Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ناروتویی هایی که انیمه رو دیدن، بیان یکم نظرشون رو در مورد این چند قسمت مهم بگن! :d (البته من ندیدم فقط از دوستان پرسیدم به کجای داستان رسیده:-" )
خوب،بالاخره همه ی داستانی که به قتل عام خاندان اوچیها منجر میشد،شنیده شد! :d
و حتی ساسکه هم این وسط قبول کرده که مشکل از خود اوچیها بوده! :d
حالا بیاید ببینم نظر شما چیه؟ سنجو یا اوچیها؟ کدومشون کار درست رو انجام دادن؟ چرا؟ :d

نظر یکی از دوستان اوچیها فن(علی دانته :d ) :

من که 100% با همه ی اینا مخالفم! :d مقصر اصلی مطمئنا خود مادارا بود!!! و بعدش هم خود اوچیها!!! چون هیچوقت به "کونوها" میشه گفت اعتقاد نداشتن! :| همش میگفتن "اوچیها" !
این وسط افراد معدودی هم بودن! ولی خیلی کم!
دلیل اینکه داستان هم به مرگ اوچیها ختم شد،مادارا بود که دهکده رو ترک کرد! چرا ؟ چون حرف های توبیراما رو شنید! توبیراما چی گفته بود؟ هیچی :| به هاشیراما گفت تو اگر میخوای مادارا رو برای هوکاگه شدن پیشنهاد بده! ولی خود مردم انتخابش نمیکنند! که همینطور هم شد!
بعد از اونطرف مادارا دهکده رو ترک کرد،چون فکر کرد هیچکی قبولش نداره! :| و با درکش باعث شد توبیراما نیروی پلیس رو راه بندازه که این اتفاقات دوباره تکرار نشه! نیروی پلیسی که شاید اونقدر هم بد نبود:|
ولی ما دیدیم توی داستان که شاید هیتی که ملت به ناروتو میورزیدن خیلی بیشتر نسبت به مادارا بود! ولی برعکس مادارا ،ناروتو موند و خودش رو ثابت کرد! :-"

امیر اول این بخش Bold شده رو مشخص کن بعد ادامه حرفات رو جواب میدم. این اوچیهایی هایی که میگی اعتماد نداشتن و همه اش میگفتن اوچیها دقیقا کیا بودن؟! نکنه منظورت اوچیهایی های دوران ایتاچیه که کلا قرنطینه شده بودن و بیشتر مثل موش آزمایشگاهی باهاشون رفتار میشد؟! اونا دلیلی هم برای اعتماد کردن داشتن؟!

در ضمن بحث سنجو و اوچیها نیست. بحث توبیراماست. وگرنه توی خود سنجو هم آدم های درست و حسابیی مثل هاشیراما وجود داشتن که واقعا به دنبال صلح بودن (نه زیر نظر گرفتن ملت و تحت سلطه قرار دادن اونها)

امیر اول این بخش Bold شده رو مشخص کن بعد ادامه حرفات رو جواب میدم. این اوچیهایی هایی که میگی اعتماد نداشتن و همه اش میگفتن اوچیها دقیقا کیا بودن؟! نکنه منظورت اوچیهایی های دوران ایتاچیه که کلا قرنطینه شده بودن و بیشتر مثل موش آزمایشگاهی باهاشون رفتار میشد؟! اونا دلیلی هم برای اعتماد کردن داشتن؟!

در ضمن بحث سنجو و اوچیها نیست. بحث توبیراماست. وگرنه توی خود سنجو هم آدم های درست و حسابیی مثل هاشیراما وجود داشتن که واقعا به دنبال صلح بودن (نه زیر نظر گرفتن ملت و تحت سلطه قرار دادن اونها)

همه ی اوچیهایی ها! غیر از ایتاچی و شیسویی و کاگامی ! (و شاید اشخاص دیگه ای که اسمی ازشون برده نشده! چون اینا رو به عنوان مثال نام بردن! :d )
اوچیها قرنطینه شده بود؟ موش آزمایشگاهی؟ به هیچ وجه! اوچیهایی ها شاید یک جای خاص مقرشون رو قرار دادن،اما مثل بقیه میتونستن توی شهر باشن،با بقیه زندگی کنند،کلاس های نینجایی برن،آنبو (نیروی ویژه:-" ) بشن، رویای هوکاگه شدن داشته باشن(اوبیتو)! و حتی زیر نظر هوکاگه ی وقت آموزش ببینند!
به هیچ وجه نه قرنطینه بودن،نه موش آزمایشگاهی!
خطا - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld

حالا اینکه چرا اوچیها رو گذاشتن یک جای خاص؟ به خاطر همین مادارا! کسی که هرچی بدبختیه از زیر سر ایشون بلند میشه! :d
چون میترسیدن دوباره یکی مثل مادارا بشه! بی دلیل بخواد جنگ راه بندازه! :| اگر مادارا میموند توی کونوها،چه دلیلی وجود داشت که نتونه هوکاگه بشه؟ فقط به خاطر اینکه توبیراما هم خودش رو برای هوکاگه شدن آماده میکرد؟ همینجا گفته شد که اوروچیمارو هم اصلی ترین گزینه ی هوکاگه شدن بوده! ولی هوکاگه ی سوم کنار گذاشتش(خود هوکاگه سوم هم سنجو نبوده!!! ) و میناتو رو انتخاب کرده!

خود اوچیها مشخصه که از اولشم خودشون رو کنار میگرفتن!

:| :| :|
یعنی ناروتو بین های سایت هیچ نظری ندارن؟ :|

علی همینه دیگه:-" مانگا میخوندی،این بحثا رو قبلا انجام میدادی:-" الان هیچکی حس بحث نداره:| البته من خودمم خیلی بعد از اینجا بود که مانگا رو خوندم:-" :d

علی همینه دیگه:-" مانگا میخوندی،این بحثا رو قبلا انجام میدادی:-" الان هیچکی حس بحث نداره:| البته من خودمم خیلی بعد از اینجا بود که مانگا رو خوندم:-" :d

حیف انرژی که آدم واسه نوشتن راجب ناروتو کنه نیست :دی؟

شهاب این Kill La Kill رو حتماً بشین ببین.
دمت گرم آریا توضیحاتت عالی بود.

این مدل اگزجره کردن که مثلا طرف یهو 10 برابر اون یکی میشه رو من خیلی دوست دارم. این ساتسوکی هم ظاهرا شخصیت خیلی محبوبی هست و میخوام ببینم چجوریه...

همه ی اوچیهایی ها! غیر از ایتاچی و شیسویی و کاگامی ! (و شاید اشخاص دیگه ای که اسمی ازشون برده نشده! چون اینا رو به عنوان مثال نام بردن! :d )
اوچیها قرنطینه شده بود؟ موش آزمایشگاهی؟ به هیچ وجه! اوچیهایی ها شاید یک جای خاص مقرشون رو قرار دادن،اما مثل بقیه میتونستن توی شهر باشن،با بقیه زندگی کنند،کلاس های نینجایی برن،آنبو (نیروی ویژه:-" ) بشن، رویای هوکاگه شدن داشته باشن(اوبیتو)! و حتی زیر نظر هوکاگه ی وقت آموزش ببینند!
به هیچ وجه نه قرنطینه بودن،نه موش آزمایشگاهی!
خطا - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld

حالا اینکه چرا اوچیها رو گذاشتن یک جای خاص؟ به خاطر همین مادارا! کسی که هرچی بدبختیه از زیر سر ایشون بلند میشه! :d
چون میترسیدن دوباره یکی مثل مادارا بشه! بی دلیل بخواد جنگ راه بندازه! :| اگر مادارا میموند توی کونوها،چه دلیلی وجود داشت که نتونه هوکاگه بشه؟ فقط به خاطر اینکه توبیراما هم خودش رو برای هوکاگه شدن آماده میکرد؟ همینجا گفته شد که اوروچیمارو هم اصلی ترین گزینه ی هوکاگه شدن بوده! ولی هوکاگه ی سوم کنار گذاشتش(خود هوکاگه سوم هم سنجو نبوده!!! ) و میناتو رو انتخاب کرده!

خود اوچیها مشخصه که از اولشم خودشون رو کنار میگرفتن!

:| :| :|

مشکل من دقیقا همین بخش Bold شده است. اینکه میگی مشخصه رو از کجا داری میگی؟! این اوچیهایی های که ظاهرا خودشون رو کنار میکشیدن و فقط میگفتن "اوچیها" کجان که داری در موردشون حرف میزنی؟ دقیقا توی کدوم قسمت این اوچیهایی ها رو نشون دادن؟ این رو برای من مشخص کن.

اما در مورد حرفهایی که بالاتر زدی:
با این تفاوت که باقی مردم میتونستن آزادانه اینکار رو انجام بدن ولی اوچیهایی ها مثل زندانی ها 24 ساعته تحت نظر بودن! حتی توی خونه خودشون!
تا بتونند به عنوان جاسوس استخدام بشن و قوم خودشون رو تحت نظر بگیرن و نهایتا قتل عامشون کنند
آره خب توی رویا داشتن آزاد بودن، هرچند که رویاشون هیچوقت به واقعیت تبدیل نمیشد
تا نهایتا توسط رییس آنبو کور بشن (شیسویی)

الان این وضعیت کاملا برابره دیگه، نه؟!

آخرین ویرایش:
دوستان لطف میکنید چند تا انمیه خوب بهم معرفی کنید؟ دارم از بیکاری میمیرم :|:d

در ضمن این مانگا چیه ؟:d
صفحه ی قبلو یه نگاه بنداز چپ و راست انیمه ی خوب معرفی شده تا از بیکاری نمیری:d
مانگا مثل کامیک بوکه، ولی خب ورژن ژاپنی. تعریف بهتری به ذهنم نمیرسه:d

سلام
خو 24 قسمت خوبه
:biggrin1:
مهر تایید پرهام ( لول
) هم که داره
یحتمل برم تو کارش
من تو نیمه اول اینمه میخواستم پیشنهاد دهنده هاش تو این تاپیک رو بن کنم به خاطر هدر رفتن وقتم :دی ولی بعدش دیدم قابل تحمله و از تقصیرشون گذشتم :دی

دوستان انیمه بین کسی انیمه های

k-on
Puella Magi Madoka Magica
Mitsudomoe
Clannad

دیده ... ارزش دیدن دارن ؟؟؟
Clannad حتما ببینید جزء بهترین هاست

دوستان لطف میکنید چند تا انمیه خوب بهم معرفی کنید؟ دارم از بیکاری میمیرم :|:d

در ضمن این مانگا چیه ؟:d
Shinsekai Yori
Steins Gate
Gosick
Elfen Lied
Attack On Titan

- - -ویرایش - -

از انیمه های خوب این فصل بجز Tokyo Ghoul کسی چیزی می شناسه که خوب باشه :d ؟
Barakamon
Aldnoah.Zero
Zankyou no Terror

1140 قسمت؟!! :-o من 140 قسمت بیشتر ندیدم، باقیش کجاست؟! :-?

K-on : مهد کودک دخترونه بدون مدیریت پسرونه :-" بدش نیست، اگه حوصله داری ببینش
Puella Magi Madoka Magica : مهد کودک دخترونه بدون مدیریت پسرونه :-" اینم خوبه. یکی از بچه ها خیلی تعریفش رو میکرد.
Mitsudomoe : این دیگه واقعا مهد کودکه :-" کمدی اچیه، خلیل هم صد در صد پیشنهادش میکنه ;)
Clannad: مهد کودک دخترونه با مدیریت پسرونه :-"من تا قسمت 10 رو بیشتر ندیدم ولی بچه ها خیلی تعریفش رو میکنن.
Puella Magi Madoka Magica و مهدکودک؟ داریم؟ کفر نگو مومن:))
------------------------------------------------

من با نظر امیر آکیبا کلاً موافقم. خدا پشت و پناهت دلاور.:>

چمیدونم بابا فقط قشنگ باشه :d
کمدی/تیکه ای زندگی:
Nisekoi
Gin No Saji

شونن: (کوتاه)
Fate/Zero
FullMetal Alchemist BrotherHood
Psycho-Pass
Shingeki no Kyojin - Attack On Titan
K