Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
در مورد شینگکی،خوب معلومه مانگارو خوندی!پس تو ته قلبت میدونی چیز خوفیه:d
تو بیا 25 قسمت اول وان پیس رو با 25 قسمت اول شینگکی مقایسه کن،حتی اگر به نسبت حجم سریال هم نگاه کنیم باز وان پیس تا قسمت 100 اینا رو دور نیافتاده بود،به قول یکی از بچه ها هم وان پیس کلا فیلر که همین طوری داره داستانشو جلو میبره (یعنی یلخی تقریبا:d)
خلاصه اینکه وان پیس هم بهتر از شینگکی نیست،فقط شانس اوردیم تو دورانی داریم زندگی میکنیم که 600 قسمت از این انیمه اومد:d

در مورد فیت زیرو هم هیچ حرفی ندارم بزنم،فقط فکر میکردم خیلی بهتر از این باشه

من یکی که هیچ برتری توش نمیبینم...و اینکه این کاملا مسخره اس که یه انیمه 25 قسمتی رو بخوایم با یه انیمه 700 قسمتی مقایسه کنیم
اونا اومدن کلا هم اجمعین همه چیز رو ریختن تو 25 قسمت از این ور اینا با توجه به روند داستان و ... پیشرفتن....

و اینکه من مانگای شینجیکی رو سه چپتر انگوئینگ دنبال کردم و هنوز بعد گذشت شش هفت ماه اون چپتر سومی رو کامل نخوندم ...دو سه بار رفتم سراغش خوابم گرفت :|

اصلا نو همون اول کار و نگاه کردن به شخصیت ها و شخصیت پردازی های هر دو مانگا تفاوت وحشتناکی بینشون میبینیم...

من مقایسه بین شینگکی و وان پیس نکردم. گفتم اگه معیار جواب ندادن سوال ها باشه، پس وان پیس هم انیمه خوبی نیست.
چنین داستانی رو بتونی 17 سال ادامه بدی و همیشه بهترین یا جزو بهترین ها باشی هنر میخواد :d الان اوضاع ناروتو و بلیچ رو با وان پیس مقایسه کنید:-" که تازه کوچیک تر هم میباشن ازش! :d
تقریبا تمام انیمه های شونن بلند طولانی و بیش از یک دهه طول میکشه تا تموم بشن. ناروتو که فوت شد، بلیچ رو هم نمیدونم. منتها هیچ کدوم از اینا پتاسنیل و کشش وان پیس رو از نظر یونیروس ندارن و نخواهند داشت. طبیعیه که وان پیس خیلی موندگار تر از اونا خواهد بود.
در مورد سری دوم هم، تو هم یحتمل مانگا میخونی دیگه؟ اگر آره که به چیزی که گفتی اعتقاد داری؟ :-"
البته شینگکی به شدت پتانسیل خوف شدن رو داره ها! ولی هنوز هیچیش رو رو نکرده:-"
شک نکن. اگه وقت کافی داشته باشن تا دوباره یکی 2 تا قسمت از لحاظ گرافیکی و Pace بد در نیاد، پتاسنیل اینو داره که خیلی راحت سری اول رو به جا بذاره.

این Under appreciate کردن شینگکی هم دیگه داره به مرحله جالبی میرسه.

مقایسه ی انیمه ی بلند و کوتاه رو ندیده بودیم که دیدیم .... :دی
انیمه های کوتاه باید با انیمه های کوتاه دیگه مقایسه بشن
شینگکی با اهمه خوبیاش (:دی) من اشتاینز گیت رو بهش ترجیه میدم . البته تو سبک متواوتی هم هست ... ولی تو رنک انیمه های کوتاهم اشتاینز گیت بالاتره :دی . شینگکی هم عالیه :دی کسی نگفته بده :دی
مطلب بی ربط : بشینین Hunter x Hunter رو ببینین شاید که رستگار شوید :دی

دوستان D.Gray man و Vampire Knight چجورن؟

اهم 1 -2 -3

Vampire Knight که انیمه Reverse Harem بید و اگه مثل خیلیا (همه به جز من) با انیمه های اینجوری به قول بعضیا یه مشت بچه خوشگل میوفتن به جون یه دختر معصوم ( در واقع B!tc ) مشکلی نداری انیمه بدی نیست اما منی که این سبکی هم زیاد نگاه میکنم خوشم نمیاد زیاد ازش اما هر دختری که دیده هی کانامه ساما کانامه ساما میکنه بعد دیدنش -______-

D.Gray-Man هم خدارو شکر فک کنم اینجا منم که خیلی دوسش دارم اونم نه به خاطر انیمش بلکه به خاطر مانگای شاهکارش

(توجه به آواتار و امضام که از Allen Walker بید 3: )

تو دنیا پر شده از موجوداتی به نام Akuma یا همون هیولای خودمون :d و آدمایی وجود دارن به نام exorcist که قدرتهای خاصی دارن (در واقع یه جور سلاح) و از این قدرتها برای نابودی آکوماها استفاده میشه

شخصیت اصلی پسریه به نام Allen که شاگرد یکی از خفن ترین exorcist های روزگاره و به مرکز فرماندهی exorcist ها یعنی The Black Order میره تا بعنوان یک exorcist بتونه این موجودات رو نابود کنه

خیلی خلاصه توضیح دادم چون نخواستم اسپویل بشه :d حالا که این Allen کی هست و Akuma ها چجوری بوجود میان و هزار تا چیز دیگه خیلی جالبش کرده
مشکلش جاییه که تموم میشه است که خیلی یهویی انیمه تموم میشه و تا مانگا نخونی متوجه خیلی چیزا نمیشی. مانگاکاشم که وحشتناک مریضه و الان دیگه حسابش از دستم در رفته که چند سال منتظر چپتر بعدیم :(( دومین سری مجبوب من رو این اتفاق افتاده روش :((

هنوزم میگم مانگاش عالیه و انیمش متوسطه

شخصیت منفیای داستان هم به نظر بهترین شخصیت منفیاییه که دیدم یعنی عالین >_<

و اینک تنفرم نسبت به مانگای کوروکو رو اعلان میکنم ^_^

هرکی Ongoing میخونه میفهمه چی میگم -______-

Last edited by a moderator:
اهم 1 -2 -3

Vampire Knight که انیمه Reverse Harem بید و اگه مثل خیلیا (همه به جز من) با انیمه های اینجوری به قول بعضیا یه مشت بچه خوشگل میوفتن به جون یه دختر معصوم ( در واقع B!tc ) مشکلی نداری انیمه بدی نیست اما منی که این سبکی هم زیاد نگاه میکنم خوشم نمیاد زیاد ازش اما هر دختری که دیده هی کانامه ساما کانامه ساما میکنه بعد دیدنش -______-

D.Gray-Man هم خدارو شکر فک کنم اینجا منم که خیلی دوسش دارم اونم نه به خاطر انیمش بلکه به خاطر مانگای شاهکارش

(توجه به آواتار و امضام که از Allen Walker بید 3: )

تو دنیا پر شده از موجوداتی به نام Akuma یا همون هیولای خودمون :d و آدمایی وجود دارن به نام exorcist که قدرتهای خاصی دارن (در واقع یه جور سلاح) و از این قدرتها برای نابودی آکوماها استفاده میشه

شخصیت اصلی پسریه به نام Allen که شاگرد یکی از خفن ترین exorcist های روزگاره و به مرکز فرماندهی exorcist ها یعنی The Black Order میره تا بعنوان یک exorcist بتونه این موجودات رو نابود کنه

خیلی خلاصه توضیح دادم چون نخواستم اسپویل بشه :d حالا که این Allen کی هست و Akuma ها چجوری بوجود میان و هزار تا چیز دیگه خیلی جالبش کرده
مشکلش جاییه که تموم میشه است که خیلی یهویی انیمه تموم میشه و تا مانگا نخونی متوجه خیلی چیزا نمیشی. مانگاکاشم که وحشتناک مریضه و الان دیگه حسابش از دستم در رفته که چند سال منتظر چپتر بعدیم :(( دومین سری مجبوب من رو این اتفاق افتاده روش :((

هنوزم میگم مانگاش عالیه و انیمش متوسطه

شخصیت منفیای داستان هم به نظر بهترین شخصیت منفیاییه که دیدم یعنی عالین >_<

و اینک تنفرم نسبت به مانگای کوروکو رو اعلان میکنم ^_^

هرکی Ongoing میخونه میفهمه چی میگم -______-
والا من هر چی انیمه معروف بود دیدم رفتم anime4u تو تاپ لیست این دوتا خوب بودن،ولی با توضیحاتت vk که کلا کنسل شد :d
D.Gray Man هم اگه گزینه بهتری پیدا نکردم میرم سراغش.

در مرد کوروکو هم احساس هم دردی میکنم ولی فلن انیمرو فقط دیدم (2تا فصلو)مانگا رو که سراغش نمیرم چون نمیخوام بلای فصل 2 انیمه و چیزی که دچارشی سرم بیاد :d
حال فصل 3 کی میاد؟
راستی HXH چقد از مانگا عقبه؟چقد دیگه داره؟

والا من هر چی انیمه معروف بود دیدم رفتم anime4u تو تاپ لیست این دوتا خوب بودن،ولی با توضیحاتت vk که کلا کنسل شد :d

در مرد کوروکو هم احساس هم دردی میکنم ولی فلن انیمرو فقط دیدم (2تا فصلو)مانگا رو که سراغش نمیرم چون نمیخوام بلای فصل 2 انیمه و چیزی که دچارشی سرم بیاد :d
حال فصل 3 کی میاد؟

البته بگما VK اونقدار هم بد نیستا :d بعضی جاهاش خیلی قشنگ میشه

من کلا نمیدونم چرا بهم نچسبید اما اگه وقت کردی ببین ^_^

کلا انیمه ای که نباید دید کم هست :d

حال فصل 3 کی میاد؟

4 قسمت دیگه یعنی در قسمت 144 هانتر تموم میشه.مانگاش هم کلا هشت چپتر از آرک بعد از انتخابات اومده

دوستان من وان پیس هم نگاه میکنم،هانتر ایکس هانتر هم میبینم،هر جفتشون رو خیلی دوست دارم:d کلا با وان پیس انیمه بین شدم:d
من قصدم مقایسه بین انیمه بلند و کوتاه هم نبود،فقط می خواستم تو یک مقیاس کوچیکتر،مثلا 25 قسمت بین دوتا اثر،بگم که شینگکی خیلی خوب پیش رفته و نمیشه به انیمه ایراد گرفت که چرا هیچ سوالیو جواب نداده و ...،که به نظرم داده!به نظرم نویسنده های شینگکی دارن کار درستیو انجام میدن،فعلا دارن داستانو بسط میدن.اگر مثلا میومدن میگفتن ماه دیگه داستان تمومه اون موقع میشد به روند مانگا انتقاد کرد اما وقتی خودشون میگن ما حداقل2 سال کار داریم،یعنی باید یک جوری داستان رو مهیج و چذاب نگه دارند دیگه نه؟!:d

اینکه کی کدوم انیمه رو بیشتر دوست داره کاملا بحث سلیقست و حرفی توش نیست اما من بعد از 4 قسمت اشتاینز گیت رو دراپ کردم.اما هیچ وقت نگفتم انیمه بدیه،فقط بیش از حد روند سریال پیچیده بود:d

من با وان پیس نگاه نکردن شما مشکلی ندارم ( :d ) ولی چطور ممکن ـه از F/Z یا DN خوشت نیاد ؟ :-/ لابد تا اخر ندیدی که این طور قضاوت می کنی .من با وان پیس نگاه نکردن شما مشکلی ندارم ( :d ) ولی چطور ممکن ـه از F/Z یا DN خوشت نیاد ؟ :-/ لابد تا اخر ندیدی که این طور قضاوت می کنی .
همیشه برام این سوال بودش،بی تعارف چند نفر با پایان دث نوت حال کردن؟!:d(دلیلشون رو با رسم شکل بیان کنن:d)
نصف ارزش انیمه،فیلم ویا سریال به پایانشه.اگر پایان یک اثر خوب نباشه،به نظر من به شعور تماشاگر و وقتی که پای دیدن اثر گذاشته توهین کرده
کلا کاریو اگر تا اخر نبینم در موردش قضاوت نمی کنم:d

در مورد F/Z هم بعدا یک مطلب می نویسم که چرا خیلی ازش خوشم نیومد الان حسش دیگه نیست:d

همیشه برام این سوال بودش،بی تعارف چند نفر با پایان دث نوت حال کردن؟!:d(دلیلشون رو با رسم شکل بیان کنن:d)
نصف ارزش انیمه،فیلم ویا سریال به پایانشه.اگر پایان یک اثر خوب نباشه،به نظر من به شعور تماشاگر و وقتی که پای دیدن اثر گذاشته توهین کرده
کلا کاریو اگر تا اخر نبینم در موردش قضاوت نمی کنم:d

در مورد F/Z هم بعدا یک مطلب می نویسم که چرا خیلی ازش خوشم نیومد الان حسش دیگه نیست:d

های! یکیش اینجاس :-":d
کلا از اون موقعی که نامزد اون مامور FBI رو کشت تا بعدش که L رو کشت همش منتظر لحظه ای بودم که با خفت بمیره:-" میدونم دلیلم خیلی شخصیه:-"

مانگای کوروکو تموم شد.

دقیقاً مثل تمام مانگاهای ورزشی دیگه تموم شد. من به جز چند قسمت اول چیزی ازش نخوندم اما عکس رنگیش رو دیدم و فهمیدم چی شده:دی
-----
فکر کنم تنها مانگای ورزشی که یه جور دیگه ممکنه تموم بشه Baby Steps ـه.:دی

------------------
شینگکی الآن یکی از فرقه های جدید در ژاپن محسوب میشه. کوبیدن شینگکی یعنی چی؟:p

خوب اسکن جدیدی از کاراکترهای فیلم the Last ناروتو اومد! :d

گارا چه خوف شده! >:) بسی حال نمودم! :x
تماری هم عجب بانویی شده! :x :x :x (خوشا به سعادت شیکامارو:-" )
چوجی:)) خیلی باحال شده! :))
تن تن هم پیشرفت محسوسی داشته! :-"
لی زیاد تغییر نکرده!:-"
---
ناروتو تموم شد!!!
الان هم خوشحالم، هم ناراحت! :((
یعنی قاعدتا باید تموم شده باشه! :-" مگر اینکه این وسط دوباره یکی ظهور کنه یا زنده بشه! :-" که با این قدرت ها،قاعدتا کسی نباید جلوشون دووم بیاره:-"
هیچی دیگه... :((
فقط مونده ناروتو هوکاگه بشه! :(( خواهشا حرف اوبیتو رو هم گوش بدن و قبلش کاکاشی رو هوکاگه کنند :((

فقط زیادی شاد و شنگول تموم نشد:-" ؟ توی کل جنگ،فقط زورشون به نجی بدبخت رسید:((
میزدن اون ساسکه رو میکشتن خو :-"

---

خدایگان اسوپ ترکاند! :x :bighug:
این چپتر خیلی حال داد! :x
اسوپ ساما هم هاکیش رو فعال کرد! :bighug: به نظر میاد هاکی مشاهده ـش از لوفی و زورو و سانجی هم بهتر باشه! :-"
البته فعلا که فقط شانسی استفاده کرد! ولی بتونه روش تسلط پیدا کنه،اون موقع بهتره! چون اونا مثلا توی جزیره ی فیشمن فقط حضور رو حس کردن(توی کاخ، کاریبو) اما اسوپ واضح دیدشون! :-" یه جورایی سطح خیلی پایین انل:-"

تیرش هم که عالی بود! =)) میگم که این بشر همیشه از نقطه ضعف ها استفاده میکنه =))
چقدر هم شبیه Flappy Bird بود! :))

آخرین ویرایش:
خوب اسکن جدیدی از کاراکترهای فیلم the Last ناروتو اومد! :d

گارا چه خوف شده! >:) بسی حال نمودم! :x
تماری هم عجب بانویی شده! :x :x :x (خوشا به سعادت شیکامارو:-" )
چوجی:)) خیلی باحال شده! :))
تن تن هم پیشرفت محسوسی داشته! :-"
لی زیاد تغییر نکرده!:-"

ناروتو خودش چقدر داغونه :))

فیلمش اکران نشده اکشن فیگوراش طراحی شدن :|

خدایا ممنون که این فصل انیمه هایی مثل Barakamon و Kuroshitsuji داریم :((

دیگه داره به پایانش میرسه کوروشیتسوجی >_<

از اولشم باید میچسبیدن به مانگا که خیلی بهتره واقعا آرکای جذابی داره

تو همشونم چیزی داره که من بهش میگم خون ریزی هدفمند ^~^

تو یه سری انیمه فقط خون میبینی که خیلی مسخرست و هیچ دلیلی نداره فقط میخواد بگه من انیمه خونینیم منو ببینین -__-

تو بعضی انیمه ها هم بازم خیلی خون میبینی اما جذابن مثل Hellsing

تو بعضی ها هم مثل کوروشیتسوجی خون میبینی اما خیلی کمتر نسبت به اون دو دسته دیگه و خون ریزیش هم جوری درست شده که فک براندازه :d

باشد که خبر های فصل های بعدی کوروشیتسوجی رو هم بشنویم ^_^

اهم 1 - 2 - 3

این صحنه خیلی خفن بود فقط هم به خاطر حضور Undertaker اوهوم اوهوم

زوج محبوب این هفته هم Finy و Mey rin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or