Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من خودم فصل اول Log Horizon رو خیلی دوست داشتم و برای من خیلی خوب بود البته همون موقعی که فصل اول تموم شد یه پست درموردش دادم توشم گفتم که فکر نکنم کار همه پسندی باشه ولی به شخصه خیلی خوشم اومد ازش:d

تو فصل دوم هم منتظرم ببینم استراتژی ها از خالت دفاعی فصل اول چطور به حالت هجومی در فصل دوم تغییر پیدا خواهد کرد چون من داستان رو نخوندم طبق روند داستان منتظر همچین روندی هستم شاید اشتباه میکنم قرار طور دیگه ای ادامه پیدا کنه :d

در مورد Space Dandy هم جالبه که ازش خوشت اومده در کل فکر نمیکنم انیمه همه پسندی باشه من خودم 2 و 3 قسمتی بیشتر نتونستم نگاش کنم از نظر من زیاد سبک ژاپنی نداره و من اصلآ از سریال های انیمیشنی سبک امریکایی خوشم نمیاد و با هیچ کدومشون کنار نمیام:d

Log Horizon که عالی پیش میره... سری اول 5 جلد از کتابو انیمه کردن.... تا حالا 8 جلد ازش اومده و تا جلد هفت هم ترجمه شده.
داستانش خیلی خوب جلو میره مخصوصاً کتاب هفتم عالیه.
فصل دوم هم همین 3 تا کتاب رو میسازنن احتمالاً، چون داستانشون یک مقدار پر شاخ و برگتر از کتابهای قبلیه.

Space Dandy رو هم بشین ببین، پشیمون نمیشی... این استایل غربی هم که میگن همش توهم فانتزیه... اتفاقاً استایل انیمه خیلی هم ژاپنیه، بیشتر شبیه این انیمه قدیمی‌هاست.
چند تا از اپیزودهاش خداست... وقت کردی بشین ببین.

به به! ورود دوباره من به تاپیک به صورت کاملا تصادفی، مصادف با چه اطلاعات فرخنده ای شد!:biggrin1:

آریا چطور دلت میاد در مورد بانو آرتوریا اینطوری حرف بزنی!؟:| :biggrin1:
حالا بدون اینکه چیزی رو اسپویل کنی، بانو حضورش (تاثیرش نه!:biggrin1:) در حد Fate/Zero هست؟:-/ اگه آره همین برا من کافیه:biggrin1:

در مورد بانو آرتوباگا که bitch plz بابا!! :d

در مورد سوالت هم نه:d شخصیت اصلی اینجا Archer‍ و Rin هستن. (البته بغیر از اون شیرو الاغ)
ولی از اونجایی که Saber طرفدار زیاد داره احتمالاً Screen Timeش توسط استودیو سازنده زیاد میشه (تو تریلرها که حضور فعالی داشته)

راستی این عکسی هم که گذاشتی بچه بازیه... خواستی به این وادی وارد بشی بگو تا یک لیست بهت بدم بعد از دیدنشون تگری بزنی!! :d

در مورد بانو آرتوباگا که bitch plz بابا!! :d

در مورد سوالت هم نه:d شخصیت اصلی اینجا Archer‍ و Rin هستن. (البته بغیر از اون شیرو الاغ)
ولی از اونجایی که Saber طرفدار زیاد داره احتمالاً Screen Timeش توسط استودیو سازنده زیاد میشه (تو تریلرها که حضور فعالی داشته)

راستی این عکسی هم که گذاشتی بچه بازیه... خواستی به این وادی وارد بشی بگو تا یک لیست بهت بدم بعد از دیدنشون تگری بزنی!! :d
اینکه سازنده ها تشخیص دادن بانو چقدر پرطرفداره و نقشش رو زیاد کردن، خودش برای نشون دادن حقانیت بانو کافیه!:دی

خبری نیست کِی میخوان دوبله انگلیسیش کنن!؟:دی

نـه قربون دستت!:دی یه قسمت High School نمیدونم چیچی دیدم برا هفت پشتم بسه:دی

اینکه سازنده ها تشخیص دادن بانو چقدر پرطرفداره و نقشش رو زیاد کردن، خودش برای نشون دادن حقانیت بانو کافیه!:دی

خبری نیست کِی میخوان دوبله انگلیسیش کنن!؟:دی

نـه قربون دستت!:دی یه قسمت High School نمیدونم چیچی دیدم برا هفت پشتم بسه:دی
high school dxd بوده احتمالا:d

Sh*t happens
Anime Episode Resembles Real-Life Murder, Won't Be Broadcasted
مثل اینکه یک دختری . مثل سایکوپس زده با اره یکی رو .... :|
بعد اون قسمتش تو سایکو-پس نیو پخش نمیشه :|
فقط امید وارم کنسل نشه :| :| من سیزن 2 میخوام :((
فک کنم یکی از بد ترین اتفاق های که واسه مانگاکا میتونه بیوفته همینه :|

Sh*t happens
Anime Episode Resembles Real-Life Murder, Won't Be Broadcasted
مثل اینکه یک دختری . مثل سایکوپس زده با اره یکی رو .... :|
بعد اون قسمتش تو سایکو-پس نیو پخش نمیشه :|
فقط امید وارم کنسل نشه :| :| من سیزن 2 میخوام :((
فک کنم یکی از بد ترین اتفاق های که واسه مانگاکا میتونه بیوفته همینه :|
:| :| :|
یکی از قسمت های جالب P-P بود! :| (شاید تنها قسمت غیر جالبش(کمتر جالب:-" اصلا این چه نوع صفاتیه من میگم؟ :)) ) اون کارخونه ی ربات سازی بود:-" ) لعنت به این بی جنبه ها گند زدن به همه چی! :|
شده مثل همون قضیه ، توی فلان انیمه :-" (از گفتن اسم قضیه و اسم انیمه جهت اسپویل معذوریم،البته یحتمل همتون میدونید منظورم چیه:-" ) امیدوارم استودیو از ملت حمایت کنه و جلوی کارشون گرفته نشه! :|

این Kill La Kill چطوره؟ من یه سری از دوستام هی دارن Satsuki و اون یکی رو cosplay میکنن... چجوریاس یکی میتونه توضیح بده :دی؟
یه انیمس که توش همش Tight P*nts هست و اینا :دی
انیمه خوبیه . مبارزه های خوبی داره . خنده دار هم هست . ببین خوبس :دی
-------------

Mahouka
بزور بیکاری تا قسمت 8 دیدم بلکه بهتر شه :|
از یک سری جهات میتونه خوب باشه مثل مبارزه های خوب . که تاحالا کم دیدیم :|
ولی از این انیمه های مضخرف ژاپونی مریضه :| سیس :| :| راحت بگم لنیستر :دی :| به همین جهت دراپ میشه . پجوری این همه قسمت دیدم ؟ حیف حجم :|

اول Last Exile رو ببین. بعد اگر حال داشتی Last Exile: fam nemidonam chi chi

فیلم و OVA هم نداره. فقط یه مانگای 10 قسمتی داره که پایان سری اول رو به سری دوم وصل می کنه. اما هیچ کدوم از سوالات عجیب بین این دو سری رو جواب نمی ده:دی

more opinion on Kill la Kill please :دی

مثلا فایت هاش چجوریه؟ کدوم فن ساب هم از همه بهتره؟
شیر تو شیر ترین انیمه ای که در تمام عمرم دیدم! :-"
فایت هاش بعضی های بس خفن و خشن،بعضی هاش تک ضرب:-"
سبک گرافیکیش هم که بعضی جاها اصلا اغراق از صفحه میزد بیرون! :-" (مثلا کاراکتر 200 برابر بقیه نشون داده میشد:-" ولی در حالت عادی مثلا دو برابر بود:-" )
کلا یه چیز قاطیی میباشد! :d
ولی دیدنش پیشنهاد میشه! :d :-"

befh0em55h8xotvev2rd.jpg

شهاب این Kill La Kill رو حتماً بشین ببین.
فکر کنم از اون انیمه‌هایی بشه که خیلی باهاش حال کنی

انیمه کار استودیو Trigger هست... این استودیو رو Hiroyuki Imaishi سال 2011 تاسیس کرده... خود Imaishi قبلاً تو Gainax کار می‌کرده و از اون آدم‌های خفن Gainax بود که از کمپانی زدن بیرون.
رو سری Evangelion کار کرده بود و کارگردان انیمه‌های Gurren Lagann و Panty&Stocking هم بوده... کلاً خیلی آدم کار درستیه، کارگردان Kill La Kill هم خودشه

این Kill La Kill هم کار خیلی خوب و باحالیه... من شدید باهاش حال کردم.
هم داستان جالبی داره و هم شخصیت‌های امپراطور ... اصلاً عاشق بعضی‌هاشون میشی :d

مبارزاتش هم خیلی خوب کار شده و آرت و ویژوال هم عالیه، انیمیشن‌های کار خیلی با جزییات هست و کلاً قاب بندی و صحنه‌های خفن توش زیاد میبینی.

آهنگسازش هم همون آهنگساز Shingeki no Kyojin‍ه

در کل حتماً ببینش، پشیمون نمیشی

5fvpkvmhdh60qg7hkk5j.jpg

re55oeod1q7nkbrr3ubz.jpg

zg3duzfwzo8sfs690up5.jpg

datkpwsdil8l32iz7sfx.jpg

hef1q1fecn95dhc66ny0.jpg

vr3wx919vp7rtntky9m3.jpg

yvwtnwf6h35uvdwwrtpo.jpg

flsiiokbej9usdtfh883.jpg

h9od3y9axono9rh1nefg.jpg

s76kzawlm53vb1o6k2m0.jpg

r57aol22v9g4h4ofj6s7.jpg

d5rcxb67s1dzqy4ucjz5.jpg

vpetowuycb1368zwq3oa.jpg

l0ywecfxkamqa8cg6rp4.jpg

aczp0cbrqdgbpfn2rp5c.jpg

1xe9xfry35c1rdsjn65p.jpg

i8l776r2yl3n2g36mq1a.jpg

kiwwm5ijl7kecdcopypy.jpg

a30526eldhfloq897y12.jpg

rvbavjd8ncqqxhlzykms.jpg

saqgiv0egp0cndpjmjr2.jpg

7kcc1ccoqfh92jrn85nw.jpg
پ.ن: یکسری شخصیت هم داره خوراک Cosplay کردن... به قد و هیکلت هم قشنگ میخوره :d

بهترین فن سابش هم Underwater و Commie هستن
البته Horrible Subsهم زیرنویس کرده، ولی اون دو تا بهترن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or