Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا من امروز رسیدم به تایم اسکیپ وان پیس جدای اینکه از اتفاقای چند قسمت پیش هنوزم اعصابم خورده اما یه چیزی خیلی رو اعصابه. این بلک برد چطور همزمان از دو تا Devil fruit استفاده می کنه؟! یعنی اینکه کسایی که D تو اسمشون هست همچین قدرتی دارن؟ :-/

آخرین ویرایش:
سلام.
من یکی دو سال پیش تو یه جایی یه انیمه دیدم هرچی میگردم نمیتونم پیداش کنم خیلی دوس دارم ببینمش.
یکی بود یادم نیست خیلی ولی فکر کنم کسی بود که با شرورا میجنگید بعد نمادش گل سرخ بود هرجا میخواست ازش استفاده میکرد فقط همینو یادمه متاسفانه!کسی میتونه بگه این انیمه چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.

همون که توی TV خودمون چند سال پیش گذاشت یه پسر بچه کوچیک بود بعد تیر تفنگها تبدیل به گل میشد؟؟

یه انیمه خوب بین این انیمه بگید شروع کنم ببینم :d

Baccano
Fate zero
Cowboy Bebop
Requiem for a Phantom
Shigurui
Gungrave
Sword of the Stranger

با انیمه هایی با گرافیک بالاتر و هیجانی بیشتر علاقه مندم :)

همون که توی TV خودمون چند سال پیش گذاشت یه پسر بچه کوچیک بود بعد تیر تفنگها تبدیل به گل میشد؟؟

Baccano
Fate zero
Cowboy Bebop
Requiem for a Phantom
Shigurui
Gungrave
Sword of the Stranger

تلویزیون خودمون گذاشته بودتتش ولی دقیق یادم نیست.پسره کت بلند و یه کلاه خاصی داشت؟مشکی بود همه چیش یادمه
گلا فک کنم شبیه تیغه بود تو کتش پر بود گلوله نبود:d

Psycho-Pass دیدم تموم شد بالاخره.چقدر قسمت های اخرش خوب بودن.
کلا اولش داستانش اصلا کشش نداشت برا من اما جلوتر که رفت داستانش بهتر شد و پایان قشنگی هم داشت،با اینکه تکراری و قابل پیشبینی بود
به نظرم خیلی از فیلم :xHeat ساخته مایکل مان الهام گرفته بودن.از کاراکترهاش بگیر تا حتی سکانش اخرش که به نظرم کپ پایان فیلم Heat بود:d
بریم سراغ Fullmetal Alchemist: Brotherhood ببینیم این چیه:d

Last edited by a moderator:
تلویزیون خودمون گذاشته بودتتش ولی دقیق یادم نیست.پسره کت بلند و یه کلاه خاصی داشت؟مشکی بود همه چیش یادمه
گلا فک کنم شبیه تیغه بود تو کتش پر بود گلوله نبود:d

این که من دیدم یه بچه کوچیک بود ، حتما اینا که میگی سری بعدیشه بزرگ شده :d

^
Baccano
Fate zero
Cowboy Bebop

Requiem for a Phantom
Shigurui
Gungrave
Sword of the Stranger

امشب Fate/zero رو دانلود میکنم :)

Baccano
Fate zero
Cowboy Bebop
Requiem for a Phantom
Shigurui
Gungrave
Sword of the Stranger

بین اینا 3تای اول رو دیدم، هر 3تاشون کارهای خوب و جالبی هستن!
و F/Z که رسما همه جوره شاهکاره! :x :x :x فکر نمیکنم برای من دیگه هیچ انیمه ای بتونه جاش رو بگیره! :x

آخری رو هم حتما ببین، البته کار سینمایی هست،ولی مبارزات بسیار هیجان انگیز و نفس گیری داره! :x

این فصل دوم شینگکی هم 3 4 روز پیش توسط تهیه کننده انیمه (فکر کنم اسمش جورج وادا هستش) توی یه نمایشگاه واقع در آلمان تایید شدش. سال دیگه در بهترین حالت میاد. چه بهتر، نشه مثل فصل اول که قسمت 13 استودیو کلا کم آورده بود و 200 بار از یه صحنه استفاده کردن!! حداقل اینطوری زمان کافی دارن.

مانگا ناروتو هم دیگه واقعا جای حرفی باقی نمیذاره :)) این کیشی چی میکشه قبلا نوشتن و کشیدن اینا؟

heroofiran@
نطر شخصی:

نه:dنیمه ی دوم اینمه تقریبا از اون حالت اکشنش خارج میشه و تا حدودی به یه انیمه ی رومنس تبدیل میشه:|هر چند بازم تک و توک صخنه های اکشن داره:-"ولی بازم به همه ی گیمر ها توصیه میشه:d

بلیچ رو دراپ میکنم :|
اول زاراکی، حالا ایکاکو و بچه خوشگل! :| کلا بخش 11 رو مسخره کردن:|
این ایکاکو خودش در حد یه کاپیتانه :|
حیف که زاراکی رو اونجوری به فنا داد کوبو، وگرنه الان میومد تو یک ثانیه هیتسوگایا رو به فنا میداد! :|

sword art online چه جوریه؟من دو تا قسمتشو دیدم خیلی جذبم کرد.تا اخر خوب میمونه؟

والا بعضی ها هستن میگن این انیمه شاهکاره ولی بعضی ها میگن یه انیمه معمولی!!:|

به نظر من که اولاش خوب بود ولی بعدش اصلا از اون مسیرش خارج شد،البته این نظر منه و شاید واسه بقیه دوستا اینطوری نباشه :)

و F/Z که رسما همه جوره شاهکاره! :x :x :x فکر نمیکنم برای من دیگه هیچ انیمه ای بتونه جاش رو بگیره! :x

آخری رو هم حتما ببین، البته کار سینمایی هست،ولی مبارزات بسیار هیجان انگیز و نفس گیری داره! :x

همین دیشب دو تا فصل Fate/Zero رو گرفتم از امروز میبینمش :x فقط یه چیزی،این انیمه Fate/Zero به انیمه خاصی ربط نداره؟لازم نیست انیمه دیگه ای رو بببینم؟؟

من با فیلم های سینمایی انیمه اصلا ارتباط برقرار نمیکنم،دلم میخواهد تعداد قسمت ها بالا باشه :d

و F/Z که رسما همه جوره شاهکاره!
yahoo_8.gif
yahoo_8.gif
yahoo_8.gif
فکر نمیکنم برای من دیگه هیچ انیمه ای بتونه جاش رو بگیره!
yahoo_8.gif

آخری رو هم حتما ببین، البته کار سینمایی هست،ولی مبارزات بسیار هیجان انگیز و نفس گیری داره!
yahoo_8.gif

داداش من با کلی ذوق و شوق نشستم پایه انیمه گفتم حالا مبارزه طبقه اول اینطوریه، دیگه بقیه طبقه ها چیه؟!!؟ :d:d

ولی بعدش همشو خراب کرد این دختره :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or