf8clfjek6clnqdk.jpg

sffcnsn16k0hy4ax6tzh.jpg
ea3ya937iyj8u7awx28b.jpg

i9bed74ngi0q9iu5d274.jpg

Denki-Gai no Honya-san
نام استودیو: Shin-Ei Animation
کارگردان: Masafumi Sato
هماهنگ کننده: Kazuyuki Fudeyasu

داستان در مورد یک مغازه فروش مانگا تو ژاپنه... پسری به نام Umio به صورت پاره وقت تو این مغازه شروع بکار می‌کنه و ماجراهای روزمره و باحالی برای این جماعت که همشون طرفدار مانگا خوندن هستن پیش میاد.

سبک انیمه کمدیه و اقتباس از روی یک مانگا به همین اسم هست.
پلات داستان جالبه و میشه یک کمدی گوگولی و باحال از توش در آورد، مخصوصاً که سوژه‌های کمدی دوروبر مانگاباز جماعت خیلی خیلی زیاده. البته طراحی شخصیت‌ها یک مقداری loli میزنه... ولی میشه اُمیدوار بود که فقط در همین حد طراحی باشه که احتمالاً هم همینطوره.
در کل امیدوارم تو سبک خودش کار خوبی باشه، سوژه خیلی باحالی رو انتخاب کرده.

fo5gzn2gnux4efcb3mp0.jpg

4bgo7msn8jde2xhdii5u.jpg

rxaz5qvq2crbdwlmrrng.jpg
40qo5rysqpufbbfkgu3u.jpg
seym5kptdutk68kfjmc8.jpg

l2eyq12cc7eu7iadwg1j.jpg
m0h5dqws88oqb6zrycus.jpg
lvma7siz2fnkvfkh3g0g.jpg

http://www.aparat.com/v/zvQAY

jlfmalimaml2l6hxqxe3.jpg

Donten ni Warau
استودیو سازنده: Dogakobo
کارگردان: Hiroshi Haraguchi
هماهنگ کننده: Yuuya Takahashi

داستان انیمه در یازدهمین سال از دوره Meji در تاریخ ژاپن روایت میشه... زمانی که تعداد معترضین به دولت روز به روز در حال افزایشه و از دلایل اون وارد شدن فرهنگ غربی و ممنوع بودن حمل سلاح (شمشیر) هست که باعث شده سامورایی ها کم کم از بین برن.
دولت برای جلوگیری از گسترش جرم و جنایت تو سطح کشور میاد یک زندان جدید افتتاح می‌کنه تا مجرمین رو به اون انتقال بده.
وظیفه انتقال زندانیان به عهده 3 برادر از خاندان Kumo گذاشته میشه و با شروع این سفر ماجراجویی این 3 برادر آغاز میشه.

اقتباس از رو مانگایی به همین نام... سبک انیمه هم اکشن - ماورایی – تاریخی - تراژدی هست.
انیمه‌‌ای که از موقع معرفیش، خیلی منتظرشم... مانگاش کار خیلی خوبیه، یکی از بهترین مانگاهایی که تو یه سال اخیر خوندم.... نگاه به ظاهر غلط اندازش که شبیه کارهای BL و Yaoi هست نکنید که اصلاً از این خبرا نیست.
داستان خوب، روایت خوب‌تر، شخصیت‌های فوق‌العاده و Plot Twistهای خوبی که اصلاً انتظارشو ندارید!

تلاش Soramasu برای قویتر شدن و کمک به برادرش، مسئولیت سنگین رو دوشهای Tenka و تلاش برای محافظت از کسی که عاشقشه، زحمات بی‌نتیجه، خیانت، دوستی، برادری و خیلی چیزهای دیگه تو مانگا عالی کار شدن.
فقط اینو بگم که داستان مایه‌های تراژیک زیاد داره وخیلی جاها واقعاً قلب آدمو به درد میاره.... اسم مانگا خودش کاملاً نشون دهنده اتمسفر داستان هست.
Donten ni Warau به انگلیسی یعنی Laughing While the Sky is Cloudy... بهترن اسمی که مانگاکا میتونست برای کارش انتخاب کنه همینه و دقیقاً فضای داستان رو به بهترین شکل ممکن توصیف می‌کنه... خندیدن تو صورت مشکلات و بدبختی بنظرم کاملاً مفهوم رو میرسونه.

کارگردان و هماهنگ کننده انیمه آدم‌های خیلی خیلی کم‌تجربه‌ای هستن... البته استودیو سازنده از استودیوهای قدیمی و کار بلده ولی بنظرم باید افراد بهتری رو برای تیم ساخت انتخاب میکرد.
فعلاً که ویدیویی از انیمه نیومده و فقط یکسری عکس منتشر شده که بهترین نکته‌شون کیفیت طراحی بالای کار هست (درست مثل مانگا)
امیدوارم انیمه‌اش کار خوبی از آب دربیاد چون مانگاش خیلی خوبه و واقعاً حیفه که گند بزنن به پتانسیلش.
کلاً این چند وقته اقتباس بد از روی مانگای خوب زیاد داشتیم و همین قضیه آدمو نگران میکنه که این انیمه‌ هم تِر بخوره توش...
نمونه بارزش هم همین Tokyo ESP که داره پخش میشه... مانگاش یه کاره خیلی خوب و عالی تو سبک خودشه ولی انیمش یه چیز خرکی و در بهترین حالت متوسطه.

البته از اونجایی که من کلاً آدم مثبت‌اندیشی هستم، امیدوارم کار خوبی رو شاهد باشیم.... با اینکه هر فصل سره چند تا انیمه فِیل میشم ولی بازم آدم نمیشم و امیدوارم که این یکی تو دسته فِیلی‌ها نباشه.

tch8hnyxzu2lkz3gaz9x.jpg
iuyvpnfjj4w99kzapoc2.jpg

voz9o0mmvg1ersbdchut.jpg

tc5rzqn1czez99w3ydl1.jpg
orvt5pnm6i9orlg10lk9.jpg
h0rqpgn0syc2gz5x46z5.jpg

gmelmo5gb66za8nlm7w6.jpg
91xhc7ryuozkj1amy16p.jpg
3pq8rdgfhjzk3pac20h3.jpg

zlluvjlrwrn8wd56spjv.jpg

Fate/stay night: Unlimited Blade Works
استودیو سازنده: Ufotable
کارگردان: Takahiro Miura

بازسازی انیمه Fate/stay night که قراره پاییز پخش بشه.
اندازه کافی تو این تاپیک راجع به فیت صحبت شده و همتون دیگه میدونید که چی به چیه.
راجه به داستان انیمه هم که اینجا اندازه کافی صحبت کردیم.

در کل حرف خاصی نیست و یکی از مورد انتظارترین انیمه‌های پاییز و سال 2014 هست.
همه امیدوارن که دستان توانای Ufotable که قبلاً کیفیت بالای کارهاشو ثابت کرده بتونه اینجا هم به کمک انیمه بیاد و خاطرات بد انیمه اصلی که ساخته استودیو Deen بود رو به فراموشی بسپاره.

فقط یک نکته رو بگم که کارگردان این انیمه با کارگردان انیمه Fate/Zero فرق داره...
درسته که تاکاهیرو در سطح Aoki Ei (کارگردان F/Z) با تجربه نیست و فقط یک قسمت از Kara no Kyoukai و 3 قسمت از Fate/Zero بعنوان Episode Director تو کارنامش دیده میشه و بیشتر نقش انیماتور رو تو کارهای مختلف داشته... ولی با توجه به انتخاب Ufotable و مهم بودن این انیمه برای استودیو، میشه بهش امیدوار بود.
در هر صورت امیدوارم اینجا موفق بشه و این انیمه براش سکوی پرتاب باشه.

zhw5qgg7a6x7vk7nokvf.jpg

ویدیو با پوستر رسمی فیلمش هم که قراره به اسم Fate/stay night: Heaven’s Feel تو تاریخ نامعلومی منتشر بشه رو میزارم تا فعلاً دورهمی حسرت بخوریم! :d

zbh04en75yefq3euzw72.jpg

Garo: Honoo no Kokuin
استودیو سازنده: Mappa
کارگردان: Yuichiro Hayashi
هماهنگ کننده: Yasuko Kobayashi

پروژه Garo تو ژاپن خیلی معروفه و در اصل تشکیل شده از یکسری سریال و فیلم سینمایی (غیر انیمه‌ای، با بازیگرهای واقعی) که از سال 2005 شروع به پخش شده و تا حالا سه سری تلویزیونی داشته و چند تا فیلم هم ازش اکران شده.
داستان کلی سری Garo (فیلم‌ها و سریال‌ها) در رابطه با انسان‌هایی هست که بعنوان Makai Knights شناخته میشن و وظیفه اصلیشون مبارزه با موجودات جهنمی و شیطانی هست که به Horror معروف‌ان... هر سری تلویزیونی و فیلمی که ازش پخش شده یک داستان مجزا تو همچین دنیایی داشته و انیمه هم وضعیت‌اش همینجوریه... یعنی داستان مجزا داره و برای فهمیدن داستان لازم نیست که سریالها و فیلمهاش رو دیده باشید.

داستان انیمه وقتی شروع میشه که مشاور پادشاه دستور شکار و از بین بردن ساحران و جادوگران رو میده... دستوری که Makai Knightها و Makai Priestها که وظیفشون محافظت از مردم هست رو در موقعیت خطرناکی قرار میده.
یه Makai Priest باردار به دستور پادشاهی به اعدام محکوم میشه و قبل از مرگش، بچه تازه بدنیا اومدش توسط همسرش که یه Makai Knight‍ه نجات پیدا میکنه. این بچه پسری به نام Leon Lewisهست و وقتی که بزرگ میشه مالکیت آرمور طلایی رو بدست میاره... آرمور طلایی متعلق به یک شوالیه‌ افسانه‌ای بوده که به نام شوالیه‌ طلایی شناخته میشده.
تو همین اوضاع و احوال مریضی پادشاه اوج میگیره و مشاور پادشاه کنترل سرزمین رو بدست میاره و شاهزاده و ملکه رو از قلعه اخراج میکنه.... شاهزاده به همراه مادرش تصمیم میگیرن شوالیه طلایی رو پیدا کرده و به کمک اون پادشاهی رو از دست مشاور نجات بدن.

آرت و استایل انیمه خیلی معمولیه... کارگردان انیمه هم آدم کم تجربه‌ای هست و تقریباً میشه این انیمه رو اولین کار جدیش بعنوان کارگردان حساب کرد (قبلا روPeco Eco Smile هم کار کرده که زیاد مهم نیست)
نکته خوب قضیه حضور Kobayashi تو انیمه است... ایشون همون هماهنگ کننده انیمه Shingeki no Kyojin‍ه... چند تا از کارهاش، اقتباسهای عالی بودن مثل: Casshern Sins و Jojo.

البته من خودم شخصاً هیچ امیدی به این انیمه ندارم، چون اصولاً این تریپ انیمه‌ها درصد خوب بودنشون خیلی کمه و بیشتر تو دسته کارهای معمولی قرار میگیرن، از داستان‌های این مدلی اصولاً بخاره خاصی بلند نمیشه و بیشتر تریپ سرکاری دارن... از قیافه شخصیت‌ها و استایلشون هم زیاد خوشم نیومده و یکجورایی خیلی تو مخی‌ان... مخصوصاً شخصیت اصلی.
حالا باید دید چی میشه، شاید تبدیل به کار خوبی شد و خودم فن‌اش شدم!

ife1v2it3mdckrqs9e4d.jpg

cxd36d69hej1gw3gbshv.jpg

http://www.aparat.com/v/1bGgY

7j3uwttbs8rxucqbb04y.jpg

GirlFriend BETA
استودیو سازنده: Silver Link
کارگردان: Naotaka Hayashi
هماهنگ کننده: Michiko Yokote

انیمه اقتباس از رو یه بازی Dating Simulator هست که برای Android و IOS سال 2012 منتشر شده و خیلی هم معروف و محبوبه.
جریانش هم اینه که شما دوست دختر دارید! تو بازی 100 تا دختر مختلف هست که یکیشون رو انتخاب میکنید و یاعلی از تو مدد.
باید باهاش برید Date و سعی کنید رابطه خودتون رو بهتر و بهتر کنید.... بازی Free2Play هست ولی برای یکسری مسائل باید پول واقعی خرج کنید... مثلاً یک کافی شاپی هست که بخواید برید اونجا باید پول واقعی بسلفید.

کلاً این داشتن دوست دختر یک Massive Upgradeحسابی تو ژاپن حساب میشه و ملت تمام زندگیشون خودشون رو آماده برای داشتن دوست دختر میکنن و آخرش هم Virg*n جان به جان آفرین تسلیم میکنن.!
در رابطه با این سیستم F2P کردن این مدل بازیها هم من خودم چندتا ایده خوب برای دوشیدن جیب ملت دارم... برم ژاپن حتماً یکیشو اجرا میکنم.
فرض کن یک Eroge تیریپ Date Sim بسازی (همرزمان منحرف با این قبیل بازیها آشنا هستن) بعد قسمت اشنا شدن و دوستی و بیرون رفتنش F2P باشه ولی اصل کارو پولی کنی...!

Give 10$ for Kiss!ng
Another 10$ for Lick!ng
... و ادامه ماجرا.

راجع به انیمه‌اش هم که چیزی نیست راجع بهش صحبت کنیم... داستان که هیچی ازش معلوم نیست، فقط مثل اینکه چند تا از اون 100 تادخترهای بازی انتخاب شدن و قراره بند و بساط Harem Party شما رو فراهم کنن، همین.

f4f2kvn1s3aipuxr56lg.jpg
um7onvwtoy97yoo37uoo.jpg
ef5wfgs0t7238zohfr2q.jpg

7kz36xvm37uemo8eqec6.jpg
qc70kgkpk8nw5w3akewa.jpg
bwpaachwefrou9s9i3li.jpg

z3jbikfjcldd6yncmo6h.jpg
be771mnlq6dxehfbxipo.jpg
twtcwat80ct9oz0hw6cq.jpg

wr74w1v17bctm10llel6.jpg
6jn9rl8icrzqdc1kv8yw.jpg
igmkqb5xr7l3pif61odh.jpg

faj3pjofq8p52wuben6m.jpg

Grisaia no Kajitsu
Le Fruit de la Grisaia

استودیو سازنده: 8Bit
کارگردان: Tensho
هماهنگ کننده: Hideyuki Kurata

شخصیت اصلی داستان پسری به نام Kazami Yuji‍ه که برای تغییر دادن رویه زندگیش و به اصطلاح به شیوه آدم‌های معمولی زندگی کردن به مدرسه Mihama Academy منتقل میشه.
Mihama Academy جایی هست که فقط 5 تا دانش‌آموز (همه دختر) بغیر از yuji تو اون مشغول به تحصیل هستند و نوع رفتار و سیستم مدیریت مدرسه باعث شده که Mihama بیشتر شبیه به زندان باشه تا یک دبیرستان.
یوجی به این مدرسه میاد و بهش گفته میشه که تمام دانش‌آموزان این مدرسه مشکلات و شرایط خاصی داشته و هرکدوم دلیل مخصوص به خودشون برای موندن تو این مدرسه رو دارن.... هیچ نیازی نیست که یوجی تو کار دیگران دخالت کنه یا بخواد به اونها کمک کنه.
تنها وظیفه یوجی پیدا کردن راه حلی برای حل مشکلات و شرایط خودش هست، حالا اینکه یوجی راه حل مشکلاتش رو پیدا میکنه یا اینکه Harem-Party راه میندازه چیزیه که هنوز مشخص نیست.

انیمه اقتباس از روی یک ویژوال ناول مخصوص بزرگسالانه که سال 2011 رو PC منتشر شد و سال 2012 رو PSP پورت شد و سال 2013 هم برای ویتا اومده و جایزه بهترین ویژوال ناول سال رو هم از Moe Game Award برده و از داستان و موسیقی بازی تعریف شده.
کاری به بازی ندارم اما انیمه که ظاهراً و باطناً باید Harem باشه... قهرمان داستان شخصیتی ترسو، فیلسوف مسلک و واقع گرایی داره و اصولاً قبل از انجام هرکاری کلی روی انجام اون و عواقبی که ممکنه داشته باشه فکر میکنه... اینم بگم که دوبلر شخصیت اصلی همون دوبلر ماکشیما تو Psycho-Pass‍ه!

کارگردان انیمه که اولین کارشه و انتظاری ازش نیست... Kurata هم بعنوان هماهنگ کننده انتخاب شده که اصلاً ثُبات نداره و یه جا خوبه و یه جا بد....البته با توجه به اینکه تو Tokyo ESP بد بود، ایندفعه باید نوبت خوب بودنش باشه که با توجه به منبع داستان بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته.
به هر حال بنظرم غیرممکنه که چیزی از تو این انیمه در بیاد، در بهترین حالت یک کار خیلی متوسط باید باشه....فقط میخوام زودتر پخش بشه تا ببینم به چیه داستان جایزه دادن؟... هر چند جایی که جایزه داده خودش کلاً فاقد اعتباره!

5m111l0n669lvtbnlm0k.jpg
jooz0sefkdxjiml7777y.jpg

rb2zo7t1leajeovb48z8.jpg
zd9tp3fxksgvvp8wht22.jpg

emxjgnehb59s43m3m762.jpg
mos2d8f4jw60uonm9ms0.jpg

0yheo0mqg3dgl3gptj39.jpg

u8l663qcf6jkvokvov4u.jpg

q9vd0b3wea47lw2f0379.jpg

Gugure! Kokkuri-san
استودیو سازنده: TMS Entertainment
کارگردان: Yoshimasa Hiraike

داستان در رابطه با دختر کوچولویی ( از لحاظ قدو قواره) به نام Kohina Ichimatsu هست که تنهایی زندگی میکنه... کوهینا یک شب Kokkuri-san رو احضار میکنه... کوکوری-سان یکی از ارواح خیلی معروف تو ژاپنه که تا حالا مطمئناً اسمشو تو انیمه‌های زیادی شنیدید.
کوکوری-سانی که کوهینا احضار میکنه یک مرد خوش قیافه و جذابه که قصد داره خونه کوهینا رو Haunt کنه و به آزار و اذیت اون بپردازه... ولی بعد از مدت کوتاهی بیشتر و بیشتر نگران کوهینا میشه، مخصوصاً با برنامه غذایی افتضاحی که کوهینا داره و تمام وعده‌های غذاییش تشکیل شده از CupRamen (همون رامن‌های نیمه آماده)... برای همین کوکوری-سان تصمیم میگیره که خونه کوهینا رو Haunt کنه، البته نه برای آزار و اذیت اون بلکه برای محافظت و مراقبت کردن از کوهینا... با اضافه شدن یه Inugami و یه Tanuki (هر دو تا از موجودات افسانه‌ای ژاپن هستن) و زندگی کردن همه اینها تو یه خونه داستان انیمه ادامه پیدا میکنه.

انیمه اقتباس از روی یک 4Kuma یا همون مانگاهای 4 پنله هست و سبک کار هم کمدیه.
یکی از انیمه‌هایی که منتظرم زودتر پخش بشه و احتمال خیلی زیاد کار کمدی و باحالی باید باشه... کارگردان انیمه همون کارگردان و هماهنگ‌کننده فصل اول Working هست و امیدوارم اینجا هم بترکونه و یه کار کمدی خیلی خوب رو تحویل بده.
شخصاً با این سبک کمدی‌های گوگولی که داستان‌های ساده‌ای دارن خیلی شدید حال میکنم و دیدنشون خیلی برام لذت بخشه. (>.<)

آرت‌ها و ویدیوهایی هم که از انیمه اومده همشون دقیقاً همون چیزی بودن که انتظارشو داشتم و انیمه رفت تو لیست MostWatchهای فصل بعدم.

0zfhe4qs7g2bi1fw5huv.jpg
qnk06gzvrai4h5aepoaq.jpg

2lcquwnq8q1c5bgx53tq.jpg

7wu5w15mvgozapf1luml.jpg

vonygsvizcq6s720za0l.jpg

u2ysnul7awbtccz2c5l1.jpg
ewjwne60i05a0bss0lmb.jpg
kzlzuxwnqga8m8nrnb19.jpg

otqw4lls5gd538lxrvsp.jpg
apd8eluyilq0eac22ft9.jpg
2u0uxkckfegrjjzl5h5a.jpg

http://www.aparat.com/v/vbWB3

s7bhvipjvck8sr5vhr9h.jpg

Gundam Build Fighters Try
کارگردان: Shinya Watada
هماهنگ کننده: Yousuke Kuroda

فصل دوم انیمه Gundam Build Fighters
من انقدر به این SpinOffهای سوپر مزخرف گاندم هیت میورزم که دیگه خسته شدم.
از اونجایی که Haters Gonna Hate و کلاً Hate ورزیدن آخر عاقبتی جز ری*دن تو اعصاب خود آدم نداره... من دیگه بیخیالش شدم... بزار هر غلطی میخوان با گاندم بکنن... گور پدرشون اصلاً!
داستان انیمه 7 سال بعد از فصل اول پیگیری میشه و تمام شخصیت‌ها جدید هستن و ربطی به فصل اول نداره و میتونید بدون دیدن فصل اول شروع به دیدنش کنید.
Staff هم که همون Staff فصل اوله... با این تفاوت که کارگردان انیمه عوض شده.

من که دیگه هیتی ندارم و طی سیر سلوکی که داشتم به آرامش درونی رسیدم و بودا و نیلوفر آبی و محو شدن تو اُفق و این حرفا...!
فقط تنها نکته ناراحت کننده‌ای که باقی میمونه اینه که آدم بااستعداد و پرتجربه‌ای مثل Yousuke Kuroda باید وقتشو پای یه همچین چیزی بزاره.

en7sy1ea0c3re8rlo3wh.jpg
b1gz8m1s7ltuf6jsgbam.jpg
ezegn539waaigb28vbf1.jpg

5weeup8x05g78vpqvnl0.jpg
b4q9sxj7dwb3p8hfflsk.jpg

0rwbh9408qqgdc7rv463.jpg

http://www.aparat.com/v/vcKZb

nel2v5l736se83xnyiz1.jpg

Gundam G no Reconguista
Gundam Reconguista in G

کارگردان: Yoshiyuki Tomino

همونطور که احتمالاً می‌دونید سری Gundam، چندین و چند تایم‌لاین و بازه زمانی مختلف داره که بیشتر از 50 انیمه (سری تلویزیونی، فیلم ، OVA و...) تا حالا ازش ساخته شده.

تایم‌لاین یا بازه زمانی اصلی انیمه اسمش UC یا Universal Century هست که تقریباً تمام انیمه‌های ساخته شده تو این تایم‌لاین به همدیگه مربوط هستن و باید به ترتیب اونارو دید... انیمه‌هایی مثل MobileSuitGundam (اولین انیمه سری)، 3 تا فیلمه تکمیل کننده‌اش که سال 1981 و 82 پخش شدن، StardustMemory، The 08th MS Team، Unicorn و خیلی‌های دیگه جزو این تایم‌لاین حساب میشن و به همدیگه مرتبط... اکثر کارهای این تایم لاین انیمه‌های‌ خوبی‌ان و بهترین و مهمترین تایم‌لاین سری همین UC هست.

انیمه‌های ساخته شده تو باقی تایم‌لاین‌ها هیچ ربطی به همدیگه ندارن و هرکدوم داستان و دنیای مجزای خودشونو دارن و فقط اسم گاندم رو یدک میکشن... تعداد این تایم‌لاین‌ها زیاده: AfterWar، CosmicEra، AnnoDomini، AdvancedGeneration و...
انیمه‌هایی مثل Wing، GundamX، Turn a Gundam، Seed، Gundam00، Destiny، AGE، GundamBuildFighters و خیلی‌های دیگه جزو این تایم‌لاین‌ها حساب میشن و هیچ ربطی به همدیگه نداشته و ندیدنشون مشکلی تو داستان اصلی بوجود نمیاره... اکثر عناوین مزخرف و SpinOffهای چرت و پرت هم مربوط به همین تایم‌لاین‌ها هست.... دلیل اصلی هیت ورزیدن منو خیلی‌های دیگه به تایم‌لاین‌های متفرقه هم همین مزخرفات مثل: AGE، Destiny و BuildFighters‍ه که تو این تایم‌لاین‌ها پخش میشن... البته کارهای خوبی هم ساخته شده ولی بیشتر چرت و پرت‌ان.

اولین سری گاندم سال 1979 پخش شد و امسال یعنی سال 2014 در واقع سی و پنجمین سالگرد سری Gundamهست... برای همین Sunrise (سازنده سری) به همین مناسبت 3 سری انیمه معرفی شده که قراره پخش بشن و یکی از اونها همین Gundam G no Reconguista که به G-Reco هم معروفه هست و قراره پاییز امسال پخش بشه.
مهمترین نکته قضیه اینه که خود Tomino وظیفه کارگردانی انیمه رو به عهده گرفته... Yoshiyuki Tomino خالق سری گاندم هست و الان 73 سال سن داره. ایشون بعنوان پدر سری گاندم شناخته میشه و بطور کلی گاندم یعنی Tomino. :d

تایم‌لاین انیمه به نام ReglidCentury معرفی شده و بعد از تایم‌لاین UniversalCentury اتفاق میفته... در واقع این تایم‌لاینه جدید به نام RC آینده سری گاندم هست و از این به بعد انیمه‌های خیلی بیشتری رو ازش خواهیم دید. احتمالاً تایم‌لاین UC کم‌کم به حاشیه میره و تایم‌لاین RC که در واقع همون آینده UC هست جای اونو میگیره. {چه خر توخری شد... >_<}

شخصیت اصلی داستان پسری به نام Bellri Zenam هست که بعنوان یکی از اعضای گروه CapitalGuard انجام وظیفه می‌کنه. این گروه وظیفشون محافظت و مراقبت از برجی بسیار مهم معروف به CapitalTower هست.
یه روز این برج از طرف گروهی از راهزن‌های فضایی که به PirateCorps معروف هستن مورد حمله قرار می‌گیره... تو این درگیری Bellri (شخصیت اصلی) موفق میشه یک ربات یا همون MobileSuite بسیار پیشرفته به نام G-Self رو بهمراه خلبان اون دختری به نام Aida Surgan دستگیر کنه. طی اتفاقی مشخص میشه که Bellri توانایی کنترل و هدایت این ربات یعنی G-Self رو داره، توانایی کنترل و هدایت این نوع ربات رو فقط تعداد بسیار اندکی از انسان‌ها دارن.
Bellri بلافاصله ارتباط احساسی خاصی با این ربات و خلبان اون (همون دختره) برقرار میکنه و بر اثر یکسری اتفاقات تصمیم میگیره که به عضویت گروه PirateCorps دربیاد و به مبارزه با CapitalGuardها که خودش قبلاً عضو اونها بوده بپردازه.

انیمه طبق اعلام Sunrise شش ماه پخش میشه و احتمالاً 25 یا 26 قسمتی هست.
یکی دیگه از نکته‌های مهم انیمه سیستم ساخت اون هست که با همکاری یکی از استودیوهای معروف تو زمینه جلوه‌های ویژه هالیوود قراره ساخته بشه که تجربه خیلی خوبی تو زمینه 3بعدی و ساخت Suitهای جالب داره.... استودیو Legacy Effects
از کارهای Legacy Effect میشه به Terminator، Alien، JurassicPark و... اشاره کرد، همینطور تو کارهایی مثل Avatar، TheAvengers، IronMan3، PacificRim و... هم همکاری داشتن.

نکته مثبت ویدیوهایی هم که از انیمه پخش شده باکیفیت بودن بخش 3بعدی انیمه است که مثل اکثر کارهای این ژانر تو دیوار نیست و خیلی خوب از آب در اومده... البته اینو بگم که انیمه کلاً 3بعدی نیست و شخصیت‌ها و رباتها همون استایل دو بعدی ونقاشی شده خودشون رو حفظ کردن... بیشتر المانهای محیطی 3بعدی کار شده.
در کل با توجه به حضور Tomino تو ساخت انیمه (بعد از 10 سال)، همکاری LegacyEffects، جو خوب و مثبتی که برای انیمه راه افتاده و این مسئله که از سال 2010 تقریباً کارهای اولیه ساخت انیمه شروع شده... میشه امیدوار بود که بالاخره بعد از مدتها یک Gundam پدرمادر دار و درست حسابی ببینیم.
امیدوارم با کار خوبی طرف باشیم و بتونه تبدیل به یکی از بهترین‌ها تو سری بشه.

ugcon9w6hft2u6gpuxag.jpg
ofqohy8ablx8cgp7kr7e.jpg
k5wosuspynvac0q78tiv.jpg

okqralyf3yljniejb6tn.jpg
7y64k2setzwgzobxqcab.jpg
gxcg5lg7vqfdby670wjg.jpg

ue2u8e6ml7nclmjjkmlr.jpg

3zzlm8h5hhc1vaxvrifn.jpg
gil2sx051q5bvb8ymp9i.jpg

upn5e6dqn40ik2idyf5w.jpg
7xvj3hety9gpihl0tjje.jpg
3tahxtsj1qi9qey4ew9b.jpg

rs5i7amhwdrg0l6rxdkh.jpg

cqhj4cztwsvgnlqtrao7.jpg

http://www.aparat.com/v/4UGZu

nco8cdxcfl45ve5ucqfw.jpg

Hitsuga no Chaika: Avenging Battle
Chaika The Coffin Princess: Avenging Battle

استودیو سازنده: BONES
کارگردان: Soichi Masui
هماهنگ کننده: Touko Machida

فصل دوم انیمه Hitsuga no Chaika... فصل اول انیمه همین فصل قبل (بهار پخش شد)
فصل اول کار نسبتاً جالبی بود و اقتباس خوبی از روی کتابهاش بحساب میومد... سازنده‌های انیمه همون افرای هستن که رو فصل اول کار کردن.
در کل حرف زیادی نیست و اگه با فصل اولش حال کردید مطمئناً از فصل دومش هم خوشتون بیاد... برعکس این قضیه هم کاملاً صادقه.

h7diaxx08zjhykgpaezw.jpg

http://www.aparat.com/v/oEiJ5

kw33nyio5flj0jttujmt.jpg

Ino-Battle wa Nichijo-kei no Naka de
Inou Battle Within Everyday Life

استودیو سازنده: Trigger
کارگردان: Masanori Takahashi
هماهنگ کننده: Masahiko Otsuka

5 تا از اعضای کلاب کتاب‌خونی مدرسه یه رو ز از خواب بیدار میشن و میبینن که قدرتهای ماورایی وفرابشری بدست آوردن... تمام اعضا فکر میکنن که با بدست آوردن این قدرت‌ها احتمالاً به زودی وارد یه دنیای جدید میشن و باید به مبارزه با افراد دیگه بپردازن و دنیا رو نجات بدن... ولی هیچ اتفاقی نمیفته و زندگی روزمره‌شون بدون هیچ مشکلی ادامه پیدا میکنه...
نه جنگی، نه درگیری خاصی، نه گروهی که قصد نابودی دنیا رو داشته و باشه و نه حتی Demon Kingی وجود نداره... اما اعضای کلاب روحیه خودشون رو از دست نمیدن و هنوز احتمال میدن که یه روزی ماجراجویی اونها آغاز میشه و اون زندگی فانتزی و جنگ و جدل‌هایی که آرزوشو دارن بالاخره اتفاق میفته.

انیمه اقتباس از روی یکسری لایت ناول هست که تا حالا 6 جلد ازش منتشرشده.
با توجه به نسبت دختر و پسرا احتمال Haremبودن انیمه زیاده... البته تم اصلیش کمدی- رمانس- فانتزی هست ولی مطمئناً هارم هم قاطیش داره.... استودیو سازنده Trigger‍ه... همون استودیویی که KillLaKill رو ساخته، البته اینجا آرت استایل کارشون خیلی فرق داره و انیمه هیچ شباهتی به KillLaKill نداره.

احتمالاً یه کاره معمولی باشه... حضور Trigger هم بعنوان سازنده بعید میدونم کمکی به تغییر این مسئله کنه.... البته سوژه داستانی خیلی جالب و جدید هست، ولی تقریباً مطمئنم که جالبیش فقط در حد همین پلات داستانی باقی میمونه و خود انیمه نهایتش یک کاره فان و متوسط باشه.... اصولاً نصف لایت‌ناولهایی که چاپ میشن پلات داستانی خوبی دارن ولی اصل کار که روایت داستانه تو دیواره!

یه مسئله باحال راجع به این لایت ناول و نویسنده‌اش بگم بخندید... نویسنده کتابها آقای Koto Nozomi هست که همین چند ماه پیش ازدواج کرد.
حالا نکته جالب ازدواج ایشون این بوده که یکجورایی همون داستان انیمه Bakuman براش تو زندگی واقعی اتفاق افتاده!
وقتی راهنمایی بوده با یک دختری (همکلاسیش) آشنا میشه و با هم دوست میشن... همون موقع Nozomi به دوست‌دخترش میگه که اگه یکروزی یکی از کارهاش تبدیل به انیمه بشن به صورت جدی به ازدواج با اون فکر میکنه... حالا هم بعد از این همه سال اولین انیمه از روی کارهاش داره ساخته میشه و Nozomi هم با همون دختره ازدواج کرده... البته خودش میگه که ازدواجش زیاد ربطی به انیمه شدن کارش نداشته ولی در هر حال ماجرای جالبی بوده.

بعد از اینکه Nozomi این ماجرا رو توییت کرده، باقی نویسنده‌های لایت ناول‌ها (اکثراً سبک کمدی-رمانس) هم اومدن و ماجراهای مشابه ازدواجشون رو تعریف کردن که بعضی‌هاشون خیلی جالب بوده.... از همه باحال‌تر هم توییت Yomi Hirasakiبوده (نویسنده سری کتابهای Haganai یا همون Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai )

بعد از اینکه همه داستانهای خودشون رو تعریف کردن... اومده نوشته:
I got married…
I wish
یعنی ری‌*ده به همشون رفته.:d

cyftixexzsyuuzmkk5tx.jpg
draoum8raqqqabxf1rlo.jpg

reij6zaon20y293qt09l.jpg
k39mqqw103jmwsj3qlgf.jpg

k0b1cwseg1k6chxnw9gk.jpg

9mh1nz9uhj3fmpkma1yw.jpg
val8z0kqwjtvhh3suau2.jpg
imbl9s3pqzc6y52s2dcb.jpg

60kp7kbn0wphpfzy13ah.jpg
787apjinlikm1s2kn5b3.jpg
xvn7i5iwej163xp9kych.jpg

9rebjqtlltknl55oa5ks.jpg

Kiseiju: Sei no Kakuritsu
Parasyte

استودیو سازنده: MadHouse (ع)
کارگردان: Kenichi Shimizu
هماهنگ کننده: Shoji Yonemura

داستان در دنیایی اتفاق میفته که Alienهایی که به نام Parasyte شناخته میشن به زمین اومدن... پارازیت‌ها از طریق گوش یا بینی وارد بدن انسان‌ها میشن و کنترل اونهارو به طور کامل بدست میگیرن.... یکی از این پارازیت‌ها به نام Migi وارد بدن پسری دبیرستانی به نام Shinichi Izumi میشه ولی نمیتونه کنترل کامل بدن اونو بدست بگیره و فقط موفق میشه کنترل دست راست شینیچی رو داشته باشه.
میجی و شینیچی کم‌کم یاد میگیرن که در کنار همدیگه به زندگی ادامه بدن و به مبارزه با سایر پارازیت‌ها که فقط انسان‌هارو به چشم غذا میبینن و قصد نابودی اونهارو دارن بپردازن.

همین چند وقت پیش بود داشتیم با محمد‌علی بحث میکردیم که Madhouse بعد از هانتر میخواد بره سراغه چه کاری و امیدوار بودیم که یه کار درست و حسابی رو برای اقتباس انتخاب کنن... (کاری به مزخرفاتی که تیم‌های دوم و سومشون میسازن، ندارم) دمشون گرم حرفمونو شهید نکردن و رفتن سراغ یه مانگای خیلی خوب.

Kiseiju یا همون Parasyte یه مانگا هست که از سال 90 تا 95 پخش شده (65 چپتر) و داستان هم کلاً تموم شده رفته... داستان مانگا خیلی خوبه و خوب هم روایت میشه، مبارزه‌های خیلی جالبی داره و شخصیت‌پردازی‌ها هم اکثراً خوب کار شدن، مخصوصاً شخصیت میجی که بنظرم بهترین شخصیت داستانه... رابطه‌اش با شینیچی و رشدشون تو طول داستان خیلی جالب و جذاب از آب در اومده.
دو تا بخش مانگا داره که در سطح باقی بخشها نیستن و اندک گیر طرفدارها هم به همین دو تا بخشه... یکی آرت مانگا است که خب با توجه به استایل دهه نود نمیشه بعنوان اشکال بهش گیر داد و یکی دیگه هم پایان داستانه که یکمقداری بنظر عجولانه نوشته شده.

Madhouse میتونه مشکل این دو تا بخش رو به راحتی حل کنه... قسمت آرت استایل که دیگه Madhouse خدای انیمیشن و آرته و اصلاً بحثی توش نیست، ویدیوهایی هم که از انیمه منتشر کردن کاملاً نشون میده که آرت استایل مانگا رو کلاً زیرورو کردن و یه کاره جدید تحویل دادن... بخش پایان داستان هم براحتی میتونن درستش کنن، البته اصلاً نیازی نیست که پایان داستان رو خیلی عوض کنن... فقط باید یکمقدار بیشتر به یکسری مسایل بپردازن تا بیننده کاملاً راضی بشه و کاری کنن که آخرهای داستان مثل 50 چپتر اول مانگا عالی باشه.

کارگردان انیمه اولین کارش بعنوان کارگردان هست ولی تو کارهای خیلی خوب و زیادی شرکت داشته، هماهنگ کننده هم فرد قابل و باتجربه‌ای هست و کارهای خوبی بعنوان نویسنده تو کارنامه‌اش داره....

در کل Kiseiju یکی از مهمترین انیمه‌هایی هست که قراره فصل پاییز پخش بشه و اگه مشکلی پیش نیاد کاملاً پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بهترین‌هارو هم داره... امیدوارم حالا که هانتر تموم شده، Madhouse بترکونه و خاطرات خوب گذشته رو با انیمه‌های کوتاه و خفنی که میساخت دوباره زنده کنه... یک چیزی مثل DeathNote و Kaiji و CasshernSins

2ul6w9wtwdbmgrn7oun7.jpg
oxuj9m3ppyp55m3yvre9.jpg

3zve1hqe76h6m3q625gp.jpg
yqjnas1xuclqkuhfo9en.jpg

amdbwmjyx53znq92zxuh.jpg
2yynas3k9xxjhoendulq.jpg

qmt2h6vqp77kl9vw3ovk.jpg
cypnod913hmdendh6cih.jpg

lcr75daa18zoaa2faala.jpg
dmg963uvicg8o6oxjpto.jpg
b7a8xj8qrzuwniksyvg0.jpg

80ujmvsew8u2ildn6cep.jpg
a63h6tweee1qlhwtneg3.jpg

7yrtrgoc5ft1qtm0uanz.jpg

ahisdc703tjijpf813yf.jpg
a7h8cio2czx6qlhgi0g1.jpg
ro7lj9xpnsjdoyisa35p.jpg

g3aor67jrd6ilkzdmnfv.jpg
8arewkx0brcdzztiouqu.jpg
2fwoi2205q4iddyalxyo.jpg

ux53r91gdgihd2tvfxwx.jpg
u5pevddr0amprbwm13i8.jpg

dv0x0se2x73wze5rnpi5.jpg

Log Horizon 2
استودیو سازنده: Satelight
کارگردان: Shinji Ishihira
هماهنگ کننده: Toshizo Nemoto

فصل دوم انیمه Log Horizon
فصل اول که عالی کار شده بود و یکی از بهترین انیمه‌های اقتباسی از روی لایت‌ناول بود و شدید باهاش حال کردم... انیمه خوبی‌های خیلی زیادی داشت...داستان عالی، شخصیت‌های جالب و بیاد‌موندنی، داشتن شخصیت اصلی جذاب، سیستم تاکتیکال و استراتژیک و واقع‌گرایانه داستان و خیلی چیزهای دیگه.

خارج از همه این مسائل، یکی از نقاط قوت‌ انیمه شباهت خیلی زیاد به کتاب بود... ریتم انیمه تو اقتباس داستان، عالی کار شده بود.
یه قانون نانوشته‌ای تو اقتباس از روی لایت‌ناول هست و اونم اینه که اصولاً هر 12 قسمت انیمه برابر با 4 تا کتابه... تقریباً 90درصد اقتباس‌هایی که از لایت ناول هستن از این قانون پیروی میکنن و همین مسئله باعث میشه روایت داستان خیلی هُل هُلکی انجام بشه و خیلی از مسائل کامل بیان نشه و شخصیت‌ها اندازه کافی پرداخت نشن و در نتیجه حس مزخرفی به آدم دست بده.
ولی تو Log Horizon این مشکل تقریباً وجود نداره... برای اینکه کل فصل اول یعنی 25 قسمت انیمه، داستان 5 جلد از کتاب‌هارو کامل روایت میکنه و هیچ عجله‌ای تو کار دیده نمیشه.
همین پرداخت به تمام جنبه‌های داستانی تاحد ممکن باعث شده که دیدن انیمه خیلی لذت بخش باشه و اگه با انیمه‌اش حال نکردید مطمئن باشید از کتابهاش هم خوشتون نمیاد.

تا حالا 7 جلد از کتابهاش منتشر شده و جلد هشتم هم قراره 29 سپتامبر (یک هفته قبل از شروع فصل دوم) منتشر بشه... پس احتمالاً انیمه تا آخر کتاب هشتم رو پوشش میده.... Staff همون Staff فصل اول هست و هیچ تغییری توش دیده نمیشه.
مطمئناً فصل دوم هم مثل فصل اول عالی از آب در میاد... دنیای Log Horizon خیلی بزرگه و مطمئناً کتابهای خیلی بیشتری ازش منتشر میشه و داستان حالا حالاها ادامه داره، امیدوارم همینجوری که کتابهای جدید میاد، فصل‌های جدید انیمه‌اش هم تایید بشن.

i81t86axglwiqsmaptaz.jpg
bl64knayzxgaqn10y8o7.jpg

a97ayfbfuv9yyrun5rvb.jpg

c3xza27j1wnxh9qsgza3.jpg

clta4kvy6xdes8p7olqg.jpg
n768o3p9jt0a9mqlqaml.jpg
53p4n81o2eyklpitpw1g.jpg

6znp58y8w85g9vavriyy.jpg
103xcidc63i7mjlbyxiv.jpg
s218u9n3fh6fyzqdkhg4.jpg

wu6yyijcp5ffkojfjv16.jpg

iy9byfyoswnd2fchci0h.jpg

Madan no Ou to Vanadis
استودیو سازنده: Satelight
کارگردان: Tatsuo Sato
هماهنگ کننده: Tatsuo Sato

داستان انیمه تو دنیایی پیگیری میشه که جنگ تمام سرزمین رو فرا گرفته... افرادی بسیار قدرتمند معروف به Vanadis هدایت این جنگ‌ها و مبارزات رو برعهده دارند... Vanadis به افرادی گفته میشه که سلاحی رو از اژدهای سیاه دریافت کردن و برای همین بسیار قدرتمند شدن و اسم اونها باعث بوجود اومدن ترس و وحشت تو وجود دشمنانشون میشه.
هفت Vanadis در تمام سرزمین وجود داره که هر کدوم قسمتی از سرزمین رو تحت سلطه خودشون دارن.
شخصیت اصلی داستان کماندار جوانی است به نام Tigre که یک روز با یکی از Vanadisها دختری به نام Ellen مبارزه میکنه و از اون شکست میخوره، Ellen با توجه به توانایی‌های بالای Tigre از گرفتن جونش میگذره ولی در مقابل ازش میخواد که بهش خدمت کنه و همراه اون باشه.

انیمه اقتباس از روی یکسری لایت ناول هست که تا حالا 8 جلد ازش منتشر شده.

پلات داستان رو بزارید براتون پاره پوره کنم تا قشنگ متوجه شید با چی طرفید...!
اولاً که تمام Vanadisها دختر هستن و سروته 25 سانت لباس تنشونه....همه مدلی هم توشون پیدا میشه، Tsundere و Yandere و Mama Milk و… شخصیت اصلی هم پسر جوان و کول و قهرمانیه که Justice و عدل الهی و کمک به دیگران رو سرلوحه کاراش قرار داده... Ellenهمون دختر اصلیه کم‌کم به پسره علاقه‌مند میشه... Vanadisهای دیگه هم کم‌کم به دام عشقش میفتن و افراد دیگه‌ای هم برای خالی نبودن عریضه پاشون به میدان مبارزه وا میشه و یک پادشاه بدجنس و چند تا آدم بد که معلوم نیست برای چی بد هستن و همینجوری فقط از خودشون Evil ساطع میکنن به داستان اضافه کنید و ادامه ماجرا!

همونطور که قبلاً هم گفتم، وقتی اسم اقتباس از روی لایت ناول میاد... ناخودآگاه 4ستون بدنه آدم میلرزه.
دلیل اصلیش هم اینه که اکثر لایت ناول‌هاPureShit محض هستن و ماشالا همشون هم بعد از کتاب 4-5 انیمه‌شون تایید میشه... اکثراً هم هارم و اِچی‌ان.
حالا باز خوبه کارهایی مثل LogHorizon و چند تا کاره دیگه چند وقت یکبار میان و نشون میدن که کتابهای خوب و بعضاً فوق‌العاده‌ای هم وجود داره... کلاً منظورم اینه که خود اقتباس از لایت ناول تو 80% مواقع بیانگر کیفیت زباله انیمه هست و اصلاً نیازی به توضیح اضافه نیست.
این انیمه هم از همونهایی هست که اقتباس از لایت ناول کاملاً نشون دهنده کیفیت خارق‌العاده‌اش هست!

t1610q0lcxevwwveyiqm.jpg
3ft2kintx5e5nzpgzf9m.jpg
9vpo8ef88wgv37ow17ml.jpg

noa85i2k5d2fh2ymgcms.jpg
q8wpso1fw56rfqyplqej.jpg
ceyq93ny0gl92xx8w3ei.jpg

esxyzu6twz5mult8kd7j.jpg

Magic Kaito
استودیو سازنده: A-1 Pictures
کارگردان: نامشخص

Kaito Kuroba یه بچه معمولی هست و یکروز بهش خبر میدن که پدرش تو یک ماجرای عجیب و غریب کشته شده... 8 سال از این موضوع میگذره و حالا کایتو 17 سال داره و تبدیل به یه تردست ماهر شده... کایتو متوجه میشه که پدرش در واقع یک مجرم بین‌المللی معروف به Phantom Thief بوده و ماجرای کشته شدنش مربوط یه سازمانی میشه که پدرش به اونها در دزدیدن سنگی به نام پاندورا کمک نکرده و درخواست اونها رو رد کرده، برای همین سازمان پدرش رو کشته. سنگ پاندورا گفته میشه که به انسان توانایی زندگی جاودانه رو میده... کایتو تصمیم میگیره هر طوری که شده جلوی سازمان رو برای رسیدن و پیدا کردن سنگ پاندورا بگیره و جا پای پدرش بزاره و تبدیل به Phantom Theif بشه.

انیمه اقتباس از روی مانگایی به همین نام هست... احتمالاً تا حالا اسم انیمه یا مانگا DetectiveConan رو شنیده باشید... یکی از معروف‌ترین و قدیمی‌ترین مانگاها و انیمه‌هایی هست که هنوز هم در حاله پخشه... مانگاکا و خالق هر دو اثر یک نفر هست، در اصل Magic Kaito کار اول Aoyama (مانگاکا) بوده و سال 1987 شروع به کشیدن مانگا کرده، بعد از چاپ شدن 3 جلد از مانگا Aoyama استارت DetectiveConan رو میزنه که مثل بمب تو ژاپن میترکه و برای همین تمام تمرکزش رو میزاره رو کونان و MagicKaito رو ول میکنه... تا سال 2007 که دوباره میره سراغ مانگا و جلد چهارم رو منتشر میکنه.

امسال هم به مناسبت بیست سالگی DetectiveConan قراره انیمه Magic Kaito ساخته بشه و تو همون بازه زمانی کونان پخش بشه.
Magic Kaito از خیلی جهات شبیه به DetectiveConan هست و حتی تو خیلی از قسمت‌های کونان بعنوان رقیب حضور داشته... داستان جالب و باحالی داره و شخصاً از خوندنش لذت بردم... دزدی‌های کایتو و مسخره‌بازی‌های داستانی جالب کار شدن... البته من خودم فن سری DetectiveConanهستم و احتمالاً برای همین هم با کایتو حال کردم... شما هم اگه از دیدن کونان لذت بردید و طرفدارشید مطمئن باشید از داستان و فضا و شخصیت‌های کایتو هم خوشتون میاد.
اگه از کونان خوشتون نمیاد هم که احتمال زیاد با کایتو هم حال نکنید، چون خیلی شبیه به هم هستن... البته اینو بگم که کایتو اصلاً طولانی نیست و مانگاش کلاً 30 قسمته.
6sdwrm7w37bsn9616tr9.jpg

7aigiyyxordesjvbqxxb.jpg

Nanatsu no Taizai
The Seven Deadly Sins

کارگردان: Tensai Okamura
هماهنگ کننده: Shotaro Suga

The Seven Deadly Sins یا هفت گناه کبیره به گروهی متشکل از 7 شوالیه گفته میشده که زمانی در بریتانیا فعال و مشغول به مبارزه بودند... بعد از اینکه مشخص میشه این هفت شوالیه نقشه براندازی پادشاهی رو دارن، توسط گروهی از شوالیه‌ها که در خدمت پادشاهی هستند معروف به شوالیه‌های مقدس از پادشاهی اخراج میشن.
10 سال از این موضوع میگذره و هنوز شایعاتی مبنی بر زنده بودن DeadlySinsها وجود داره... تو همین اوضاع و احوال شوالیه‌های مقدس که در خدمت پادشاهی هستند، کودتایی رو به راه میندازن و پادشاه رو گروگان میگیرن و خودشون تبدیل به حاکم جدید و ستمگر سرزمین میشن.
سومین پرنسس از خاندان پادشاهی دختری به نام الیزابت متوجه میشه که جریان خیانت و اخراج DeadlySinsها همه‌اش زیر سر شوالیه‌های مقدس بوده برای همین از قصر خارج میشه و سفر خودش رو برای پیدا کردن SevenDeadlySins آغاز میکنه تا بتونه پادشاهی رو از دست شوالیه‌های مقدس نجات بده.
هر کدوم از شوالیه‌ها نماد یکی از گناه‌های کبیره هستن... همون اول داستان رهبر و Leader گروه SevenDeadlySins و نماد خشم که یه پسر نوجوان به نام Meliodas هست با پرنسس همراه میشه تا بتونه باقی شوالیه‌هارو پیدا کنه... برخلاف ظاهر بچگونه‌اش Meliodas اندازه جده بزرگه الیزابت سن داره خیلی خیلی قدرتمند و احمق و Perver*t‍ه.
شخصیت اصلی داستان هم همین Meliodasهست و کم‌کم باقی شوالیه‌ها هم که یکی از یکی دیوونه‌تر هستن بهش اضافه میشن.

پلات داستان که تکراری هست و تا حالا بارها دیده شده، همین فصل هم یک انیمه دیگه دقیقاً با همین پلات داستانی میخواد پخش شه... ولی یه فرقی اینجا وجود داره و اونم اینه که SevenDeadlySins واقعاً کار باحال و جذابیه...
انیمه اقتباس از روی یک مانگا به همین نام هست که تا حالا 90 قسمت ازش منتشر شده... داستان مانگا خیلی خوبه و روایت جالبی هم داره... مهم‌ترین نکته قوتش هم بنظرم شخصیت‌های خیلی جالب و دوست‌داشتنیش هستن... مخصوصاً SevenDeadlySinsها که یکی از یکی کله‌خرتر و باحال‌ترن!

سبک کار شونن - اکشن هست و کمدی زیادی هم داره، یکجورایی مثل وان‌پیس... البته مانگا در سطح کارهای تاپ این سبک مثل ShingekiNoKyojin یا OnePiece نیست... ولی تو سطح خودش خیلی کار خوبی هست و از کلی کارهای هم سبک بهتره.
البته من چند وقتی هست مانگا رو نخوندم و نمی‌دونم هنوزم همونجوری روند باحال و جذابه خودشو حفظ کرده یا نه... ولی تا اونجایی که من خوندم که خیلی خوبی از آب در اومده بود و راحت میشه انتظار یه انیمه باحالو ازش داشت.

استودیو سازنده که کارش حرف نداره... کارگردان و هماهنگ کننده، هم خیلی باتجربه‌ان و هم خیلی کار بلد... چند تا انیمه شونن هم تا حالا کار کردن.... در کل تیم ساخت خیلی قویه... تا یادم نرفته بگم که آهنگساز انیمه هم همون آهنگساز ShingekiNoKyojin و KillLaKill هست.
امیدوارم انیمه‌ی خوبی رو شاهد باشیم.

iul7mlnotjc3tt10fcht.jpg

mjseuzey3zb6hlv2yxa4.jpg

Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Wolf Girl & Black Prince

استودیو سازنده: TYO Animations
کارگردان: Kenichi Kasai
هماهنگ کننده: Sawako Hirabayashi

Shinohara Erica دختری 16 ساله است که مدام در حال تعریف کردن داستان‌های عاشقانه خودش برای دوستاشه ولی تو واقعیت حتی دوست‌پسر هم نداره... برای تایید حرفاش به دوستاش، عکس یه پسری رو به اونها نشون میده و میگه که این دوست‌پسرمه...
بعد از مدتی اِریکا متوجه میشه که این پسره در واقع تو همون مدرسه‌ای درس میخونه که خودش هم اونجاست و اسمش Kyoka Sata‍ه... برای اینکه گند قضیه بالا نیاد اِریکا میره پیش ساتا و ازش میخواد که خودشو جای دوست‌پسرش جا بزنه تا آبروش پیش دوستاش نره... ساتا هم قبول میکنه که به اِریکا کمک کنه اما به شرطی که اِریکا هر کاری ساتا میگه انجام بده.
ساتا برخلاف ظاهر مهربونش در اصل یه سادیسمیه به تمام معناست و از نقطه ضعف اِریکا استفاده میکنه و باهاش مثل حیوون خونگیش رفتار میکنه و ادامه ماجرا.

انیمه اقتباس از یه مانگا به همین نام هست... سبک کار هم شوجو – کمدیه.
من مانگا رو نخوندم.... ولی مثل اینکه یه فرقایی با بقیه شوجوها داره و اونم اینه که بیشتر تمرکز داستان رو بخش کمدی اون هست و کمتر به درام قضیه پرداخت شده، برای همین گویا تبدیل به کار جالبی شده.
کارگردان انیمه هم KenichiKasai معروفه که همه با Bakuman و Honey&Clover میشناسنش.

اگه تمرکز انیمه هم مثل مانگا بیشتر رو کمدی باشه بنظرم باید کار جالبی رو شاهد باشیم... از اونجایی که رمانس داستان‌های شوجو بیشتر از اینکه جالب باشه به شدت رو مخه و اعصاب آدمو بهم میریزه... از کمدی بودن این یکی استقبال میشه.
نکته آخر هم اینکه شوجو فن جماعت این چند فصل اخیر خیلی داره بهشون خوش میگذره... هر فصل 2-3 تا کار شوجو داره پخش میشه... میترسم یکدفعه رودل کنن بنده خداها.

jvh65mbhfhiq70fd35mf.jpg

9jhfz0jfetyyo3r7xpjy.jpg
30wxhcgtltbhtkx0brda.jpg

r7efbjto8db020r5apck.jpg
xqucnj9b0h8kboobf2cm.jpg

djczill19tevwunjdby3.jpg
pnungbljbq216go0nncy.jpg

8724m8wxwogsw21thn1m.jpg
04sau0vs0ee6f78h9tl8.jpg

ehzny7sp0cqfzciddhm3.jpg

Ore, Twintail ni Narimasu
استودیو سازنده: Production IMS
کارگردان: Hiroyuki Kanbe
هماهنگ کننده: Naruhisa Arakawa

قبل از توضیح داستان یه چیزی بگم.... TwinTail که میدونید چیه؟
یه مدل موی معروف هست که تو خیلی از انیمه‌ها تاحالا دیدید و تو ژاپن خیلی طرفدار داره... همون مدل خرگوشی خودمون.

6bmdfgv8jynywcmlxr92.jpg

gm60l13gsh3xeyqsgmqk.jpg

b7q2ukzal2nvbmhod9e7.jpg

Soji Mitsuka پسره دبیرستانی هست که علاقه مریض‌واری به مدل موهای Twintail داره... یکروز با یک دختره عجیب و غریبب برخورد میکنه که از یه دنیای دیگه اومده و تو همین حال یکسری هیولا به شهر حمله میکنن و میگن که تمام Twintailها برای اونها هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (-.-)
Thouras (همون دختره) وسیله‌ای به اسم TailGear به سوجی میده که با اون میتونه تبدیل به یک دختر مبارز با موهای Twintail بشه و به مبارزه با هیولاها بپردازه... هر چقدر علاقه بیشتری به Twintail داشته باشه، قدرت بیشتری کسب میکنه و ادامه ماجرا!

یعنی کم‌کم داریم وارد یه Levelهای جدیدی از پلات داستانی میشیم..... سگ تو روحه Levelان اینا دیگه!! :|
فقط همینو بگم که اقتباس از لایت ناول هست.
من برم یکمقدار بمیرم، شاید حالم بهتر شه.

pt0vpqk3q1hv9iiyglcq.jpg
4cb7dtmvpx0llrhtcfxk.jpg

fkjph1bq1icxch0okyn1.jpg
lvyou37l58nusxz7vkdv.jpg

2a2k03z5zejusno33nrd.jpg

http://www.aparat.com/v/tucNA

h97hkxike0dgusywe76m.jpg

Orenchi no Furo Jijou
استودیو سازنده: نامشخص
کارگردان: Aoi Sayo
هماهنگ کننده: Ayana Yuniko

داستان در رابطه با پسری دبیرستانی به نام Tatsumi است که به تنهایی زندگی میکنه... یکروز یک Merman زیبا و جذاب وارد وان حمام تاتسومی میشه و تصمیم میگیره که از این به بعد اونجا زندگی کنه!
Wakasa (همون Merman) شخصیت خودخواه و شلوغ ولی بامزه‌ای داره و از اونطرف تاتسومی آدم کول و آرومی هست.
انیمه داستان زندگی این دو نفر با همدیگه رو روایت میکنه.

انیمه اقتباس از یک 4Kuma یا همون مانگای 4 پنله هست و سبک کار هم کمدیه.
اول از همه بگم که واکاسا یک Merman هست...!.... توجه کنید Merman

Merman
Merman
Mer-man
Mer – MAN
اولین بازی که پلات داستانی رو خوندم، ناخودآگاه یاد سانجی اُفتادم!

5c31wpwiahu38qjy8ne5.jpg

gp1gkc3pn0vq5qdwamx5.jpg

8b33i8aio3pwnr2k7858.jpg

4gs38jfrkyjjeq1wks1f.jpg

idoppavjc1o1kdoy6598.jpg

انیمه اولین کار کارگردانش هست و هماهنگ کننده هم آدم باتجربه‌ای نیست... در کل حرف خاصی نیست و باید دید چی از آب در میاد... فقط امیدوارم خیلی دیگه Yaoiبازی توش نباشه که احتمالاً همینطور باشه و قسمت 2-3 دراپش کنم!

r0d1acxyewtmv7s5t355.jpg

pgw1kztleadgbvordzwx.jpg
f3pwpy9xy8a3fffpizpq.jpg
7ib850y85eh1qkrvtzls.jpg

z6ltd3dp48lgys34p1a7.jpg

Psycho-Pass 2
استودیو سازنده: Production I.G
کارگردان: Naoyoshi Shiotani
هماهنگ کننده: Tow Ubukata

فصل دوم انیمه Psycho-Pass
فصل اول انیمه یکی از بهترین انیمه‌هایی بود که تو چند سال اخیر دیدم و جزو بهترین کارهایی هست که کلاً دیدم.
داستان خوب، روایت خوب‌تر، شخصیت‌های فوق‌العاده، پایان عالی + آرت و موسیقی زیبا و فراموش نشدنی.
کلاً همه چیز انیمه بنظرم در بالاترین سطح ممکن بود و خیلی بیشتر از انیمه‌های معروفی که تو این چند سال پخش شد، باهاش حال کردم.
فصل دوم و فیلم سینماییش هم چند وقتی هست که تایید شده... فصل دو که پاییز پخش میشه و فیلمش هم قراره زمستون اکران شه.

تمام دست‌اندرکاران انیمه برگشتن و دارن رو فصل دوم کار میکنن... فقط هماهنگ کننده عوض شده و آقای Urobuchi Gen جای خودشو به TowUbukata داده.
رفتن UrobuchiGen ممکنه تاثیر بدی روی انیمه بزاره و کارو برای جانشینش سخت کنه... هر چند Ubukata آدم قابل و حرفه‌ای هست ولی هیچکی UrobuchiGen نمیشه.
امیدوارم تو بُعد نویسندگی و روایت داستان و همچنین شخصیت‌های فوق خفن بتونن در سطح UrobuchiGen کار کنن و یه چیز عالی و در حد فصل اول تحویل بدن...

*شروع اسپویل داستانی از فصل اول*
حضور یه شخصیت در حدواندازه ماکشیما برای فصل دوم لازمه و امیدوارم که بتونن جانشین خوبی براش انتخاب کنن... البته بنظر خودم تبدیل شدن کوگامی به ماکشیمای جدید تو فصل دوم و مبارزه‌اش برای نابودی سیبل سیستم میتونه خیلی ایده خوبی باشه و امیدوارم همینکارو کنن.
*پایان اسپویل داستانی از فصل اول*

در هر حال هر کاری که میکنن فقط کیفیت بالای انیمه حفظ بشه... احتمال زیاد هم همینطوره... چون ProductionI.G حساب ویژه‌ای رو Psycho-Pass وا کرده و مطمئناً تمام تلاششون رو میکنن که انیمه همین کیفیت خوبشو حفظ کنه و مشکلی براش پیش نیاد.
عکس و ویدیوی خاصی هم بغیر از یک پوستر از انیمه منتشر نشده و کلاً هیچی ازش معلوم نیست

این ویدیو معرفی فصل دوم که گذاشتم، فقط کسایی بیینن که فصل اول و دیدن... همون 5 ثانیه اولش اسپویل شدید میده بهتون، یکدفعه سکته میکنید...! از ما گفتن.

dni3slrgi8iuo9g6pop7.jpg

93mn00b6rrcjlglxhfb7.jpg

kxy3tkzl1rkvryifhi6q.jpg

Sanzoku no Musume Ronja
Ronia the Robber’s Daughter

استودیو سازنده: POLYGON PICTURE با همکاری Studio Ghibli
کارگردان: Goro Miyazaki
هماهنگ کننده: Hiroyuki Kawasaki

شخصیت اصلی داستان دختر بچه‌ای به نام Ronia‍ه که تنها فرزند رییس قیبله‌ای که کارشون دزدی و راهزنی هست حساب میشه که تو یه قلعه بزرگ داخل جنگل زندگی میکنن... داستان روایتگر اتفاقاتی است که برای Ronia میفته.
البته داستان مثل اینکه به همین سادگی‌ها نیست و Ronia با پسر رییس قبیله رقیب یعنی Birk آشنا میشه و اصل داستان در مورد رابطه این دوتا و اتفاقاتی هست که براشون میفته.

انیمه اقتباس از روی یه کتاب سوئدی هست که قبلاً همینجا بردیا راجع بهش توضیح داد.
من که هرچی دنبال نسخه انگلیسی کتابش گشتم چیزی پیدا نکردم... یدونه ورژن آلمانی‌شو فقط تونستم دانلود کنم که اونم لعنتی نمیشه خوند... کسی اگه PDF انگلیسی کتابو پیدا کرد... دریغ نکنه! :(

چند تا نکته راجه به انیمه هست که باید بگم...
اول اینکه انیمه تو استودیو POLYGON Pictures داره ساخته میشه و StudioGhibli باهاشون یکمقدار همکاری داره... انیمه یه کاره CGI هست و خبری از اون طراحی‌های خفن و معروف Ghibli نیستش... هرچند هنوزم اون آرت استایل جالب StudioGhibli تو کار دیده میشه ولی بنظرم CGI بودن کار جالب نیست و خیلی بهتر بود که خود Ghibli رو انیمه کار می‌کرد.

نکته بعدی اینکه تو خیلی از جاها میگن که انیمه کار میازاکی هست... باید بگم که انیمه در اصل کار GoroMiyazaki پسر اون میازاکی معروفه... ایشون دو تا فیلم تا حالا کارگردانی کرده که هر دو تا کارهای خوبی بودن.
From Up On Poppy Hill و Tales from Earthsea
اینو گفتم که فکر نکنید میازاکی معروف اومده داره انیمه میسازه... پسرش با اینکه آدم با استعدادی هست ولی کیلومترها از لحاظ کیفی با پدرش فاصله داره.

البته با تمام این حرفها انیمه یکی از مهمترین کارهایی هست که سال 2014 میخواد پخش بشه و شاید بشه گفت مسیر حرکتی StudioGhibli در آینده ممکنه که با این انیمه عوض بشه.

خارج از بحث این انیمه وضع StudioGhibli خیلی درام شده و اکثر طرفدارها رو به قبله‌ان که نکنه یکدفعه استودیو تعطیل بشه.
قضیه بعد از عملکرد افتضاح دو تا فیلم آخر StudioGhibli از لحاظ فروش شروع شد... (کاری به کیفیت کار نداریم اصلاً)
The Tale of Princess Kaguya ساخته Takahata از نظر فروش خیلی بد بود و نه تنها هیچ سودی برای استودیو نداشت... بلکه فقط تونست 50% از بودجه تولید خودشو بدست بیاره
Takahata همون کسی هست که Garve of the Fireflies و My Neighbors the Yamadas رو ساخته و اصلاً هیچ بحثی تو کیفیت کارش نیست... مشکل اصلی فروشه!
فیلم بعدی استودیو یعنی When Marine Was There هم که تازگی اکران شده بود فروش خیلی بدی داشته و اصلاً انتظارات رو برآورده نکرده... کارگردان این فیلم Hiromasa Yonebayashi هست، همون کسی که The Secret World of Arrietty رو قبلاً کارگردانی کرده بود که کار خیلی خیلی خوبی بوده.

gm8wikkg7wser25mgrbw.jpg

بعد از این قضایا، Toshio Suzuki یکی از بنیان‌گذاران StudioGhibli تو یه برنامه اعلام میکنه که در حال حاضر دارن احتمال بستن بخش انیمیشن استودیو رو بررسی میکنن! (.__.)
طبق گفته‌های سوزوکی اگه اینکار انجام بشه استودیو دوباره از اول باید بازسازی بشه و همه چیز از صفر شروع میشه.
سوزوکی مهم‌ترین دلیل این مسئله رو رفتن میازاکی از استودیو اعلام میکنه و میگه که رفتن میازاکی درست مثل ترکیدن بمب وسط استودیو بود و تاثیر خیلی خیلی زیادی رو همه گذاشته... البته هنوز این احتمالات داره توسط ما بررسی میشه و در حال حاضر آینده استودیو مشخص نیست.
خود میازاکی هم قبلاً تو مستند The Kingdom of Dreams and Madness که راجع به StudioGhibli هست نظر مشابهی رو داده بود... گفته بود که از بین رفتن استودیو یه مسئله‌ای هست که نمیشه جلوشو گرفت و بالاخره اتفاق میفته... میازاکی میگه که StudioGhibli فقط یه اسمه که باعث شده یکسری آدم خلاق برای فعالیت دور هم جمع بشن نه بیشتر.

qvup0x18sg5qgywo8c7w.jpg

z09xk9mq3mlql10ru0p2.jpg

1jqlx6mqg7ewsv7gtskr.jpg

62fcz3qrinm7hfekdsb7.jpg

lqp81mcdxo7bfsam2ez7.jpg

wh5j1wtte67o8lvlyfdf.jpg

f2eyfm2xtuwyoncljdxm.jpg

okjyb7ukb1kqbotcpw5n.jpg

1btrfawahz8eyb8xgfzf.jpg

کلاً من همیشه عاشقه میازاکی و کارهاش بودم... ولی با دیدن این مستند کلاً نظرم راجع بهش عوض شد
این آدم فوق‌العاده است... خیلی باهاش حال میکنم، شخصیت استاد مسلک و خیلی خوفی داره.
طرفدارهای میازاکی و Ghilbi اگه این مستند رو ندیدن حتماً دانلودش کنن.... تو این سایتهای تورنت لینکهاشو راحت میتونید پیدا کنید.

در کل چه این انیمه موفق بشه و چه نشه برای من فرقی نداره حتی اگه در استودیو رو هم تخته کنن بازم مهم نیست... تو این 19 سالی که StudioGhibli فعالیت داشته، میلیونها نفر خاطرات فراموش نشدنی باهاش داشتن و منم یکی از اون افرادم..
3-4 نفر اصلی استودیو هم دیگه سنشون رفته بالا و نمیشه انتظار بیجایی ازشون داشت... امیدوارم هرجا که هستن خوش باشن و از باقی زندگیشون نهایت لذت و ببرن.

We Love U Forever
:bighug:
o65yov0kipg69di7sh3o.jpg

wck1oqbqnscc4bq92sdt.jpg

Selector Spread Wixoss
استودیو سازنده: J.C. Staff
کارگردان: Takuya Sato
هماهنگ کننده: Mari Okada

فصل دوم انیمه Selector... فصل اولش بهار به نام Selector Infected Wixoss پخش شده بود.
یکی از سورپزایزهای فصل بهار همین انیمه بود... البته از قبل از پخشش انتظار میرفت که کار خوبی باشه ولی خود من شخصاً فکر می‌کردم شاید تِر بزنه بره که اصلاً اینجوری نشد... شاید کمتر کسی فکر میکرد که چند تا دختر بامزه و کارت بازی بتونه انقدر جذابیت داشته باشه و یه داستان دارک و پر پیچ و خم و روایت کنه.
داستان انیمه خیلی خوب بود و شخصیت‌ پردازی هم عالی بود... کلاً فصل اول خیلی‌هارو غافلگیر کرد و امیدوارم که فصل دومش هم مثل فصل اول یه کاره خیلی خوب از آب در بیاد.

سازندگان هم همون افرادی هستن که تو فصل اول بودن... بدون هیچ تغییری.اینم جزو لیست انیمه‌های خوب فصل پاییز هست که قراره پخش بشه.

uk94m958gac8nr54dogs.jpg

m94n17qn5qndqjpoq054.jpg

http://www.aparat.com/v/sroHm

hruzozwgx2y88e4ci0zl.jpg

Shigatsu wa Kimi no Uso
April is Your Lie

کارگردان: Kyouhei Ishiquro
هماهنگ کننده: Takao Yoshioka

Kousei Arima بعنوان یه نابغه تو نواختن پیانو شناخته میشه... ولی وقتی که مادرش میمیره ضربه روحی شدیدی میخوره و دیگه نمیتونه پیانو بزنه... دو سال از این قضیه میگذره و Arima زندگی یکنواختی رو میگذرونه... تا اینکه یه روز یه دختر ویالونیست رو میبینه که شخصیت شاد و خیلی سرحالی داره... ملاقات با Kaori (همون دختره) زندگی Arima رو عوض میکنه و Kaori دوباره Arima رو به دنیای موسیقی برمیگردونه و به زندگی اون رنگ و لعاب جدیدی میده و ادامه ماجرا.

انیمه اقتباس از روی مانگایی به همین نام هست که سال پیش تو Kodansha Manga Award بعنوان بهترین مانگای شونن انتخاب شد.
من مانگا رو نخوندم ولی مثل اینکه علاوه بر طرفدارهاش یکمقداری Haterام داره... با چند تا از بچه‌ها که مانگارو خوندن صحبت میکردم، میگفتن که طرفدارهاش برای داستان و رمانس قضیه طرفدار شدن و Haterهاش هم برای مثلث عشقی و المانهای تراژیک داستانه.

کارگردان انیمه خیلی کم تجربه است و فقط رو چند تا کار بعنوان EpisodeDirector فعالیت داشته... این کار اولین کار مهم‌اش حساب میشه... هماهنگ کننده هم که ماشالا میشه تو کارهاش کلکسیون انیمه‌های هارم-اِچی رو مشاهده کرد.

حالا باید بیاد ببینیم چی از آب در میاد... شخصاً علاقه‌ای به انیمه‌هایی که تم اصلیشون رمانس باشه ندارم... مخصوصاً که دبیرستانی باشه و کاراکترهای داستان حرفهای قلمبه سلمبه بخوان بزنن و رو اعصاب آدم پیاده‌روی کنن... والا اون موقع که ما راهنمایی بودیم کل هفته به فکر زنگ ورزش بودیم که همدیگه رو کتک بزنیم یه مقدار انرژیمون خالی شه!
حالا اینا از 14 سالگی راجع به فلسفه وجودی و TheColor of Life و اینجور مسائل فکر میکنن، من بیشتر وقت‌ها موقع دیدن اینجور انیمه‌ها ناخودآگاه خندم میگیره.

6af7xboa1dbfwscakv1l.jpg
g3sjpwkpb9s9f8xcnn50.jpg

cp5kpg2jffyh5o2sob6h.jpg
5jeb72rd93do5lga7gma.jpg

ybz72guf6vbz2lstpptx.jpg
x88i37uteyv5rvsntmtf.jpg

6g32fjweowtx1mzso8k7.jpg

p0uakhkkb5w19qllg71o.jpg
uc91osjvo89x2vxdnk8u.jpg
13twxslo1knyf5d761ie.jpg

rd5bm1vekniwzs6u27c8.jpg
dhciz5glywbzyurt3xf8.jpg
f3lac1jk5ouatz6s358q.jpg

g0jk1enaf7rwusynx2bp.jpg
2aobne40wakig99r6k8m.jpg

0dldryy26poc08pw1jp2.jpg

Shingeki no Bahamut Genesis
Rage of Bahamut Genesis

استودیو سازنده: Mappa
کارگردان: Keiichi Satou
هماهنگ کننده: Keiichi Hasegawa

از داستان که هیچی معلوم نیست... انیمه اقتباس از روی یه بازی به نام Rage of Bahamut هست، از این کارت‌بازی‌هاست.
کارگردان انیمه قبلاً فیلم Asura و سری Tiger&Bunny رو کارگردانی کرده... هماهنگ کننده‌ام قبلاً فقط بعنوان نویسنده فعالیت داشته... اینجا هم داستان انیمه رو خودش می‌نویسه.

تریلری که از انیمه پخش شده بیشتر از همه آدمو یاد Shingeki no Kyojin میندازه... فضا و رنگ‌آمیزی کار خیلی شبیه به Shingeki هست... بعضی صحنه‌ها مثل اونجایی که با اسب رو سقف خونه‌ها حرکن میکنن که فتوکپ برگشته Shingeki‍ه.
البته تقریباً غیر ممکنه که در سطح Shingeki یا حتی نزدیک به اون هم بتونه ظاهر بشه و بنظرم بیشتر سعی کرده یه مقدار رو Shingeki اسکی بره، بلکه شاید به جایی برسه... با همه این اوضاع و احوال تریلر جالبی داشت، هر چند که تدوین تریلرها اصولاً جوری هست که آدم ناخوآگاه جذب میشه و مزخرفی مثل GundamAGE هم تریلرهاشو ببینید هایپ مییشید.
حالا باید بیاد ببینیم چی به چیه... فعلاً که هیچی ازش مشخص نشده.

0oszq17mzdft9f0xotyr.jpg
nsxnowasrempn28tev1n.jpg
3608ej0hcjruqlhgmite.jpg

7muc7o9nplarxcob6kpz.jpg
c549e7hf7hspqmdxrunm.jpg

13w08lp8pq9kde3qvf9m.jpg

yrmxtwm6uw7tcw6odhvq.jpg

http://www.aparat.com/v/XWUQI

ds2mpeplriq3fkon9wsg.jpg

Shirobako
استودیو سازنده: P.A. Works
کارگردان: Tsutomu Mizushima
هماهنگ کننده: Michiko Tokote

داستان در مورد 5 تا دختره که تو حوزه ساخت انیمه فعالیت میکنن... هر کدوم از این 5 نفر نقش جداگونه‌ای داره... یکی نویسنده است، یکی کارگردان و یکی دوبلر و...
داستان روایتگر اتفاقاتی هست که برای این 5 تا می‌افته.

انیمه اقتباسی نیست و اُریجینال حساب میشه...
کاگردان انیمه Mizushima است که کارش تو کارگردانی حرف نداره... مخصوصاً ژانر کمدی ساختن که خیلی خوب اینکارو بلده... کلاً آدم باتجربه و خیلی کار بلدی هست... هماهنگ کننده هم آدم شاخیه.
کلاً حرف خاصی راجع بهش نیست...مطمئناً با یه کاره Cute با مایه‌های کمدی طرفیم...
خودم شخصاً بخاطر Mizushimaحتماً میبینمش... امیدوارم کار باحالی باشه.

9edxjsf0fs4rnuqzn965.jpg
crvnzhuhmdwl1n2uya83.jpg

hv5i2tocs72cckqxqs6s.jpg
mcf6anci7afholavahl5.jpg

po823sav748xsunxskfb.jpg

http://www.aparat.com/v/piCvF

gimjd13oz8lrwn9ok7bb.jpg

Sora no Method
استودیو سازنده: Studio 3Hz
کارگردان: Masayuki Sakoi
نویسنده: Naoki Hisaya

تو یک روز زمستونی چند تا دختر آرزویی می‌کنن که باعث میشه نمای شهر برای همیشه عوض بشه و یه چیز عجیب غریب شبیه به دیسک تو آسمون ظاهر شه.
کلاً فقط همینی که خوندید راجع به داستان گفته شده، حالا اینکه اون جماعت چه آرزویی کردن و چرا دیسک تو آسمونه احتمالاً از Mysteryهای انیمه است که از همین الان خدمتتون عرض کنم مطئمن باشید آبش قطعه!

انیمه اقتباسی نیست و اُریجینال حساب میشه و یه مدتی هست که مانگاش هم داره پخش میشه... انیمه اقتباس از مانگاش نیست و در اصل مانگا قراره که اقتباس از انیمه باشه (یه چیزی مثل همون جریان Nagi no Asukara)
کارگردان که آدم کم تجربه‌ای هست و یکی دو تا زباله بعلاوه چند تا OVA تو کارهاش دیده میشه... استودیو سازنده هم کاملاً صفر کیلومتره و همین امسال (2014) تاسیس شده و این انیمه اولین کار استودیو حساب میشه.
شخصاً فکر نکنم که انیمه به هیچ جایی برسه و بیشتر بهش میخوره کاره لوس و مسخره‌ای باشه... ویدیویی هم که ازش اومد کاملاً نشون دهنده همین قضیه بود.

0jnvb21gmm2pzu5puzq9.jpg
b3zfh0fb5qe7pjawb72w.jpg

2lp78zrtcnvv62iu12av.jpg
wxa7a6ccg6o3kk9q29ze.jpg

1qt07mk5ff6kc7yvzik0.jpg
lx9h0hibsls8v3blpm3u.jpg

5fikw5i58xmfwpngzbq4.jpg

yev0z3ulltvc5m8yqcv5.jpg

http://www.aparat.com/v/AoEL3

95ehlm1em39w9onqrca6.jpg

Terra Formars
استودیو سازنده: LIDEN Films
کارگردان: Hiroshi Hamasaki
هماهنگ کننده: Shogo Yasukawa

در قرن 21 به دلیل گرم شدن زمین دانشمندان به فکر جایگزینی برای زندگی هستن و سیاره مارس رو بهترین انتخاب میدونن... برای همین یکسری سوسک حمام (درست خوندید!) بعلاوه قارچ‌هایی که قابلیت گسترش سریع دارن رو به سیاره مارس میفرستن تا قارچها بوسیله نور خورشی رشد کنن و سوسکها از قارچها تغذیه کنن، وقتی که سوسکها از بین میرن قارچها از سوسکها دوباره بوجود بیان و به همین ترتیب بتونن تمام سیاره مارس رو تحت پوشش خودشون قرار بدن... با این نقشه قراره که اتمسفر سطح سیاره پاک و کم‌کم قابل سکونت بشه.
500 سال بعد ز این جریان یک سفینه فضایی بهمراه 6 سرنشین بر روی سطح سیاره مارس فرود میاد تا وضعیت زندگی رو اونجا بررسی کنه... این 6 نفر تو مارس با سوسکهایی بزرگی شبیه به انسان روبرو میشن که قدرت بسیار زیادی دارن و براحتی هر 6 نفر رو تیکه پاره میکنن... قبل از کشته شدن یکی از افراد سفینه پیغامی رو به زمین مخابره میکنه و وضعیت رو اطلاع میده...
ده‌ها سال از این قضیه میگذره و انسان‌ها گروهی متشکل از افراد خیلی کله‌خر و خَرزور رو تشکیل میدن تا به سیاره مارس برن و دخل سوسکهارو بیارن.

البته اینی که من نوشتم فقط قسمت اول داستان هست و جلوتر یکسری مسائل عجیب غریب و خرکی پیش میاد که پش*م و پیلتون میریزه... بیشتر بخوام توضیح بدم چند قسمت اول انیمه کامل براتون اسپویل میشه.
انیمه اقتباس از مانگایی به همین نام هست و تا حالا 85 قسمت ازش منتشر شده.

داستان خیلی تاریک و خونینه و آدم‌های زیادی توش میمیرن... شروع داستان (مانگا رو میگم) چندان جالب نیست و چند قسمت اول ممکنه که زیاد خوشتون نیاد... مخصوصاً که چپ و راست آدم‌ها میمیرن و یکجورایی این مسئله خیلی جالب کار نشده... ولی هر چی داستان جلوتر میره انسجام بهتری پیدا میکنه و جذابیتش خیلی بیشتر میشه.... یعنی از قسمت 30-35 به بعد میشه راجع به داستان نظر داد و گفت که کار خوبی هست یا نه... اینو گفتم برای اینکه خیلی‌ها همون اوایل مانگارو دراپ کردن و گفتن که کار جالبی نبود، در صورتی که بنظرم اینجوری نیست و مانگا هرچی جلوتر میره بهتر و بهتر میشه.

سبک انیمه اکشن هست و مخصوص بزرگسالان، چون صحنه‌های خشن زیاد داره... یه چیزه مانگا که شخصاً منو اذیت میکنه، قیافه این سوسکهای جهش یافته است... لعنتی‌ها ته خندن!! من هر وقت میبینمشون خندم میگیره و یکجورایی ری*دن تو اتمسفر سنگینه داستان. مخصوصاً صحنه‌هایی که جمعیتی نشونشون میده با اون قیافه‌ها منگلشون خیلی مزحکن... اگه این مشکلو بشه یکجوری تو انیمه حل کنن (که کاملاً بعیده) خیلی خیلی خوب میشه.
آخه جان من قیافه رو نیگاه...!

u6vqkrivyakuq6ulpdfs.jpg

با تمام این اوصاف TerraFormars خیلی تو ژاپن معروف شده و کلی طرفدار داره... منم شخصاً ازش خوشم میاد، البته نه خیلی زیاد ولی کار جالب و باحالی هست، مخصوصاً شخصیت اصلی داستان آدم خر کله و بی‌اعصابیه... خوشم میاد ازش.
سازندگان انیمه همشون آدم‌های متوسطی هستن... از استودیو بگیر تا کارگردان و نویسنده، تو کارنامه هیچکدومشون کار شاخی دیده نمیشه و اکثراً رو عناوین معمولی کار کردن.
در کل این TerraFormars از اون کارهای مهم فصل پاییز هست که خیلی‌ها منتظرش هستن و بنظرم اگه هماهنگ کننده کارشو درست انجام بده و یکمقدار اون اوایل داستان و قیافه این سوسکهارو درست کنه میتونه کار خوبی تحویل بده.

تا یادم نرفته اینم بگم به اون جماعتی که TerraFormars رو با GantZ مقایسه میکنن فقط میشه یه میدل فینگر اساسی نشون داد... اصلاً GantZ کجا و TerraFormars کجا.... کاری به انیمه GantZ ندارم چون آبش قطعه.... ولی مانگاش در Level خدایی به سر میبره و اصلاً قابل مقایسه با این Cockroach Adventure نیست!

8oyurlezq5e7gof9ovf5.jpg

86yxyc1lhm2mnwv6vjjq.jpg
waxky4ej3nyvgv5uye3e.jpg
ipkspj3j7bb4xd9khx7c.jpg

7aedokoa6sjpigg6a3kr.jpg
2fmouatldqyh61sechw2.jpg
ym6njekjb9gs6h4229tl.jpg

bcw25fw26v2tsmmi93aa.jpg
0mcydpr5xq8lagyz9sd5.jpg
wyulhc93u20b5pu47ye1.jpg

http://www.aparat.com/v/dIRnp
http://www.aparat.com/v/AaUOh

b91w6eyvsx3frrpwbmzx.jpg

Trinity Seven - 7-nin no Masho Tsukai
استودیو سازنده: Seven Arcs Pictures
کارگردان: Hiroshi Nishikiori
هماهنگ کننده: Hiroyuki Yoshino

Kasuga Arata (شخصیت اصلی داستان) تو شهر کوچیکی به زندگی معمولی خودش ادامه میده تا اینکه یه روز که به روزه خورشید‌سیاه معروف هست جادوگری جلوی اون ظاهر میشه... خورشید‌سیاه باعث میشه که کل شهر نابود بشه و Hijiri (دوست دوران بچگی و دختر عموش) به دنیای دیگه برده بشه... حالا Arata برای برگردوندن Hijiri و درست کردن شهر مجبور میشه به آکادمی RoyalBiblia بره... جایی که 7 دختر جادوگر معروف به TrinitySeven منتظرشن.

داستان اقتباس از مانگاست و سبک هم هارم – اِچی – کمدی – رمانسه... البته رمانس که نمیشه اسمشو گذاشت.
تا حالا 41 قسمت از مانگاش اومده و تا قسمت بیست و خورده‌ای خوندم،... دیگه حال و حوصله نداشتم و خیلی مزخرف شده بود دراپش کردم.
من همیشه در تعجبم که چه جوری این انیمه‌های هارم اچی تو دسته رمانس قرار میگیرن... آخه این چه رمانسیه دیگه!
هر کی شخصیت اصلی رو میبینه یه دل نه 100 دل عاشقش میشه، هیچ دلیلی هم نداره... کلاً من هر فصل باید یکسری آفتابه‌رو بگیرم رو این مدل انیمه‌ها... این فصل دیگه حال و حوصله‌اشو ندارم... گور پدرشون.

در کل داستان خیلی چرت و پرته... همه عاشق Arata هستن و شخصیت اصلی هم با آغوش باز هارم پارتی خودشو میپذیره و هیچ مشکلی باهاش نداره.... تم اصلی داستان همون جریان نجات Hijiri هم کم‌کم اصلاً فراموش میشه و تنها چیزی که باقی میمونه هارم پارتیه Arata است.
تنها تفاوتی که Arata با عموم شخصیت اصلی‌های داستان‌های هارم اچی داره اینه که آدم احمقی نیست و برعکس مغزش خیلی خوب کار میکنه فقط خیلی Perver*t‍ه ... نکته بعدی هم اینکه اینجا با یه هارم واقعی طرفید!

یعنی شخصیت اصلی با تمام دخترها رابطه داره و همه یکجورایی دوست‌دخترش حساب میشن... اصولاً تو داستان‌های هارم شخصیت اصلی یه یکی دوتا از دخترها بیشتر علاقه داره و باقی دخترها نقش هویج و دارن و عشقشون بکجورایی یکطرفه است، حالا یکی نقش خواهر کوچیکتر داره و یکی نقش خواهر بزرگتر وبه همین منوال... ولی اینجا Arata به همه به چشم شکار نگاه میکنه و یه HaremMaster واقعی حساب میشه.

اینم بگم که هماهنگ کننده انیمه ترولر معروف آقای Hiroyuki Yoshino همون خالق سری Seikon no Qwaser هست.... خودتون دیگه تا تهشو برید!!!
یعنی عاشقه اون قیافه کچله عینکشیم...! با اون سیبیل مسواکی و لبخندهای پدرانه‌ای که میزنه آدم اصلاً فکرشم نمی‌کنه تو اون ذهن مریض‌اش چی می‌گذره!

2fwlcohlbcpp15ylppza.jpg
87ykhin8rrc3888t8naa.jpg

6dxv8abacyyyfmlivezu.jpg
cqg2wvdnewswuiszvmwo.jpg

rm7julln5xnq76mmk6c4.jpg
sy2vo7sybnloz89eyssr.jpg

xunzrudun25dzme0pa0v.jpg
6de7jfbiiqb4eu02saxp.jpg

xei34y8uoj58tdbckx60.jpg

uelvoozswh6tsvb5a7d3.jpg
k5133ldoon8qf9ozo95f.jpg
ayupv7y2i9q2ig287ojw.jpg

nkzi8g6ig9s1ybvusp7t.jpg
hoyji0yda3ewoyabkvj8.jpg
tqpsx81su0rflm2arwcn.jpg

http://www.aparat.com/v/i5rZz

b92dfesmgq2plx7nh8yx.jpg

Ushinawareta Mirai wo Motomete
استودیو سازنده: feel.
کارگردان: Naoto Hosoda
هماهنگ کننده: Rie Kawamata

انیمه اقتباس از یه ویژوال ناول مخصوص بزرگسالان هست.
داستان بازی تو فصل پاییز در ابتدای قرن 21 شروع میشه... آکادمی Uchihama روز به روز دانش‌آموزان بیشتری رو به خدمت میگیره و بزرگتر میشه، از همین رو مسئولین تصمیم میگیرن که ساختمان جدیدی رو برای مدرسه بنا کنن.
برای همین قرار میشه آخرین فستیوال عمومی رو قبل از بسته شدن ساختمون قدیمی مدرسه اونجا برگزار کنن و دانش‌آموزان تمام تلاششون رو میکنن تا فستیوال با موفقیت برگزار بشه تا خداحافظی با شکوهی با مدرسه قدیمشون داشته باشن.
شخصیت اصلی داستان پسری به نام So Akiyama هست که عضو کلابه ستاره‌شناسیه.
کم‌کم اتفاقات عجیب غریبی تو ساختمون قدیمی مدرسه شروع به افتادن میکنه... بعضی‌ها روح میبینن و بعضی‌ها مریض میشن، یکسری حادثه‌های ناجور اتفاق میفته و وضعیت ترسناک میشه.

سبک اصلی بازی رمانس هست، کاری به باقی زیر ژانرهاش مثل Mystery و Sci-fi ندارم... شما تو بازی از بین 4 تا دختر اصلی، داستان یکی رو پیگیری میکنید، Dateمیرید و H-Scene و پایانهای مختلفی رو بسته به انتخابتون میبینید... حالا مشکل اینه که کلیت داستان بازی جوری هست که انیمه کردنش خیلی سخته... یکجورایی مثل Fate/stay night‍ میمونه و نمیشه داستان رو کامل توضیح داد.. مگه اینکه تمام Routeهارو بخوان انیمه کنن که غیر ممکنه... اولاً که داستان اصلاً در سطح Fate کشش نداره و نکته بعدی هم اینکه تقریباً 50% چیزهایی که تو همه مسیرها میبینید مشترک هست ولی با یکسری تغییران که مشکل ایجاد میکنه.

در کل بنظرم انیمه‌اش چیز خوبی از آب در نمیاد... خود بازی هم داستانش چندان درگیر کننده نیست و وسطهاش خیلی مزخرف و حوصله سربر میشه... ضمناً بازی پر از صحنه‌های مُنکراتیه.
کارگردان انیمه هم کاره خوب داره و هم کاره بد، البته اکثر کارهای بدی که انجام داده منبع مورد اقتباسه مزخرفی داشتن... هماهنگ کننده هم، این انیمه اولین کارش تو این صنعت هست و از اونجایی که وظیفه اقتباس و نویسندگی کار به عهدشه، احتمال زیاد گند بزنه بره.
حرف آخر اینکه فعلاً شما این انیمه رو جزو دسته فِیلی‌ها حساب کنید... مگه اینکه اتفاق عجیب غریبی بیفته.
از خود انیمه هنوز هیچ تریلری پخش نشده... اینی که گذاشتم Preview بازی هست نه انیمه.

fqhnceolf32x0llrbtif.jpg
89ril939wmu1fc6hgras.jpg
coslll7gxw6zn66pmi1t.jpg

vino4o97o9yyqs370w71.jpg
s3wju6k6mq3jj9pc2oa8.jpg
75x7cbi8qhcmq25k0ip4.jpg

kxpzmq6n27znkgi8hxaw.jpg

World Trigger
استودیو سازنده: Toei Animation
کارگردان: Mitsuru Hongo
هماهنگ کننده: Hiroyuki Yoshino

یکروز در شهر Mikado دروازه‌ای به دنیای دیگه‌ باز میشه و هیولاها از این دروازه وارد شهر میشن... همه انسانها از این هیولاها میترسن برای اینکه سلاح‌های معمولی روی اونها هیچ تاثیری نداره... این هیولاها با نام Neighbors شناخته میشن.
انسانها گروهی رو به نام Border تشکیل میدن که بوسیله تکنولوژیهای خفن به مبارزه با Neighborها میپردازه و یه سیستم دفاعی در برابر اونها راه‌اندازی میکنه.
4 سال از این موضوع میگذره و هنوز پرتال باز هست ولی با توجه به سیستم دفاعی Border مردم در آسایش زندگی میکنن و مشکل خاصی ندارن... تا اینکه پسر موسفیدی به نام Yuma Kuga که در اصل یه Neighborهست به شهر میکادو میاد و با پسری به نام Osamu Mikumo که یک افسر از گروه Border هست روبرو میشه.

انیمه اقتباس از مانگایی به همین نام هست و سبک کار هم اکشن – شونن – Sci.fi هستنش.
تا حالا 55 قسمت از مانگا پخش شده و احتمالاً از این کارهای طولانی باشه... داستان تو مانگا هنوز تو بخش‌های اولیه‌اش هست و چندان باز نشده... یکجورایی مثل بخش حمله اُرچیمارو به کونوها تو ناروتو.... البته این مقایسه هیچ ربطی از لحاظ داستانی و اینا به WorldTrigger نداره، فقط خواستم بگم که داستان هنوز تو مراحله اولیه است.
پلات که خب کلیشه‌ای هست و تو خیلی از کارهای شونن مشابه‌اش دیده شده، نکته خوب WorldTrigger که بنظرم از چرت و پرتهای این سبک جداش میکنه... شخصیت‌های جالبی هست که داره... مخصوصاً 4 تای اصلی.

اولاً که اینجا خبری از قدرت‌های یکدفعه‌ای و الکی که تو داستانهایی مثل ناروتو و بلیچ بارها شاهدش بودیم، نیست... اینجوری نیست که طرف در عرض 2 دقیقه 50برابر قوی‌تر شه... نکته خوب بعدی هم اینه که فوکوس داستان رو یک شخصیت نیست.
هر 4 تا شخصیتی که معرفی میشن شخصیت اصلی به حساب میان و به همشون به یک اندازه پرداخت میشه... من خودم اوایل فکر میکردم فوکوس داستان قراره رو Yuma باشه (با توجه به ظاهرش و قدرتهایی که داره) ولی همچین اتفاقی نیفتاد و به همون اندازه به Osamu و بقیه هم پرداخت شد... همین مسئله خیلی به جذابیت داستان کمک کرده و خیلی باهاش حال کردم.

خیلی شدید با Osamu حال میکنم... شخصیتی که نماد تلاش و کوشش هست و قدرت خاصی نداره و فقط با تلاش زیاد به موفقیت میرسه... درست برعکس ناروتو و ایچیگو و باقی کاراکترهای داستان‌های شونن.
همین ناروتو رو در نظر بگیرید... اوایل قرار بود کسی باشه که با تلاش و کوشش زیاد به همه چی میرسه و برخلاف رقیبش استعداد و قدرت خفنی نداره، ولی کم‌کم اصلاً این قضیه به فراموشی سپرده شد و کیوبی و روح باباشو، نصفه دیگه کیوبی و چه میدونم خون اوزوماکی و UltimateTalent و هر کوفتی دسته کیشیموتو رسید چپوند تو ناروتو و باعث شد اون شخصیت دوست داشتنی قدیم تبدیل به یک کاراکتری بشه که انقدر تو همه چی استعداد داره دیگه حال آدم میخواد ازش بهم بخوره!

البته WorldTrigger تازه اول راهه و هنوز معلوم نیست چی پیش بیاد... ولی با این روند خوبی که پیش گرفته، شخصاً خیلی بهش امیدوار شدم.
کارگردانو که کاری ندارم... ولی هماهنگ کننده انیمه جناب ترولر Yoshino هستن... این دومین کارش تو این فصله و حالا باید دید که با کدومش از اون ترولهای حرفه‌ایش میزنه... TrinitySeven یا WorldTrigger.
از ته دل آرزو میکنم که World Trigger اون کاره خوب و خفن امسالش باشه و باهاش همه‌ی صنعت و یه ترول مشتی کنه.

اینم اضافه کنم که Rie Kugimiya که من از صداش خیلی خوشم میاد هم تو انیمه حضور داره... همون صداگذار کاگورا تو گینتاما و تایگا تو تورادورا. (>.<)

1tu9zmoc0oxovhpbrvr8.jpg

6kuvh9ewagvulo2m4tj5.jpg
zdvf3utryigszbo08pz0.jpg
00gdhpxx79c78l4uazjn.jpg

nnccxtaankskl0epfavh.jpg
md5vvnoyh8wv1tlmgfca.jpg
xu1kn1j0rl598uyuuvoj.jpg

hs02jly05v0fs5dzcejp.jpg

Yowamushi Pedal: Grande Road
استودیو سازنده: TMS Entertainment
کارگردان: Osamu Nabeshima
هماهنگ کننده: Reiko Yoshida

فصل دوم انیمه Yowamushi Pedal که ادامه مستقیم فصل اول حساب میشه.
فصل اول که همین بهار تموم شد و کار خوبی تو سبک ورزشی بود، با اینکه بعضی جاها تو مخی و مسخره میشد ولی بازم در مجموع کار جالبی بود و از دیدنش لذت بردم... امیدوارم فصل دوم هم در سطح فصل اول یا بهتر از اون ظاهر بشه... شخصیت‌های خوبی داره انیمه و میتونه خیلی بهتر از اینی که هست بشه.
سازندگان همون افراد فصل اول هستن بدون هیچ تغییری... هیچ ویدیو و عکس خاصی هم بغیر از پوستر رسمی ازش منتشر نشده.

2vq275jfj0gej3t83r2t.jpg

1a1c1uht07w68gmlct7e.jpg

Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru
استویو سازنده: Studio Gokumi
کارگردان: Kishi Seiji
هماهنگ کننده: Makoto Uezu

داستان در دوران زندگی خدایان اتفاق می‌افته. Yuuna Yuuki یه دانش‌آموز معمولی سال دوم راهنمایی هست که عضوی از کلاب قهرمانانه (Hero Club)... فعالیت‌های داخل این کلاب مربوط به بررسی چیزی به نام Vertex‍ه.
والا من که چیزی از این پلات خرکی نفهمیدم.... انیمه اقتباسی نیست و اُریجینال حساب میشه.

کارگردان انیمه حاج‌آقا، کچل معروف KishiSeijiهست که دیگه معرفه همه دوستان باید باشه.
این‌دفعه مثل اینکه کیشی بابا تصمیم گرفته بزنه تو خط یه انیمه تریپ Madoka....
Hamatora که تریپ Psycho-Pass بود، اینم که تریپ Madoka‍ه احتمالاً.... خدا وکیلی این کیشی آدم بشو نیست!
من الکی هر فصل به خودم امیدواری میدم که بالاخره یه روزی به راه راست هدایت میشه.
مردک مغزش ری*ده چند وقته... یکی باید بره بهش بگه سی*تیر کن برو همون کُمدیتو بساز... اونجا حداقل استعداد داری و کاره خوب تحویل میدی... نه یکسری انیمه بی سروته.
جدیداً هم که علاقه زیادی به انیمه‌های اُریجینال پیدا کرده... ور میداره داستانه یه انیمه دیگه رو فتوکپ برگشت میزنه با اسم جدید میده بیرون، کلی هم عشق میکنه با خودش!
البته اینجا نویسنده داستان کس دیگه‌است... ولی خب تو اصل مسئله تغییری ایجاد نمی‌کنه.
در کل انتظاری نیست و با یه کار متوسط مثل باقی کارهای کیشی طرفیم... شکی توش نیست.

hgst72lksvsf91gem6oy.jpg
zsk1frbb5ga8vzbyqbw6.jpg

55mxdh6mm2d5cri0m53k.jpg

u0tbmjwn19znivbn9sec.jpg

فلیمهای قابل توجهی که پاییز پخش میشن.

jz7p8x0tehqmxyneu0e1.jpg

Rakuen Tsuihou: Expelled From Paradise

انیمه اُریجینالی که توسط UrobuchiGen خلق شده و داره ساخته میشه.
اسم همین یکنفر کافیه تا آدم منتظر فیلم باشه... Madoka و Psycho-Pass و Fate/Zero از کارهای خفن ایشونه.
کارگردانش هم SeijiMizushima است (کارگردان FullMetalAlchemist)
البته ضد حاله قضیه اینجاست که گویا انیمه قراره CGI باشه... ولی با این حال بازم بخاطر UrobuchiGen منتظرشم.

2bz356nol1cz5jwj5yw7.jpg
o5sgp5v5s9fgr2opihs7.jpg

bfhj0sw872dvmkcccwkp.jpg

kqdb9qvigocg6zyfzse7.jpg

l5wurmzcmqnnfehxlfwp.jpg

http://www.aparat.com/v/0JiCo

eqxjses4qxklmynf05g7.jpg

Shingeki no Kyojin Zenpen: Guren no Yumiya
Attack on Titan Crimson Bow and Arrow

قراره دو تا فیلم از Shingeki تا قبل از پخش فصل دوم انیمه اکران بشه که جفتشون در واقع بازسازی فصل اول هستن.
این فیلم اولین فیلم هست و از قسمت 1 تا 13 فصل اول رو پوشش میده... صدای 5.1 داره و تمامی مراحل دوبله و صداگذاری از اول انجام شده.

7ul520zj6e9mejdo5ik0.jpg

do9swk29h2mrfxpqvp2i.jpg

Uchuu Senkan Yamato 2199 Hoshi-Meguru Hakobune

آخرین قسمت از سری فیلم‌های Uchuu Senkan Yamato .

fvrhje4i7j8acjft0taz.jpg

Yowamushi Pedal: Re:RIDE

نیمه ابتدایی آرک Inter Hight از فصل اول انیمه رو بازسازی کردن و قراره که به صورت فیلم پخش بشه.

OVA & Special
مهترین‌هاشو لیست کردم:

9oevzs5dfnlaggivxfr6.jpg

Kill La Kill Special

-----------------------------------------------------

pu77de9wc9ajpu3v8xow.jpg

Kuroshitsuji: Book of Murder OVA

49jdq2xw1c3cu46mc5t3.jpg

Nisekoi OVA

yruaw10nr780i0ctg717.jpg

Sekai Seifuku: Shin Zvezda Daisakusen OVA

fpzofj8r5x0f4uhfgtpn.jpg

Shingeki no Kyojin Gaiden: Kuinaki Sentaku OVA
Attack on Titan : No Regrets
OVA

انیمه اقتباس از مانگای SpinOff سری Shingeki هست که داستانش قبل از وقایع سری اصلی رخ میده و فوکوس داستان روی جوونی‌های Levi و Erwin هست و این مسئله که چی شد که تبدیل به آدم‌هایی شدن که تو سری اصلی دیدیم.

f2o6zjvh5gmvvejygnqo.jpg

5wdyaud4ckcbgj605hou.jpg

Suisei no Gargantia ~Meguru Kouro, Haruka

ore5fd78qknloc5rc2pp.jpg

Watamote OVA
این یکی رو خودم از همه بیشتر منتظرشم... مرتضی کجایی؟! بساط صور و ساطو ردیف کن!
امیدوارم از اون OVAهایی باشه که اخرش فصل دومش تایید میشه.:d

حرف آخر اینکه فصل پاییز بدون شک بهترین فصلی هست که تو چند سال اخیر شاهدش بودیم و حالا حالاها هم فکر نکنم فصل به این خفنی دوباره داشته باشیم.
خیلی از عناوینی که کیفیتشون تضمین شده است بعلاوه کلی کار جدید که پتاسنیل خیلی بالایی دارن قراره تو این فصل پخش بشن.
امیدوارم فصل بترکونی رو داشته باشیم.

Last edited by a moderator:
سلام
آریا یکم ملایم تر بنویس . بعضی جاها جوری پیش رفتی که پستت رو کاملاً شایسته پاک کردن کرده ولی چون زحمت زیادی کشیدی دلم نیومد پاک کنم .
برای دفعات بعدی رعایت کن لطفاً .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or