Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Gilgamesh
Code geass
Sten's Gate

نظری بس متفاوت و مشابه آنچه در کله‌من میپروریدندی!:دی
راجع به گیلگمش یکم توضیح اگه میشه میدی؟؟؟
3 قسمت از انیمه Fate Zero دیدم خیلی خوشم اومد ازش ، به نظر انیمه خیلی خوبیه :):bighug:

"به نظر"؟؟؟ برادر یکی از بهترین[برای من که بهترینه:دی] انیمه‌های کوتاهه دورانه ها!!! کم الکی نیستش...

کسی زیرنویس هماهنگ با نسخه 720 انیمه Fate Zero داره؟؟

من نسخه 720 گرفتم ولی وسطای انیمه اصلا ترجمه نشده ، حدودا 1 دقیقه نسخه 720 چیزای اضافه داره که از روی زیرنویس انگلیسیس دقیق نمیفهمم :(

کاپیتان Levi خیلی شخصیت cool ـی داره :d
خودش شبیه NISHI در GantZ هست , که رفت کل کلاس ـش رو به سلاخی کشید . رفتار و تفکراتش هم شبیه به Meruem- sama ( هانتر ) هست .:d

کسی زیرنویس هماهنگ با نسخه 720 انیمه Fate Zero داره؟؟

من نسخه 720 گرفتم ولی وسطای انیمه اصلا ترجمه نشده ، حدودا 1 دقیقه نسخه 720 چیزای اضافه داره که از روی زیرنویس انگلیسیس دقیق نمیفهمم :(
زیرنویس فارسی رو میگی؟ خوب نسخه بلوری رو گرفتی که هر فسمتش 60-90 ثانیه صحنه های اضافی داره که اونموقع که انیمه اومده نبوده پس ترجمه هم نشده.بهترین کار هم اینه که با زیرنویس انگلیسی خودش ببینی یا بری نسخه اصلی رو دانلود کنی:d

زیرنویس فارسی رو میگی؟ خوب نسخه بلوری رو گرفتی که هر فسمتش 60-90 ثانیه صحنه های اضافی داره که اونموقع که انیمه اومده نبوده پس ترجمه هم نشده.بهترین کار هم اینه که با زیرنویس انگلیسی خودش ببینی یا بری نسخه اصلی رو دانلود کنی:d

مگه این بلوری کی اومده؟؟؟ :d
فکر کنم مجبورم برم 480 بگیرم :(

خوب چه کاریه اصلا این کارا رو بکنید:-" با مدیاپلیر کلاسیک اگر میبینید،اون چند ثانیه ی اضافی رو وسط انیمه هماهنگ کنید:-" :d

زدیم تو کار آثار میازاکی این چند وقته(بگو ایول :دی)
توتورو رو دیدم اثر شادی بود باهاش حال کردم(خیل یشادتر از کارهای دیگه اش بود)
بعد اومدم سراغ The Wind Rises با این بینش که اینم شاده

آقا از همون سکانس اواسط فیلم که دختره شروع کرد خون بالا آوردن من یهو قلبم گرفت تا سکانس آخر
دوس داشتم بزنم زیر گریه ولی نمی شد
اصّن تیکّه های احساسی فیلم یه چیز ابر فوق العاده اند!!!
اون سکانس آخر که اون مهندس ایتالیاییه میگه "باد خوبی بود که وزید،نه؟"
رسماً میخواستم بزنم زیر گریه ولی نشد و فقط به یه غم بزرگ ته سینم بسنده کرد که بدتر بود:((
خدایا آخه چطوری داورای اسکار اینو کاندید کردن ولی جایزه رو دادن به فروزن؟؟؟؟:((

فعلاً بین انیمه ها فقط دارم با ذوق باراکامون رو ادامه میدم
این قسمت آخر هم داشت خطری میشد خیلی خفن زیر آبی ردش کرد :دی

Last edited by a moderator:
چند ماه بعد از پخش تلویزیونی انیمه:d
خوب چه کاریه نسخه اصلیشو با کیفیت 720 پیدا کن (حالا 480 هم میگیری بلوری از آب درمیاد:d)

داداش لینک قابل اطمینان بده :d

خوب چه کاریه اصلا این کارا رو بکنید:-" با مدیاپلیر کلاسیک اگر میبینید،اون چند ثانیه ی اضافی رو وسط انیمه هماهنگ کنید:-" :d

خب اینطوری هی باید ببینم هر قسمت چقدر بیشتر داره، یه قسمت 90 ثانیه یه قسمت دیگه 82 ثانیه زدم جلو زیرنویس تا درست شده :|

سلام
یه بنده خدایی دنبال اسم یه انیمه با گل رز میگشت . ممکنه Rose of Versailles باشه ؟

من بودم:d
نه اونی که میخواستمو بالاخره پیداش کردم sailor moon بود اسمش
کسی لینک دانلود این انیمرو داره؟نسخه جدیدشو نمیخوام قدیمیشو میگم که حدود 200 قسمته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or