Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@ امیر آکیبا { :-" }

اسم من رو آوردی ؟! :d
بردیا احضار میشــــــــــــــــــــود !! :|:d

اره دیدم !
NGNL اول خودم میخواستم ببینم قسمت اول دیدم جو گرافیکیش یکم خوشم نیومد و کلا گذاشتمش کنار !

بعد ها :-" یکی از دوست هام آورد توی رو در وایسی گیر کردم بزور دیدم ولی بعد از قسمت 5 خیلی دیگه ازش خوشم اومد مخصوصا بخاطر اون خواهر شخصیت اصلی !
خیلی باحال بود !

کلا تو فضای دیگه ای بودن این دو نفر واقعا خوشم اومد ازشون :d

خیلی دوست دارم در این حد عشق گیم باشم !

اون تیکه ی جوجو هم خیلی باحال بود و فقط این نبود اینقدر به همه تیکه انداخته که نگو و نپرس :d

نمیدونم چرا همه برای تبلیغاتشون از جوجو استفاده میکنن هم این و هم بازی Persona Q واقعا جوجو یکی از بهترین ها هست !

=========

راستی بچه ها امروز بگید نشستم چی دیدم ؟! :d

خاطراتم بسی زنده شد !!

این رو دیدم :

1347032661801482_large.jpg

میو میو عوض میشه یا همون Rocky Racket نشستم 5 قسمت دیدم کلا جوم عوض شد !‌

واقعا ایران زمان هایی کارتون های خیلی خوبی میذاشت !

الان فقط شده عروسک و میگه برید مسواک بزنید و نمیدونم چی ! -ـــــــــ-

انیمه رو موافقم! ولی مانگا رو نه! :d آخرش اگر ناکاما داشته باشیم،بهترین آرک میشه،نداشته باشیم،نمیشه:-" اگر تعطیلی ها رو بزاریم کنار البته:-" به طور کلی، خود آرک به نظرم عالی پیش میره! :bighug:
گرچه این آرک فرصت خوبی برای کش دادن داره! :-" که موندم این فرصتشون که رد بشه،بعدش میخوان چیکار کنند:-" (قسمت آخر 95%ـش فیلر بود:-" ) همیشه برام سؤاله چرا به جای فیلر، یا اینجوری کش دادن،نمیرن داستان های روی جلد رو انیمه کنند! بعضیاشون مهمن خو! مثلا توی همین داستان آخری که تموم شد،چیز مهمی معلوم شد آخرش! :-"
خیلی بدجور دارن کش میدن و تمرکز زیاد روی شخصیت های فرعی توی مانگا. یه جورایی اون هیجان اول این آرک رو گرفت. با وجود Water 7 و مارینفورد، این آرک خیلی بعیده بتونه بهترین آرک وان پیس بشه. هرچند به احتمال 80درصد ربکا ناکاما میشه.
انیمه هم که ثابت کردن خیلی ضعیفه و عین آرک مارینفورد گند خورد توش. یک اپیزود کامل گذاشتن که بالا تنه ربکا رو نشون بدن.

@شهاب
اتفاقا من الان به شدت با این آرک و این شخصیت های فرعی حال میکنم! :x ، غیر از ربکا بقیشون عالی هستن :x
اگرم ربکا ناکاما بشه که خیلی شیک میره کنار آرک فیشمن :)
در ضمن آراباستا > مارینفورد
>:)

چقدر پایان این انیمه قشنگ بود،یعنی من عاشق این انیمه شدم با این تموم شدنشش :x

نقش اصلی داستان به نوعی خودش منفی بود...
آخرش همه چی خوب تموم نشد،عاشق اینجور تموم شدنام :d:x

این انیمه دیگه ادامه نداره؟؟ :-/

انیمه شبیه این انیمه بهم معرفی کنید :d

^^
توشیرو کارکتر خفنیه؟!! :-j:d

من خیلی ازش بدم میاد... فقط قدرت شمشیرش جالبه
در کل رده‌بندی کاراکترهای بلیچ اینجوریه :

زاراکی > اولوکیورا > آیزن >>>>>>>>>>>>>>> باقی شخصیت‌ها >>>>>> حسین عبدالغنی >>>>>>>>>> توشیرو

#Fact :d

^^
توشیرو کارکتر خفنیه؟!! :-j:d

من خیلی ازش بدم میاد... فقط قدرت شمشیرش جالبه
در کل رده‌بندی کاراکترهای بلیچ اینجوریه :

زاراکی > اولوکیورا > آیزن >>>>>>>>>>>>>>> باقی شخصیت‌ها >>>>>> حسین عبدالغنی >>>>>>>>>> توشیرو

#Fact :d
اسپویل ها رو هنوز نخوندم ولی بحث کاراکترها :-"

زارااکی>مادارامه>گریموجو> تمام بچه های جوخه 11 (بچه خوشگل هم حسابه:-" ) + رنجی:-" > استارک + کیوراکو >کنسه> سادو>هیساگی> بقیه ی کاراکترها >>>>>>>>>>>>>بیاکویا و ایشیدا
:-" :-" :-"
توشیرو Z > توشیرو
:-"

آخرین ویرایش:
اسپویل ها رو هنوز نخوندم ولی بحث کاراکترها :-"

زارااکی>مادارامه>گریموجو> تمام بچه های جوخه 11 (بچه خوشگل هم حسابه:-" ) + رنجی:-" > استارک + کیوراکو >کنسه> سادو>هیساگی> بقیه ی کاراکترها >>>>>>>>>>>>>بیاکویا و ایشیدا
:-" :-" :-"
توشیرو Z > توشیرو
:-"

=))
نه انگار در مورد توشیرو آدم های هم عقیده بیشتری داریم
خوشمان آمد :دی

=))
نه انگار در مورد توشیرو آدم های هم عقیده بیشتری داریم
خوشمان آمد :دی
البته این توشیرو اشتباه نشه ها :-" متنفر نیستم ازش،توی "بقیه ی کاراکترها" میباشد :d
فقط به صورت جدا،توشیرو رو با توشیرو مقایسه کردم:-" :d

چقدر پایان این انیمه قشنگ بود،یعنی من عاشق این انیمه شدم با این تموم شدنشش :x

نقش اصلی داستان به نوعی خودش منفی بود...
آخرش همه چی خوب تموم نشد،عاشق اینجور تموم شدنام :d:x

این انیمه دیگه ادامه نداره؟؟ :-/

انیمه شبیه این انیمه بهم معرفی کنید :d
ادامه اش به زودی پخش میشه
شبیه که نمیشه گفت ولی Psycho-Pass هم انیمه ی قشنگیه

هرچند تو چند وقت اخیر کم پست شدم، اما انیمه زیاد دیدم!

No Game, No Life. تو همون روزی که قسمت آخر اینو دیدم، فیلم Amazing spiderman 2 رو هم دیدم و مشکل هر دو دقیقا یه چیز بود، اینکه از اول تا آخر stupidity از سر و روشون می بارید. من خیلی مشکلی ندارم با این انیمه هایی که توشون بدون هیچ مقدمه چینی و توضیحی به بیننده، یه شخصیت یهو از فلان جاش یه master plan در میاره و همه چیزو به نفع خودش تغییر میده، Death Note و Code Geass هم اینجوری هستن و من از جفتشون لذت بردم، اما دیگه تو NG,NL شور این قضیه درآورده بودن و توهین آمیز شده بود. مشکل خیلی جدی دیگه هم این بود که اینم یه Otaku fantasy شرم آور دیگه بود.

با همه ی این حرفا، نکته ی مثبت این انیمه ساخت خیلی خوبشه. فیل تر رنگی که روش هست شاید یکم اعصاب خرد کن باشه، طراحی ها هم زیر متوسطه ولی کیفیت انیمیشن و کارگردانی خیلی بالاس و چند تا قسمت فوق العاده با کیفیت داره (قسمت 6 مثلا).
البته اعتراف می کنم که دیدن Log Horizon قبل از NG,NL خیلی تاثیر داشت. اگه از اول به NG,NL به دید یه انیمه ی غیرجدی که میشه از داستان over-the-top و فن سرویسش لذت برد، نگاه می کردم، خیلی بیشتر لذت می بردم ازش! به هر حال، حداقل اینقدری خوب بود که تا آخر دیدمش. 4.5 از 10.

----------------------------------------------------------------

دلیل اینکه نشستم No Game, No Life رو دیدم این بود که قبلش Log Horizon رو دیده بودم. به خاطر تجربه ی مزخرفی که از Sword Art Online داشتم، با انتظار فوق العاده کمی رفتم سراغ LH ولی به معنای واقعی کلمه سورپرایز شدم. یکی از لذت بخش ترین انیمه هایی که تو یکسال گذشته دیدم. البته اشتباه نشه، LH از نظر کارگردانی نهایتا یه کار متوسطه، روابط شخصیت اصلی با جنسای مونث یکم رو مخه(!!)، کیفیت کلی انیمه، بخصوص طراحی محیط، خوبه ولی کیفیت انیمیشن ها بالا و پایین داره، OST در حد لیاقت انیمه نیست و مثل روز روشنه که نویسنده یا نویسنده های داستان اونقدری که به دنیاشون اهمیت می دادن به شخصیتا اهمیت نمی دادن، ولی پسر، عجب دنیای جالبی داشت این LH . یه سری مکانیزما و روابط و سیاست بازی هایی که توی LH هست رو شاید مثلا آدم انتظار داشته باشه تو یه انیمه ای مثل legend of Galactic Heroes یا مثلا Spice & Wolf ببینه ولی نه تو یه چیزی مثل LH و به خاطر همین بود که میگم واقعا سورپرایز شدم.

هر چند توی LH هم مثل SAO "یه عده تو دنیای یه بازی MMORPG گیر می کنن" ولی شباهت این دو تا انیمه همین جا تموم میشه! دنیای LH دنیایی نیست که یه loser واردش بشه و یهو تبدیل بشه به بتمن و با دوست دختر رویاهاش زندگی کنه. به عبارت دیگه LH یه otaku Fantasy نیست. تنها نقطه قوت قهرمان قصه ی LH مغزشه، چیزی که هیچ کدوم از شخصیتای SAO نداشتن. توی SAO و NG,NL هیچوقت نمی بینید بحثی در مورد این پیش بیاد که مثلا چطوری جادوهاشون رو مدیریت کنن یا تو خرید آیتم هاشون چطوری عمل کنن (چیزایی که هر کس که حتی یه بازی RPG ساده بازی کرده باشه، میدونه چقدر مهم هستن) ولی توی LH از این مثالا زیاد هست. کلا LH اوایلش ضعیف شروع میشه ولی هر چی جلوتر میره عمق و زیبایی Setting ـی که نویسنده ها واسش درست کردن بیشتر معلوم میشه و این بهترین نقطه قوتشه. بی صبرانه منتظر فصل دوم هستم. 7.5 از 10 .

می خواستم در مورد سه تا انیمه ی ورزشی جدیدی که دیدم (هایکیو، بیبی استپس و کوروکو نو بسکه) هم بنویسم ولی این پست خیلی طولانی شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or