Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آره آره 30 اپیزود دیدم ولی میگم که اصلا راضی کننده نبود. به نظر من تا اپیزود 12 اینا همه چیز واقعا فوق العاده اس، اما از اون به بعد افت تدریجیش شروع میشه.
من خودم اول 26 قسمت دیده بودم، بعدها اون 4 قسمتو دیدم.
نظر منم تقریبا همین بود، از نظر داستانی سرهم آوردنش، ولی حداقل انیمه ی خیلی خوش ساختی بود! آهنگای فوق العاده ای هم داشت.
ممنون. من شخصا فانتزیم این بود که صبر کنن تا تموم بشه، از اول تا آخرشو یه جا انیمه کنن:دی با این حساب احتمالا بهار یا پاییز 2015 پخش بشه دیگه!
الان که خبرا رو چک کردم، دیدم که یه دنباله واسه دیجیمون اصلی هم تایید شده و من خبر نداشتم!

امیر انیمه زیرنویس فارسی داره!! ولی پیشنهاد میکنم با زیرنویس فارسی نبینی.... من خودم خیلی گیج شدم. اول قسمت 6 یادمه ولش کردم برم از اول ببینم البته با زیرنویس انگلیسی. ولی هنوز که هنوزه ندیدم:d
زیرنویسش یعنی خیلی فاجعه ـست؟ :-"
نگاه کن،الان وضعیت من 2 حالت داره! :-" یا زیرنویس فارسی داره و میبینم، یا نداره و نمیبینم:-" :d
حالا خودت بگو با اوضاع زیرنویسش،تقریبا میشه گفت زیرنویس داره یا نه! :-" (مثلا بعضی انیمه ها هستن زیرنویس بعضی قسمتاشون خیلی نابود میگردد:-" مثل Soul Eater یا F/SN ! :-" که آدم رسما مجبور میشه با همون زیرنویس انگلیسی ببینه :d )

الان که خبرا رو چک کردم، دیدم که یه دنباله واسه دیجیمون اصلی هم تایید شده و من خبر نداشتم!
@-)@-)@-)

عین Avatar چیا داریم؟:d
از این مزخرف ژاپنی نباشه که یارو از رو موشک ها بدوئه بره با شمشیر غول اهنی نصف کنه اینا...(زبونشم ژاپنی نباشه )
درست حسابی باشه:d

عین Avatar چیا داریم؟:d
از این مزخرف ژاپنی نباشه که یارو از رو موشک ها بدوئه بره با شمشیر غول اهنی نصف کنه اینا...(زبونشم ژاپنی نباشه )
درست حسابی باشه:d
الان میدونی اومدی توی مرکز فن های همین "مزخرف ژاپنی"ـی که میگی؟ :| :-" جا داره همین وسط بندازیمت از خجالتت در بیایم! >:) :gunner:
این توصیفی هم که کردی،احساس میکنم همین اواخر MGR رو بازی کردی:-" (قشنگ مرحله اول MGRـه :-" )
ولی خوب...چیزی که گفتی رو من نمیدونم،اما تا اونجایی که در جریانم، Avatar خودش یه جورایی کپی(اسکی:-") از ناروتوـه! :d البته آواتار ندیدم،ولی همونقدری که با دنیاش آشنام چنین چیزی دستگیرم شده:-"
به هر حال،هر وقت به راه راست هدایت شدی و انیمه هم دیدی،ناروتو فراموش نشه! >:)

O_O پست من واسه چی پاک شد؟
بدلیل مغایرت با قوانین اسلامی :d
+
جدا از شوخی عکس ها خیلی خوب بودن،اگه وقت داشتی عکس های مربوط به گیم هم بزاری خیلی خوب میشه :) (البته اگه پاک نشن عکس های بعدی :| )

خود 00 که دو فصله. اول فصل یک، بعد فصل دو، فیلمش هم چرت تر از خود انیمه اشه:دی
اما اگه منظورت به طور کلی سری Gundam هست، باید توجه داشته باشی که دو تا Timeline هست. یکی Timeline اصلی که دنیای اصلی هست که داستان گاندام اولیه توش شروع شد و کلی سری دیگه توش هستن و یکی هم Timeline های فرعی که ربطی به Timeline اصلی ندارن و هر کدوم تو دنیاهای خودشون هستن. 00 جزو این کارای فرعیه و بدون احتیاج به هیچ پیش زمینه ای میشه نگاش کرد (داستان و دنیای خودشو داره و ربطی به کارای دیگه نداره)، اما الکی وقتت رو تلف نکن. به جاش بشین MSG Unicorn رو ببین که OVA هست و اخیرا تموم شده و احتمالا بهترین سری تو کل تاریخ گاندامه. هر چند جزو Timeline اصلی حساب میشه ولی خیلی ربطی به کارای قبلی نداره و میشه نگاش کرد، بدون مشکل خاصی (منم کارای خیلی قدیمی رو ندیدم). اگر هم احیانا سوالی واست پیش اومد میتونی بیای اینجا از آریا بپرسی!
یعنی اینقدر بیخوده؟ منو باش که فکر میکردم یه چیزی شبیه CG یا حداقل FMP ـه :d باشه میرم Unicorn رو میبینم ولی کاش یه زیرنویس هم داشت :-"
دستت درد نکنه @};-

زیرنویسش یعنی خیلی فاجعه ـست؟ :-"
نگاه کن،الان وضعیت من 2 حالت داره! :-" یا زیرنویس فارسی داره و میبینم، یا نداره و نمیبینم:-" :d
حالا خودت بگو با اوضاع زیرنویسش،تقریبا میشه گفت زیرنویس داره یا نه! :-" (مثلا بعضی انیمه ها هستن زیرنویس بعضی قسمتاشون خیلی نابود میگردد:-" مثل Soul Eater یا F/SN ! :-" که آدم رسما مجبور میشه با همون زیرنویس انگلیسی ببینه :d )

@-)@-)@-)

زیرنویسش نه تنها فاجعه نیست بلکه خوبه:d ولی اگه با زرنویس فارسی ببینی ممکنه کمی بعضی جاها گیج بشی. نه اینکه بد ترجمه شده باشه هااا:-" به خاطر ضعف زبان فارسی هستش.
مثلا تو ضمیر ها...
بعضی جاها هم بد ترجمه شده
طبق چیزی که گفتی به نظرم با زیرنویس فارسی ببین جاهایی که گنگ بود برو زیرنویس انگلیسی رو ببین تا از گنگی در بیای:-?

تایید نشده. منبعی داری که شده؟
تازه سال بعد فیلماش میاد! بعد فصل اول با اون ریتم کندش، 33-34 چپتر از مانگا بود، الان که فقط 14-15 چپتر جدید داریم طبیعتا نمی تونن یه فصل دیگه ازش بسازن. بهار 2016 محتمل به نظر می رسه.

ممنون. من شخصا فانتزیم این بود که صبر کنن تا تموم بشه، از اول تا آخرشو یه جا انیمه کنن:biggrin1: با این حساب احتمالا بهار یا پاییز 2015 پخش بشه دیگه!

دوستمون که زحمت لینک رو کشید.
خودم به نظرم پاییز احتمال پخشش بیشتر هست. و همین طور منطقی تر. چون اگه بخوان بهار پخشش کنن داستان نصفه میمونه. ولی اگه تو پاییز پخشش کنن بازم میتونن یه کارایی کنن .:-":-"(با توجه به اینکه نویسنده گفته بود تا 80 چپتر تمومش میکنه)

آقا دست مدیرا نکنه اشتباهی میره رو حذف؟:-/:دی
من یه پستی داده بودم الان اومدم دیدم نیست:|:-/
------------------------------------------------------
من مردم ولی واسه این قسمت ها اول وان پیس زیرنویس فارسی غیر کتابی پیدا نشد:دی8-|

آقا نامردیه!!!!:دی
من پست شهابو ندیدم
چرا پاکیدینش!!!؟؟؟
(2)
-------------------------
هایکیو رو آنگوئینگ کردم. چه قدر از کروکو بهتره:دی

یه گیف در آوردم در حد المپیک سیدنی (یا ملبورن)

q8aonjerhd77lqqu1e5s.gif

چیزی براتون اسپویل نمیشه. اما اگر زیادی حساس هستید بازش نکنید.

توی انیمه فکر کنم حداقل هر قسمت یه دونه از این حرکت ها دارن که باعث میشه چند ثانیه بزنی عقب و 3-4 بار نگاهش کنی:دی
------------------------
No Game No Life رو دیشب تموم کردیم.
اول از روی عکسش و خلاصه داستانش شبیه چرندیات به نظر میومد. استدیوی بزرگوارش هم یه چند سالیه یکی در میون تو در و دیواره:دی
اما واقعاً خوب بود.

پس فصل دومش کجاست؟

سلام

اگر قوانین انجمن رو خونده بودی یه جوری پست میدادی که حذف نشه .

قرار دادن عکس از Ivankov ـه وان پیس برخلاف قوانینه O_O؟ یعنی اگه الان ایوانکو ممکنه مشکل درست کنه، یه چی رابین و نامی در حد اعدام در ملع عام هستش، نه؟

من نمیدونم اون عکس ها چه ایرادی داشت. خصوصا توی تاپیک انیمه!!

این بحث کاسپلی همیشه برا من جذاب بوده :d

فقطم به خاطر یه مشت خدای اعتماد به نفس

برای مثال یکی میاد میخواد کاسپلی یه شخصیتی رو انجام بده خودشو میکشه لباسای با کیفیت بالا و وسایل و کلی آرایش و دستکاری تو عکس و نور پردازی اینو در میاره:

یکی هم خدای اعتماد به نفس میاد این کارو میکنه :

این پست پاک کردن نداره شخصیت پسره کسی تحریک نمیشه خیالتون راحت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or