Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
در مورد این Log horizon توضیح میدید؟اونجوری که من فهمیدم یه ربطی به بازی های MMORPG داره:dتوضیح بیش تر لطفا:d
چند هزار تا گیمر بیکار بعد اینکه آخرین آپدیت بازی رو دانلود می کنن تلپورت میشن به دنیای مجازی بازی و باید برای بقا تلاش نمایند :دی

سلام
پ.ن:
پرهام
یاد بگیر اینجوری انیمه معرفی میکنن نه اون آشغالی که تو معرفی کردی!!
:biggrin1:
اگر فضا دوستانه نبود ، به جرم نشر اکاذیب از پنکه آویزونت میکردم :دی

از اونجایی که به شدت به این Hellsing Ultimate کشش پیدا کردم، رفتم سرچ کردم چند تا انیمه هم سبک پیدا کنم!:دی
حالا نمیدونم هم سبک هستن یا نه ولی اینا چشمم رو گرفت:

Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime :| :دی حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!:| :دی)
Claymore
Berserk
Zettai Karen The Unlimited
Ga Rei Zero

اگه کسی اینا رو دیده یا اطلاعاتی داره، لطفا توضیح بده که چند قسمته و خوب هست یا نه و استایل ویژوالش چطوره و کلا ارزش دیدن داره با توجه به سلیقه من یا نه!:دی
اگه تونست چند تا اسکرین شات هم از جاهای قشنگش بذاره که چه بهتر:دی

پ.ن: خدا ازتون نگذره که ما رو هم انیمه ای کردین رفت!:| :دی

پ.ن 2: parham_safa@
اینقدر اسپم نده!:دی

سلام
Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime
:|
حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!
:|
)
Claymore
Berserk
Ga Rei Zero
elfen lied به همون اندازه که میتونه جذبت کنه ، پتانیسل نفرت انگیز شدن رو هم داره برات . من که شدیداً با حماقت شخصیت پسرش مشکل داشتم .
berserek هم تا یه جاهاییش خیلی خوبه ولی بعدش میزنه جاده خاکی و خراب میشه .
claymore هم من ندیدم ولی عنوان معروف و شاخیه :دی
حالا از شوخی گذشته بذار چندتا عنوان بهت معرفی کنم اگر اون محدودیت تعداد اپیزودها رو برداشتی .
اگر اکشن فان دوست داری Soul Eater رو پیشنهاد میکنم .
Nurarihyon رو هم خودم دوست داشتم . اکشنه . داستان یه خانواده از شیاطینه ! نمیدونم تو چه نظری ممکنه داشته باشی دربارش .
Gintama هم نباید فراموش البته . از واجباته :دی
Zetsuen No Tempest اینم از نظر داستانی و کلیف هنگر بازی عالیه .
نمیدونم GoSick و Steins Gates و Kenshin رو آخرش دیدی یا نه . اگر ندیدی حتماً ببین .

سلام

elfen lied به همون اندازه که میتونه جذبت کنه ، پتانیسل نفرت انگیز شدن رو هم داره برات . من که شدیداً با حماقت شخصیت پسرش مشکل داشتم .
berserek هم تا یه جاهاییش خیلی خوبه ولی بعدش میزنه جاده خاکی و خراب میشه .
claymore هم من ندیدم ولی عنوان معروف و شاخیه :دی
به جز اون حماقت شخصیت پسرش، موضوع دیگه ای هم هست که ممکنه باعث نفرت بشه!؟:دی یه کم بیشتر توضیح بده:دی
Berserk هم اتفاقا توی چیزایی که جلب توجه کرد، کمترین کشش (!) رو نسبت بهش داشتم:دی
این Claymore رو فکر کنم ناصر لیورپولی هم تو فیس بوک یه بار معرفی کرد!:دی گمونم اول برم تو کار این:دی
حالا از شوخی گذشته بذار چندتا عنوان بهت معرفی کنم اگر اون محدودیت تعداد اپیزودها رو برداشتی .
اگر اکشن فان دوست داری Soul Eater رو پیشنهاد میکنم .
Nurarihyon رو هم خودم دوست داشتم . اکشنه . داستان یه خانواده از شیاطینه ! نمیدونم تو چه نظری ممکنه داشته باشی دربارش .
Gintama هم نباید فراموش البته . از واجباته :دی
Zetsuen No Tempest اینم از نظر داستانی و کلیف هنگر بازی عالیه .
نمیدونم GoSick و Steins Gates و Kenshin رو آخرش دیدی یا نه . اگر ندیدی حتماً ببین .
حالا کی گفته محدودیت تعداد اپیزود رو برداشتم!؟:دی بالای 26-7 قسمت معرفی نکنین:دی حالا یدونه FMA: B از دستمون در رفت که اونم هنوز شروع نکردم، فقط دانلودش کردم!:دی
اکشن فان بستگی داره چجوری باشه!:دی اگه میخواد مثل Kill la Kill باشه که نه:دی حالا مسخره بازیاش رو کار ندارم!:دی استایل گرافیکیش هم باب میلم نبود. نمیدونم چجوری بگم! انگار نقاشی بود!!:دی تو مایه های F/Z و Hellsing Ultimate رو بیشتر میپسندم:دی
شیاطین و میاطین هم که خوراکمه کلا:دی
ولی تو کلا انیمه معرفی کن (!) نیستی!:دی یه کم از این آریای ما (خبرنگار سابق!:دی) یاد بگیر چارتا اسکرین شات بذار آدم ببینه با چی طرفه!:دی با اسم و 1 جمله توضیح که آدم انیمه معرفی نمیکنه!:دی
از بین اون سه تا هم فقط Stein's Gate رو دیدم.:دی البته همینم دارم میبینم:دی تازه اپیزود 5ـم:دی

پ.ن: فکرش رو هم نمیکردم یه روز 4-5 تا انــــیــــمـــه رو همزمان بشینم ببینم!8-| اونم من!!:دی میگن آدم از فرداش خبر نداره راسته!:| :دی

این عکس‌ها چی شد؟! :d
فقط اگه عکس‌های بی‌ناموسی هم توشون هست یک وقت سانسور نکنی! همه چی کامل باشه. :bighug:
دست شما درد نکنه. :d
صفحه برسه به 624 میذارم چون نمیخوام بره ته صفحه :دی

به جز اون حماقت شخصیت پسرش، موضوع دیگه ای هم هست که ممکنه باعث نفرت بشه!؟:biggrin1: یه کم بیشتر توضیح بده:biggrin1:

با اجازه پرهام :دی من فقط خواستم یه هشدار بدم که داستان شدیدا مبهم به پایان میرسه و واسه سر در اوردن از همه ماجرا باید بری مانگا رو بخونی.

(تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime :| :biggrin1: حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!:| :biggrin1:)
منظورش به هردو بود...نیودیتی شدید داره و خشونت هم که در حد تیم ملی.

پ.ن:elfen lied کلا شخصیت پردازی و فضا سازی و همه مشخصه های داستانیش یه طرف, موسیقیش هم یه طرف.:x

با اجازه پرهام :دی من فقط خواستم یه هشدار بدم که داستان شدیدا مبهم به پایان میرسه و واسه سر در اوردن از همه ماجرا باید بری مانگا رو بخونی.

منظورش به هردو بود...نیودیتی شدید داره و خشونت هم که در حد تیم ملی.

پ.ن:elfen lied کلا شخصیت پردازی و فضا سازی و همه مشخصه های داستانیش یه طرف, موسیقیش هم یه طرف.:x
مبهم تموم میشه یا نیمه کاره!؟:-/ حالا مبهم رو آدم میتونه تحمل کنه و چار نفر که میدونن داستان چیه میتونن توضیح بدن و ادم متوجه بشه. ولی اگه قراره مثل Attack on Titan نیمه کاره باشه و قصد ساخت ادامه اش هم نداشته باشن، داستان فرق میکنه!:دی

نیودیتیش در جه حدیه!؟:دی در حد High School نمیدونم چی چی!؟:دی یا کمتر!؟:دی به عبارت دیگه HBOـی یا FXـی!؟:دی

Elfen Lied به نظر من یک انیمه ی فاجعست! :-" داغون،به درد نخور و هرچی که میشه بهش نسبت داد! :-" ولی خوب،همینطور که پرهام گفت خیلی ها هم عاشقش شدن:-" :d
فکر کنم تنها انیمه ای بود که با اینکه کامل دانلودش کرده بودم،خیلی شیک بالاخره صبرم سر قسمت 6-7 تموم شد و پاکش کردم! :-" (تا حالا غیر از EL چنین اتفاقی نیفتاده بود برام:-" البته میخواستم قسمت دوم-سوم پاک کنم،که بچه ها گفتن برو جلوتر بهتر میشه! که به نظرم بهتر که نشد هیچ،بدتر شد:-")
اون موردش هم، HS رو ندیدم،اونا هم چون سریال نمیبینم در جریان نیستم، ولی خوب...تو دنیای بازی،از GOW بدتر! :-" خیلی هم بدتر! :-"
ولی کلا مسخره بازیه:| :-"
Claymore انیمه ی خیلی خوبی بود! به شدت باهاش حال کردم! اما 2 قسمت آخرش یه پایان سر هم بندیه! یعنی در اصل فیلره! :| و تا دو قسمت مونده به آخر که دیدی،در اصل باید بری مانگا رو بخونی! :|
من که مانگاش رو نخوندم:-" اما به نظرم ارزش دیدنش رو داره! :d
انیمه های پیشنهادی پرهام رو هم ببین حتما! :d
آها! به نظرم به جای Xـتا انیمه با هم،بشین تک تک تموم کن برو سراغ بعدی! :-"
به آریا(دایناسور:-" ) هم بگو Psycho-Pass رو شروع کنه:| حرف من رو گوش نمیده:(

مبهم تموم میشه یا نیمه کاره!؟:-/ حالا مبهم رو آدم میتونه تحمل کنه و چار نفر که میدونن داستان چیه میتونن توضیح بدن و ادم متوجه بشه. ولی اگه قراره مثل Attack on Titan نیمه کاره باشه و قصد ساخت ادامه اش هم نداشته باشن، داستان فرق میکنه!:دی

نیودیتیش در جه حدیه!؟:دی در حد High School نمیدونم چی چی!؟:دی یا کمتر!؟:دی به عبارت دیگه HBOـی یا FXـی!؟:دی

مبهم تموم میشه...انیمش خیلی کوتاهه(یادم نیست چند قسمت) و مثل اینکه کلا یه قسمتایی از ماجرا رو ول کردن و سریع انیمه میرسه به اخر داستان :دی .

نیودیتیش هم در حد hbo :">.

از اونجایی که به شدت به این Hellsing Ultimate کشش پیدا کردم، رفتم سرچ کردم چند تا انیمه هم سبک پیدا کنم!:دی
حالا نمیدونم هم سبک هستن یا نه ولی اینا چشمم رو گرفت:

Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime :| :دی حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!:| :دی)
Claymore
Berserk
Ga Rei Zero

اگه کسی اینا رو دیده یا اطلاعاتی داره، لطفا توضیح بده که چند قسمته و خوب هست یا نه و استایل ویژوالش چطوره و کلا ارزش دیدن داره با توجه به سلیقه من یا نه!:دی
اگه تونست چند تا اسکرین شات هم از جاهای قشنگش بذاره که چه بهتر:دی

پ.ن: خدا ازتون نگذره که ما رو هم انیمه ای کردین رفت!:| :دی

پ.ن 2: parham_safa@
اینقدر اسپم نده!:دی

Claymore عالیه، با سلیقت هم میسازه حتما :دی تنها ایرادی که داره اون آخراش چون مانگاش هنوز تموم نشده بود خودشون الکی جمعُ جورش میکنن، نصفه نیمه و بد تموم میشه. اما بقیش به شدت خوب و عالیه. کاراکترای خیلی خوبی هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or