heroofiran
کاربر سایت
دوستان انیمه ای هست که مثل Sora_no_Otoshimono باشه ؟ :d
اگه از لحاظ او*پایی میگی،انیمه highschool dxd به شدت پیشنهاد میشه:d
دوستان انیمه ای هست که مثل Sora_no_Otoshimono باشه ؟ :d
اگر هم از لحاظ غیر اوپای میگی، یعنی طنزش برات جالب بوده :d Kore wa Zombie desu ka قشنگهدوستان انیمه ای هست که مثل Sora_no_Otoshimono باشه ؟ :d
اگه از لحاظ او*پایی میگی،انیمه highschool dxd به شدت پیشنهاد میشه:d
یه چیزی که مثل این بتونه کمدی باشه و شوخی های +18 داشته باشه :d مثلا sora واقعا این پسره خوب بوداگر هم از لحاظ غیر اوپای میگی، یعنی طنزش برات جالب بوده :d Kore wa Zombie desu ka قشنگه
کور خوندی . من تا حالا اینو به کسی پیشنهاد ندادمپرهام این Kill la Kill چرا اینجوری بود!؟اه اه حالم بد شد از ادا اصول هاشون!:biggrin1: یعنی دقیقا جزو همون انیمه هایی بود که بدم میاد!:biggrin1: خدا لعنتت کنه که 12 گیگ حجمم رو به فنا دادی!!
![]()
ولی اون دختره Outfit مشکیه عجب چیزی بود!:biggrin1:
حالا شاید مستقیم پیشنهاد نداده باشی ولی غیر مستقیم دادی!سلام
کور خوندی . من تا حالا اینو به کسی پیشنهاد ندادم
خودم یه جورایی از منتقدینش بودم . مدارکشم موجوده . تو که خودت بوکمارکیانی![]()
پرهام این Kill la Kill چرا اینجوری بود!؟اه اه حالم بد شد از ادا اصول هاشون!
یعنی دقیقا جزو همون انیمه هایی بود که بدم میاد!
خدا لعنتت کنه که 12 گیگ حجمم رو به فنا دادی!!
![]()
ولی اون دختره Outfit مشکیه عجب چیزی بود!![]()
این Kill la kill همون استدویو Tengen Toppa Gurren Lagann ساخته،نه؟!؟!:d
نه تصادفی نیست . فقط چپکی خوندی . میخواستم ملتو سر پیشنهاد دادنش بن کنم یه زمانیحالا شاید مستقیم پیشنهاد نداده باشی ولی غیر مستقیم دادی!:biggrin1:
من هر چی پست از این انیمه یادمه تو دادی!اصلا اسم Kill la Kill رو میبینم یاد تو میافتم!میخوای بگی اینا همه تصادفیه!؟:biggrin1:
به هر حال توی ناخودآگاه ذهنم اثر گذاشتی!سلام
نه تصادفی نیست . فقط چپکی خوندی . میخواستم ملتو سر پیشنهاد دادنش بن کنم یه زمانی![]()
فیلم های انیمه ای که تک قسمتی هستن(البته انیمه ان هنوزبه هر حال توی ناخودآگاه ذهنم اثر گذاشتی!الان این انیمه رو به نام تو میشناسم!!
===
OVA دیگه چیه!؟![]()
Original Video Animation:dبه هر حال توی ناخودآگاه ذهنم اثر گذاشتی!الان این انیمه رو به نام تو میشناسم!!
===
OVA دیگه چیه!؟![]()
سلام بر دوستان عزیز.
این انیمه های این فصل کدوماشون رو بگیرم؟ پست آریا رو خوندم و اینارو انتخاب کردم. حالا اونایی که تا الان گندشون در اومده رو بگید حذف کنم
Barakamon
Free Season 2
Gekkan Shoujo
Sword art online 2
Tokyo Ghoul
این چنتا رو از داستاناشون خوشم اومده. اگه چیزدیگه ای تو این فصل هست بگید اضافه کنم. پیشاپیش ممنون.