Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
زدن اسپویل هامونو که از بلیچ گذشاته بودیم همه رو پروندن :دی
بیخیال
در رابطه بالا!!
LH رو ندیدم و حالا حالا ها هم برنامه ندارم تا ببینمش!!!
ولی NGNL!!!
4.5 براش کمه....
انتظار وجود فاکتورهایی تو NGNL رو دارید که تو SAO نبوده
ولی نباید داشته باشید چون اصلاً دنیای NGNL دنیای SAO نیست و کاراکترهاش هم طرز تفکّرشون اون جوری نیست
تو NGNL در همون اوّل داستان کاراکتر همه فن حریف رو معرّفی می کنه(منو یاد سون گوکو مینداخت:d)
با این حال بخش اصلی داستان NGNL روابط نبود بلکه بازیهاش بود
اصّن دنیای NGNL دنیای MMORPG نیست که شما انتظار اون موارد رو داشته باشید
اون جا یه دنیای موازی تخیّلیه که همه چی بخاطر یه سری وقایع بر سر بازیها شرط بندی شده!!!
اصّن دنیای بازی نیست!!
و به عنوان دنیایی که از ذهن سازنده اومده بیرون پرداخت فوق العاده ای داره
کاراکترهاشم بد نیستن
و Stupidifity رو هم باهات موافقم و همچنین رنگ پردازیش رو که یه جوری تو چشم میزد
ولی کمه براش 4.5
من بهش 8 رو میدم!!(کفت برید نه!!بالاخره فن شم)

--------------------------

دوستان نشستیم Grave of The Fireflies رو با برادرمان دیدیم
الآن واقعاً خفقانه فضای خونه
این انیمیشن.... ولش کن اصّن
10/10
برید تو کارش(البته میدونم همتون دیدید منظورم با اوناییه که ندیدن)

سلام
Katanagatari رو تمام کردم . فوق العاده بود . تو 5 دقیقه آخرش فکر کنم 4 بار نظرم درباره پایان بندیش تغییر کرد از راضی به ناراضی :دی ولی آخرش راضی بودم :دی
-----
بعد از تعریف محمدعلی از LogHorizon امروز صبح گذاشتم دانلود بشه و از ظهر شروع کردم به دیدن . چشم به هم زدم دیدم 5 قسمتشو یه ضرب دیدم :|
خیلی خوشم اومد ازش . امیدوارم مثل SAO گند نخوره بهش .
همین 25 قسمته ؟

سلام
Katanagatari رو تمام کردم . فوق العاده بود . تو 5 دقیقه آخرش فکر کنم 4 بار نظرم درباره پایان بندیش تغییر کرد از راضی به ناراضی :دی ولی آخرش راضی بودم :دی
-----
بعد از تعریف محمدعلی از LogHorizon امروز صبح گذاشتم دانلود بشه و از ظهر شروع کردم به دیدن . چشم به هم زدم دیدم 5 قسمتشو یه ضرب دیدم :|
خیلی خوشم اومد ازش . امیدوارم مثل SAO گند نخوره بهش .
همین 25 قسمته ؟

در مورد روند داستان هم نگران نباش روند داستان از پایین به بالاست :d

فصل دوم پاییز پخش میشه

Psycho Pass رو دیدم اونم خیلی انیمه قشنگی بود :)

من این همه انیمه دیدم هنوز Devil May Cry رو ندیدم :| قشنگه مثل بازیاش؟؟
پس برو همین کاتاناگاتاری که پرهام دیده رو ببین;)
DMC به سلیقه ات بستگی داره، بعضیا خوششون اومد، بعضی ها هم نه:-"

اقا ما شروع کردیم به دیدن انیمه با وان پیس فعلا قسمت 20 هستم فک کنم یکی از بهترین ها باشه همینو ادامه بدم یا شما چیز بهترین پیشنهاد می کنید ؟

اقا ما شروع کردیم به دیدن انیمه با وان پیس فعلا قسمت 20 هستم فک کنم یکی از بهترین ها باشه همینو ادامه بدم یا شما چیز بهترین پیشنهاد می کنید ؟
بهترین انیمه همین وان پیسه:bighug: تمومش که کردی،بعد یه سری انیمه ی کوتاه شروع کن و بعدش دوباره یکی از انیمه های بلند دیگه :-" :d

سلام
تمومش که کردی
چرا سرکار میذاری ملتو ؟ :دی
من تو و بقیه که چندین ساله داریم نگاه میکنیم تمامش کردیم که این بنده خدا تمامش کنه ؟ :دی
آقا منظورش اینه که برس به پخش هفتگی .
به نظر منم خیلی معمولی بودش، شاید جلوتر بهتر میشه
yahoo_65.gif
یه مزیتی که داشته نسبت به SAO این بود که علاوه بر اینکه RPG بود ، استراتژیک هم بود . مدیریت شهری هم داشت .
بخوام یه بازی براش مثال بزنم SpellForce قدیمی مثال مناسبیه . با اون بازی هم به خاطر ترکیب خیلی عالیه RPG و RTS و مدیریت منابع خیلی حال میکردم .
کلاً من میخواستم با پخش هفتگیش پیش برم روانی میشدم :دی

آخرین ویرایش:
:((:((:((:((
از جمله بزرگ ترین اشتباهاتم این بود که Steins Gate رو تا قسمت 12 دیدم و ولش کردم:((تا قسمت 12 به شدت خسته کننده بود.تا این که یه هقته پیش نتم تموم شد و پریروز از سر بیکاری گفتم "من که تا قسمت 20 دانلود کردم برم بقیش رو هم ببینم."ولی این 8 قسمت اینقدر فوق العاده بود که همه رو پشت سر هم دیدم:xالان هم بعد از تموم شدن آپدیت Dota 2 سریعا میرم سراغ دانلود بقیه قسمت هاش:dالبته هنوز هم Code Geass و حتی Pyscho Pass رو بهش ترجیح میدم:-"
اون قسمتی که با روکاکو میره قرار خیلی باحال بود:d
بین Fate/Zero و Black Lagoon و Log Horizon کدوم پیشنهاد میشه؟

:((:((:((:((
از جمله بزرگ ترین اشتباهاتم این بود که Steins Gate رو تا قسمت 12 دیدم و ولش کردم:((تا قسمت 12 به شدت خسته کننده بود.تا این که یه هقته پیش نتم تموم شد و پریروز از سر بیکاری گفتم "من که تا قسمت 20 دانلود کردم برم بقیش رو هم ببینم."ولی این 8 قسمت اینقدر فوق العاده بود که همه رو پشت سر هم دیدم:xالان هم بعد از تموم شدن آپدیت Dota 2 سریعا میرم سراغ دانلود بقیه قسمت هاش:dالبته هنوز هم Code Geass و حتی Pyscho Pass رو بهش ترجیح میدم:-"
اون قسمتی که با روکاکو میره قرار خیلی باحال بود:d
بین Fate/Zero و Black Lagoon و Log Horizon کدوم پیشنهاد میشه؟

Fate/Zero
اکشن بالا . گرافیک شاخ . موزیک متن عالی . داستان هم که حرف نداره:d

ادامه اش به زودی پخش میشه
جدا ؟
فکر کنم Remake انیمه FSN باشه تا ادامه F/Z .
--------------------------------------
از قسمت اول هم مشخص بود خیلی قصد دارند مسابقات جادوگران شهر فیوره رو سریع تمام بکنند تا به بخش مبارزه با دراگون ها برسند . خیلی از مبارزات مهیج انیمه و مانگا رو کات یا کوتاه کردند مبارزه لاکسوس , مبارزه گری با اون شخصیت ذهنی یا مبارزه ارزا و کاگورا و جادوگره . بهر حال , افراد پشت صحنه همون افرادند کارگردان هم تغییر نکرده بجز طراح شخصیت ها که از انیمه Gintama اومده که کارش هم زیاد بد نیست :d . باید بصبریم تا ببینیم چی میشه :d .
--------------------------------------
فقط می تونم به سبک HIMYM (سریال :d ) بگم , Wierd Wierd Wierd wierd wierd :دی انیمه ای که هم دوست دارم و هم بیشتر صحنه ها رو اسکیپ می کنم :d

ممنون از جواب دوستان تا اونجایی که میدونم فعلا حدود 650 قسمت از وان پیس اومده ! معلوم نیست تا کی ادامه داره و بعد هر هفته میاد یعنی هر 52 هفته سال هست ؟!! فصل فصل هست داستانش اصن فصل داره ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or