چند هزار تا گیمر بیکار بعد اینکه آخرین آپدیت بازی رو دانلود می کنن تلپورت میشن به دنیای مجازی بازی و باید برای بقا تلاش نماینددر مورد این Log horizon توضیح میدید؟اونجوری که من فهمیدم یه ربطی به بازی های MMORPG داره:dتوضیح بیش تر لطفا:d
یعنی از دنیای واقعی تلپورت میشن به دنیای بازی؟چند هزار تا گیمر بیکار بعد اینکه آخرین آپدیت بازی رو دانلود می کنن تلپورت میشن به دنیای مجازی بازی و باید برای بقا تلاش نمایند![]()
یه همچین چیزی! :d یعنی الان دقیقا خودشون شدن کاراکترهای توی بازیشون! و نمیتونند از بازی خارج بشن! :dیعنی از دنیای واقعی تلپورت میشن به دنیای بازی؟
elfen lied به همون اندازه که میتونه جذبت کنه ، پتانیسل نفرت انگیز شدن رو هم داره برات . من که شدیداً با حماقت شخصیت پسرش مشکل داشتم .Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime :biggrin1:حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!:biggrin1:)
Claymore
Berserk
Zettai Karen The Unlimited
Ga Rei Zero
به جز اون حماقت شخصیت پسرش، موضوع دیگه ای هم هست که ممکنه باعث نفرت بشه!؟سلام
elfen lied به همون اندازه که میتونه جذبت کنه ، پتانیسل نفرت انگیز شدن رو هم داره برات . من که شدیداً با حماقت شخصیت پسرش مشکل داشتم .
berserek هم تا یه جاهاییش خیلی خوبه ولی بعدش میزنه جاده خاکی و خراب میشه .
claymore هم من ندیدم ولی عنوان معروف و شاخیه![]()
حالا کی گفته محدودیت تعداد اپیزود رو برداشتم!؟حالا از شوخی گذشته بذار چندتا عنوان بهت معرفی کنم اگر اون محدودیت تعداد اپیزودها رو برداشتی .
اگر اکشن فان دوست داری Soul Eater رو پیشنهاد میکنم .
Nurarihyon رو هم خودم دوست داشتم . اکشنه . داستان یه خانواده از شیاطینه ! نمیدونم تو چه نظری ممکنه داشته باشی دربارش .
Gintama هم نباید فراموش البته . از واجباته
Zetsuen No Tempest اینم از نظر داستانی و کلیف هنگر بازی عالیه .
نمیدونم GoSick و Steins Gates و Kenshin رو آخرش دیدی یا نه . اگر ندیدی حتماً ببین .
به جز اون حماقت شخصیت پسرش، موضوع دیگه ای هم هست که ممکنه باعث نفرت بشه!؟:biggrin1: یه کم بیشتر توضیح بده:biggrin1:
منظورش به هردو بود...نیودیتی شدید داره و خشونت هم که در حد تیم ملی.(تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime:biggrin1: حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!
:biggrin1
![]()
مبهم تموم میشه یا نیمه کاره!؟با اجازه پرهاممن فقط خواستم یه هشدار بدم که داستان شدیدا مبهم به پایان میرسه و واسه سر در اوردن از همه ماجرا باید بری مانگا رو بخونی.
منظورش به هردو بود...نیودیتی شدید داره و خشونت هم که در حد تیم ملی.
پ.ن:elfen lied کلا شخصیت پردازی و فضا سازی و همه مشخصه های داستانیش یه طرف, موسیقیش هم یه طرف.![]()
مبهم تموم میشه یا نیمه کاره!؟حالا مبهم رو آدم میتونه تحمل کنه و چار نفر که میدونن داستان چیه میتونن توضیح بدن و ادم متوجه بشه. ولی اگه قراره مثل Attack on Titan نیمه کاره باشه و قصد ساخت ادامه اش هم نداشته باشن، داستان فرق میکنه!
نیودیتیش در جه حدیه!؟در حد High School نمیدونم چی چی!؟
یا کمتر!؟
به عبارت دیگه HBOـی یا FXـی!؟
![]()
از اونجایی که به شدت به این Hellsing Ultimate کشش پیدا کردم، رفتم سرچ کردم چند تا انیمه هم سبک پیدا کنم!![]()
حالا نمیدونم هم سبک هستن یا نه ولی اینا چشمم رو گرفت:
Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime![]()
حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!
![]()
)
Claymore
Berserk
Zettai Karen The Unlimited
Ga Rei Zero
اگه کسی اینا رو دیده یا اطلاعاتی داره، لطفا توضیح بده که چند قسمته و خوب هست یا نه و استایل ویژوالش چطوره و کلا ارزش دیدن داره با توجه به سلیقه من یا نه!![]()
اگه تونست چند تا اسکرین شات هم از جاهای قشنگش بذاره که چه بهتر
پ.ن: خدا ازتون نگذره که ما رو هم انیمه ای کردین رفت!![]()
پ.ن 2: parham_safa@
اینقدر اسپم نده!![]()