Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب بعده 1 ماه تونستم این انیمه زیبا رو تموم کنم:dالبته این برمی گرده به دوران بچگیمون که این انیمه رو نصفه نمیه دیده بودم و همه چیش برام گنگ بود و هرچند یبار به مغزم خطور می کرد که باید برم سره وقتش:d انیمه خوبی بود روند داستانش عالیه ممکنه بعضی جاها افت کنه ولی بازم انیمه سیر صعودی داره!!دوئل ها به بهترین شکل ممکن تو انیمه گنجانده شده بود و مبارزات نفسگیر زیادی داشت بعضی جاها انچنان تکنیکی ها بکار می بردن که ادم رسما دهنش باز می موند!!!!!این انیمه از اون انیمه ها بود که به قول دوستان حس نوستالژیک به ادم دست می داد:d داد قریاد های الکی!یا ژست های بی معنا و تکرار یک کلمه اون چندبار تو 1دقیقه!!:dولی با این حال هیچی از ارزش کمه نمی کنه و روند داستان جوری هستش که شما رو تا اخرین قسمت با خودش میکشونه!!موسیقی انیمه هم خوب مخصوصا قسمت های اخر که بعضی هاش واقعا هیجان زیادی میداد به ادم
خلاصه این انیمه زیبا رو از دست ندید
نمره ام:8

یه سوال :چرا وقتی شونن هایی مثل وان پیس و هانتر و گینتاما وجود دارن ناروتو باید پر بیننده ترینشون باشه؟ :|
ناروتو تا آرک حمله پین بهترین مانگای بلند بود.بعد از اون کیشی زد جاده خاکی.الان هم اگر هنوز کلی ببیننده داره بخاطر همون خفنیت گذشته است...
یه زمانی تو اون بی نتی(2007) واسه دیدن هر قسمتش میرفتم کافی نت منتظر میموندم قسمت جدید بیاد دانلود کنم.الان 40-50 قسمت دارم ولی هیچ علاقه ای به دنبال کردنش ندارم.
facepalm.gif

واسه من ناروتو از همون آرک پین تموم شدست.اصلا حال نمیکنم خاطرات این همه سال رو با ادامه دادنش خراب کنم:|

جدی کسی اینجا مانگای Kuroko no Basket رو نمیخونه؟ :|

این چپتر آخرش روح از بدنم جدا کرد یعنی بدترین صفحه آخر دنیا رو تو مانگاهایی که خوندم داشت :((

حاضر بودم فحش بشنوم بزنن تو صورتم اما بفهمم صفحه بعدش چی میشه :(( (هرچند معلومه آخرش چی میشه :d )

ناروتو تا آرک حمله پین بهترین مانگای بلند بود.بعد از اون کیشی زد جاده خاکی.الان هم اگر هنوز کلی ببیننده داره بخاطر همون خفنیت گذشته است...
یه زمانی تو اون بی نتی(2007) واسه دیدن هر قسمتش میرفتم کافی نت منتظر میموندم قسمت جدید بیاد دانلود کنم.الان 40-50 قسمت دارم ولی هیچ علاقه ای به دنبال کردنش ندارم.
facepalm.gif

واسه من ناروتو از همون آرک پین تموم شدست.اصلا حال نمیکنم خاطرات این همه سال رو با ادامه دادنش خراب کنم:|
حالا من که از همون اول آنگوئینگ نرفته بودم ولی وقتی به اون ارک رسیدم بعدش واقعا افت کرد و منی که مثلا 10 قسمت قبلش رو پشت سر هم دیده بودم واقعا افتش برام فاهش بود
facepalm.gif
:دی

یه سوال :چرا وقتی شونن هایی مثل وان پیس و هانتر و گینتاما وجود دارن ناروتو باید پر بیننده ترینشون باشه؟ :|

علاوه بر خفن بودن آرک پین که باقی بچه ها گفتن، برعکس Hunter X Hunter ناروتو الان دیگه یه Brandـه. فقط انیمه یا مانگای ناروتو نیست، بازی، فیلم، تبلیغات تلویزیونی، ساعت، لباس، دفتر، لیوان و... کلا یه عالمه چیزای دیگه با Brand ناروتو دارن تولید میشن که خب باعث میشه خیلی از کسایی که زیاد اهل انیمه هم نیستن در مورد ناروتو کنجکاو بشن و حتی برای رفع کنجکاویشون هم که شده قضیه رو دنبال کنند ببینند این چیه که همه جا هست :دی

کسی جایی سراغ داره انیمه های قدیمی رو با لینک مستقیم بده و پولی نباشه؟

این Nyaa یکم انیمه قدیمی میشه لینکاش منفجر میشن
پ.خ شد!

در واقع پیام پروفایل فرستادم ولی خب همیشه دوست داشتم این "پ.خ شد" رو بگم :-" =)) :دی

هرچی انیمه میره جلوتر،بهتره میشه! :d کم کم میتونه جزو انیمه های خیلی جالب، که در فصل های آینده به بقیه پیشنهادش بدم(میدیم) هم قرار بگیره! :d
فقط اینکه یادم نیست قسمت قبل گفتم یا نه! امیدوارم با اضافه شدن این دختره،لوس بازی نشه و گند نخوره به انیمه! :-" البته این قسمت که کلا آدم حسابش نکردن و امیدوارم کرد! :d بعدا هم یا آدم حسابش نکنند،یا آدم حسابیش کنند مثل خودشون! :-" :d
از شیبازاکی هم خوشم میاد! کاراگاه باحالیه! :d :-" و یه سری قضایای مشکوکی هم دورشه! بچه خوبی به نظر میاد:-"
از اونطرف این دختره که این قسمت اومد معلومه از این آدم های سادیسمیه! منم اصلا با اینجور آدما حال نمیکنم! :| امیدوارم بزنند تحقیرش کنند اون 2تا پسرا و شیبازاکی:-"

---
همچنان:-/:-/:-/
فکر کنم فقط 2 نفر تو کل این انیمه هستن که سر و سامون گرفتن! (باز خدا رو شکر! :-" بقیه ی انیمه های اینجوری،همین 2 نفر هم نیستن! :-" ) ولی میترسم همینا اوضاعشون از همه وخیم تر بشه! :(
از اونطرف این دیوید:-" :-" :-" هم که رسما بره بمیره! :| آدم نیست این بشر! :| من نمیدونم دانش آموزان انتقالی چرا یا باید گند بزنند به عشق بقیه! یا مهدکودک دخترونه راه بندازن :| کلا هدف والاتری پیدا نمیکنند؟ :|
2 جمله ی آخر این قسمت هم فقط میتونم بگم : :-&:-&:-&
---
اگر بشه فردا (امروز:-") استارت Log Horizon رو میزنم! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or