من خودم فصل اول Log Horizon رو خیلی دوست داشتم و برای من خیلی خوب بود البته همون موقعی که فصل اول تموم شد یه پست درموردش دادم توشم گفتم که فکر نکنم کار همه پسندی باشه ولی به شخصه خیلی خوشم اومد ازش:d
تو فصل دوم هم منتظرم ببینم استراتژی ها از خالت دفاعی فصل اول چطور به حالت هجومی در فصل دوم تغییر پیدا خواهد کرد چون من داستان رو نخوندم طبق روند داستان منتظر همچین روندی هستم شاید اشتباه میکنم قرار طور دیگه ای ادامه پیدا کنه :d
در مورد Space Dandy هم جالبه که ازش خوشت اومده در کل فکر نمیکنم انیمه همه پسندی باشه من خودم 2 و 3 قسمتی بیشتر نتونستم نگاش کنم از نظر من زیاد سبک ژاپنی نداره و من اصلآ از سریال های انیمیشنی سبک امریکایی خوشم نمیاد و با هیچ کدومشون کنار نمیام:d
Log Horizon که عالی پیش میره... سری اول 5 جلد از کتابو انیمه کردن.... تا حالا 8 جلد ازش اومده و تا جلد هفت هم ترجمه شده.
داستانش خیلی خوب جلو میره مخصوصاً کتاب هفتم عالیه.
فصل دوم هم همین 3 تا کتاب رو میسازنن احتمالاً، چون داستانشون یک مقدار پر شاخ و برگتر از کتابهای قبلیه.
Space Dandy رو هم بشین ببین، پشیمون نمیشی... این استایل غربی هم که میگن همش توهم فانتزیه... اتفاقاً استایل انیمه خیلی هم ژاپنیه، بیشتر شبیه این انیمه قدیمیهاست.
چند تا از اپیزودهاش خداست... وقت کردی بشین ببین.
به به! ورود دوباره من به تاپیک به صورت کاملا تصادفی، مصادف با چه اطلاعات فرخنده ای شد!:biggrin1:
آریا چطور دلت میاد در مورد بانو آرتوریا اینطوری حرف بزنی!؟:biggrin1:
حالا بدون اینکه چیزی رو اسپویل کنی، بانو حضورش (تاثیرش نه!:biggrin1در حد Fate/Zero هست؟
اگه آره همین برا من کافیه:biggrin1:
در مورد بانو آرتوباگا که bitch plz بابا!! :d
در مورد سوالت هم نه:d شخصیت اصلی اینجا Archer و Rin هستن. (البته بغیر از اون شیرو الاغ)
ولی از اونجایی که Saber طرفدار زیاد داره احتمالاً Screen Timeش توسط استودیو سازنده زیاد میشه (تو تریلرها که حضور فعالی داشته)
راستی این عکسی هم که گذاشتی بچه بازیه... خواستی به این وادی وارد بشی بگو تا یک لیست بهت بدم بعد از دیدنشون تگری بزنی!! :d