Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سینا این Elfen Lied رو بیخیال
میبینیش میای اینجا کل فروم و فحش‌کش می‌کنی پا میشی میری دیگه سایتم نمیای!
همونطور که پرهام گفت شخصیت اصلی داستان خیلی خره... می‌خوای بزنی لهش کنی برغاله‌رو! :d
روند داستان و شخصیت‌پردازی‌ها هم خیلی رو مخه... همش داری حرص میخوری... انیمه دیدن کوفتت میشه.
یه مشت بدبخت بیچاره رو دور هم جمع کردن و باهاشون یک داستان ساختن و سازنده تا تونسته زور زده که گریتو در آره.
کلاً انیمه خوبی نیست، حداقل برای من که نبود و کلی انیمه بهتر تو این سبک خاک‌برسران هست برای دیدن... ولی موسیقی باحالی داره و اُپنینگ انیمه عالیه.
آخرش هم یکمقدار مبهم تموم میشه، ولی از این مدل‌ها نیست که داستان ناقص بمونه... اون چرندی رو که تو قسمت یک شروع میکنه تو قسمت 13 هم تموم می‌کنه.
نودیتی و خشونت انیمه هم خیلی بالاست... بعضی جاها هم همینجوری الکی فقط خشنه!
شبیه به HDxD هم نیست... اینجا طرف به صورت نود آدم تیکه‌‎پاره میکنه.
یک مقدار زیادی هم لوس‌بازی قاطی انیمه هست... از اون مدل‌هایی که احتمالاً خوشت نیاد... آرت انیمه هم یکجوریه که انگار همه شبیه هم هستن... طرف شابلونو گذاشته و همه رو یک شکل کشیده، فقط رنگ موها فرق می‌کنه.
تو که تازه انیمه بین شدی انتخاب‌های خیلی خیلی بهتری داری.
در کل من نمی‌فهمم این Elfen Lied چرا انقدر تو ایران معروفه... هر جا میری همه پیشنهاد میدنش! :| البته اولین بار که خودمم دیدم بنظرم جالب اومده بود ولی...
محمد‌عالی استکبار یکبار یک حرفی زد عالی بود... گفت اصولاً مردم فکر می‌کنن هر انیمه‌ای که زیادی خشن باشه اتوماتیک تو دسته کارهای خوب قرار می‌گیره و خشونت بیشتر = انیمه بهتر!!
Elfen Lied هم دقیقاً همین وضعیت رو داره و چون زیادی خشنه همه فکر میکنن کار خوبیه!! من خودمم یک مدتی تحت جو همین قضیه بودم :| :d
یکی دوسال پیش اومدم یکبار دیگه انیمه رو ببینم و خاطرات و مرور کنم، وسطهاش می‌خواستم تگری بزنم تو مانیتور. :|
حرف آخر، نبین آقا... نبین. :d

qau830l77n7fsscim238.jpg

si3wiwnsb0redyqdao9i.jpg

ohzobabs98em3buvmzm0.jpg

uhdfalhl340uj567zla2.jpg

6xdkk2x09gvewiw02tfz.jpg

83x8dc0879w6zbprf9te.jpg

f71jegyrzgec75y7zxge.jpg

yqarwid0w6z1rbydu3sg.jpg

cxr3pej3ba3wz9f54xqz.jpg

-------------------------------------------------------

8geu38vyse7azsrzz52d.jpg

پاشو برو Black Lagoon ببین.... استفاده درست از خشونتو اینجا می‌بینی.
داستان در مورد یک گروه تبهکاره (3 نفر) که دزدی میکنن، آدم میشکن و هر ماموریتی بهشون بدن انجام میدن... طی یکسری اتفاق یک مرد ژاپنی که یک کارمند معمولی بوده هم به گروهشون اضافه میشه.
خود این گروه که اسمشون Black Lagoon‍ه تو یک شهری ساکن هستن که تمام شهر تبهکارن... گروه‌های مختلف و آدم‌های عجیب غریب و...
داستان حالت اپیزودیک داره و هر دفعه یکی از ماموریت‌هاشون رو نشون میده.
شخصیت‌پردازی عالیه... کلی کاراکتر دوست‌داشتنی داره انیمه که تبدیل به Favorite‌‍ت میشن... شخصیت‌هایی که تو این شهره زندگی میکنن خدان :d
داستان‌ها خیلی خوبه و داستان بدی توشون نیست، بعضی‌هاشون که عالین.
خشونت تا دلت بخواد داره... لوس بازی هم اصلاً نداره، از اون تغییر شکل‌هایی هم که بدت میاد (مثل فول متال) نداره.
انیمه یک سری تلویزیونی داره به نام Black Lagoon که 24 قسمته (اول باید اینو ببینی)
یکسری OVA پنج قسمتی هم داره به نام Black Lagoon: Roberta's Blood Trail که بعد از سری تلویزیونی باید ببینیش و هر قسمتش 30 دقیقه‌ است.
در کل احتمال زیاد مثل Hellsing خیلی ازش خوشت بیاد... تو لیست بهترین انیمه‌های منم هست :d
جرف آخر، حتماً ببین.
nzpffa1h3wjevcux8r21.jpg

mg10tluptbwrwqst5jt8.jpg

zfe2sqw0e3iyzblja7pk.jpg

9ra7pwdoyd029prewpvg.jpg

k1t9dmv0r5bg9owpy09j.jpg

k5oc7z26br792xrr9tkq.jpg

4eb30dk88y72jfbkxct1.jpg

nezcqedhxtfy7rrmi8ei.jpg

co8plwt0a9yiw6m5vdq6.jpg

rvmiphsc5qjwg523z7lp.jpg

sndyiowaedznsb1dyygd.jpg

v8agym2gpwin10y8kw09.jpg

qpqs3g57j07or2yroef7.jpg

8dguaj2a3gva2zhxmmlc.jpg

Kara no Kayokai هم ببین
اقتباس از روی یکسری LightNovel خیلی معروفه
استودیو سازنده Ufotable هست (همون سازنده Fate ⁄ Zero)
کارگردان انیمه هم همون کارگردان Fate ⁄ Zero‍ه... یعنی Aoki Ei)
داستان تم جدی و بزرگسالانه داره، مبارزه و خون و خونریزی هم زیاد داره.... شخصیت اصلی انیمه یک دختره (Shiki) که آدم میکشه و یه Demon Hunter حساب میشه، زیاد چیزی راجع به داستان نمیگم که اسپویل نشه... فقط همین که روایت و پرداخت شخصیت‌ها عالیه.
آرت استایل و طراحی هم خیلی خوب کار شده و دقیقاً مثل Fate/Zero است... از این تغییر چهره‌ها هم که دوست نداری (مثل فول متال) اصلاً نداره... موسیقی و باقی عناصر هم همشون کیفیت خیلی بالایی دارن.

Kara no Kyoukai به اسم The Garden of Sinners هم شناخته میشه و در اصل یکسری فیلمه.
سری اصلی 7 تا فیلم هست + OVA و چند تا چیز دیگه...
تر تیب دیدنشون باید اینجوری باشه که لیست میکنم (بولد شده‌ها اسم ژاپنیشون هست و معمولی‌ها اسم انگلیسی همون قسمت)

Kara no Kyoukai 1: Fukan Fuukei
Kara no Kyoukai 1: Overlooking View

Kara no Kyoukai 2: Satsujin Kousatsu (Part 1
Kara no Kyoukai 2: A Study in Murder (Part 1

Kara no Kyoukai 3: Tsuukaku Zanryuu
Kara no Kyoukai 3: Remaining Sense of Pain

Kara no Kyoukai 4: Garan no Dou
Kara no Kyoukai 4: The Hollow Shrine

Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen
Kara no Kyoukai 5: Paradox Spiral

Kara no Kyoukai 6: Boukyaku Rokuon
Kara no Kyoukai 6: Oblivion Recording

Kara no Kyoukai 7: Satsujin Kousatsu (Part 2
Kara no Kyoukai 7: A Study in Murder (Part 2

Kara no Kyoukai: Epilogue

Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin
Kara no Kyoukai: Future Gospel

بغیر از اینا یکسری چیزه دیگه هم داره که لازم نیست ببینی

Kara no Kyoukai Remix: Gate of Seventh Heaven
Kara no Kyoukai: Cinema Intros
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin - Extra Chorus
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin - Manner Movie

این چهارتا رمیکس و Extra و از این جور چیزاست و نمیخواد ببینیشون
اصل داستان همون 7 تا فیلم اصلی هست+ Epilogue...
این فیلم Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin هم که گفتم ببینی داستان فرعی هست ولی چون خیلی خوبه دیدنش توصیه میشه، نبینی هم مشکلی تو داستان بوجود نمیاد.
همه اینها رو گفتم که اگه از این فایلهای تورنت گرفتی که همه چی باهم پکیج شده بود، گیج نشی.

حرف آخر اینکه حتماً ببین.:d

xvs3wk8oza5hmu1918k2.jpg

vthj8qhipi97g9322u3m.jpg

rt7tjlaiyjfox9zt0izx.jpg

2e5uw1khb6yzgoftiekv.jpg

j033xm5se26n1d1o60uv.jpg

cl1tcdv6fpphmpy42g79.jpg

jdau7iv5oq7qznmcaqa3.jpg

7i7djl3nl0hvhpi9jm28.jpg

mndyzrdkfw8nhemikhj5.jpg

fegyx4igtj797de25qau.jpg

btpw9plkhyss40vvrsnv.jpg

lyt8luz5yr580230hhyn.jpg

o6kon2z7zj28xgkrrdun.jpg

lvnecncnu2it0lywtcpc.jpg

38o61n1tqrmereyk3tgm.jpg

hait0p6mzuh7gjmeiun6.jpg

8qz1f5fb31e678h9ydkk.jpg

n7losfpgi53crtoiglb4.jpg

فعلاً همین 2تا رو ببین تا بعد... :d کلی انیمه عالی هست که با سلیقت جور باشه، مخصوصاً فیلم.
راستی امیر آکیبا راست میگه، چند تا چند تا نبین... مزش میپره اینجوری!

از اونجایی که به شدت به این Hellsing Ultimate کشش پیدا کردم، رفتم سرچ کردم چند تا انیمه هم سبک پیدا کنم!:دی
حالا نمیدونم هم سبک هستن یا نه ولی اینا چشمم رو گرفت:

Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime :| :دی حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!:| :دی)
Claymore
Berserk
Zettai Karen The Unlimited
Ga Rei Zero

اگه کسی اینا رو دیده یا اطلاعاتی داره، لطفا توضیح بده که چند قسمته و خوب هست یا نه و استایل ویژوالش چطوره و کلا ارزش دیدن داره با توجه به سلیقه من یا نه!:دی
اگه تونست چند تا اسکرین شات هم از جاهای قشنگش بذاره که چه بهتر:دی

پ.ن: خدا ازتون نگذره که ما رو هم انیمه ای کردین رفت!:| :دی

پ.ن 2: parham_safa@
اینقدر اسپم نده!:دی
تازه به نظرم هلسینگ اولتیمات از قسمت 5 به بعد جالب میشه، اونجاها رو ببینی دیگه چی میگی :-"

الفن انیمه ی خوبیه (به حرف های امیر حسین گوش نکن، اون کلا با سبک یه پسر و 4 تا دختر مشکل داره، مخصوصا اینکه پسره هم یه باکای به تمام معنا باشه :d) در کل اگه با قطع شدن اعضا، کشته شدن شخصیت های داستان به فجیع ترین صورت ممکن، نودیتی در حد DxD ، تجاوز، تکه پاره کردن بچه های معصوم، فضای به شدت غم انگیز و... مشکلی نداری احتمالا الفن لاید خیلی بهت میچسبه:-" این جزو اولین انیمه هایی بود که منم دیدم، اولش زیاد خوشم نیومد و همین جوری دو-سه قسمتش رو دیدم ولی بعد که تموم شد تازه فهمیدم انیمه ی بدی هم نبوده :-" پایانش هم فکر کنم فیلر باشه (یعنی فیکه)

کلیمور هم عالیه، ولی در صورتی که بعد از انیمه بری مانگاش رو هم بخونی (خیالت راحت، مانگاش احتمالا جذبت میکنه ;) ) چون این تیکه ای توی انیمه نشون میدن در حد مقدمه ی داستانه و حالا فکرشو بکن آخر مقدمه ی یه کتاب بنویسن پایان، چه حسی میشی ؟ :-" 3-4 قسمت اول و 3-4 قسمت آخرش هم به درد جرز لای دیوار میخوره :-"

برسرک هم عالیه، ولی خوب اینم همون مشکل کلیمور رو داره، یعنی این تیکه ای که انیمه کردن یه فلش بک داخل داستان اصلیه :-" مانگای اینم مثل کلیمور عالیه، احتمالا اگه بچسبی بهش دیگه ولش نمیکنی ;)

Ga Rei Zero هم انیمه ی خوبیه ولی به پای کلیمور و برسرک نمیرسه (به خاطر یه سری اضافات) ولی در کل اینم مثل هموناس یعنی هر لحظه باید انتظار کشته شدن شخصیت های داستان رو داشته باشی:-" آهان، راستی اینم یه فلش بکه و باقی داستان توی مانگائه ولی خب مثل دو تای بالایی نیست و میتونی فکر کنی که توی همین 13 قسمت تموم میشه ;)

پ.ن: در کل وقتی وارد دنیای انیمه میشی باید انتظار داستانهای نصفه نیمه رو داشته باشی;;)

پ.ن: اگه وقت کردی یه قسمت از Katanagatari رو ببین، مثل هلسینگ فضای تاریک و خشنی نداره (البته داره ولی نه در اون حد، بیشتر مواقع هم احساس نمیشه:-") ولی داستان و شخصیت پردازیش و موسیقیش عالیه :d خدا رو چه دیدی، شاید از این سبک هم خوشت اومد ;)

آخرین ویرایش:
سلام
حالا کی گفته محدودیت تعداد اپیزود رو برداشتم!؟
:biggrin1:
بالای 26-7 قسمت معرفی نکنین
حالا یدونه FMA: B از دستمون در رفت که اونم هنوز شروع نکردم، فقط دانلودش کردم!
اکشن فان بستگی داره چجوری باشه!
اگه میخواد مثل Kill la Kill باشه که نه
حالا مسخره بازیاش رو کار ندارم!
استایل گرافیکیش هم باب میلم نبود. نمیدونم چجوری بگم! انگار نقاشی بود!!
تو مایه های F/Z و Hellsing Ultimate رو بیشتر میپسندم

شیاطین و میاطین هم که خوراکمه کلا

ولی تو کلا انیمه معرفی کن (!) نیستی!
یه کم از این آریای ما (خبرنگار سابق!
) یاد بگیر چارتا اسکرین شات بذار آدم ببینه با چی طرفه!
با اسم و 1 جمله توضیح که آدم انیمه معرفی نمیکنه!

از بین اون سه تا هم فقط Stein's Gate رو دیدم.
البته همینم دارم میبینم
تازه اپیزود 5ـم

پ.ن: فکرش رو هم نمیکردم یه روز 4-5 تا انــــیــــمـــه رو همزمان بشینم ببینم!
8-|
اونم من!!
میگن آدم از فرداش خبر نداره راسته!
:|
خو #%$^@$#% این محدودیت نمیذاره بیشتر انیمه های شاخ رو ببینی .
Soul Eater از نظر گرافیکی سبکی کاملاً متفاوت با Kill La Kill داره . اون شلوغ بازی های عجیب غریب رو هم نداره . البته بازم واقع گرایانه نیستا سبک گرافیکیش . منم از Kill La Kill خوشم نیومد به اون صورت ولی این فوق العاده بود برام .
به همین خیال باش که من به خاطر معرفی انیمه به تو زحمت عکس آپلود کردن به خودم بدم :دی
-----
پ.ن : 4 روز دیگه هم میبینی داری انیمه 500 600 قسمتی میبینی :دی

Black Lagoon عالی بود! :x من که اشکن های شمشیری و فانتزی رو ترجیه میدم،واقعا با این حال کردم و جزو خفن ترین انیمه های اکشنی بود که دیدم! :d تک تک کاراکترهای انیمه خفن میباشن >:) :d

Kara no Kyoukai خدا کنه زیرنویس داشته باشه! :(( میخوام ببینمش:( :-"
---
Soul Eater هم به من خیلی حال داد! :d اصلا فکرش رو نمیکردم انقدر خوب باشه! :-" آخه زیاد حرفی ازش نمیزدن ملت! حتی کمتر از FT ! :-" اما به شدت جذاب :d
عاشق ماه و خورشیدش میباشم! :x :-" :d
البته به طور کلی شونن دوست میدارم :-" :d این وسط فیری تیل فقط رفت رو اعصاب:-"
---
Katanagatari هم خیلی خوب و دوست داشتنی و به یادماندنی بود! :x :-"

اول یه تشکر بکنم از دوستان بابت وقتی که گذاشتن برای پستاشون:دی

خب با توجه به توضیحات مثل اینکه فعلا باید دور Elfen Lied رو خط بکشیم:| (حالا خواستیم یه انیمه لختی پختی نگاه کنیما مگه میذارن!! 8-| :دی)

پس به ترتیب میرم سراغ Black Lagoon و بعدش Claymore و بعدش هم Kara no Kayokai.
اونایی که پرهام گفت هم میرن در دفعات بعدی:دی (دیگه تقصیر خودته میخواستی 2 تا اسکرین شات بذاری!:bighug: :دی)

فقط این انیمه هایی که میگین آخرش بد تموم میشه و باید مانگا رو خوند؛ این مانگاها معمولا طولانین!؟:-/ بعد، فقط باید همون قسمت مربوط به پایان انیمه که بد روایت شده رو بخونم یا باید بشینم از اول کلش رو بخونم!؟:-/

چقدر زیاد شدن انیمه ها:| فعلا که دارم Stein's Gate و Psycho-Pass و Hellsing Ultimate رو میبینم. FMA: B هم همین روزا دانلودش تموم میشه. این 6-7 تا هم بهش اضافه بشن که بدبخت میشم:| :دی بعد پرهام میگه انیمه طولانی ببین!!:|

مبهم تموم میشه یا نیمه کاره!؟:-/ حالا مبهم رو آدم میتونه تحمل کنه و چار نفر که میدونن داستان چیه میتونن توضیح بدن و ادم متوجه بشه. ولی اگه قراره مثل Attack on Titan نیمه کاره باشه و قصد ساخت ادامه اش هم نداشته باشن، داستان فرق میکنه!:biggrin1:
بچه جان چی میگی واسه خودت :دی؟ SnK سیزن2 در حال ساخته. سیزن یک هم در واقع پایانش کلیف هنگر نبودش. یعنی هم بود هم نبود :دی
آقا یکی بیاد با من راجع به Wolf's Rain صحبت کنه:biggrin1:
داستان یا اینکه چطوره؟ کلا انیمه خیلی درگیر کننده ای هستش. 4 تا شخصیت اصلی فوق العاده ان و از نظر داستانی کشش خوبی داره. از اونجایی که من این انیمه رو حدود 5 سال پیش دیدم، چیز زیادی یادم نمیاد ولی این رو مطمئنم که ارزش دیدن داره.
یادش بخیر اپنینگ Wolf's Rain واقعا شاهکار بود. هنوزم لیریکش رو یادمه.

oh and عکس ها به طور حتم صفحه بعدی قرار خواهد داده شد :دی شرمنده این دیگه آخرین tease هستش :دی

خب با توجه به توضیحات مثل اینکه فعلا باید دور Elfen Lied رو خط بکشیم:| (حالا خواستیم یه انیمه لختی پختی نگاه کنیما مگه میذارن!! 8-| :دی)
خب نگاه کن کسی کارت نداره:)) بچه ها فقط میخواستن یه ذره سطح انتظارات رو بیارن پایین که مثل KlK نشه ;;)
پس به ترتیب میرم سراغ Black Lagoon و بعدش Claymore و بعدش هم Kara no Kayokai.
اونایی که پرهام گفت هم میرن در دفعات بعدی:دی (دیگه تقصیر خودته میخواستی 2 تا اسکرین شات بذاری!:bighug: :دی)

فقط این انیمه هایی که میگین آخرش بد تموم میشه و باید مانگا رو خوند؛ این مانگاها معمولا طولانین!؟:-/ بعد، فقط باید همون قسمت مربوط به پایان انیمه که بد روایت شده رو بخونم یا باید بشینم از اول کلش رو بخونم!؟:-/
مانگای کلیمور 150 چپتره و مانگای برسرک هم 335 چپتر . ولی خیالت راحت، خوندن هر چپترشون کمتر از 5 دقیقه وقت میبره و تازه وقتی غرق خوندن میشی دیگه متوجه ی گذشت زمان نمیشی ;) برای کلیمور هم از 58 به بعد باید بخونی و برای برسرک هم 5-6 تا چپتر اولش رو میخونی، بعدش اگه انیمه رو دیده باشی دیگه نیازی نیست که تا چپتر 90 رو بخونی (اگه فیلم ها رو هم دیدی که باید بشینی بخونی چون فیلم ها ناقصن)
چقدر زیاد شدن انیمه ها:| فعلا که دارم Stein's Gate و Psycho-Pass و Hellsing Ultimate رو میبینم. FMA: B هم همین روزا دانلودش تموم میشه. این 6-7 تا هم بهش اضافه بشن که بدبخت میشم:| :دی بعد پرهام میگه انیمه طولانی ببین!!:|
در عوض چند ماه بعد حسرت میخوری که کاشکی باز برمیگشتی به همین دوران و این انیمه های خوب رو از اول میدیدی :x

----------------------------------------------
میگم من یه AMV از Mobile Suit Gundam 00 دیدم و به نظرم جالب اومد، حالا دوستانی که دیدنش میشه ترتیب پخش شدنش رو بگن و اینکه کدوما ارزش دیدن دارن؟

داستان یا اینکه چطوره؟ کلا انیمه خیلی درگیر کننده ای هستش. 4 تا شخصیت اصلی فوق العاده ان و از نظر داستانی کشش خوبی داره. از اونجایی که من این انیمه رو حدود 5 سال پیش دیدم، چیز زیادی یادم نمیاد ولی این رو مطمئنم که ارزش دیدن داره.
بابا انیمه رو که دیدم:دی منظورم راجع به داستانش، پایانش اصلا منو راضی نکرد. خیلی چیزها توضیح نداده شده باقی موندن.

به به! عجب عکسایی! :d
ایوانکو !!! =)) =)) =))

از بازی ها هم بزار! >:) :d

---
:wallbash::wallbash::wallbash:
این زنک ، شماره 5 رو اعصابه! :| بدجورم رو اعصابه! :| قیافه ـش، اخلاقش،رفتارش! کلا رو اعصابه :|
از این انیمه،الان بیشترین چیزی که میخوام تحقیر شدن این بشر میباشد! >:) بعدش روشن شدن حکمت کارای این ها و ...

---
مبارزه ی جالبی بود! :( فقط انتظارم از گوتو بیشتر بود! :( حیف شد مرد:(( کاش حداقل مجروحی ، چیزی میشد:(
پیرزنه هم باحال بود:)) لول به این قدرت! =))
حیف که مطمئنم این ایلومی گیر نمیفته! :-" وگرنه از گیر افتادن اینم حمایت میکردم:-" :d

Black Lagoon عالی بود! :x من که اشکن های شمشیری و فانتزی رو ترجیه میدم،واقعا با این حال کردم و جزو خفن ترین انیمه های اکشنی بود که دیدم! :d تک تک کاراکترهای انیمه خفن میباشن >:) :d

Kara no Kyoukai خدا کنه زیرنویس داشته باشه! :(( میخوام ببینمش:( :-"
---
Soul Eater هم به من خیلی حال داد! :d اصلا فکرش رو نمیکردم انقدر خوب باشه! :-" آخه زیاد حرفی ازش نمیزدن ملت! حتی کمتر از FT ! :-" اما به شدت جذاب :d
عاشق ماه و خورشیدش میباشم! :x :-" :d
البته به طور کلی شونن دوست میدارم :-" :d این وسط فیری تیل فقط رفت رو اعصاب:-"
---
Katanagatari هم خیلی خوب و دوست داشتنی و به یادماندنی بود! :x :-"
امیر انیمه زیرنویس فارسی داره!! ولی پیشنهاد میکنم با زیرنویس فارسی نبینی.... من خودم خیلی گیج شدم. اول قسمت 6 یادمه ولش کردم برم از اول ببینم البته با زیرنویس انگلیسی. ولی هنوز که هنوزه ندیدم:d
-------------
دوستان یه سوال. میدونم فصل دوم انیمه ی حمله به غول تایید شده هست!!
تو بعضی جاها خوندم قراره تو بهار پخش شه!! اینش هم درسته یا فقط تایید شده و زمانی برای پخشش مشخص نشده؟(به نظر خودم بهار براش زوده.)
------------
شهاب این عکسا چی شد؟!!!! داریم به صفحه ی 626 نزدیک میشیمااا:-"

میگم من یه AMV از Mobile Suit Gundam 00 دیدم و به نظرم جالب اومد، حالا دوستانی که دیدنش میشه ترتیب پخش شدنش رو بگن و اینکه کدوما ارزش دیدن دارن؟
خود 00 که دو فصله. اول فصل یک، بعد فصل دو، فیلمش هم چرت تر از خود انیمه اشه:دی
اما اگه منظورت به طور کلی سری Gundam هست، باید توجه داشته باشی که دو تا Timeline هست. یکی Timeline اصلی که دنیای اصلی هست که داستان گاندام اولیه توش شروع شد و کلی سری دیگه توش هستن و یکی هم Timeline های فرعی که ربطی به Timeline اصلی ندارن و هر کدوم تو دنیاهای خودشون هستن. 00 جزو این کارای فرعیه و بدون احتیاج به هیچ پیش زمینه ای میشه نگاش کرد (داستان و دنیای خودشو داره و ربطی به کارای دیگه نداره)، اما الکی وقتت رو تلف نکن. به جاش بشین MSG Unicorn رو ببین که OVA هست و اخیرا تموم شده و احتمالا بهترین سری تو کل تاریخ گاندامه. هر چند جزو Timeline اصلی حساب میشه ولی خیلی ربطی به کارای قبلی نداره و میشه نگاش کرد، بدون مشکل خاصی (منم کارای خیلی قدیمی رو ندیدم). اگر هم احیانا سوالی واست پیش اومد میتونی بیای اینجا از آریا بپرسی!
بابا انیمه رو که دیدم:دی منظورم راجع به داستانش، پایانش اصلا منو راضی نکرد. خیلی چیزها توضیح نداده شده باقی موندن.
OVA ها رو هم دیدی ؟ منظورم اینه که 26 قسمت دیدی یا 30 قسمت ؟ چون پخش تلویزیونی انیمه فقط 26 قسمت بوده و 4 قسمت خفن پایانی به صورت OVA بعدا پخش شدن. اگه OVA ها رو ندیده باشی، مثل اینه که یه سریالو یهویی وسطش ول کنی.
دوستان یه سوال. میدونم فصل دوم انیمه ی حمله به غول تایید شده هست!!
تو بعضی جاها خوندم قراره تو بهار پخش شه!! اینش هم درسته یا فقط تایید شده و زمانی برای پخشش مشخص نشده؟(به نظر خودم بهار براش زوده.)
تایید نشده. منبعی داری که شده؟
تازه سال بعد فیلماش میاد! بعد فصل اول با اون ریتم کندش، 33-34 چپتر از مانگا بود، الان که فقط 14-15 چپتر جدید داریم طبیعتا نمی تونن یه فصل دیگه ازش بسازن. بهار 2016 محتمل به نظر می رسه.

پ.ن : من پست شهابو قبل اینکه پاکش کنه یا پاک بشه دیدم، تو حلقت پسر :دی

آخرین ویرایش:
OVA ها رو هم دیدی ؟ منظورم اینه که 26 قسمت دیدی یا 30 قسمت ؟ چون پخش تلویزیونی انیمه فقط 26 قسمت بوده و 4 قسمت خفن پایانی به صورت OVA بعدا پخش شدن. اگه OVA ها رو ندیده باشی، مثل اینه که یه سریالو یهویی وسطش ول کنی.
آره آره 30 اپیزود دیدم ولی میگم که اصلا راضی کننده نبود. به نظر من تا اپیزود 12 اینا همه چیز واقعا فوق العاده اس، اما از اون به بعد افت تدریجیش شروع میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or