Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

در مورد این Log horizon توضیح میدید؟اونجوری که من فهمیدم یه ربطی به بازی های MMORPG داره:dتوضیح بیش تر لطفا:d
چند هزار تا گیمر بیکار بعد اینکه آخرین آپدیت بازی رو دانلود می کنن تلپورت میشن به دنیای مجازی بازی و باید برای بقا تلاش نمایند :دی

سلام
پ.ن:
پرهام
یاد بگیر اینجوری انیمه معرفی میکنن نه اون آشغالی که تو معرفی کردی!!
:biggrin1:
اگر فضا دوستانه نبود ، به جرم نشر اکاذیب از پنکه آویزونت میکردم :دی

از اونجایی که به شدت به این Hellsing Ultimate کشش پیدا کردم، رفتم سرچ کردم چند تا انیمه هم سبک پیدا کنم!:دی
حالا نمیدونم هم سبک هستن یا نه ولی اینا چشمم رو گرفت:

Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime :| :دی حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!:| :دی)
Claymore
Berserk
Zettai Karen The Unlimited
Ga Rei Zero

اگه کسی اینا رو دیده یا اطلاعاتی داره، لطفا توضیح بده که چند قسمته و خوب هست یا نه و استایل ویژوالش چطوره و کلا ارزش دیدن داره با توجه به سلیقه من یا نه!:دی
اگه تونست چند تا اسکرین شات هم از جاهای قشنگش بذاره که چه بهتر:دی

پ.ن: خدا ازتون نگذره که ما رو هم انیمه ای کردین رفت!:| :دی

پ.ن 2: parham_safa@
اینقدر اسپم نده!:دی

سلام
Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime
:|
حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!
:|
)
Claymore
Berserk
Ga Rei Zero
elfen lied به همون اندازه که میتونه جذبت کنه ، پتانیسل نفرت انگیز شدن رو هم داره برات . من که شدیداً با حماقت شخصیت پسرش مشکل داشتم .
berserek هم تا یه جاهاییش خیلی خوبه ولی بعدش میزنه جاده خاکی و خراب میشه .
claymore هم من ندیدم ولی عنوان معروف و شاخیه :دی
حالا از شوخی گذشته بذار چندتا عنوان بهت معرفی کنم اگر اون محدودیت تعداد اپیزودها رو برداشتی .
اگر اکشن فان دوست داری Soul Eater رو پیشنهاد میکنم .
Nurarihyon رو هم خودم دوست داشتم . اکشنه . داستان یه خانواده از شیاطینه ! نمیدونم تو چه نظری ممکنه داشته باشی دربارش .
Gintama هم نباید فراموش البته . از واجباته :دی
Zetsuen No Tempest اینم از نظر داستانی و کلیف هنگر بازی عالیه .
نمیدونم GoSick و Steins Gates و Kenshin رو آخرش دیدی یا نه . اگر ندیدی حتماً ببین .

سلام

elfen lied به همون اندازه که میتونه جذبت کنه ، پتانیسل نفرت انگیز شدن رو هم داره برات . من که شدیداً با حماقت شخصیت پسرش مشکل داشتم .
berserek هم تا یه جاهاییش خیلی خوبه ولی بعدش میزنه جاده خاکی و خراب میشه .
claymore هم من ندیدم ولی عنوان معروف و شاخیه :دی
به جز اون حماقت شخصیت پسرش، موضوع دیگه ای هم هست که ممکنه باعث نفرت بشه!؟:دی یه کم بیشتر توضیح بده:دی
Berserk هم اتفاقا توی چیزایی که جلب توجه کرد، کمترین کشش (!) رو نسبت بهش داشتم:دی
این Claymore رو فکر کنم ناصر لیورپولی هم تو فیس بوک یه بار معرفی کرد!:دی گمونم اول برم تو کار این:دی
حالا از شوخی گذشته بذار چندتا عنوان بهت معرفی کنم اگر اون محدودیت تعداد اپیزودها رو برداشتی .
اگر اکشن فان دوست داری Soul Eater رو پیشنهاد میکنم .
Nurarihyon رو هم خودم دوست داشتم . اکشنه . داستان یه خانواده از شیاطینه ! نمیدونم تو چه نظری ممکنه داشته باشی دربارش .
Gintama هم نباید فراموش البته . از واجباته :دی
Zetsuen No Tempest اینم از نظر داستانی و کلیف هنگر بازی عالیه .
نمیدونم GoSick و Steins Gates و Kenshin رو آخرش دیدی یا نه . اگر ندیدی حتماً ببین .
حالا کی گفته محدودیت تعداد اپیزود رو برداشتم!؟:دی بالای 26-7 قسمت معرفی نکنین:دی حالا یدونه FMA: B از دستمون در رفت که اونم هنوز شروع نکردم، فقط دانلودش کردم!:دی
اکشن فان بستگی داره چجوری باشه!:دی اگه میخواد مثل Kill la Kill باشه که نه:دی حالا مسخره بازیاش رو کار ندارم!:دی استایل گرافیکیش هم باب میلم نبود. نمیدونم چجوری بگم! انگار نقاشی بود!!:دی تو مایه های F/Z و Hellsing Ultimate رو بیشتر میپسندم:دی
شیاطین و میاطین هم که خوراکمه کلا:دی
ولی تو کلا انیمه معرفی کن (!) نیستی!:دی یه کم از این آریای ما (خبرنگار سابق!:دی) یاد بگیر چارتا اسکرین شات بذار آدم ببینه با چی طرفه!:دی با اسم و 1 جمله توضیح که آدم انیمه معرفی نمیکنه!:دی
از بین اون سه تا هم فقط Stein's Gate رو دیدم.:دی البته همینم دارم میبینم:دی تازه اپیزود 5ـم:دی

پ.ن: فکرش رو هم نمیکردم یه روز 4-5 تا انــــیــــمـــه رو همزمان بشینم ببینم!8-| اونم من!!:دی میگن آدم از فرداش خبر نداره راسته!:| :دی

این عکس‌ها چی شد؟! :d
فقط اگه عکس‌های بی‌ناموسی هم توشون هست یک وقت سانسور نکنی! همه چی کامل باشه. :bighug:
دست شما درد نکنه. :d
صفحه برسه به 624 میذارم چون نمیخوام بره ته صفحه :دی

به جز اون حماقت شخصیت پسرش، موضوع دیگه ای هم هست که ممکنه باعث نفرت بشه!؟:biggrin1: یه کم بیشتر توضیح بده:biggrin1:

با اجازه پرهام :دی من فقط خواستم یه هشدار بدم که داستان شدیدا مبهم به پایان میرسه و واسه سر در اوردن از همه ماجرا باید بری مانگا رو بخونی.

(تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime :| :biggrin1: حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!:| :biggrin1:)
منظورش به هردو بود...نیودیتی شدید داره و خشونت هم که در حد تیم ملی.

پ.ن:elfen lied کلا شخصیت پردازی و فضا سازی و همه مشخصه های داستانیش یه طرف, موسیقیش هم یه طرف.:x

با اجازه پرهام :دی من فقط خواستم یه هشدار بدم که داستان شدیدا مبهم به پایان میرسه و واسه سر در اوردن از همه ماجرا باید بری مانگا رو بخونی.

منظورش به هردو بود...نیودیتی شدید داره و خشونت هم که در حد تیم ملی.

پ.ن:elfen lied کلا شخصیت پردازی و فضا سازی و همه مشخصه های داستانیش یه طرف, موسیقیش هم یه طرف.:x
مبهم تموم میشه یا نیمه کاره!؟:-/ حالا مبهم رو آدم میتونه تحمل کنه و چار نفر که میدونن داستان چیه میتونن توضیح بدن و ادم متوجه بشه. ولی اگه قراره مثل Attack on Titan نیمه کاره باشه و قصد ساخت ادامه اش هم نداشته باشن، داستان فرق میکنه!:دی

نیودیتیش در جه حدیه!؟:دی در حد High School نمیدونم چی چی!؟:دی یا کمتر!؟:دی به عبارت دیگه HBOـی یا FXـی!؟:دی

Elfen Lied به نظر من یک انیمه ی فاجعست! :-" داغون،به درد نخور و هرچی که میشه بهش نسبت داد! :-" ولی خوب،همینطور که پرهام گفت خیلی ها هم عاشقش شدن:-" :d
فکر کنم تنها انیمه ای بود که با اینکه کامل دانلودش کرده بودم،خیلی شیک بالاخره صبرم سر قسمت 6-7 تموم شد و پاکش کردم! :-" (تا حالا غیر از EL چنین اتفاقی نیفتاده بود برام:-" البته میخواستم قسمت دوم-سوم پاک کنم،که بچه ها گفتن برو جلوتر بهتر میشه! که به نظرم بهتر که نشد هیچ،بدتر شد:-")
اون موردش هم، HS رو ندیدم،اونا هم چون سریال نمیبینم در جریان نیستم، ولی خوب...تو دنیای بازی،از GOW بدتر! :-" خیلی هم بدتر! :-"
ولی کلا مسخره بازیه:| :-"
Claymore انیمه ی خیلی خوبی بود! به شدت باهاش حال کردم! اما 2 قسمت آخرش یه پایان سر هم بندیه! یعنی در اصل فیلره! :| و تا دو قسمت مونده به آخر که دیدی،در اصل باید بری مانگا رو بخونی! :|
من که مانگاش رو نخوندم:-" اما به نظرم ارزش دیدنش رو داره! :d
انیمه های پیشنهادی پرهام رو هم ببین حتما! :d
آها! به نظرم به جای Xـتا انیمه با هم،بشین تک تک تموم کن برو سراغ بعدی! :-"
به آریا(دایناسور:-" ) هم بگو Psycho-Pass رو شروع کنه:| حرف من رو گوش نمیده:(

مبهم تموم میشه یا نیمه کاره!؟:-/ حالا مبهم رو آدم میتونه تحمل کنه و چار نفر که میدونن داستان چیه میتونن توضیح بدن و ادم متوجه بشه. ولی اگه قراره مثل Attack on Titan نیمه کاره باشه و قصد ساخت ادامه اش هم نداشته باشن، داستان فرق میکنه!:دی

نیودیتیش در جه حدیه!؟:دی در حد High School نمیدونم چی چی!؟:دی یا کمتر!؟:دی به عبارت دیگه HBOـی یا FXـی!؟:دی

مبهم تموم میشه...انیمش خیلی کوتاهه(یادم نیست چند قسمت) و مثل اینکه کلا یه قسمتایی از ماجرا رو ول کردن و سریع انیمه میرسه به اخر داستان :دی .

نیودیتیش هم در حد hbo :">.

از اونجایی که به شدت به این Hellsing Ultimate کشش پیدا کردم، رفتم سرچ کردم چند تا انیمه هم سبک پیدا کنم!:دی
حالا نمیدونم هم سبک هستن یا نه ولی اینا چشمم رو گرفت:

Elfen Lied (تو توضیحاتش همون اول نوشته بود Viewer discretion is definitely advised for this anime :| :دی حالا نمیدونم منظورش خشونت بود یا یه چیزی شبیه اون عکسی که اون سری گذاشتم!!!:| :دی)
Claymore
Berserk
Ga Rei Zero

اگه کسی اینا رو دیده یا اطلاعاتی داره، لطفا توضیح بده که چند قسمته و خوب هست یا نه و استایل ویژوالش چطوره و کلا ارزش دیدن داره با توجه به سلیقه من یا نه!:دی
اگه تونست چند تا اسکرین شات هم از جاهای قشنگش بذاره که چه بهتر:دی

پ.ن: خدا ازتون نگذره که ما رو هم انیمه ای کردین رفت!:| :دی

پ.ن 2: parham_safa@
اینقدر اسپم نده!:دی

Claymore عالیه، با سلیقت هم میسازه حتما :دی تنها ایرادی که داره اون آخراش چون مانگاش هنوز تموم نشده بود خودشون الکی جمعُ جورش میکنن، نصفه نیمه و بد تموم میشه. اما بقیش به شدت خوب و عالیه. کاراکترای خیلی خوبی هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or