منتظریم! :bighug:2 روز گذشته من رفتم یه نمایشگاه انیمه. چیزی شبیه به کامیک کان ولی خیلی کوچیک تر و لوکال تر. عکس های خوب رو بزودی میذارمیه کاسپلی هایی دیدم، کف میکنه آدم
![]()
انصافا چطوری گریه می کنید تو فیلم/بازی/انیمه؟زدیم تو کار آثار میازاکی این چند وقته(بگو ایول)
توتورو رو دیدم اثر شادی بود باهاش حال کردم(خیل یشادتر از کارهای دیگه اش بود)
بعد اومدم سراغ The Wind Rises با این بینش که اینم شاده
خدایا آخه چطوری داورای اسکار اینو کاندید کردن ولی جایزه رو دادن به فروزن؟؟؟؟آقا از همون سکانس اواسط فیلم که دختره شروع کرد خون بالا آوردن من یهو قلبم گرفت تا سکانس آخر
دوس داشتم بزنم زیر گریه ولی نمی شد
اصّن تیکّه های احساسی فیلم یه چیز ابر فوق العاده اند!!!
اون سکانس آخر که اون مهندس ایتالیاییه میگه "باد خوبی بود که وزید،نه؟"
رسماً میخواستم بزنم زیر گریه ولی نشد و فقط به یه غم بزرگ ته سینم بسنده کرد که بدتر بود
فعلاً بین انیمه ها فقط دارم با ذوق باراکامون رو ادامه میدم
این قسمت آخر هم داشت خطری میشد خیلی خفن زیر آبی ردش کرد![]()
خیلی راحت!انصافا چطوری گریه می کنید تو فیلم/بازی/انیمه؟هرکاری می کنم نمیشه
![]()
خیلی راحت!
بشین Ano Hana ببین شاید به راه راست هدایت شدی:d
---
خبر! خبر! :d
Blood winE زیرنویس فارسی انیمه Hunter X Hunter: The Last Mission ـ - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
بشتابید به سوی فیلم!![]()
قطع شدن اعضا، داستان خوف، او*پای به مقدار زیاد، مبارزات خوف (به طور خلاصه و جامع: خوبه ببینشسلام
دوستان یه توضیحی درباره ی ninja scroll میدین؟
خیلی راحت!
بشین Ano Hana ببین شاید به راه راست هدایت شدی:d
---
خبر! خبر! :d
Blood winE زیرنویس فارسی انیمه Hunter X Hunter: The Last Mission ـ - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
بشتابید به سوی فیلم!![]()
انیمه ی فوق العاده ای بود، اما........
چرا همیشه شخصیتای خوب باید برنده بشن؟کلا من به شخصیتای خاکستری و منفی بیشتر علاقه دارم، اینجا هم ماکیشیما شخصیت مورد علاقم بود که متاسفانه در نهایت شکست خورد
ای بابا دپرس شدیم
حالا چی ببینم؟ :d این خیلی جوش سنگین بود باید یه چیز شاد و رنگین باشه:d
مرسی، ولی Too much slice of life:d زیاد از انیمه های این سبکی خوشم نمیادبرای پروژه ی بعدی، Usagi Drop رو ببین اگر ندیدی! :d
اگر دیدی Gin no Saji و Kimi to Boku هم گزینه های خوبی هستن :d
اصلا این سبک ساخته شده برای تصفیه ی روح بعد از همچین انیمه های سنگینیمرسی، ولی Too much slice of life:d زیاد از انیمه های این سبکی خوشم نمیاد
Angel Beats چطوره؟ :d
قطع شدن اعضا، داستان خوف، او*پای به مقدار زیاد، مبارزات خوف (به طور خلاصه و جامع: خوبه ببینش)
ایووووووول
اصلا نینجا اسکرول که مینویسی یعنی فیلمش :d انیمه اش رو یه ده سال بعد ساختن و به خوبی فیلمش نیست ، داستانش هم آب دوغ خیاریهاول برم سراغ فیلمش یا سریش؟