Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
میشه یکی ب من بگه دقیقا داستان این Nerawareta Gakuen چی بود؟ واقعا خیلی روایت داستان مزخرف بود هیچی متوجه نشدم عه عه عه اخه واقعا چی بود؟
مثلا اخرش اون یارو ک داشت میرفت چ کاری بود سِکی(اگه اشتباه نکنم) جلوشو گرفت بعد خودش اونو بُرد بعدش خودش چجوری برگشت؟
اصلا پدربزرگ سِکی چیکاره بود؟ چرا اخرش یهو مُرد؟

خوب شرمنده دیر شد! :-" :d
تا جایی که یادم میاد و میدونم(و حتی برای اطمینان پرسیدم از یکی از دوستان:-" ) این اتفاق توی مانگا نبوده :d و طبق مانگا "خودشون شرکت نکردن :d " آدرس حدودی یا دقیق این چیزی که میگی رو اگر بدی ممنون میشم :d

که خوب،چون خودشون نیمدن،هیچ بهانه ای وجود نداره! :d
حالا اگر توی داستان بوده ، روی این مورد بحث خواهیم کرد :d

---
Baccano ببینید! بسی کاراکترهای باحالی داره! :d
بعد از دیدنش، Durarara رو هم توی لیستتون بزارید و چند وقت بعدش ببینید:-"

قسمت 358، آرک مخصوص کاکاشی که خود کیشیموتو هم روش نظارت داشته، پس جز داستان اصلی حساب میشه :دی

یه سوال روند فصل 2 SOA بهتر شده؟من تا قسمت 3 دیدم دیگه حوصلم نگرفت ببینم:-" با اینکه فصل اول SOA اول انیمه ای بود که دیدم:|الانم اگه اشتباه نکنم تا قسمت 5 اومده:d

قسمت 358، آرک مخصوص کاکاشی که خود کیشیموتو هم روش نظارت داشته، پس جز داستان اصلی حساب میشه :دی
بیا برو آقا! :|
فیلر به هیچ عنوان منبع معتبری محسوب نمیشه! :|
همینطور که مثلا داستان بازی ناروتو که خود کیشیموتو کاراکترهاش رو طراحی کرده ، یا داستان UWR وان پیس حساب نمیشن! :d
از جای غیر فیلر، و کاملا رسمی اگر به این نکته اشاره شده ، اون موقع میشه روش بحث کرد! :d

گرچه حتی همین الانشم باز هیچ ربطی به توبیراما نداره! بی کفایتی یکی دیگه از کاراکترهای محبوبت یعنی میناتو،هوکاگه ی وقت رو میرسونه:-" که قدرت دست خودش نبوده و همه کاره ی کونوها هوکاگه ی بازنشسته و دانزو بودن:-" پس بدمن اصلی کل داستان ناروتو،میشه میناتو! >:)
ولی خوب،نه میناتو و نه توبیراما بدمن نیستن! :d ریشه ی تمام مشکلات همون ماداراست! :d

بیا برو آقا! :|
فیلر به هیچ عنوان منبع معتبری محسوب نمیشه! :|
همینطور که مثلا داستان بازی ناروتو که خود کیشیموتو کاراکترهاش رو طراحی کرده ، یا داستان UWR وان پیس حساب نمیشن! :d
از جای غیر فیلر، و کاملا رسمی اگر به این نکته اشاره شده ، اون موقع میشه روش بحث کرد! :d

گرچه حتی همین الانشم باز هیچ ربطی به توبیراما نداره! بی کفایتی یکی دیگه از کاراکترهای محبوبت یعنی میناتو،هوکاگه ی وقت رو میرسونه:-" که قدرت دست خودش نبوده و همه کاره ی کونوها هوکاگه ی بازنشسته و دانزو بودن:-" پس بدمن اصلی کل داستان ناروتو،میشه میناتو! >:)
ولی خوب،نه میناتو و نه توبیراما بدمن نیستن! :d ریشه ی تمام مشکلات همون ماداراست! :d

وقتی خودشون میگن Special یعنی اینکه داستانش حسابه و فیلر نیست. همونطوری که داستان آشنایی یاماتو با کاکاشی رو توی همین آرک نشون دادن و بخشی از داستان اصلی حساب میشه، این اتفاقاتی هم که توی قسمت 358 نشون میدن جز داستانه. :دی Deal With It :p:دی

بلی خب تمام مشکلات زیر سر این مادارای جهان خواره و بقیه اصلا مقصر نیستن :دی :|

وقتی خودشون میگن Special یعنی اینکه داستانش حسابه و فیلر نیست. همونطوری که داستان آشنایی یاماتو با کاکاشی رو توی همین آرک نشون دادن و بخشی از داستان اصلی حساب میشه، این اتفاقاتی هم که توی قسمت 358 نشون میدن جز داستانه. :دی Deal With It :p:دی

بلی خب تمام مشکلات زیر سر این مادارای جهان خواره و بقیه اصلا مقصر نیستن :دی :|
اینا همش فیلره! :d حالا هرچی که نشون بدن! :d اینجا که اسمی از کیشیموتو نیمده :d
Shadow of the Anbu Arc - Narutopedia, the Naruto Encyclopedia Wiki
بعد نگفتی،الان مثلا داستان UWR رو یه داستان رسمی میدونی؟ :-" :d

این شب حمله ی کیوبی هم تا حالا Xهزار بار توی داستان بهش اشاره شده! اما یعنی چنین چیز مهمی باید توی فیلر گفته بشه در موردش؟ :d کلا هیچ جوره راه نداره غیر از اوچیها فن هایی که میخوان از زیر کم کاری قوم اوچیها در برن،کسی قبول کنه این مورد رو! >:) :d

این داستان آشنایی و اولین بار فلان تکنیک زدن و ... ، توی خیلی از انیمه ها و فیلم ها و فیلرهاشون اتفاق افتاده! ولی تقریبا هیچکدوم رسمی نیستن! :d
مثلا...
توی یکی از فیلمای وان پیس، لوفی میاد دنده 2 میزنه و گویا بازه ی زمانی قبل از وقایع انیس لابیه! :d که خوب...فیلره!!! :d
فقط در راستای جوگیر شدن سازنده ها و یا جذاب کردن داستان غیر رسمی مورد استفاده واقع میشه! :d
یا مثلا توی ناروتو،اون آرکی که قبل از مرگ آسوما سنسه (:(( :(( :(( ) نشون دادن در مورد جوونیاش! فیلر بود! :d

یا مثلا اینکه هنوز اوچیهایی جماعت بعد از وقایع قتل عام قوم اوچیها وجود دارن،جزو داستان اصلیه؟ :-"
In one scene, there is an animation error that an Academy student is shown having an Uchiha crest in his back despite that scene happens after the incident.
:-" :-" :-"
اینم از سوتی داستانی :-"

تو گفتی ریشه ی تمام مشکلات توبیراماست به فلان دلیل و فلان دلیل و فلان دلیل! :d اما نمیگی این مشکلات چرا به وجود اومدن و چرا توبیراما چنین تصمیماتی گرفت! :d که البته نصف گیرهایی که داده بودی، مورد قبول واقع نمیشن>:)
مادارا هم خوب جهان خواره دیگه :-" دقیقا صفتی که براش به کار بردی، درست ترین صفتیه که میشه براش به کار برد! >:)

اینا همش فیلره! :d حالا هرچی که نشون بدن! :d اینجا که اسمی از کیشیموتو نیمده :d
Shadow of the Anbu Arc - Narutopedia, the Naruto Encyclopedia Wiki
بعد نگفتی،الان مثلا داستان UWR رو یه داستان رسمی میدونی؟ :-" :d

این شب حمله ی کیوبی هم تا حالا Xهزار بار توی داستان بهش اشاره شده! اما یعنی چنین چیز مهمی باید توی فیلر گفته بشه در موردش؟ :d کلا هیچ جوره راه نداره غیر از اوچیها فن هایی که میخوان از زیر کم کاری قوم اوچیها در برن،کسی قبول کنه این مورد رو! >:) :d

این داستان آشنایی و اولین بار فلان تکنیک زدن و ... ، توی خیلی از انیمه ها و فیلم ها و فیلرهاشون اتفاق افتاده! ولی تقریبا هیچکدوم رسمی نیستن! :d
مثلا...
توی یکی از فیلمای وان پیس، لوفی میاد دنده 2 میزنه و گویا بازه ی زمانی قبل از وقایع انیس لابیه! :d که خوب...فیلره!!! :d
فقط در راستای جوگیر شدن سازنده ها و یا جذاب کردن داستان غیر رسمی مورد استفاده واقع میشه! :d
یا مثلا توی ناروتو،اون آرکی که قبل از مرگ آسوما سنسه (:(( :(( :(( ) نشون دادن در مورد جوونیاش! فیلر بود! :d

یا مثلا اینکه هنوز اوچیهایی جماعت بعد از وقایع قتل عام قوم اوچیها وجود دارن،جزو داستان اصلیه؟ :-"

:-" :-" :-"
اینم از سوتی داستانی :-"

تو گفتی ریشه ی تمام مشکلات توبیراماست به فلان دلیل و فلان دلیل و فلان دلیل! :d اما نمیگی این مشکلات چرا به وجود اومدن و چرا توبیراما چنین تصمیماتی گرفت! :d که البته نصف گیرهایی که داده بودی، مورد قبول واقع نمیشن>:)
مادارا هم خوب جهان خواره دیگه :-" دقیقا صفتی که براش به کار بردی، درست ترین صفتیه که میشه براش به کار برد! >:)

من کاری ندارم ویکیپدیا چی نوشته، همون موقع وقتی آرک رو معرفی کردن گفتن Special ـه و قراره داستان هایی در مورد گذشته کاکاشی بگه. که اتفاقا به همین دلیل مانگا خون ها هم آرک و دنبال میکردن و خوششون اومده بود.

توبیراما اشتباهات یک نفر رو گذاشت پای همه و یه قوم رو بابت کارهای مادارا (که خود توبیراما هم باعثشون بود) مجازات کرد. :| اون چیزایی هم که گفتم کاملا درست بودن و صرفا چون اتفاقات برای قوم اوچیها افتاده داری نادیده میگیریشون. حاضرم شرط ببندم اگه الان عین همین اتفاقا برای یه قوم دیگه میوفتاد همه کسایی که الان دارن از توبیراما دفاع میکنند، طرف اون قوم رو میگرفتن. ولی خب اینجا چون اوچیهاست پس حتما مقصر اونان :| :دی

به نظرم بحث کردن اینطوری فایده نداره :دی تو الان یه حقیقت خیلی واضح مثل قرنطینه بودن اوچیها رو داری رد میکنی و میگی همچین چیزی نبوده، دیگه چطور توقع داری سر باقی مسائل به نتیجه برسیم؟ :| :دی

من کاری ندارم ویکیپدیا چی نوشته، همون موقع وقتی آرک رو معرفی کردن گفتن Special ـه و قراره داستان هایی در مورد گذشته کاکاشی بگه. که اتفاقا به همین دلیل مانگا خون ها هم آرک و دنبال میکردن و خوششون اومده بود.

توبیراما اشتباهات یک نفر رو گذاشت پای همه و یه قوم رو بابت کارهای مادارا (که خود توبیراما هم باعثشون بود) مجازات کرد. :| اون چیزایی هم که گفتم کاملا درست بودن و صرفا چون اتفاقات برای قوم اوچیها افتاده داری نادیده میگیریشون. حاضرم شرط ببندم اگه الان عین همین اتفاقا برای یه قوم دیگه میوفتاد همه کسایی که الان دارن از توبیراما دفاع میکنند، طرف اون قوم رو میگرفتن. ولی خب اینجا چون اوچیهاست پس حتما مقصر اونان :| :دی

به نظرم بحث کردن اینطوری فایده نداره :دی تو الان یه حقیقت خیلی واضح مثل قرنطینه بودن اوچیها رو داری رد میکنی و میگی همچین چیزی نبوده، دیگه چطور توقع داری سر باقی مسائل به نتیجه برسیم؟ :| :دی
اینکه ملت یه فیلر جالب دیدن داره میاد و جذب شدن ببینش(نمونش خودم! :d ) نشونه ی اینه که این اتفاق رسمیه ؟ :d بحث اسپیشال بشه که ، الان اسپیشال دادن ایتاچی در حال آشپزی و صبحونه درست کردنه! یکم بصبر! :-"
آهان! :d
Sasuke and Itachi in Latest Naruto Shippuden Anime Special | Saiyan Island
Naruto Storm Revolution: Sunny Side Up, Demo Info | Saiyan Island
به نظر میرسه کمدی هم باشه! :-" یعنی یحتمل شخصیت خل وضعی که اینجا از ایتاچی خواهیم دید:-" همون ایتاچیی میباشد که هست؟ :d حالا شانس بیارن که سر یه میز با ساسکه غذا نخورن! :-"

آخه اون یک نفر که مثلا من نبودم! :d خیر سرش مادارا بود! :d خدای اوچیها و فکر کنم اولین کسی که مانگکیو شارینگان رو فعال کرده! :d
اینکه من کلا با اوچیها جماعت مشکل دارم یه چیز واضحی میباشد! :d :-" ولی اینجا بحث اون نیست،وقتی دهکده نیاز داره بهشون، توی بدترین موقعیت! شرکت نکنند توی دفاع! و دشمن هم به نظر برسه یک اوچیهایی باشه! خوب به نظرت ملت نباید مشکوک بشن ؟ :d
بازم میگم داستان فیلر،اصلا چیزی نیست که حساب بشه! :d حالا این اتفاق برای قوم نارا هم میفتاد همین میشد قضیه! یعنی اینکه بگن ما کونوهایی نیستیم! :|

در مورد قرنطینه من توضیحاتم رو دادم! :d چه قرنطینه ایه آخه که میتونند توی همه ی فعالیت ها شرکت کنند :| قرنطینه اونه که فقط توی همون بخشی که برای زندگی بهشون دادن بمونند و خارج هم نتونند بشن! :d که تازه مقام پلیس هم بهشون دادن که چیز بدی نیست! :d میگم که بد جلوه میدی وضعیت رو :(

اینکه ملت یه فیلر جالب دیدن داره میاد و جذب شدن ببینش(نمونش خودم! :d ) نشونه ی اینه که این اتفاق رسمیه ؟ :d بحث اسپیشال بشه که ، الان اسپیشال دادن ایتاچی در حال آشپزی و صبحونه درست کردنه! یکم بصبر! :-"
آهان! :d
Sasuke and Itachi in Latest Naruto Shippuden Anime Special | Saiyan Island
Naruto Storm Revolution: Sunny Side Up, Demo Info | Saiyan Island
به نظر میرسه کمدی هم باشه! :-" یعنی یحتمل شخصیت خل وضعی که اینجا از ایتاچی خواهیم دید:-" همون ایتاچیی میباشد که هست؟ :d حالا شانس بیارن که سر یه میز با ساسکه غذا نخورن! :-"

آخه اون یک نفر که مثلا من نبودم! :d خیر سرش مادارا بود! :d خدای اوچیها و فکر کنم اولین کسی که مانگکیو شارینگان رو فعال کرده! :d
اینکه من کلا با اوچیها جماعت مشکل دارم یه چیز واضحی میباشد! :d :-" ولی اینجا بحث اون نیست،وقتی دهکده نیاز داره بهشون، توی بدترین موقعیت! شرکت نکنند توی دفاع! و دشمن هم به نظر برسه یک اوچیهایی باشه! خوب به نظرت ملت نباید مشکوک بشن ؟ :d
بازم میگم داستان فیلر،اصلا چیزی نیست که حساب بشه! :d حالا این اتفاق برای قوم نارا هم میفتاد همین میشد قضیه! یعنی اینکه بگن ما کونوهایی نیستیم! :|

در مورد قرنطینه من توضیحاتم رو دادم! :d چه قرنطینه ایه آخه که میتونند توی همه ی فعالیت ها شرکت کنند :| قرنطینه اونه که فقط توی همون بخشی که برای زندگی بهشون دادن بمونند و خارج هم نتونند بشن! :d که تازه مقام پلیس هم بهشون دادن که چیز بدی نیست! :d میگم که بد جلوه میدی وضعیت رو :(

مگه چشه؟! یعنی ایتاچی نمیتونه غذا درست کنه؟! یعنی ایتاچی تا الان صبحانه نخورده؟! :-" لول :دی ولی خب این زمین تا آسمون با اون آرک کاکاشی که کلی براش تبلیغ کردن و اکشن فیگور و کوفت و زهرمار براش دادن فرق میکنه :دی

مادارا هرچقدر هم که بزرگ بوده باشه باز فقط یه نفره! الان این حرفی که تو داری میزنی مثل این میمونه که بیان کل قوم شیمورا رو بخاطر کارهای دانزو مجازات کنند. الان به نظرت اینکار درسته؟! :| :دی

تو الان بگو دقیقا کی، کجا، توی کدوم اپیزود نشون دادن که اوچیها از عمد توی حمله کیوبی به دهکده کمک نکرد! من که برای حرف خودم اسپیشیال آوردم گفتی این فیلره و قبول نیست :| حالا بیا برای این ادعات یه منبع معتبر بیار که دقیقا ذکر کرده باشه اوچیها به خواست خودشون موقع حمله کیوبی به دهکده کمک نکردن. :| :دی

قرنطینه، زندان، قفس.... یا هر چیز دیگه ای که دوست داری اسمش رو بزاری. مهم اینه که اوچیها به بیرون از دهکده رونده شده بود و تحت نظارت فوق العاده شدید آنبو قرار داشت.

اتفاقا، اتفاقا نیروی پلیس به این شکلی که دایر شده بود بدترین تاثیر رو داشت! آره نیروی پلیس ایده خیلی خوبیه ولی به شرطی که انحصاری یه قوم نباشه و از همه Clan ها توی اون حضور داشته باشن. الان نیروی پلیس به این صورتی که توبیراما توی دهکده ایجاد کرده بود صرفا باعث افزایش تنفر باقی مردم از قوم اوچیها و افزایش اختلافات بین باقی قوم ها و قبیله اوجیها میشد. چون این اوچیهایی ها بودن که موقع اشتباه کردن مردم اونا رو دستگیر و قانون رو اجرا میکردن، درسته قانون رو دهکده تصویب کرده و اوچیها داره کاری که سران دهکده ازش خواستن رو انجام میده ولی مردم همه چیز رو از چشم اونا میدیدن چون تنها پلیس های دهکده قوم اوچیها بودن.

در حالی که توبیراما اگه واقعا میخواست به اوچیها بها بده و مرز بین قبیله و دهکده رو از بین ببره، میتونست اعضای نیروی پلیس رو از تمام قبیله های کونوها بزاره و برای گرامی داشتن همرزم های قدیمیشون اوچیها رو رییس نیروی پلیس کنه. اینجوری هم بخاطر همکاری قبیله های مختلف توی امور نیروی پلیس رابطه بین اوچیها با سایر قبایل خوب میشد و هم دیگه مردم از یه قوم خاص کینه به دل نمیگرفتن. ولی توبیراما با این نیروی پلیس اوچیهایی گند زد به رابطه اوچیها با مردم دهکده و اونا رو بیشتر از همدیگه دور کرد.

آخرین ویرایش:
مگه چشه؟! یعنی ایتاچی نمیتونه غذا درست کنه؟! یعنی ایتاچی تا الان صبحانه نخورده؟! :-" لول :دی ولی خب این زمین تا آسمون با اون آرک کاکاشی که کلی براش تبلیغ کردن و اکشن فیگور و کوفت و زهرمار براش دادن فرق میکنه :دی

مادارا هرچقدر هم که بزرگ بوده باشه باز فقط یه نفره! الان این حرفی که تو داری میزنی مثل این میمونه که بیان کل قوم شیمورا رو بخاطر کارهای دانزو مجازات کنند. الان به نظرت اینکار درسته؟! :| :دی

تو الان بگو دقیقا کی، کجا، توی کدوم اپیزود نشون دادن که اوچیها از عمد توی حمله کیوبی به دهکده کمک نکرد! من که برای حرف خودم اسپیشیال آوردم گفتی این فیلره و قبول نیست :| حالا بیا برای این ادعات یه منبع معتبر بیار که دقیقا ذکر کرده باشه اوچیها به خواست خودشون موقع حمله کیوبی به دهکده کمک نکردن. :| :دی

قرنطینه، زندان، قفس.... یا هر چیز دیگه ای که دوست داری اسمش رو بزاری. مهم اینه که اوچیها به بیرون از دهکده رونده شده بود و تحت نظارت فوق العاده شدید آنبو قرار داشت.

اتفاقا، اتفاقا نیروی پلیس به این شکلی که دایر شده بود بدترین تاثیر رو داشت! آره نیروی پلیس ایده خیلی خوبیه ولی به شرطی که انحصاری یه قوم نباشه و از همه Clan ها توی اون حضور داشته باشن. الان نیروی پلیس به این صورتی که توبیراما توی دهکده ایجاد کرده بود صرفا باعث افزایش تنفر باقی مردم از قوم اوچیها و افزایش اختلافات بین باقی قوم ها و قبیله اوجیها میشد. چون این اوچیهایی ها بودن که موقع اشتباه کردن مردم اونا رو دستگیر و قانون رو اجرا میکردن، درسته قانون رو دهکده تصویب کرده و اوچیها داره کاری که سران دهکده ازش خواستن رو انجام میده ولی مردم همه چیز رو از چشم اونا میدیدن چون تنها پلیس های دهکده قوم اوچیها بودن.

در حالی که توبیراما اگه واقعا میخواست به اوچیها بها بده و مرز بین قبیله و دهکده رو از بین ببره، میتونست اعضای نیروی پلیس رو از تمام قبیله های کونوها بزاره و برای گرامی داشتن همرزم های قدیمیشون اوچیها رو رییس نیروی پلیس کنه. اینجوری هم بخاطر همکاری قبیله های مختلف توی امور نیروی پلیس رابطه بین اوچیها با سایر قبایل خوب میشد و هم دیگه مردم از یه قوم خاص کینه به دل نمیگرفتن. ولی توبیراما با این نیروی پلیس اوچیهایی گند زد به رابطه اوچیها با مردم دهکده و اونا رو بیشتر از همدیگه دور کرد.
اینم براش لباس ایتاچی با پیشبند رو قراره بزارن تو بازی:-" ولی مشکل اساسی صبحونه خوردن نیست:-" اگر ساسکه و ایتاچی با هم صبحونه بخورن،یعنی کل زندگیش ساسکه داشته فیلم بازی میکرده برای کشتن ایتاچی و قضیه ی انتقام:-" بالاخره اسپیشاله دیگه:-" :d

مادارا = دانزو ؟ :| دوتا نینجای خیلی افسانه ای توی دنیای ناروتو هست اونم این 2تا هستن!!!
بعد قضیه اینه که طبق داستان فقط مانگکیو شارینگان هست که میشه باهاش 9دم رو کنترل کرد! چه قومی میتونه به مانگکیو شارینگان دست پیدا کنه؟ :| و چه تظمینی هست که دیگه اوچیهایی ها مثل مادارا خیانت نکنند ؟ به نظرت خود مردم هم میتونستن با اینکاری که مادارا کرده، به اوچیهایی هایی که سال ها هم دشمن خونی بودن اعتماد کنند؟ میبینی؟ خیلی شیک،این مادارا بوده که اعتماد مردم رو از اوچیها صلب کرده! :|
حتی بعد از این همه سال،وقتی توبی حمله میکنه،به خاطر شارینگان میناتو به مادارا شک میکنه! ولی میگه اون باید مرده باشه، که توبی میگه از کجا انقدر مطمئنی! :-"

انتظار داری من 500 قسمت رو به یاد بیارم:| ولی مطمئنم این گفته شده! اما از یک راه دیگه میشه اثباتش کرد! :d قسمت 248 ، دقیقه ی 12~13 یک آنبو میاد پیش هوکاگه سوم و میگه کیوبی حمله کرده! که هوکاگه سوم میگه : " شما و بقیه حواستون به مردم باشه! " خیلی شیک به آنبو و بقیه ی نینجاها این دستور رو میده که مراقب مردم باشن! توی کل اون قسمت هم یک اوچیهایی دیده نمیشه تو داستان! برداشت تو چیه؟ از همه ی قبیله ها توی میدون جنگ حضور دارن،اما هیچ اوچیهایی این وسط نیست! (چه تو میدون جنگ،چه توی شهر برای محافظت از مردم)

این تحت نظارت بودن درست،بیرون شهر رونده شدن هم درست! ولی بازم نه قرنطینه بود،نه زندان! :d از مردم Psycho-Pass ده برابر آزادتر بودن! :-"

اتفاقا نیروی پلیس ایجاد شد که اعتماد مردم رو بهشون برگردونند! کجای دنیا از پلیس میان کینه به دل میگیرن؟ :| اون قانونه که ازش کینه به دل میگیرن:| و :
از همه Clan ها توی اون حضور داشته باشن.
که بازم مثل حضور اوچیها جماعت توی آنبو،بیاید بگید در راستای فلان کار بوده ؟ :| چه اوچیهایی با بقیه قاطی باشه،چه نباشه در هر صورت شکایت دارید! :d همون هوکاگه ی اول یا دوم هم میدادن مادارا،مادارا گند میزد،میگفتید به خاطر خراب کردن وجهه ی قوم اوچیها اومدن این مقام رو دادن بهش که اعتماد مردم رو نسبت بهشون خراب کنند :| :-" نمیگفتید وقتی مردم قبولش نداشتن چرا این مقام رو دادن بهش؟ که بگن زورکی بوده؟ پارتی بازی بوده؟ :-"

توبیراما هم خودش میگه، اونجوری که ساسکه فکر میکرده(تو الان فکر میکنی! :d ) از اوچیها متنفر نبوده! شاید قبلا بوده، ولی بعدش مشخصه نظرش تغییر کرده!
همینطور که قبلا میگفت قدرتشون از نفرته! ولی الان میگه قدرتشون از عشق زیاده! اینا هم از بعد از مرگش که بهش الهام نشده،موقع زندگیش به این چیزا پی برده! :d
و یک سؤال، به نظرت مرز دو خاندانی که نسل ها با هم جنگ داشتن، و همون اوایل تاسیس دهکده فرمانده ـشون هم خیانت میکنه، به همین راحتی میتونه برداشته بشه؟ :d
به نظر من که توبیراما کاملا منطقی با این قضیه برخورد کرد! :d

اصلا ولش کن! :d همینطور که بقیه ی ناروتو فن ها میگن،کلا این بحث ها هیچوقت به نتیجه نمیرسه! :-"
یه چیزی مثل بحث های دفترچه مرگ و F/Z و P-P و ...! :d
ولی بازم هر بلایی سر اوچیها اومد،مصببش مادارا بود:-"

آخرین ویرایش:
من دیگه قلبم کشش نداره :| لوفی تا حالا دو سه بار 10 سال از عمرش کم شده جوون مرگ نشه یهو؟ :((

نمیدونیم داستان تا آخر زندگی لوفی رو نشون میده یا نه! اما اگر نشون بده،به نظرم جوون مرگ میشه! :( خیلی زودتر از راجر عمرش رو میده به نسل بعدی! :((

از کل پستت با همین یه تیکه اش موافقم :دی بیخیال این بحث ما به نتیجه نمیرسه :دی
با یک چیز دیگه هم باید موافقت کنی! >:) :d
اینکه ناروتو به چه فلاکتی افتاده که رسما هیچکی توی بحثمون شرکت نکرد:| حالا بیا از اوضاع ناروتو هم دفاع کن:-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or