فقط بروک شبیه خودشه، اونم فکر کنم یه جنازه ای چیزی از یزیر خاک در آوردن و روی کله اش کلاه گیس گذاشتنکلا بحث کاسپلی که میشه،عکس زیر بهترین توصیف براشه! :d
البته خیلی زیاد در مورد این اعتماد به نفس های کاذب!!! صدق میکنه![]()
پستم خطاب به کس دیگه ای بود و خودش هم متوجه شد .قرار دادن عکس از Ivankov ـه وان پیس برخلاف قوانینه O_O؟ یعنی اگه الان ایوانکو ممکنه مشکل درست کنه، یه چی رابین و نامی در حد اعدام در ملع عام هستش، نه؟
من نمیدونم اون عکس ها چه ایرادی داشت. خصوصا توی تاپیک انیمه!!
سلام
پستم خطاب به کس دیگه ای بود و خودش هم متوجه شد .
عکسای تو رو من پاک نکردم ولی با توجه به اون دخترایی که تقریباً لخت بودن اگر من پاک کرده بودم اخطار هم بهت میدادم .
شما ، من یا هر کس دیگه ای ممکنه چیزای خیلی بدتری هم ببینه ولی دلیل نمیشه عکسش رو بذاره اینجا .عجب. محض اطلاعاتت، اون دخترای لخت رو تلویزیون خودمون هم به مدت چند سال نشون داد. (دیجیمون)لخته، همون بهتر که من هیچی نذارم
بشین به هرکی دوست داری اخطار بده. اگه اسم اینا
پ.ن: این بحث ها داره توی تاپیکی انجام میشه که حداقل 90 درصد بازدیدکننده هاشون حداقل برای یک بارم شده در مورد ه*تای یه چیزی دیدن یا خوندن.
من یادمه هر 38 قسمت یه بار و به مدت 4 ثانیه میتونستیم ببینیمشسانسور صداسیما برای دیجیمون هم خیلی ناجور بود خدایی... این بنده خدا عکسشو گذاشتی دوباره یادم افتاد میخواستم با سر برم تو دیوار!
فقط یک چیزی، این Angewomon (همین بود اسمش دیگه) رو کانال 5 لعنتی اصلاً نشون نمیداد! یا نکنه میداد من یادم نیست؟!
البته من مال صداسیما بعضی قسمتها رو ندیدم.
نمی دونم شاید حق با تو باشه. همون اوایل مانگاشُ دراپ کردمشوخی بود دیگه؟ -____-
شهاب دمت گرم... من که عکسهارو دیدم... Saveم کردم برای خودم! :d
اونایی هم که ندیدن دیگه تقصیره خودشونه... باید مثل من عینهو گرگ دم تاپیک میشستیت تا شهاب عکسهارو بزاره! :bighug:
سانسور صداسیما برای دیجیمون هم خیلی ناجور بود خدایی... این بنده خدا عکسشو گذاشتی دوباره یادم افتاد میخواستم با سر برم تو دیوار!
فقط یک چیزی، این Angewomon (همین بود اسمش دیگه) رو کانال 5 لعنتی اصلاً نشون نمیداد! یا نکنه میداد من یادم نیست؟!
البته من مال صداسیما بعضی قسمتها رو ندیدم.
فکر کنم تقریبا همه دیدنشانیمه Fate Zero رو دیدم خیلی قشنگه این انیمه،اکشن باحالی داره به همه توصیه میشه دیدنش :bighug: