اگه از نظر طنز میخوای Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan رو ببیندوستان انیمه ای هست که مثل Sora_no_Otoshimono باشه ؟ :d
اتفاقا من اصلا از این فیلمه دوم خوشم نیومد (هر چند بازم بهتر از فیلم اول بود)خوب فیلم دوم هانتر رو امروز وقت شد ببینم!:d
از اینجا شروع کنیم که بین 2 فیلم، فیلم اول رو خیلی بیشتر دوست داشتم!:d دلیلش هم مشخصه! حالا چون در مورد فیلم 2 هست،اسپویل نشه
ولی دوستانی که دیدن میدونند چرا! :d
البته کاراکتر امیرپسند داشت اینجا!:d ولی حیف شد ...
لئوریو بدبخت که مصداق بارز نخود!آخه بچه به این باحالی چرا واقعا؟
امیدوارم توی فیلم های آینده! (امیدوارم فیلمی بیاد!) یه مبارزه درست حسابی هم بهش برسه! :d نه اینکه همیشه نشونش میدن، بعد یادشون میره تا آخر داستان!
خود فیلم البته جالب بود،داستان جالبی هم داشت! :d "آدم بدا"ی () داستان هم طراحی های خفنی داشتن! :d
آخرشم هم که قدرت همیشگی انیمه های شونن! ناکاما پاور و این حرفا!:d
در کل برای این فیلم دستشون درد نکنه! :bighug:
سلام بر دوستان عزیز.
این انیمه های این فصل کدوماشون رو بگیرم؟ پست آریا رو خوندم و اینارو انتخاب کردم. حالا اونایی که تا الان گندشون در اومده رو بگید حذف کنم
Barakamon
Free Season 2
Gekkan Shoujo
Sword art online 2
Tokyo Ghoul
این چنتا رو از داستاناشون خوشم اومده. اگه چیزدیگه ای تو این فصل هست بگید اضافه کنم. پیشاپیش ممنون.
این فصل دوتا انیمه ترکوندن یکیش که باید فنش باشی (Kuroshitsuji)
اما اون یکی که به نظر من واقعا عالیه Barakamonئه
به طرز وحشتناکی دوس داشتنیه مخصوصا به خاطر کاراکتراش ( Naru-chan )
قسمت اولشو ببینی حساب کار دستت میاد XD
یه Hellsing داریم که قبل این اومد، و تا چند قسمت به مانگا (منبع اصلی:d) وفاداره و بعدش دیگه از خودشون داستان انیمه رو ادامه دادنآقا یکی از دوستان Hellsing Ultimate رو پیشنهاد داد!الان اومدم دانلود کنم دیدم جلوش نوشته Official Title Hellsing Ultimate OVA!
الان این OVA طبق توضیحات دوستان در همین صفحه چه معنی میده!؟
نسخه اصلی هست یا چی!؟
درست دارم دانلود میکنم؟
![]()
آقا سینا راستش ما یه انیمه 13 قسمتی هلسینگ داشتیم خیلی وقت پیش، که از وسطاش از مانگا دور میشه و کلا کار خوبیه، ولی عالی نیست.آقا یکی از دوستان Hellsing Ultimate رو پیشنهاد داد!الان اومدم دانلود کنم دیدم جلوش نوشته Official Title Hellsing Ultimate OVA!
الان این OVA طبق توضیحات دوستان در همین صفحه چه معنی میده!؟
نسخه اصلی هست یا چی!؟
درست دارم دانلود میکنم؟
![]()
من اگر بخوام 3تا انیمه از انیمه های تابستون پیشنهاد بدم، این 3تان :سلام بر دوستان عزیز.
این انیمه های این فصل کدوماشون رو بگیرم؟ پست آریا رو خوندم و اینارو انتخاب کردم. حالا اونایی که تا الان گندشون در اومده رو بگید حذف کنم
Barakamon
Free Season 2
Gekkan Shoujo
Sword art online 2
Tokyo Ghoul
این چنتا رو از داستاناشون خوشم اومده. اگه چیزدیگه ای تو این فصل هست بگید اضافه کنم. پیشاپیش ممنون.
کلا به کارای گن اوروبوچی علاقه داری ها، فیت زیرو سایکو پس آلدنوا زیرو:d نظرت راجع به Phantom: Requiem for the Phantom چیه؟ :dمن اگر بخوام 3تا انیمه از انیمه های تابستون پیشنهاد بدم، این 3تان :
Barakamon
Zankyou no Terror
Aldnoah.Zero
این 3تا انیمه هم نصف و نیمه تو دیوارن!یعنی یه چیزای خوبی دارن،یه چیزای تو دیواری دارن! :d
Tokyo Ghoul
Tokyo ESP
Akame ga Kill
هردو یک داستانن دقیقا، فقط اولی از وسطاش رو سازنده های انیمه خودشون ادامه میدندست شما درد نکنه
خودم الان یه چیزایی تو ویکی پدیا خوندم.
الان این Ultimate یا همین OVAـه، هیچ ارتباطی با اون یکی انیمه اولیه سال 2003 نداره!؟
اونقدر هم بد نبوداگه از نظر طنز میخوای Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan رو ببین
اتفاقا من اصلا از این فیلمه دوم خوشم نیومد (هر چند بازم بهتر از فیلم اول بود)
در کل 7 دقیقه ی اول قسمت امروز صد برابر بهتر از کل فیلم بودقیافه من موقع تماشا کردن فیلم
موقع شروع فیلم
وقتی قیافه ی گون و کیلوا رو دیدم
وقتی شخصیت های منفی وارد داستان شدن
تا قبل از مبارزه ی اول(با خمیازه های فراوان)
مبارزه ی اول :d
وقتی بعد از مبارزه یارو یهو الکی الکی سر به راه شد
تا مبارزه ی دوم(فکر کنم این وسط یه چرتی هم زدم)
مبارزه ی دوم
بعد از مبارزه ی دوم
مبارزه ی سوم
I'm a Gon Hater
وقتی فیلم تموم شد(فقط خدا رو شکر که زودتر تموم شد و بیشتر از این آبروی هانتر رو نبرد)
![]()
شاهکاره کاراش خو! :dکلا به کارای گن اوروبوچی علاقه داری ها، فیت زیرو سایکو پس آلدنوا زیرو:d نظرت راجع به Phantom: Requiem for the Phantom چیه؟ :d