Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
OVA به انیمه ای میگن که مستقیم رفته روی دیسک یا نوار VHS یا DVD یا CD یا Bluray یا هر فناوری پخش خانگی در زمان مربوطه.
کلاً انیمه یا توی تلویزیون پخش میشه یا پرده سینما و یا پخش خانگی. می تونید فرض کنید چیزی شبیه "شوخی کردم" یا "شاه گوش" که انیمه باشه میشه OVA

این OVA ممکنه داستان مستقل داشته باشه، مثل Garden of Words و در یک قسمت تموم بشه.
می تونه چند قسمتی باشه با داستان مستقل، مثل Hellsing Ultimate
می تونه ادامه یه انیمه تلویزونی باشه، مثل Baccano
یا می تونه داستانی فرعی برای یک فیلم سینمایی یا انیمه تلویزیونی باشه، مثل شونصد تا OVA ناروتو

این تعریف OVA بود به زبان محلی. ممکنه با تعاریف رسمی تفاوت داشته باشه یا نداشته باشه:دی
یکی میتونه درمورد Berserk توضیحاتی بده؟مانگاش،انیمش،فیلماش

مانگاش.

داداش این انیمه Kuroshitsuji چنتا فصل داره؟ همون 1 فصل 24 قسمتیه یا ادامه داره؟

2 فصل کامل ازش پخش شده که نمیدونم تیم ساخت این انیمه کدوم احمقایی بودن چون 80 درصد فصل 1 از رو مانگا نیست و با تخیل مریض خودشون ساختن و بعدش دیدن ملت سر و صدا کردن تصمیم گرفتن یه کاری بکنن اینجوری که نمیشه پس گرفتن کل فصل 2 رو از خودشون ساختن و مانگا رو کلا ول کردن :|

شما اگه میخوای قسمتایی که از رو مانگا ساخته شدن رو ببینی باید از قسمت 1 تا قسمت 16 فصل 1 رو ببینی البته بینش قسمتای 7 تا 12 هم از رو مانگا نیست

یعنی میشه از 1 تا 7 بعدش از 12 تا 16 شما اینارو ببینی بعدش بشینی Kuroshitsuji جدید رو ببینی دقیقا بعد هم اتفاق افتادن

البته آرکی که تو قسمت 16 تموم میشه یکم دستکاری شدست اما مهم نیست

بقیه فصل یکش زبالست

کل فصل 2 هم زبالست

اما نکته معرکه این جاست که فصل جدیدش رو دارن کامل از رو مانگا میسازن ^_^ واقعا دلم میخواست آرک بعدی تو مانگا رو هم انیمه میکردن

کسایی هم که تا الان دیدن مطمعن باشن هیچی از این آرک تاحالا پخش نشده منظورم جو کلی کوروشیتسوجیه چون از این به بعد تازه وارد جو کوروشیتسوجیه خودش میشه انیمه

کارهای میازاکی رو دیدم
و توبه به جا آوردم که چرا زودتر ندیدمشون(البته توبه واسه همشون کافی بود غیر از مومونوکه هیمه که اصلاً صد سال باید توبه کنی که چرا زودتر ندیدیش)
سوالی که الان مطرحه اینه که
The Wolf Children
ارزش دیدن داره یا نه(بعد میشه تو تلویوزیون خانوادگی دید.
چون تجربه خیلی بهتری میده.ما چش بسته زدیم The Wind Rises رو خانوادگی دیدیم...بعضی جاها رسماً داشتم آب میشدم روبرو خانواده ولی در کل به هممون حال داد:دی
البته گویا این جا افراد کمی TWR رو دیدن :(

سلام

دوستان تو مانگا ... فرق ولوم با چپچر چیه ؟
چپتر که یک شماره از مانگا هست.مثلا مانگای ناروتو چپتر 42
ولوم مجموعه چند چپتر (8 تا 10) هست که به صورت یک کتاب می کنند و میفروشند.مثلا مانگای ناروتو هر هفته تو مجله شونن چاپ میشه و کلی مانگای دیگه هم توی مجله هست.یکی فقط ناروتو رو دوست داره و حوصله هم نداره بین هر چپتر یه هفته صبر کنه.صبر کنه یه ولوم بیاد و همه رو با هم میخونه

خوب بالاخره Log Horizon تموم شد! :-" :d
واقعا لذت بردم از انیمه! :x از یه نظرهایی هم شباهت های زیادی به Maoyuu Maou Yuusha داشت که اون زمان انیمه ی متفاوتی بود! (یا حداقل من چنین چیزی ندیده بودم:-" :d )
به شدت هم منتظر فصل دوم میباشم! :bighug: (آریا اوضاع داستان چطوره؟ ادامه داره؟ تموم میشه؟ چجوریاست؟ :d )

کمی هم وارد جزئیات بشیم! :d

این صحنه خدا بود! =)) ولی یک سؤال! :-" اگر به عنوان یه عینکی اون ژست مخصوصشون رو بگیرم،بازدهی کارهام میره بالاتر؟ :-" و تقریبا 100% میشه کاری که میخوام انجام بدم؟ >:) آخه به شدت لازم دارم! :-" یه سری آیتم توی Ni no Kuni هست که به شدت لازم دارم و احتمال دراپ شدنشون 4%ـه! :| اگر این راه جواب میده که قبل از هر مبارزه این حرکت رو برم! >:) :d
مارینه که عینکی نیست هم البته با این ژست،کارش عملی شد :-" :d

کلا کاراکترهای دوست داشتنی زیاد داشت! ولی عشق است ناتسوگو! :x بچه باحال و پر انرژی! >:) فقط حیف که همینطور با پررنگ تر شدن بحث های استراتژیکی،نقشش کمتر میشد:(
رابطه ی پرنسس و کراستی هم بسی باحال بود! =)) قیافه ی پرنسس خیلی باحال میشد! :))

از نورِها هم خیلی بدم اومد! :| با اینکه چند دیقه بیشتر حضور نداشت،ولی دوست داشتم همونجا گردنش رو بزنند :-" رو اعصاب و روان بود:|
ملت هم بیکارن برگردن دنیای خودشونا :-" آرزوی همیشگی اوتاکو جماعت برآورده شده! میخواید این آرزو رو به فنا بدید؟ :-" ( تازه MMO بازها که همینجوریشم توی همون دنیای بازی ها سیر میکنند:-" :d )

---
پروژه ی بعدی یکی فیلر اخیر ناروتو به خاطر کاکاشی سنسه میباشد! و یکی هم Mawaru Penguindrum البته فعلا هیچکدومشون دانلود نشدن! :-" :d

کارهای میازاکی رو دیدم
و توبه به جا آوردم که چرا زودتر ندیدمشون(البته توبه واسه همشون کافی بود غیر از مومونوکه هیمه که اصلاً صد سال باید توبه کنی که چرا زودتر ندیدیش)
سوالی که الان مطرحه اینه که
The Wolf Children
ارزش دیدن داره یا نه(بعد میشه تو تلویوزیون خانوادگی دید.
چون تجربه خیلی بهتری میده.ما چش بسته زدیم The Wind Rises رو خانوادگی دیدیم...بعضی جاها رسماً داشتم آب میشدم روبرو خانواده ولی در کل به هممون حال داد:دی
البته گویا این جا افراد کمی TWR رو دیدن :(
ها من wolf children رو با خانواده دیدم دوجا ضایع شدم:d

یدونه یه زن و مرد توی رخت خواب هستند و گویا بالاتنشون پوشش نداره:d.ولی خوب نور از پشت میتابه جزییات پیدا نیست و خیلی تیره هست.
یدونه هم مادره داره شیر میده به بچه که یه لحظه بچه تکون میخوره اون چیزی که نباید پیدا بشه پیدا میشه:d.در حد 1 ثانیه

ها من wolf children رو با خانواده دیدم دوجا ضایع شدم:d

یدونه یه زن و مرد توی رخت خواب هستند و گویا بالاتنشون پوشش نداره:d.ولی خوب نور از پشت میتابه جزییات پیدا نیست و خیلی تیره هست.
یدونه هم مادره داره شیر میده به بچه که یه لحظه بچه تکون میخوره اون چیزی که نباید پیدا بشه پیدا میشه:d.در حد 1 ثانیه
حالا حاجی قشنگ است(این دو مورد رو زیر میزی رد می کنیم...نه انگار اوگبلیه رو نمیشه.حالا ببینیم چی میشه)
ارزش داره ببینیم(بگم من با Children who.... هم نسبتاً حال کردم.
5 سانتیمتر تا.... هم گرفتم ولی ندیدم اون چطوره

@ سینا

بچه‌ها همه توضیحات رو دادن... فقط اینو بگم که سری تلویزیونی رو فعلاً بیخیال شو کلاً.
فقط برو همون OVAها رو ببین... 10 قسمت هم هست به اسم Hellsing Ultimate
سری Hellsing The Dawn هم که سه قسمته لازم نیست ببینی، فقط همون Ultimate رو ببین.
از اونجایی که قرو قمش زیاد داری و کلاً به هرچی که ببینی باید گیر بدی!! :d ممکنه که سری تلویزیونی بهت نسازه... ولی OVAها کیفیتشون خیلی خیلی بالاست و احتمال اینکه خوشت نیاد صفر درصده.
بعد از OVAها اگه خواستی و دلت برای کاراکترها تنگ شده بود برو سری تلویزیونی رو هم ببین...
در کل داستان اصلی همون Ultimate هست باقیشون مهم نیستن.

@ امیر آکیبا

تا حالا 7 جلد از کتابهای Log Horizon اومده و فصل اول انیمه تا آخر جلد 5 بود
یعنی میمونه کتاب 6 و 7 برای فصل جدید که همین پاییز میخواد پخش بشه.
کتاب هشتم تازه قراره 29 سپتامبر منتشر شه و احتمال زیاد داستان این کتاب هم تو فصل دوم انیمه باشه.

هنوز معلوم نشده فصل دوم قراره چند قسمت باشه...
باتوجه به ریتم فصل اول تو روایت داستان از روی کتابها، اگه فصل دوم 12 یا 13 قسمتی باشه که خب مشکلی نیست و همون دو تا کتاب جواب میده ولی اگه قراره مثل فصل اول 25 قسمتی باشه (که احتمالاً همینطوره) دیگه این دوتا کتاب عمراً جواب نمیدن... کتاب هشتم هم بهش اضافه کنیم بازم نهایت 17-18 قسمت انیمه بشه و تنها راهی که براشون میمونه اینه که چند تا فیلر تک قسمتی یا شاید یک آرک 5-6 قسمتی فیلر بچپونن وسطه داستان!

Log Horizon هم که حالا حالاها ادامه داره و با این دنیای بزرگی که تو کتابها ازش صحبت شده، کمه کم میشه 20 جلد کتاب ازش در آورد.
داستان اصلی هم که هنوز خیلی باز نشده... تمام این چیزهایی که تو فصل اول انیمه دیدیدم و تو فصل دوم میبینیم همش فقط مربوط به سرور ژاپن میشه.
هنوز هیچی از باقی سرورها نشون ندادن... سرور کشورهای دیگه همه مثل سرور ژاپن پر از بازیکنه و مطمئناً یه جایی پاشون به داستان باز میشه.

در کل دنیای Log Horizon خیلی گسترده‌ست و سالها میتونه ادامه داشته باشه.
تنها مسیله‌ای که هست اینه که LH مثل اکثر LightNovelها یک WebNovel بوده که بعداً زیاد معروف شده و به صورت چاپی هم منتشر شده و Blah blah blah...
حالا نکته اینجاست که 5 جلد اول تو سال 2011 چاپ شدن... جلد 6 و 7 سال 2013 و جلد 8 هم 2014 میخواد بیاد!!
هر چی جلوتر میریم Mamare Touno (نویسنده کتابها) کم کار تر شده... یکی نیست بهش بگه برو یکمقدار از Kazuma Kamachi نویسنده سری Toaru Majutsu یاد بگیر.... از سال 2004 تا حالا هر سال حداقل 3 جلد میده بیرون و یک سال 5 جلد یک سال هیچی نیست!!

اون احساست که Log Horizone خیلی شبیه به Maoyuu Maou Yuusha هست هم کاملاً درسته... برای اینکه نویسنده هر دو تاشون یکنفره. :d
MMY هم لایت ناول هست و نویسندش همین Mamare Touno‍ه خودمونه. :d

@heroofiran

همونطور که محمد‌علی هم گفت برسرک یعنی فقط مانگاش.
نهایت اگه خواستی حتماً انیمه‌اش هم ببینی برو سری تلویزیونی که 25 قسمته رو ببین... این فیلم 3 قسمتی که ازش اومده رو بیخیال.

----------------------

@شهاب

این عکس‌ها چی شد؟! :d
فقط اگه عکس‌های بی‌ناموسی هم توشون هست یک وقت سانسور نکنی! همه چی کامل باشه. :bighug:
دست شما درد نکنه. :d

اما من شخصا از خوده هلسینگ خیلی خوشم اومد، حتی از بعضی چیزاش بیشتر از التیمیت!

البته منکر بهتر بودن التیمیت نیستم، اما خب هلسینگ یه جورایی سنگین تر بود، لوس بازی نداشت، و دوبله ی نسبتا عالی ای هم داشت (انگلیسیش رو دیدم ) . و البته فعلا هم از خوده التیمیت فقط 3 اپیزود دیدم و توی همین اپیزود سوم داستان مسیر داستان عوض شد، تا جایی که اینور اونور خوندم مسیرش از وسطاش عوض میشه، حالا شایدم اپیزودای بعدی بازم داستانش با خوده هلسینگ مشترک باشه.

در کل نظرم اینه که اگه میخواید هلسینگ رو ببینید اگه حوصلش رو دارید اول خوده هلسینگ رو ببینین بعد التیمیت رو، چون اگه خوده التیمیت رو ببینید دیگه هلسینگ تقریبا اصلا بهتون نمیچسبه و باید بیخیالش بشید، در حالی که اگه هلسینگ رو ببینید میتونید راحت بعدا التیمیت رو هم ببینید و چون از وسط به بعد هم فرق دارن ( و کلا همون اوایلش هم فرقای زیادی دارن ) هیچی واستون اسپویل نمیشه.

اما من شخصا از خوده هلسینگ خیلی خوشم اومد، حتی از بعضی چیزاش بیشتر از التیمیت!

البته منکر بهتر بودن التیمیت نیستم، اما خب هلسینگ یه جورایی سنگین تر بود، لوس بازی نداشت، و دوبله ی نسبتا عالی ای هم داشت (انگلیسیش رو دیدم ) . و البته فعلا هم از خوده التیمیت فقط 3 اپیزود دیدم و توی همین اپیزود سوم داستان مسیر داستان عوض شد، تا جایی که اینور اونور خوندم مسیرش از وسطاش عوض میشه، حالا شایدم اپیزودای بعدی بازم داستانش با خوده هلسینگ مشترک باشه.

در کل نظرم اینه که اگه میخواید هلسینگ رو ببینید اگه حوصلش رو دارید اول خوده هلسینگ رو ببینین بعد التیمیت رو، چون اگه خوده التیمیت رو ببینید دیگه هلسینگ تقریبا اصلا بهتون نمیچسبه و باید بیخیالش بشید، در حالی که اگه هلسینگ رو ببینید میتونید راحت بعدا التیمیت رو هم ببینید و چون از وسط به بعد هم فرق دارن ( و کلا همون اوایلش هم فرقای زیادی دارن ) هیچی واستون اسپویل نمیشه.
دوستان لطفا به حرفای ایشون توجهی نکنید و همون اولتیمت رو فقط ببینید:d:d
خودت کد گیاس و هزارتا انیمه ی خوب رو هنوز ندیدی بعد هم هلزینگ رو میبینی هم اولتیمت، دیگران رو به این راه نکشون!!!:|:d

حالا حاجی قشنگ است(این دو مورد رو زیر میزی رد می کنیم...نه انگار اوگبلیه رو نمیشه.حالا ببینیم چی میشه)
ارزش داره ببینیم(بگم من با Children who.... هم نسبتاً حال کردم.
5 سانتیمتر تا.... هم گرفتم ولی ندیدم اون چطوره

5 سانتیمیتر که شاهکار هست به نظر من.هیچ مشکل اخلاقی هم نداره!!
اینم قشنگه.انیمیشن کاراکترها خیلی زندس.داستان هم قشنگه ولی یکم قابل حدس زدن میشه.اثر خوبیه

دوستان لطفا به حرفای ایشون توجهی نکنید و همون اولتیمت رو فقط ببینید:d:d
خودت کد گیاس و هزارتا انیمه ی خوب رو هنوز ندیدی بعد هم هلزینگ رو میبینی هم اولتیمت، دیگران رو به این راه نکشون!!!:|:d

از حضرت آلوکارد هرچه ببینیم کمه :دی بعده التیمیت هم اول میرم اون 3 قسمتی رو میبینم بعد اون یکی انیمه ها رو :دی :دی

این Hellsing Ultimate آقا عجیب حال داد!:دی یه قسمت فعلا دیدم به شدت حال کردم!:دی

تو این مایه ها و شبیه Devil May Cry (اون ژاپنیش نه این مسخره بازی Ninja Theoryـیش!!:دی) هر چی دارین معرفی کنین:دی

پ.ن: پرهام یاد بگیر اینجوری انیمه معرفی میکنن نه اون آشغالی که تو معرفی کردی!!:دی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or