سینا این Elfen Lied رو بیخیال
میبینیش میای اینجا کل فروم و فحشکش میکنی پا میشی میری دیگه سایتم نمیای!
همونطور که پرهام گفت شخصیت اصلی داستان خیلی خره... میخوای بزنی لهش کنی برغالهرو! :d
روند داستان و شخصیتپردازیها هم خیلی رو مخه... همش داری حرص میخوری... انیمه دیدن کوفتت میشه.
یه مشت بدبخت بیچاره رو دور هم جمع کردن و باهاشون یک داستان ساختن و سازنده تا تونسته زور زده که گریتو در آره.
کلاً انیمه خوبی نیست، حداقل برای من که نبود و کلی انیمه بهتر تو این سبک خاکبرسران هست برای دیدن... ولی موسیقی باحالی داره و اُپنینگ انیمه عالیه.
آخرش هم یکمقدار مبهم تموم میشه، ولی از این مدلها نیست که داستان ناقص بمونه... اون چرندی رو که تو قسمت یک شروع میکنه تو قسمت 13 هم تموم میکنه.
نودیتی و خشونت انیمه هم خیلی بالاست... بعضی جاها هم همینجوری الکی فقط خشنه!
شبیه به HDxD هم نیست... اینجا طرف به صورت نود آدم تیکهپاره میکنه.
یک مقدار زیادی هم لوسبازی قاطی انیمه هست... از اون مدلهایی که احتمالاً خوشت نیاد... آرت انیمه هم یکجوریه که انگار همه شبیه هم هستن... طرف شابلونو گذاشته و همه رو یک شکل کشیده، فقط رنگ موها فرق میکنه.
تو که تازه انیمه بین شدی انتخابهای خیلی خیلی بهتری داری.
در کل من نمیفهمم این Elfen Lied چرا انقدر تو ایران معروفه... هر جا میری همه پیشنهاد میدنش! البته اولین بار که خودمم دیدم بنظرم جالب اومده بود ولی...
محمدعالی استکبار یکبار یک حرفی زد عالی بود... گفت اصولاً مردم فکر میکنن هر انیمهای که زیادی خشن باشه اتوماتیک تو دسته کارهای خوب قرار میگیره و خشونت بیشتر = انیمه بهتر!!
Elfen Lied هم دقیقاً همین وضعیت رو داره و چون زیادی خشنه همه فکر میکنن کار خوبیه!! من خودمم یک مدتی تحت جو همین قضیه بودم :d
یکی دوسال پیش اومدم یکبار دیگه انیمه رو ببینم و خاطرات و مرور کنم، وسطهاش میخواستم تگری بزنم تو مانیتور.
حرف آخر، نبین آقا... نبین. :d
-------------------------------------------------------
پاشو برو Black Lagoon ببین.... استفاده درست از خشونتو اینجا میبینی.
داستان در مورد یک گروه تبهکاره (3 نفر) که دزدی میکنن، آدم میشکن و هر ماموریتی بهشون بدن انجام میدن... طی یکسری اتفاق یک مرد ژاپنی که یک کارمند معمولی بوده هم به گروهشون اضافه میشه.
خود این گروه که اسمشون Black Lagoonه تو یک شهری ساکن هستن که تمام شهر تبهکارن... گروههای مختلف و آدمهای عجیب غریب و...
داستان حالت اپیزودیک داره و هر دفعه یکی از ماموریتهاشون رو نشون میده.
شخصیتپردازی عالیه... کلی کاراکتر دوستداشتنی داره انیمه که تبدیل به Favoriteت میشن... شخصیتهایی که تو این شهره زندگی میکنن خدان :d
داستانها خیلی خوبه و داستان بدی توشون نیست، بعضیهاشون که عالین.
خشونت تا دلت بخواد داره... لوس بازی هم اصلاً نداره، از اون تغییر شکلهایی هم که بدت میاد (مثل فول متال) نداره.
انیمه یک سری تلویزیونی داره به نام Black Lagoon که 24 قسمته (اول باید اینو ببینی)
یکسری OVA پنج قسمتی هم داره به نام Black Lagoon: Roberta's Blood Trail که بعد از سری تلویزیونی باید ببینیش و هر قسمتش 30 دقیقه است.
در کل احتمال زیاد مثل Hellsing خیلی ازش خوشت بیاد... تو لیست بهترین انیمههای منم هست :d
جرف آخر، حتماً ببین.
Kara no Kayokai هم ببین
اقتباس از روی یکسری LightNovel خیلی معروفه
استودیو سازنده Ufotable هست (همون سازنده Fate ⁄ Zero)
کارگردان انیمه هم همون کارگردان Fate ⁄ Zeroه... یعنی Aoki Ei)
داستان تم جدی و بزرگسالانه داره، مبارزه و خون و خونریزی هم زیاد داره.... شخصیت اصلی انیمه یک دختره (Shiki) که آدم میکشه و یه Demon Hunter حساب میشه، زیاد چیزی راجع به داستان نمیگم که اسپویل نشه... فقط همین که روایت و پرداخت شخصیتها عالیه.
آرت استایل و طراحی هم خیلی خوب کار شده و دقیقاً مثل Fate/Zero است... از این تغییر چهرهها هم که دوست نداری (مثل فول متال) اصلاً نداره... موسیقی و باقی عناصر هم همشون کیفیت خیلی بالایی دارن.
Kara no Kyoukai به اسم The Garden of Sinners هم شناخته میشه و در اصل یکسری فیلمه.
سری اصلی 7 تا فیلم هست + OVA و چند تا چیز دیگه...
تر تیب دیدنشون باید اینجوری باشه که لیست میکنم (بولد شدهها اسم ژاپنیشون هست و معمولیها اسم انگلیسی همون قسمت)
Kara no Kyoukai 1: Fukan Fuukei
Kara no Kyoukai 1: Overlooking View
Kara no Kyoukai 2: Satsujin Kousatsu (Part 1
Kara no Kyoukai 2: A Study in Murder (Part 1
Kara no Kyoukai 3: Tsuukaku Zanryuu
Kara no Kyoukai 3: Remaining Sense of Pain
Kara no Kyoukai 4: Garan no Dou
Kara no Kyoukai 4: The Hollow Shrine
Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen
Kara no Kyoukai 5: Paradox Spiral
Kara no Kyoukai 6: Boukyaku Rokuon
Kara no Kyoukai 6: Oblivion Recording
Kara no Kyoukai 7: Satsujin Kousatsu (Part 2
Kara no Kyoukai 7: A Study in Murder (Part 2
Kara no Kyoukai: Epilogue
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin
Kara no Kyoukai: Future Gospel
بغیر از اینا یکسری چیزه دیگه هم داره که لازم نیست ببینی
Kara no Kyoukai Remix: Gate of Seventh Heaven
Kara no Kyoukai: Cinema Intros
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin - Extra Chorus
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin - Manner Movie
این چهارتا رمیکس و Extra و از این جور چیزاست و نمیخواد ببینیشون
اصل داستان همون 7 تا فیلم اصلی هست+ Epilogue...
این فیلم Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin هم که گفتم ببینی داستان فرعی هست ولی چون خیلی خوبه دیدنش توصیه میشه، نبینی هم مشکلی تو داستان بوجود نمیاد.
همه اینها رو گفتم که اگه از این فایلهای تورنت گرفتی که همه چی باهم پکیج شده بود، گیج نشی.
حرف آخر اینکه حتماً ببین.:d
فعلاً همین 2تا رو ببین تا بعد... :d کلی انیمه عالی هست که با سلیقت جور باشه، مخصوصاً فیلم.
راستی امیر آکیبا راست میگه، چند تا چند تا نبین... مزش میپره اینجوری!
میبینیش میای اینجا کل فروم و فحشکش میکنی پا میشی میری دیگه سایتم نمیای!
همونطور که پرهام گفت شخصیت اصلی داستان خیلی خره... میخوای بزنی لهش کنی برغالهرو! :d
روند داستان و شخصیتپردازیها هم خیلی رو مخه... همش داری حرص میخوری... انیمه دیدن کوفتت میشه.
یه مشت بدبخت بیچاره رو دور هم جمع کردن و باهاشون یک داستان ساختن و سازنده تا تونسته زور زده که گریتو در آره.
کلاً انیمه خوبی نیست، حداقل برای من که نبود و کلی انیمه بهتر تو این سبک خاکبرسران هست برای دیدن... ولی موسیقی باحالی داره و اُپنینگ انیمه عالیه.
آخرش هم یکمقدار مبهم تموم میشه، ولی از این مدلها نیست که داستان ناقص بمونه... اون چرندی رو که تو قسمت یک شروع میکنه تو قسمت 13 هم تموم میکنه.
نودیتی و خشونت انیمه هم خیلی بالاست... بعضی جاها هم همینجوری الکی فقط خشنه!
شبیه به HDxD هم نیست... اینجا طرف به صورت نود آدم تیکهپاره میکنه.
یک مقدار زیادی هم لوسبازی قاطی انیمه هست... از اون مدلهایی که احتمالاً خوشت نیاد... آرت انیمه هم یکجوریه که انگار همه شبیه هم هستن... طرف شابلونو گذاشته و همه رو یک شکل کشیده، فقط رنگ موها فرق میکنه.
تو که تازه انیمه بین شدی انتخابهای خیلی خیلی بهتری داری.
در کل من نمیفهمم این Elfen Lied چرا انقدر تو ایران معروفه... هر جا میری همه پیشنهاد میدنش! البته اولین بار که خودمم دیدم بنظرم جالب اومده بود ولی...
محمدعالی استکبار یکبار یک حرفی زد عالی بود... گفت اصولاً مردم فکر میکنن هر انیمهای که زیادی خشن باشه اتوماتیک تو دسته کارهای خوب قرار میگیره و خشونت بیشتر = انیمه بهتر!!
Elfen Lied هم دقیقاً همین وضعیت رو داره و چون زیادی خشنه همه فکر میکنن کار خوبیه!! من خودمم یک مدتی تحت جو همین قضیه بودم :d
یکی دوسال پیش اومدم یکبار دیگه انیمه رو ببینم و خاطرات و مرور کنم، وسطهاش میخواستم تگری بزنم تو مانیتور.
حرف آخر، نبین آقا... نبین. :d
پاشو برو Black Lagoon ببین.... استفاده درست از خشونتو اینجا میبینی.
داستان در مورد یک گروه تبهکاره (3 نفر) که دزدی میکنن، آدم میشکن و هر ماموریتی بهشون بدن انجام میدن... طی یکسری اتفاق یک مرد ژاپنی که یک کارمند معمولی بوده هم به گروهشون اضافه میشه.
خود این گروه که اسمشون Black Lagoonه تو یک شهری ساکن هستن که تمام شهر تبهکارن... گروههای مختلف و آدمهای عجیب غریب و...
داستان حالت اپیزودیک داره و هر دفعه یکی از ماموریتهاشون رو نشون میده.
شخصیتپردازی عالیه... کلی کاراکتر دوستداشتنی داره انیمه که تبدیل به Favoriteت میشن... شخصیتهایی که تو این شهره زندگی میکنن خدان :d
داستانها خیلی خوبه و داستان بدی توشون نیست، بعضیهاشون که عالین.
خشونت تا دلت بخواد داره... لوس بازی هم اصلاً نداره، از اون تغییر شکلهایی هم که بدت میاد (مثل فول متال) نداره.
انیمه یک سری تلویزیونی داره به نام Black Lagoon که 24 قسمته (اول باید اینو ببینی)
یکسری OVA پنج قسمتی هم داره به نام Black Lagoon: Roberta's Blood Trail که بعد از سری تلویزیونی باید ببینیش و هر قسمتش 30 دقیقه است.
در کل احتمال زیاد مثل Hellsing خیلی ازش خوشت بیاد... تو لیست بهترین انیمههای منم هست :d
جرف آخر، حتماً ببین.
Kara no Kayokai هم ببین
اقتباس از روی یکسری LightNovel خیلی معروفه
استودیو سازنده Ufotable هست (همون سازنده Fate ⁄ Zero)
کارگردان انیمه هم همون کارگردان Fate ⁄ Zeroه... یعنی Aoki Ei)
داستان تم جدی و بزرگسالانه داره، مبارزه و خون و خونریزی هم زیاد داره.... شخصیت اصلی انیمه یک دختره (Shiki) که آدم میکشه و یه Demon Hunter حساب میشه، زیاد چیزی راجع به داستان نمیگم که اسپویل نشه... فقط همین که روایت و پرداخت شخصیتها عالیه.
آرت استایل و طراحی هم خیلی خوب کار شده و دقیقاً مثل Fate/Zero است... از این تغییر چهرهها هم که دوست نداری (مثل فول متال) اصلاً نداره... موسیقی و باقی عناصر هم همشون کیفیت خیلی بالایی دارن.
Kara no Kyoukai به اسم The Garden of Sinners هم شناخته میشه و در اصل یکسری فیلمه.
سری اصلی 7 تا فیلم هست + OVA و چند تا چیز دیگه...
تر تیب دیدنشون باید اینجوری باشه که لیست میکنم (بولد شدهها اسم ژاپنیشون هست و معمولیها اسم انگلیسی همون قسمت)
Kara no Kyoukai 1: Fukan Fuukei
Kara no Kyoukai 1: Overlooking View
Kara no Kyoukai 2: Satsujin Kousatsu (Part 1
Kara no Kyoukai 2: A Study in Murder (Part 1
Kara no Kyoukai 3: Tsuukaku Zanryuu
Kara no Kyoukai 3: Remaining Sense of Pain
Kara no Kyoukai 4: Garan no Dou
Kara no Kyoukai 4: The Hollow Shrine
Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen
Kara no Kyoukai 5: Paradox Spiral
Kara no Kyoukai 6: Boukyaku Rokuon
Kara no Kyoukai 6: Oblivion Recording
Kara no Kyoukai 7: Satsujin Kousatsu (Part 2
Kara no Kyoukai 7: A Study in Murder (Part 2
Kara no Kyoukai: Epilogue
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin
Kara no Kyoukai: Future Gospel
بغیر از اینا یکسری چیزه دیگه هم داره که لازم نیست ببینی
Kara no Kyoukai Remix: Gate of Seventh Heaven
Kara no Kyoukai: Cinema Intros
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin - Extra Chorus
Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin - Manner Movie
این چهارتا رمیکس و Extra و از این جور چیزاست و نمیخواد ببینیشون
اصل داستان همون 7 تا فیلم اصلی هست+ Epilogue...
این فیلم Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin هم که گفتم ببینی داستان فرعی هست ولی چون خیلی خوبه دیدنش توصیه میشه، نبینی هم مشکلی تو داستان بوجود نمیاد.
همه اینها رو گفتم که اگه از این فایلهای تورنت گرفتی که همه چی باهم پکیج شده بود، گیج نشی.
حرف آخر اینکه حتماً ببین.:d
فعلاً همین 2تا رو ببین تا بعد... :d کلی انیمه عالی هست که با سلیقت جور باشه، مخصوصاً فیلم.
راستی امیر آکیبا راست میگه، چند تا چند تا نبین... مزش میپره اینجوری!