Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ممنون از جواب دوستان تا اونجایی که میدونم فعلا حدود 650 قسمت از وان پیس اومده ! معلوم نیست تا کی ادامه داره و بعد هر هفته میاد یعنی هر 52 هفته سال هست ؟!! فصل فصل هست داستانش اصن فصل داره ؟!!!
تا الان 657 قسمت پخش دشه. هر هفته 1 شنبه ها پخش میشه!!(تو سال شاید 1 یا 2 بار پخش نشه ولی باقی هفته ها پخش میشه)
معلوم هم نیست کی تموم میشه!! ولی حداقل 6 سال رو داریم...
یه چیزی داریم به نام آرک که همون فصله. هر آرک شامل یک داستان هست که حدودا40-80 قسمت یا حتی بیشتر هست. با این که آرکا داستانشون با هم فرق میکنه ولی همه پیرو خط اصلی داستان هستند...

:((:((:((:((
از جمله بزرگ ترین اشتباهاتم این بود که Steins Gate رو تا قسمت 12 دیدم و ولش کردم:((تا قسمت 12 به شدت خسته کننده بود.تا این که یه هقته پیش نتم تموم شد و پریروز از سر بیکاری گفتم "من که تا قسمت 20 دانلود کردم برم بقیش رو هم ببینم."ولی این 8 قسمت اینقدر فوق العاده بود که همه رو پشت سر هم دیدم:xالان هم بعد از تموم شدن آپدیت Dota 2 سریعا میرم سراغ دانلود بقیه قسمت هاش:dالبته هنوز هم Code Geass و حتی Pyscho Pass رو بهش ترجیح میدم:-"
اون قسمتی که با روکاکو میره قرار خیلی باحال بود:d
بین Fate/Zero و Black Lagoon و Log Horizon کدوم پیشنهاد میشه؟

من log horizon رو ندیدم،ولی هم F/Z و هم BL عالی هستن.جفتش رو ببین ضرر نمیکنی(ولی فیت یه چیز دیگس):d

سلام

چرا سرکار میذاری ملتو ؟ :دی
من تو و بقیه که چندین ساله داریم نگاه میکنیم تمامش کردیم که این بنده خدا تمامش کنه ؟ :دی
آقا منظورش اینه که برس به پخش هفتگی .

یه مزیتی که داشته نسبت به SAO این بود که علاوه بر اینکه RPG بود ، استراتژیک هم بود . مدیریت شهری هم داشت .
بخوام یه بازی براش مثال بزنم SpellForce قدیمی مثال مناسبیه . با اون بازی هم به خاطر ترکیب خیلی عالیه RPG و RTS و مدیریت منابع خیلی حال میکردم .
کلاً من میخواستم با پخش هفتگیش پیش برم روانی میشدم :دی
آهان نسبت SAO میگی؟ :-" اتفاق منم از طرفدارای MMORPG ها هستم شدید، هر چند خودم هیچ وقت بازی نکردم:-" :d
البته من تا قسمت 7 بیشتر ندیدم، با این تعریف هایی که میکنین فکر کنم بهتره ادامه اش بدم:-"
جدا ؟
فکر کنم Remake انیمه FSN باشه تا ادامه F/Z .
--------------------------------------
از قسمت اول هم مشخص بود خیلی قصد دارند مسابقات جادوگران شهر فیوره رو سریع تمام بکنند تا به بخش مبارزه با دراگون ها برسند . خیلی از مبارزات مهیج انیمه و مانگا رو کات یا کوتاه کردند مبارزه لاکسوس , مبارزه گری با اون شخصیت ذهنی یا مبارزه ارزا و کاگورا و جادوگره . بهر حال , افراد پشت صحنه همون افرادند کارگردان هم تغییر نکرده بجز طراح شخصیت ها که از انیمه Gintama اومده که کارش هم زیاد بد نیست :d . باید بصبریم تا ببینیم چی میشه :d .
--------------------------------------
فقط می تونم به سبک HIMYM (سریال :d ) بگم , Wierd Wierd Wierd wierd wierd :دی انیمه ای که هم دوست دارم و هم بیشتر صحنه ها رو اسکیپ می کنم :d
خب ریمیک FSN میشه ادامه ی F/Z دیگه:d در واقع اگه بخوای حساب کنی اول FSN رو ساختن و بعدش با توجه به داستانش یه Prequel براش ساختن به نام F/Z. پس ادامه اش حساب میشه;)
BL جزو اعصاب خورد کن ترین انیمه هایی بود که دیدم . تا قسمت 7-6 خیلی انیمه سرزنده ای بود ولی بعد خیلی حوصله سر بر و سرد شد [-( .
احتمالا شما هم از طرفدارای رِوی بودی واسه همین وقتی افسردگی گرفت توی ذوقتون خورده;))

سلام
آهان نسبت SAO میگی؟
:-"
نه .
وقتی میگم جر 5 تا انیمه برتریه که دیدم یعنی نسبت به همه عناوین حساب کردم نه یه عنوان خاص .
از SAO اسم بردم چون هم یبک هستن و اون یکی رو همه دیدن تقریباً .

@پرهام
بلی منظور همون رسیدن به هفتگی بود :-" :d

---
مثل قسمت های قبل! اومدم فقط اعلام انزجار کنم از شماره 5 ! :| تا وقتی این بشر تو داستان باشه،من نمیتونم بعد از هر قسمت،چیزی نگم! :|
همچنان،باز هم مثل قسمت های قبل،امیدوارم خار و خفیف بشه! به فنا بره! نابود بشه! و ما قهقه سر بدیم! >:)

انسان بس بیشعوریست شماره 5 :|

ولی این قسمت خیلی حال داد به هدفش نرسید! >:) شیبازاکی نُه خوب اپیک فیلش کردن! >:)

E2 رو بزور دیدم یعنی :دی . میخواستم همونجا درجا دراپ کنم چقدر حرف میزه این دختره سرم رو برد....... بدبخت پسره :دی
ولی به قسمت 4 که رسیدم نظرم عوض شد :دی :دی کااااکوییی اونه سان :دی :x انشالله حظورش تو انیمه بیشتر و بیشتر شه .

من هر پستی که میدم باید این وسط لعنت بفرستم؟ :-"
لعنت به ایناهو که سلین رو به چنین روزی انداخت! :((
آخرشم که یک مریخی داشت به راه راست هدایت میشد، که ترکوندنش :(( (ترکید دیگه؟ :-" با اون ضربه ای که با اون قسمت کشتی که ایستاده بود وارد شد،قاعدتا باید ترکیده باشه:(( )
خداکنه نمرده باشه و به جبهه ی حق علیه باطل بپیونده :-"
---
اصلا حس دیدن Tokyo ESP و Akame ga Kill رو ندارم! :-" امیدوارم هرچه زودتر حسشون بیاد:-" :|

خب ریمیک FSN میشه ادامه ی F/Z دیگه:d در واقع اگه بخوای حساب کنی اول FSN رو ساختن و بعدش با توجه به داستانش یه Prequel براش ساختن به نام F/Z. پس ادامه اش حساب میشه;)

احتمالا شما هم از طرفدارای رِوی بودی واسه همین وقتی افسردگی گرفت توی ذوقتون خورده;))
چند وقتی میشه ندیدم به کل به فراموشی سپردمش :d

روی خانوم یکی از cool ترین کاراکتر هایی بود که در افسرده ترین جای ممکن بود :d خیلی هم با با این پسر نقش اول مَچ بود خیلی هم به هم میومدن :d ولی حیف که بعد خیلی کم به این چیزا توجه کردند [-(

من هر پستی که میدم باید این وسط لعنت بفرستم؟ :-"
لعنت به ایناهو که سلین رو به چنین روزی انداخت! :((
آخرشم که یک مریخی داشت به راه راست هدایت میشد، که ترکوندنش :(( (ترکید دیگه؟ :-" با اون ضربه ای که با اون قسمت کشتی که ایستاده بود وارد شد،قاعدتا باید ترکیده باشه:(( )
خداکنه نمرده باشه و به جبهه ی حق علیه باطل بپیونده :-"
---
اصلا حس دیدن Tokyo ESP و Akame ga Kill رو ندارم! :-" امیدوارم هرچه زودتر حسشون بیاد:-" :|

من Tokyo ESP رو اصلآ نمیبینم ولی در مورد Akame ga Kill اگه احتیاج به هایپ و هل دادن داری باید بگم که تو این دو سه هفته اخیر تازه یکم انیمه جون گرفته و از اون حالت اولیش یکم خارج شده

اگه با توضیحات بالا هایپ هم نشدی بدون مشکل از انیمست از من نیست :d دیگه در موردش خالی که نمیتونم ببندم کار در همین حده :d

FMA:Btotherhood فوق العاده بود!دو روزه پیش تمومش کردم و تا الان تو شوکم(در اصل ناراحتم:()
حوصله ندارم براش نقد بنویسم الان اما در کل بهترین انیمه ایی بود که دیدم:x
چی ببینیم جاش؟

FMA:BH کجا ، شینگکی و دفترچه مرگ کجا! :-"
حداقل F/Z رو که میگفتید >:) :d
:-" :-" :-"
---
@حسن
دستت درد نکنه! میرم میبینم :d همین هُل دادن نیاز بود! :d
البته تقصیر خودشونه:-" من انتظار خاصی نداشتم،ولی قسمت اول انتظاراتم رو برد بالا:-"
---
سوگا سنپای! :bighug: واقعا حال کردم که اومد تو زمین:bighug: (من چرا قسمت قبل رو یادم رفته بود ببینم؟ :| )
نامردا تاناکا رو هم نشون کرده بودن :| که حالشون گرفته شد! >:) دیگه نبینم کسی قصد نابودی تاناکا سنپای رو داشته باشه ها! >:) >:) >:)

کلا این دو قسمت بسی حال دادن! :x

---
این سه قسمتی که Akame ga Kill ندیده بودم واقعا حال دادن! >:) نظرم عوض شد! با قدرت ادامه میدهیم >:)

البته نه اونقدر هم با قدرت! :(( نامردا چرا بلوت من رو اینجوری کردید :((
کاراکتر امیرپسند رو آخه چرا حذف میکنند :(( من به چه امیدی ببینم خو ؟ :(( :(( :((
بلوت ... :(( :(( :((

ولی کلا از قسمت 6 که دیدم کاراکترهای اصلی هم ممکنه هر لحظه بمیرن،نظرم عوض شد! :-"
ولی بازم...بلوت :((
---
خوب، Nisekoi رو هم شروع کردم! :-" ( Mawaru PenguinDrum هم که بنده خدا همش تو صف به سر میبره! :| ، فیلر کاکاشی هم دقیقا به نفرین DmC دچار شد! :| )
هر از گاهی رومنس اینجوری هم خوبه! :d البته قبلا هم تو لیستم بود که ببینمش! :d
اولین چیزی که ذهنم رفت طرفش، Lovely Complex بود! پس اگر اون رو دوست دارید از اینم خوشتون میاد! :d
بسی هم توی همین 3 قسمت که دیدم،باعث شادی روح و روانم شدن! :d فقط ... اینجا هم مثلث عشقی:wallbash: :((
اینایی که گفتم اسپویل نیستا:-" این خلاصه ی داستان 1 خطی رو هم بخونید،به این موارد اشاره شده:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or