Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انیمه فوتبالی درست حسابی چیزی نیستش؟ غیر از Inuzuma Eleven و سوباسا خودمون.

The Knight in the Area تقریبا راضی کننده بود :d
xrodhh1d1ir5cv5w7le9.jpg

اینا به نظرم خوب باشن:
Hungry Heart Wild Striker
Giant Killing

Area no Kishi ایده جالبی داره. اما از یه جایی به بعد توی در و دیواره. نصفه هم تموم میشه.

دقیقا تو اوج انیمه ولش کردم به امون خدا :d:|
Hungry Heart Wild Striker چند جا دیدم تعریف کرده بودن باید بگیرم یکی دو قسمت ببینم :d

خب Hellsing Ultimate رو همین الان تموم کردم. :دی
در یک کلام عالی بود.
هرچی جلوتر رفت، بیشتر اون چیزی شد که انتظارش رو نداشتم (!:دی) ولی خیلی خوب بود و خوشم اومد. بیشتر انتظار یه اکشن شمشیری (!) رو داشتم مثل DMC ولی همین هم خیلی خوب بود.:دی
شخصیت آلوکاردش فکر کنم با چیزی که توی سری کسلوانیا میشناختم یه کم فرق داشت! اونجا آلوکارد پسر نیمه خون آشام/نیمه انسان دراکولا بود ولی اینجا اگه درست متوجه شده باشم، خود دراکولا بود! حالا چی شد که به خدمت خانواده ون هلسینگ دراومده بود رو خوب متوجه نشدم! تو خود انیمه توضیح میده که من متوجه نشدم یا باید مانگا رو خوند!؟:-/ اصلا مانگا داره؟:دی

ولی انصافا بعضی جاهاش به شدت رو اعصاب بود! این رجز خوندنای قبل مبارزاتش رو میشد یه جور تحمل کرد ولی این سخنرانی های طولانی این سرگرده بعضی جاها به مغزم واقعا فشار میاورد و منتظر بودم فقط تموم بشه این بخشاش!:| حرفی رو که تو 30 ثانیه میشد زد رو قشنگ 5 دقیقه طول میداد:|

در کل تجربه خیلی خوبی بود:دی
قدم بعدی، Claymore و Black Lagoon:دی

احساس میکردم کنار Mawaru PenguinDrum باید یه انیمه دیگه هم ببینم!:-" چون نمیشه پشت سر هم دیدش! :d (نمیدونم چرا نمیشه! حسش نمیاد:-" )
شروع کردم No Game , No Life رو میبینم! :x فعلا یه قسمت دیدم،خوشم اومد! >:) به عنوان یک اُتاکو :-" بعضی حرفاشون رو تایید میکنم:-" البته نه دیگه به این شدت! :)) :d
اینم مخصوص محمدعلی استکبار میباشد! :-" از نظر رنگ، رسما زده رو دست [K] :-"

عالی بود اینجا! =)) Jojo ! =))

این صحنه مخصوص بردیا بود :d
فکر کنم دیده این انیمه رو! :d بردیا دیدی؟ :-"

---
پرهام، کاتاناگاتاری خیلی خوبه! :x واقعا از دیدنش لذت بردم! :x
چند قسمت دیدی؟ :d

این Attack on Titan ادامش کی میاد ؟
فعلا گفتن ساختش شروع شده،اومدن معلوم نیست! بهار؟تابستون؟پاییز؟ فعلا باید صبر کرد ببینیم چی میشه:-"
---
:| :| :|
من قرار بود No Game , No Life رو بین Mawaru PenguinDrum ببینم؟ :| تموم شد خو اینکه! :| :-"
L !!!

خیلی نامردن خیلی! :(( چرا داغ دل ما رو تازه میکنند! :(( بین این همه صحنه باید این رو میزاشتن؟ :((

این وسط هم اسمی از بازی ما بردن >:) :-" ، بازیم انقدر معروفه که کنار پرسونا و اشتاینز گیت اسمش رو اوردن؟ :-" :d

و... فقط یه مشکل اساسی داره! :| مهدکودک دخترونه! :| همه ی رقیب هاشون دختر بچه میباشن:| + خواهرش، همشون هم عاشقش میشن :| یا جلوش دست و پاشون رو گم میکنند و کلا تمام اتفاقاتی که توی مهدکودک های دخترونه میفته! :| بخش حمامش هم که فاجعه اصلا ! :|
فصل دوم داره؟ :-" اینطور که این تموم شد قاعدتا باید داشته باشه! اما کی؟ ...:-" .... باز هم نیازمند یاری سبز آریا می باشیم! :d
آخرای قسمت 12 هم که 3 نژاد دیگه رو نشون داد...هر 3تاشم دختر... و من باز هم در حالت " :| " به سر بردم! :|

اون قسمتای اول دوم که یک ثانیه از هم جدا شدن(سورا شوت شد تو راهروی مسافرخونه:-" ) قیافه جفتشون عالی بود! مخصوصا شیرو=)) توی بخش ورود به توکیوی مجازی هم باز این اتفاق افتاد و بسی حال داد :))

بهترین بازیش هم به نظرم شطرنج بود! >:)

---
احساس میکنم فیلر کاکاشی دقیقا به نفرین DmC دچار شده! :| جفتشون رو همیشه میخوام شروع کنم! ولی نمیدونم چرا شروع نمیکنم و میرم سراغ یه چیز دیگه! :|

@امیر آکیبا

No Game No Life یکسری لایت ناوله که تا حالا 6 جلد ازش اومده.
من تا وسطهای جلد 4 خوندم... جلد 5 و 6 هنوز کامل ترجمه نشده.

انیمه هم تا آخر کتاب 3 بود... میمونه کتاب 4-5 و6.... از اونجایی که کلی طرفدار داشته مطمئن باش فصل دومش هم میسازن.
البته فعلاً هنوز خبری ازش نیومده... فکر کنم زمستون یا نهایت دیگه بهار باید پخش بشه.
چون اصولاً بین فصل‌های انیمه‌های این تیپی زیاد فاصله نمیندازن و نهایت 6 تا 9 ماه فاصله داشته باشن.

انیمه و مانگا وان پیس جفتی دارن حسابی کفر فن هارو در میارن. به طوری که خیلی ها اینکه این آرک بهترین آرک وان پیس بدونن رو کاملا فراموش کردن.

@امیر آکیبا

No Game No Life یکسری لایت ناوله که تا حالا 6 جلد ازش اومده.
من تا وسطهای جلد 4 خوندم... جلد 5 و 6 هنوز کامل ترجمه نشده.

انیمه هم تا آخر کتاب 3 بود... میمونه کتاب 4-5 و6.... از اونجایی که کلی طرفدار داشته مطمئن باش فصل دومش هم میسازن.
البته فعلاً هنوز خبری ازش نیومده... فکر کنم زمستون یا نهایت دیگه بهار باید پخش بشه.
چون اصولاً بین فصل‌های انیمه‌های این تیپی زیاد فاصله نمیندازن و نهایت 6 تا 9 ماه فاصله داشته باشن.
خیلی ممنون! :bighug:
بعد سرعت انتشار کتاب ها چطوره؟ :-" یعنی سالی چندتا میاد حدودا؟ :d

انیمه و مانگا وان پیس جفتی دارن حسابی کفر فن هارو در میارن. به طوری که خیلی ها اینکه این آرک بهترین آرک وان پیس بدونن رو کاملا فراموش کردن.
انیمه رو موافقم! ولی مانگا رو نه! :d آخرش اگر ناکاما داشته باشیم،بهترین آرک میشه،نداشته باشیم،نمیشه:-" اگر تعطیلی ها رو بزاریم کنار البته:-" به طور کلی، خود آرک به نظرم عالی پیش میره! :bighug:
گرچه این آرک فرصت خوبی برای کش دادن داره! :-" که موندم این فرصتشون که رد بشه،بعدش میخوان چیکار کنند:-" (قسمت آخر 95%ـش فیلر بود:-" ) همیشه برام سؤاله چرا به جای فیلر، یا اینجوری کش دادن،نمیرن داستان های روی جلد رو انیمه کنند! بعضیاشون مهمن خو! مثلا توی همین داستان آخری که تموم شد،چیز مهمی معلوم شد آخرش! :-"

سلام

10 قسمت . دلم نیومد یه ضرب ببینم . جیره بندی کردم :دی
خوش به حالت! :(( من متاسفانه توانایی چنین کاری ندارم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or