Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Zankyou no Terror 05
عالی بود این قسمت :دی . خوب شد ادامه دادم . معلومه بهترم میشه :دی
Tokyo Ghoul 06
اینم خوب بود . یه قسمت تو این 6 قسمت بهترینش همین بود :دی . همین جوری کاش ادامه بده :دی

Mahouka هم تا اینجا قسمت 16 فقط خوب بود :دی . فایت های خوبی میتونه داشته باشه ولی حیف که Sis-Complex و های اسکولی هست :| . نکته مثبت انیمه هم شخصیت اصلی ه که خیلی باحاله :دی . ادم باید اینو ببینه
که قدر انیمه های دیگرو بدونه :دی

چقدر خوبه این انیمه . چند فایت عااالی هم چندین قسمت بعدی داریم . باتلر و هیسوکا . کیلوا و داداشش . ای جای :دی
حدیث از سنپای ای داریم که هرکس هانتر رو ندیده و مرده به مرگ جاهلی مرده :دی
----
Sword Art Online رو باید تا قسمت 12 بود یا 14 دید فقط . ارک اول . بقیش کارو خراب میکنه :| همون 12 قسمت اولش عالیه فقط بعدش میشه رومانس :دی

هانتر قراره پخش انیمش بعد این آرک متوقف بشه یا ادامه داره همچنان؟:d چون میخوام یه انیمه بلند شروع کنم بین فصل اول فیری تیل و هانتر موندم. میدونم هانتر خیلی بهتره ولی انیمه ها رو در حال پخش که هستن نمیبینم میذارم اول تموم بشن. بجز وان پیس البته:d

همین دیشب دو تا فصل Fate/Zero رو گرفتم از امروز میبینمش :x فقط یه چیزی،این انیمه Fate/Zero به انیمه خاصی ربط نداره؟لازم نیست انیمه دیگه ای رو بببینم؟؟

من با فیلم های سینمایی انیمه اصلا ارتباط برقرار نمیکنم،دلم میخواهد تعداد قسمت ها بالا باشه :d
خیر ربطی نداره! :d :-" هرکی گفت به Fate/Stay Night ربط داره خالی میبنده :-" :))
ولی بی شوخی،داستان F/Z قبل از F/SNـه و خود F/SN هم انیمه ـش آشغالی بیش نیست! :d یا منتظر بازسازی F/SN باش،یا برو سراغ بازیش! :d

SotS رو از دست نده به نظرم! :d ببینی عاشقش میشی! :d
طولانی هم چیزی میخوای،وان پیس سلام میرسونه :d
---
این بخش دوم رو هم نفهمدیم:-" اسم طبقه که میاد،من ذهنم فقط میره سر منهوای Tower of God ! :-"
شفاف سازی پیلیز! :d

----
طراحی چندتا از کاراکترهای دیگه ی فیلم The Lastـ ناروتو هم اومد! :d

شیکامارو! :x خدا کنه نقش پررنگی داشته باشه! :d

خیر ربطی نداره! :d :-" هرکی گفت به Fate/Stay Night ربط داره خالی میبنده :-" :))
ولی بی شوخی،داستان F/Z قبل از F/SNـه و خود F/SN هم انیمه ـش آشغالی بیش نیست! :d یا منتظر بازسازی F/SN باش،یا برو سراغ بازیش! :d

SotS رو از دست نده به نظرم! :d ببینی عاشقش میشی! :d
طولانی هم چیزی میخوای،وان پیس سلام میرسونه :d
---
این بخش دوم رو هم نفهمدیم:-" اسم طبقه که میاد،من ذهنم فقط میره سر منهوای Tower of God ! :-"
شفاف سازی پیلیز! :d

یعنی این داستان Fate Zero تموم نمیشه ادامش میره توی Stay Night؟؟؟:(

در مورد انیمه Sword Art Online بود که مبارزه طبقه اولش اینقد خوب بود ولی از nتا طبقه بعدی 2-3 تا بیشتر مبارزه نشون نداد :-s

یعنی این داستان Fate Zero تموم نمیشه ادامش میره توی Stay Night؟؟؟:(

در مورد انیمه Sword Art Online بود که مبارزه طبقه اولش اینقد خوب بود ولی از nتا طبقه بعدی 2-3 تا بیشتر مبارزه نشون نداد :-s
نه اتفاقا داستان F/Z تمام و کمال تموم میشه! :d :-"

آها SAO...ندیدم :-" آخه پست من رو نقل قول کرده بودی،هی درگیر بودم مربوط به کدوم بخش پستم میباشد :d

هانتر قراره پخش انیمش بعد این آرک متوقف بشه یا ادامه داره همچنان؟:d چون میخوام یه انیمه بلند شروع کنم بین فصل اول فیری تیل و هانتر موندم. میدونم هانتر خیلی بهتره ولی انیمه ها رو در حال پخش که هستن نمیبینم میذارم اول تموم بشن. بجز وان پیس البته
I knew Hunter before it was cool:d
بعد از این آرک مانگا رفت تو یه هیاتوس یک و نیم ساله:d.آرک جدید تازه یکی دوماهه شروع شده واسه همین یا تموم میشه یا عین فیلرهای بلیچ یه چیزی میچپونن این وسط :-/
سبک هانتر با اینکه خیلی شبیه شونن هست ولی به نظر سایکولوژیک هست:d.مانگاکا اصلا روی مبارزات قدرتی تمرکز نمیکنه.اکثرمبارزات از لحاظ قدرتی شدیدا یکطرفن و کاراکتر ضعیف فقط میتونه با استراتژی ببره.(یعنی مثل ناروتو نیست که یهو بگه من تو رو شکست میدم ===>سوپر مگا اولتیمت راسنگان:d.از یه طرف دیگه تو کل مانگا ضرب المثل هرکه بامش بیش برفش بیشتر دیده میشه:d.حالا انیمه رو ببینی میفهمی:d
از یه طرف دیگه مانگاکا خیلی به داستان و شخصیت پردازی توجه میکنه.باز هم مثل ناروتو نیست که بیاد بگه من تسلیم نمیشم دشمن هم بگه باشه پس من آدم خوبی میشم دیگه=)).

من شروع کردم به دیدن Brotherhood
الان فکر میکنم باید یک بک گراندی از داستانش داشته باشم.انگار کلی اتفاق پسش افتاده.چه کنیم؟چی ببینیم قبلش؟:d

الان فکر میکنم باید یک بک گراندی از داستانش داشته باشم.انگار کلی اتفاق پسش افتاده.چه کنیم؟چی ببینیم قبلش؟:d
FullMetal Alchemist : Brotherhood ؟ برو جلوتر! :d همه چی روشن میشه :d

هاگا نه نو رن کین جوتسوشی!!!:d
بهترین شونن دنیا رو داری میبینی.نهایت لذت رو ازش ببر:d

اره عجیجم همون:d
اِ.خوب چه بهتر:d
سایکو پس سیزن دوش اومده؟!:-/:d

سایکو-پس الان داره نسخه Extended میشه زیاد فرقی نکرده ولی چند تا صحنه هم اضافه شده بهش :d اگر خواستی می تونی بعنوان تجدید خاطرات نگاش کنی :d

تمام بخش های اسپویل دار درون اسپویلر قرار گرفتن. اگر هانتر رو تا آخرین قسمت منتشر شده ندیدید به هیچ عنوان اسپویل ها رو باز نکنید. باقی مطالب توی پست هیچگونه اسپویلی ندارن و توصیه میشه کسایی که انیمه رو ندیدن بخوننشون باشد که رستگار شوند :-" :دی

Hunter X Hunter 140

آخر رسیدم به پخش هفتگی :دی

وای پسر! چرا این هانتر اینقدر خوبه؟! نه خداییش، آخه مگه میشه یه انیمه از اول خفن باشه بعد هرچی هم میره جلوتر خفنتر از قبل بشه؟! خو یه جا باید این خفنیتش ته بکشه یا نه؟! :دی عالیه، عالی! آرک به آرک انیمه حساس تر شد و این آرک آخری دیگه رسما ترکوند!
اصلا ابهت از سر و روی پادشاه داشت میچکید :دی اون صحنه که بین ولفین و پوف قرار گرفته بود.... Brilliant!
مبارزه اش با نترو هم نشون داد که واقعا برتر از اون بود و اگر نترو از بمب سمی استفاده نمیکرد به هیچ عنوان نمیتونست پادشاه رو از بین ببره.

علاوه بر پادشاه، نفرپیتو، ناکل، شوت، یوپی و کایت همگی شخصیت های خیلی خفنی بودن. تنها شخصیتی که این وسط به نظر زیاد ابهت نداشت پوف بود.

توی آرک قبلی علاوه بر خفنیت، شخصیت پردازی و روند رشد شخصیت ها هم فوق العاده بود. هرچقدر من از این رشد شخصیت ها بگم کم گفتم. واقعا یه عده *سرفه* کیشیموتو *سرفه* باید بیان پیش مانگاکای هانتر درس پس بدن.
خیلی از شخصیت ها روند رشد عالیی داشتن مثل شوت، یوپی، ولفین ولی خب در این مورد هم بهترین مثال پادشاهه. کسی که از یه رهبر سنگ دل که حتی به مادر خودش هم رحم نکرد تبدیل شد به یه شخصیت فوق العاده فروتن، دلسوز و مهربون، که حاضر شد برای بودن کنار تنها دوست/عشق واقعیش از همه چیز دست بکشه و حتی به یکی از زیر دستاش تعظیم کنه.

قسمت 135 موقع شنیدن حرفای پایانی کوموگی و پادشاه بغض گلوم رو گرفت و اشک توی چشمام جمع شد، در حالی که تا همین 20-30 قسمت قبل میخواستم سر به تن پادشاه نباشه و به بدترین صورت ممکن بمیره. واقعا رشد شخصیتی پادشاه خارق العاده بود.

و اما در مورد این آرک جدید. یه سری آرک ها هست مثل اون آرک قبلی که باید یکم بگذره تا جا بیوفته و خفنیتش مشخص بشه. یعنی من اول کار که اون آرک قبلی شروع شد میخواستم یه چند وقتی بیخیال هانتر بشم و یه انیمه دیگه رو شروع کنم (خصوصا بعد از دیدن اپنینگش) ولی خب هرچی آرک جلوتر رفت، خفن بودنش بیشتر برام مشخص شد. ولی یه سری آرکا هم هستن که اصلا از همون شروعش میدونی این آرک قراره بترکونه. این آرک جدید جز اون دسته دومیه :دی یعنی با وجود اینکه هنوز هیچی ازش ندیدیم، من مطمئنم که یکی از خفنترین آرک های انیمه میشه.

الان هم که...
... لیوریو برگشت و با یه مشت روح و روانمون رو شاد و خودش رو از یه شخصیت عادی، به یکی از شخصیت های محبوب من تبدیل کرد :دی خداییش یکی کمش بود باید بیشتر بهش میزد :| :دی مردک بیشعور پسرش داره اونجا جون میده بعد برگشته میگه خودش گفت بیام عیادتش؟! :| :| :| بازم به غیرت لیوریو که یکی گذاشت توی صورتش و گفت برو به جهنم! :bighug::دی

خود گون هم بعدا باید یه مشت از کیلوا بخاطر این بی فکریی که انجام داد بخوره :| :دی

Prediction Time : از اونجایی که پیش بینیم در مورد Gosick خیلی دقیق بود (توی دیوار:-" ) گفتم بد نیست یه پیش بینی هم در مورد ادامه این آرک هانتر داشته باشم :دی
به نظرم این آرک بیشتر از این که در مورد نجات گون باشه در مورد برآورده کردن خواسته های آلوکا و نجات اونه :دی یعنی گون همین اوایل این آرک (تا 10-15 قسمت آینده) خوب میشه و بعد تمرکز داستان میره روی کیلوا و آلوکا.

آها در مورد آلوکا هم کلا هیچ نظری ندارم :| هیچگونه پشبینیی هم در مورد جنسیتش انجام نمیدم :|

خلاصه برای اونایی که انیمه رو ندیدن: داستان خوف، شخصیت ها خوف، آرک ها یکی از یکی خوف تر... دیگه چی میخوایید!؟ برید زدتر Hunter X Hunter رو شروع کنید دیگه :دی

پ.ن: داشت یادم میرفتا! عجب آهنگ متن خفنی داره این Hunter! اگه کسی لینکش رو داره دریغ نکنه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or