Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام به همه دوستان گل قدیمی و جدید خودم :d
خوب اول اینکه تبریک به دوستای عزیزم چون Fateـی جدید تایید شده که خیلی با Fate/Stay Night قبلی که می شناختیم فرق می کنه و به نظر میاد یک سر و گردن بالاتر باشه فقط ارزو دارم دوباره بعضی از شخصیت های Zero برگزدند و این شیرو بمیره یا اصلا رابطه عاشقانه ای بین بعضی از شخصیت ها نباشه :d:d
اخرین پستم هم در مورد Pupa و Mahou Senso بود که اولی رو خیلی بد درست کردند , دومی هم اصلا با سلیقه من جور نبود .
انیمه های این فصل هم هنوز نگاه نکردم :d

befh0em55h8xotvev2rd.jpg

شهاب این Kill La Kill رو حتماً بشین ببین.
فکر کنم از اون انیمه‌هایی بشه که خیلی باهاش حال کنی

انیمه کار استودیو Trigger هست... این استودیو رو Hiroyuki Imaishi سال 2011 تاسیس کرده... خود Imaishi قبلاً تو Gainax کار می‌کرده و از اون آدم‌های خفن Gainax بود که از کمپانی زدن بیرون.
رو سری Evangelion کار کرده بود و کارگردان انیمه‌های Gurren Lagann و Panty&Stocking هم بوده... کلاً خیلی آدم کار درستیه، کارگردان Kill La Kill هم خودشه

این Kill La Kill هم کار خیلی خوب و باحالیه... من شدید باهاش حال کردم.
هم داستان جالبی داره و هم شخصیت‌های امپراطور ... اصلاً عاشق بعضی‌هاشون میشی :d

مبارزاتش هم خیلی خوب کار شده و آرت و ویژوال هم عالیه، انیمیشن‌های کار خیلی با جزییات هست و کلاً قاب بندی و صحنه‌های خفن توش زیاد میبینی.

آهنگسازش هم همون آهنگساز Shingeki no Kyojin‍ه

در کل حتماً ببینش، پشیمون نمیشی

5fvpkvmhdh60qg7hkk5j.jpg

re55oeod1q7nkbrr3ubz.jpg

zg3duzfwzo8sfs690up5.jpg

datkpwsdil8l32iz7sfx.jpg

hef1q1fecn95dhc66ny0.jpg

vr3wx919vp7rtntky9m3.jpg

yvwtnwf6h35uvdwwrtpo.jpg

flsiiokbej9usdtfh883.jpg

h9od3y9axono9rh1nefg.jpg

s76kzawlm53vb1o6k2m0.jpg

r57aol22v9g4h4ofj6s7.jpg

d5rcxb67s1dzqy4ucjz5.jpg

vpetowuycb1368zwq3oa.jpg

l0ywecfxkamqa8cg6rp4.jpg

aczp0cbrqdgbpfn2rp5c.jpg

1xe9xfry35c1rdsjn65p.jpg

i8l776r2yl3n2g36mq1a.jpg

kiwwm5ijl7kecdcopypy.jpg

a30526eldhfloq897y12.jpg

rvbavjd8ncqqxhlzykms.jpg

saqgiv0egp0cndpjmjr2.jpg

7kcc1ccoqfh92jrn85nw.jpg
پ.ن: یکسری شخصیت هم داره خوراک Cosplay کردن... به قد و هیکلت هم قشنگ میخوره :d

بهترین فن سابش هم Underwater و Commie هستن
البته Horrible Subsهم زیرنویس کرده، ولی اون دو تا بهترن.
اول به خاطر توضیحات خواستم بشینم ببینم بعد که عکساش رو دیدم پشیمون شدم!:| :دی

حالا چند قسمت هست؟:دی

پس
Attack on Titan رو میبینم
;)
اگر یدونه انیمه توپ دیگه بهم معرفی کنید تا وقتی این دو تا رو نبینم دیگه توی این تاپیک نمیام
منتظرم:d
Code Geass:x
اگر به قول دوستم از آدم آهنی خوشت نمیاد:d یا Death Note یا Steins; Gate
یا Fullmetal Alchemist Brotherhood یا Clannad یا Fate/Zero یا Hellsing Ultimate یا.......... خیلی شد که، خودت یکی انتخاب کن به هر حال:d

پس
Attack on Titan رو میبینم
;)
اگر یدونه انیمه توپ دیگه بهم معرفی کنید تا وقتی این دو تا رو نبینم دیگه توی این تاپیک نمیام
منتظرم:d
hunter x hunter 2011 رو ببین.هم بلنده هم خفن و خوبه.140 قسمت تا الان اومده.

آخرین ویرایش:
@arsenalmom
مثل اینکه ادم های زیادی نمی خوان بیای تاپیک :d شوخی کردم بچه های اینجا خیلی باحالن :bighug:
جدا از شوخی اگر Fate/Zero ندیدی , ببین , یا مثلا انیمه خونی و خشن می خوای Gantz رو ببین ولی گرافیک کمی داره ولی از لحاظ داستان و مانگا خیلی خوب ـه .

ناروتویی هایی که انیمه رو دیدن، بیان یکم نظرشون رو در مورد این چند قسمت مهم بگن! :d (البته من ندیدم فقط از دوستان پرسیدم به کجای داستان رسیده:-" )
خوب،بالاخره همه ی داستانی که به قتل عام خاندان اوچیها منجر میشد،شنیده شد! :d
و حتی ساسکه هم این وسط قبول کرده که مشکل از خود اوچیها بوده! :d
حالا بیاید ببینم نظر شما چیه؟ سنجو یا اوچیها؟ کدومشون کار درست رو انجام دادن؟ چرا؟ :d

نظر یکی از دوستان اوچیها فن(علی دانته :d ) :
اشتباهات توبیراما:

- عدم اعتماد و توجه به حرفای هاشیراما
- ترویج نژاد پرستی علیه قوم اوچیها
- تناقض واضح در شخصیت (از یه طرف دنبال صلح و درک متقابله از طرف دیگه به هیچکس اعتماد نداره و میخواد همه رو زیر نظر بگیره)
- پایه گذاری بی اعتمادی بین اوچیها و کونوها (که نهایتا باعث قتل عام تعداد زیادی از مردم دهکده شد)
- سوق دادن مادارا به سمت نفرت و تاریکی و نهایتا تبدیل کردن یک دوست به دشمن. (دشمنی که الان داره دنیا رو نابود میکنه)
- ایجاد یک کشمکش داخلی بین اوچیها و سایر قبایل دهکده با قرار دادن اونها به عنوان نیروی پلیس در مقابل سایر مردم
- بی کفایتی در تربیت و انتخاب جانشین که نهایتا باعث به وجود اومدن درگیریهای داخلی بین دانزو و هیروزن و آسیب دیدن بی گناه های بسیار زیادی نه تنها در دهکده برگ بلکه در سایر کشورها شد.

تازه اینا همینطوری بدون اینکه زیاد فکر کنم به ذهنم رسیدن، مطمئنم اگه یکم بیشتر به اتفاقات بدی که توی انیمه افتاده نگاه کنم رد پای توبیراما رو چندجای دیگه هم میشه دید.

پس یا توبیراما یک شخصیت منفی فوق العاده باهوش بوده که با زیرکی نقشه نابودی قوم اوچیها و ایجاد هرج و مرج توی دنیای نینجایی رو کشیده، یا اینکه یه آدم ناآگاه، لجباز و بی کفایت بوده که با هوکاگه شدنش ناخواسته اقداماتی رو انجام میده که باعث به وجود اومدن فاجعه های متعدد و آسیب دیدن تعداد بسیار زیادی از مردم بی گناه در سرار دنیای نینجایی میشه.

از این دو حالت خارج نیست.

من که 100% با همه ی اینا مخالفم! :d مقصر اصلی مطمئنا خود مادارا بود!!! و بعدش هم خود اوچیها!!! چون هیچوقت به "کونوها" میشه گفت اعتقاد نداشتن! :| همش میگفتن "اوچیها" !
این وسط افراد معدودی هم بودن! ولی خیلی کم!
دلیل اینکه داستان هم به مرگ اوچیها ختم شد،مادارا بود که دهکده رو ترک کرد! چرا ؟ چون حرف های توبیراما رو شنید! توبیراما چی گفته بود؟ هیچی :| به هاشیراما گفت تو اگر میخوای مادارا رو برای هوکاگه شدن پیشنهاد بده! ولی خود مردم انتخابش نمیکنند! که همینطور هم شد!
بعد از اونطرف مادارا دهکده رو ترک کرد،چون فکر کرد هیچکی قبولش نداره! :| و با درکش باعث شد توبیراما نیروی پلیس رو راه بندازه که این اتفاقات دوباره تکرار نشه! نیروی پلیسی که شاید اونقدر هم بد نبود:|
ولی ما دیدیم توی داستان که شاید هیتی که ملت به ناروتو میورزیدن خیلی بیشتر نسبت به مادارا بود! ولی برعکس مادارا ،ناروتو موند و خودش رو ثابت کرد! :-"

hunter x hunter 2011 رو ببین.هم بلنده هم خفن و خوبه.1140 قسمت تا الان اومده.
1140 قسمت؟!! :-o من 140 قسمت بیشتر ندیدم، باقیش کجاست؟! :-?

دوستان انیمه بین کسی انیمه های

k-on
Puella Magi Madoka Magica
Mitsudomoe
Clannad

دیده ... ارزش دیدن دارن ؟؟؟
K-on : مهد کودک دخترونه بدون مدیریت پسرونه :-" بدش نیست، اگه حوصله داری ببینش
Puella Magi Madoka Magica : مهد کودک دخترونه بدون مدیریت پسرونه :-" اینم خوبه. یکی از بچه ها خیلی تعریفش رو میکرد.
Mitsudomoe : این دیگه واقعا مهد کودکه :-" کمدی اچیه، خلیل هم صد در صد پیشنهادش میکنه ;)
Clannad: مهد کودک دخترونه با مدیریت پسرونه :-"من تا قسمت 10 رو بیشتر ندیدم ولی بچه ها خیلی تعریفش رو میکنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or