Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اوهایــــــــــــــو :bighug:

بچه ها در راستای فیلمیزشن شدن پست های اخیر :d {که کاری کردن مخصوصا پُست آریا سنپای که 23 گیگ از حجم بپره:|... چون رفتم 6 تا فیلم رو گذاشتم دان بشه:d}

میخواستم بدونم دو فیلم آخر Studio Ghibili :

The Tale of Princess Kaguya
When Marnie Was There
و فیلم آخر هانتر

لینک های درست حسابی ازشون اومده ؟! :x

آخرین ویرایش:
مسلم، که اینطور....برام جالب بودش، چون مانگاکای هر دوتا انیمه یک نفر بودش.
چه جالب نمیدونستم:-? خب اگه اینجوریه احتمالش هست که توی ESP بازم کاگورا و یومی رو نشون بدن:-" البته اینجوری که معلومه خط زمانی داستان ESP چند سال قبل از داستان مانگای Ga-Rei ـه. حالا نمیدونم چی جوری قراره مانگاکا بهم دیگه ربطشون بده :-"

تازگیا فهمیدم که نویسنده ی FSN و The Garden of Sinners هم یکی بوده.
تازه نویسنده ی سری Monogatari و Katanagatari هم یکی بوده :d خیلی از سبک داستان پردازیش خوشم میاد، پر جزئیات مینویسه و بیشتر به شخصیت پردازی میپردازه تا اکشن و مبارزه. Death Note: Another Note: The Los Angeles BB Murder Cases هم اثر همین نویسنده اس.

اینجا کسی Mahouka Koukou no Rettousei رو نگاه نمیکنه ؟ خیلی عجیبه که کسی این انیمه رو دنبال نمیکنه از نظر من کار خوش ساخت قابل توجهی مخصوصآ اینکه مبارزات خوبی توش هست و ادم از بعضی مبارزات واقعآ لذت مبیره نمومنش قسمت 16 که خیلی عالی بود

ماه رمضون هم تموم شده از این به بعد بیشتر سر میزنم و از انیمه های این فصل هم خواهم گفت در برنامه های بعد:d

در اخر هم یه نقل قول از انیمیشن رالف خراب کار بکنم که برای من بسیار ماندگار بود:d :

من بدم و این خوب است وهیچ بد نیست که هرگز خوب نخواهم شد همین که هستم رو دوست میدارم

اینجا کسی Mahouka Koukou no Rettousei رو نگاه نمیکنه ؟ خیلی عجیبه که کسی این انیمه رو دنبال نمیکنه از نظر من کار خوش ساخت قابل توجهی مخصوصآ اینکه مبارزات خوبی توش هست و ادم از بعضی مبارزات واقعآ لذت مبیره نمومنش قسمت 16 که خیلی عالی بود
:

من تا جلد 12 کتابو خوندم (13جلد تا حالا ازش اومده)... دیگه از وسطای جلد 11 میخواستم خودمو حلق آویز کنم!!
اصلاً مریض شدم هر چی لایت ناول ترجمه میشه باید بخونم... لعنتی کرمش هم نمیخوابه.
انیمه‌اش هم تو سبک خودش بد نیست ولی تو این سبک شونصد هزارتا انیمه دیگه هم داریم،آدم دیگه حالش میخواد بهم بخوره.

تنها لایت ناول درست و حسابی که جدیداً خوندم Log Horizon بود... خیلی خوبه، فصل دوم انیمه‌اش هم که قراره پاییز پخش بشه. :bighug:

فصل پاییز امسال احتمالاً خفن ترین فصل 3-4 سال اخیره... هر چی عنوان شاخه میخواد پاییز شروع شه.

انیمه‌های این فصل هم تا اینجا فقط Barakamon و Psycho Passَ Recap و Space Dandy 2 و Zankyou no Terror... بقیه چرت و پرت بودن! (نظر شخصی)

lluqdqkddkg3ubs8iuc7.jpg

خب چند روز پیش بالاخره مشخص شد که انیمه Fate/Stay Night که قراره پاییز پخش بشه چه داستانی رو میخواد روایت کنه.... اینجام که سری Fate کلی طرفدار داره.
پس قبل از اینکه اصل خبرو بگم یک توضیح کلی راجع به Fate/Stay Night بدم تا قشنگ متوجه شید جریان چیه.

Fate/Stay Night همونجور که میدونید در اصل یک بازی بوده یا بهتره بگیم یک Visual Novel.

توی تمام ویژوال ناول‌ها یک چیزی وجود داره به اسم Route یا همون راه و مسیر... بازی‌های این سبک اصولاً مسیرهای متفاوتی دارن و شما با انتخابهایی که تو بازی انجام میدید مسیر پیشرفت داستان رو مشخص میکنید و با روایتهای کاملاً متفاوتی روبرو میشید.

k1f1cozvemc4w8izqzzy.jpg

بازی Fate/Stay Night سه تا Route داره... که البته برخلاف باقی بازیهای این سبک به صورت انتخابی نیست و به ترتیب شما اونها رو بازی میکنید.

مسیرهای بازی به ترتیب اول Fate، دوم Unlimited Blade Works و سوم Heaven's Feel نام دارن.

هر کدوم از این مسیرها، داستان متفاوتی رو ارائه میدن و تفاوتهای خیلی خیلی زیادی با همدیگه دارن.

مثلاً روند رشد شخصیت اصلی، دختری که به اون علاقه داره، آدم‌هایی که میمیرن، شخصیت‌های مهم داستان، دوستان و دشمنان و خیلی چیزهای دیگه متفاوت هستن من‌جمله پایان داستان.

9fu8r3jtiglm7iyiv9q0.jpg

انیمه اصلی که استودیو Deen ساخته و یه زباله به تمام معنا بود اقتباسی از روی مسیر اول بازی یعنی مسیر Fate بوده که یکسری مسایل هم از مسیرهای UBW و HF بهش اضافه کردن برای همین یک میکس خرتوخری از هر سه تا مسیر بازی شده!
Studio Deen علاوه بر سری تلویزیونی افتضاحی که ساخت یک فیلم هم براساس مسیر UBW ساخته که اونم آشغالی بوده وصف ناپذیر که مشکلات عدیده‌ای داشته، مثل عدم توضیح نکات کلیدی داستان، یعنی اگه بازی رو انجام نداده باشید هیچی از اون فیلم نمیفهمید! بعلاوه کلی مشکل دیگه.

حالا این انیمه‌ای که Ufotable (استودیو سازنده Fate/Zero) قراره بسازه دیگه قرار نیست یک میکس خرکی از کل داستان باشه و میخواد یک مسیر رو دنبال کنه.

مسیری که برای انیمه انتخاب شده مسیر Unlimited Blade Works هست که بسیار محبوبه و از نظر خیل عظیمی از طرفداران بهترین مسیر بازیه... اینم بگم که باقی خیل عظیم طرفدران مسیر Heaven's Feel رو بهترین مسیر میدونن و این وسط هیچ‌کی به مسیر Fate علاقه‌ای نداره! :d

0z82cm40yderrnosr9j1.jpg

علاوه بر مسیر داستان انیمه، استودیو Ufotable اعلام کرده که یک فیلم هم قراره از Fate/Stay Night بسازه که مسیر Heaven's Feel رو دنبال میکنه و تو تاریخ نامعلومی اکران میشه.(دمشون گرم، هر دوتا مسیر محبوبه بازی رو دارن انیمه میکنن)
البته شایعه شده که فیلم پیش‌درآمدی برای یک سری تلویزیونی هست که کل مسیر Heaven's Feel رو روایت میکنه. البته شایعه خیلی خرکی و بدون منبعه! :d و بیشتر شبیه به آرزوی طرفداراست تا شایعه...مطمئن باشید تا چند سال دیگه خبری از سری تلویزیونی نیست.

حالا بدون اسپویل خدمتتون عرض کنم که این مسیر UBW خیلی مسیر متفاوتی نسبت به اون چیزی که تو انیمه قبلی دیدید هست...

اولاً که میشه گفت این مسیر خونین‌ترین مسیر بازیه و ریتم خیلی تند و سریعی نسبت یه مسیر Fate داره و مبارزاتش هم خیلی بیشتره.

دوماً که Rin و Archer نقش خیلی مهم و کلیدی تو داستان دارن و شخصیت اصلی حساب میشن در حالی که Saber یکجورایی شخصیت فرعی تو روند داستان بحساب میاد... البته حضور زیادی داره و اینجوری نیست که تاثیری نداشته باشه ولی برخلاف قبل شخصیت اصلی و کلیدی داستان نیست... نقش heroine رو تو این مسیر Rin بازی میکنه.... تو مسیر HF هم که قراره فیلمش کنن نقش heroine رو Sakura داره
پس فقط یه چیز میشه به طرفداران Saber گفت: Buzz off plz :d

سوماً هم خیلی تفاوتهای دیگه است که اسپویل داره نمیشه بگم.

cl62pwq8z1t9k1iosjfs.jpg

این مسیر UBW خودش 3 تا پایان داره، Good و Bad و True... حالا باید دید که کدومو برای انیمه انتخاب میکنن، البته از همین الان میشه حدس زد کدوم پایان و قراره ببینیم.

طرفداران Saber هم گریه نکنن،:d اگه اون پایانی که برای انیمه انتخاب میکنن همونی باشه که من فکر میکنم (با توجه به پایان‌های بازی) Saber توش نقش بسزایی داره و طرفدارهاش رو راضی میکنه.

در آخر اینو بگم که انیمه قراره تو دو بخش جداگانه پخش بشه... بخش اول 2 اکتبر (پاییز 93) شروع میشه و احتمالاً 12 یا 13 قسمت.
بخش دوم هم آپریل 2015 (بهار 93) شروع میشه و اونم احتمالاً 12 یا 13 قسمت.

c6yxx7h9iwsfi7blo4x8.jpg

zpxm56nl0jlgeelt3ezn.jpg

o7589low0yb5q0zuoufx.jpg

به به! به به! خبرهای خوبی بود! :d فقط امیدوارم اون شایعه ی بدون منبع که به آرزوی طرفدارها شبیه میباشد،واقعی باشه :-" اون موقعست که هفت شبانه روز جشن و شادی برپا میکنم تو این تاپیک! :-" من HF میخوام! :((

فقط ای کاش میشد توی این خط ، شیرو و سیبر رو با هم میفرستادن اون دنیا! :-" :bighug:
ولی خوب...متاسفانه این اتفاق نمیفته :|
توی این پوستره هم من هنوز اون ساکورایی که انتظار دارم نمیبینم:-" ایلیا خشن تر از ساکورا به نظر میاد حتی! :-"

lluqdqkddkg3ubs8iuc7.jpg

خب چند روز پیش بالاخره مشخص شد که انیمه Fate/Stay Night که قراره پاییز پخش بشه چه داستانی رو میخواد روایت کنه.... اینجام که سری Fate کلی طرفدار داره.
پس قبل از اینکه اصل خبرو بگم یک توضیح کلی راجع به Fate/Stay Night بدم تا قشنگ متوجه شید جریان چیه.

Fate/Stay Night همونجور که میدونید در اصل یک بازی بوده یا بهتره بگیم یک Visual Novel.

توی تمام ویژوال ناول‌ها یک چیزی وجود داره به اسم Route یا همون راه و مسیر... بازی‌های این سبک اصولاً مسیرهای متفاوتی دارن و شما با انتخابهایی که تو بازی انجام میدید مسیر پیشرفت داستان رو مشخص میکنید و با روایتهای کاملاً متفاوتی روبرو میشید.

k1f1cozvemc4w8izqzzy.jpg

بازی Fate/Stay Night سه تا Route داره... که البته برخلاف باقی بازیهای این سبک به صورت انتخابی نیست و به ترتیب شما اونها رو بازی میکنید.

مسیرهای بازی به ترتیب اول Fate، دوم Unlimited Blade Works و سوم Heaven's Feel نام دارن.

هر کدوم از این مسیرها، داستان متفاوتی رو ارائه میدن و تفاوتهای خیلی خیلی زیادی با همدیگه دارن.

مثلاً روند رشد شخصیت اصلی، دختری که به اون علاقه داره، آدم‌هایی که میمیرن، شخصیت‌های مهم داستان، دوستان و دشمنان و خیلی چیزهای دیگه متفاوت هستن من‌جمله پایان داستان.

9fu8r3jtiglm7iyiv9q0.jpg

انیمه اصلی که استودیو Deen ساخته و یه زباله به تمام معنا بود اقتباسی از روی مسیر اول بازی یعنی مسیر Fate بوده که یکسری مسایل هم از مسیرهای UBW و HF بهش اضافه کردن برای همین یک میکس خرتوخری از هر سه تا مسیر بازی شده!
Studio Deen علاوه بر سری تلویزیونی افتضاحی که ساخت یک فیلم هم براساس مسیر UBW ساخته که اونم آشغالی بوده وصف ناپذیر که مشکلات عدیده‌ای داشته، مثل عدم توضیح نکات کلیدی داستان، یعنی اگه بازی رو انجام نداده باشید هیچی از اون فیلم نمیفهمید! بعلاوه کلی مشکل دیگه.

حالا این انیمه‌ای که Ufotable (استودیو سازنده Fate/Zero) قراره بسازه دیگه قرار نیست یک میکس خرکی از کل داستان باشه و میخواد یک مسیر رو دنبال کنه.

مسیری که برای انیمه انتخاب شده مسیر Unlimited Blade Works هست که بسیار محبوبه و از نظر خیل عظیمی از طرفداران بهترین مسیر بازیه... اینم بگم که باقی خیل عظیم طرفدران مسیر Heaven's Feel رو بهترین مسیر میدونن و این وسط هیچ‌کی به مسیر Fate علاقه‌ای نداره! :d

0z82cm40yderrnosr9j1.jpg

علاوه بر مسیر داستان انیمه، استودیو Ufotable اعلام کرده که یک فیلم هم قراره از Fate/Stay Night بسازه که مسیر Heaven's Feel رو دنبال میکنه و تو تاریخ نامعلومی اکران میشه.(دمشون گرم، هر دوتا مسیر محبوبه بازی رو دارن انیمه میکنن)
البته شایعه شده که فیلم پیش‌درآمدی برای یک سری تلویزیونی هست که کل مسیر Heaven's Feel رو روایت میکنه. البته شایعه خیلی خرکی و بدون منبعه! :d و بیشتر شبیه به آرزوی طرفداراست تا شایعه...مطمئن باشید تا چند سال دیگه خبری از سری تلویزیونی نیست.

حالا بدون اسپویل خدمتتون عرض کنم که این مسیر UBW خیلی مسیر متفاوتی نسبت به اون چیزی که تو انیمه قبلی دیدید هست...

اولاً که میشه گفت این مسیر خونین‌ترین مسیر بازیه و ریتم خیلی تند و سریعی نسبت یه مسیر Fate داره و مبارزاتش هم خیلی بیشتره.

دوماً که Rin و Archer نقش خیلی مهم و کلیدی تو داستان دارن و شخصیت اصلی حساب میشن در حالی که Saber یکجورایی شخصیت فرعی تو روند داستان بحساب میاد... البته حضور زیادی داره و اینجوری نیست که تاثیری نداشته باشه ولی برخلاف قبل شخصیت اصلی و کلیدی داستان نیست... نقش heroine رو تو این مسیر Rin بازی میکنه.... تو مسیر HF هم که قراره فیلمش کنن نقش heroine رو Sakura داره
پس فقط یه چیز میشه به طرفداران Saber گفت: Buzz off plz :d

سوماً هم خیلی تفاوتهای دیگه است که اسپویل داره نمیشه بگم.

cl62pwq8z1t9k1iosjfs.jpg

این مسیر UBW خودش 3 تا پایان داره، Good و Bad و True... حالا باید دید که کدومو برای انیمه انتخاب میکنن، البته از همین الان میشه حدس زد کدوم پایان و قراره ببینیم.

طرفداران Saber هم گریه نکنن،:d اگه اون پایانی که برای انیمه انتخاب میکنن همونی باشه که من فکر میکنم (با توجه به پایان‌های بازی) Saber توش نقش بسزایی داره و طرفدارهاش رو راضی میکنه.

در آخر اینو بگم که انیمه قراره تو دو بخش جداگانه پخش بشه... بخش اول 2 اکتبر (پاییز 93) شروع میشه و احتمالاً 12 یا 13 قسمت.
بخش دوم هم آپریل 2015 (بهار 93) شروع میشه و اونم احتمالاً 12 یا 13 قسمت.

c6yxx7h9iwsfi7blo4x8.jpg

zpxm56nl0jlgeelt3ezn.jpg

o7589low0yb5q0zuoufx.jpg
خوش خبر باشی آریا سنپای :دی

فقط حیف که انیمه رو از روی HF نمیسازن، ولی خب UBW هم بد نیست و خیلی بهتر از Fate ـه. اگه UBW رو درست انیمه کنند به خیلی از سوالای اصلی در مورد Servant ها جواب میده.

حالا باز خوبه فیلم سینمایی HF رو هم تایید کردن و دیگه لازم نیست اون رو تموم کنم :-" بی صبرانه منتظر دیدن ساکورای HF هستم :دی HF رو چند ساعت بیشتر بازی نکردم ولی توی همین مدت کوتاه ساکورا بشدت خودنمایی میکرد :-" :دی

پ.ن: من انیمه F/SN رو ندیدم ولی خط داستانی Fate توی بازی نه تنها بد نبود بلکه جالب هم کار شده بود. خصوصا رابطه بین S و Sh :دی یحتمل اقتباسی که از روش انجام دیدن خیلی بد بوده که ملت اینجوری از انیمه بد میگن :دی در ضمن خط داستانی فیت به باقی مسیر ها وابسته است و به تنهایی معنی نمیده و یه پایان کامل به حساب نمیاد. کلا ساختن انیمه از روی Fate اشتباه بوده :دی

آخرین ویرایش:
پ.ن: من انیمه F/SN رو ندیدم ولی خط داستانی Fate توی بازی نه تنها بد نبود بلکه جالب هم کار شده بود. خصوصا رابطه بین S و Sh :دی یحتمل اقتباسی که از روش انجام دیدن خیلی بد بوده که ملت اینجوری از انیمه بد میگن :دی در ضمن خط داستانی فیت به باقی مسیر ها وابسته است و به تنهایی معنی نمیده و یه پایان کامل به حساب نمیاد. کلا ساختن انیمه از روی Fate اشتباه بوده :دی

100% درست میگی علی... برای فهمیدن داستان باید هر 3 تا مسیر رو رفت، وگرنه کلی سوال بدون جواب برای آدم میمونه....
ولی نکته اینجاست که هیچکدوم از طرفدارهای بازی اصلاً انیمه اولی رو آدم حساب نمیکنن که بخوان در موردش نظر بدن!!:d

این محبوب بودن مسیر UBW و HF هم نظر همون طرفدارهای بازیه... بنظر خودمم UBW و HF خیلی بهتر از Fate هستن... درسته بدون Fate داستان ناقصه و بدون معنیه ولی جذابیت UBW و HF یک چیزه دیگه‌است.

Ufotable برای انیمه کردن Fate بهترین راه و انتخاب کرده... تمام مسیرها رو میخواد بسازه (UBW تو سری تلویزیونی و HF هم تو فیلم سینمایی) مطمئن باش بغیر از این دو تا بازم در آینده ازش انیمه میسازن... تا جا داره میدوشنش! تنها خوبیش اینه که حداقل Ufotable استودیو آدم حسابی هست و قبلاً کیفیت کارشو نشون داده.

این HF هم وقت کردی تا تهش برو، خیلی خوبه... مطمئن باش در بهترین حالت ممکن هم انیمه‌اش نمیتونه مثل بازی بشه (خیالت تخت :d) اصلاً راه نداره اون همه اتفاق رو تو یه فیلم 2 ساعته جمع و جور کنن

همین سری تلویزیونی هم که از UBW میخوان بسازن عمراً به خوبی بازی در بیاد... کلاً اقتباس از روی بازی کار خیلی سختیه و نهایتش میشه Steins;Gate

فکر نکنم کسی در فوق‌العاده بودن Steins;Gate شک داشته باشه، اقتباس شاهکاریه... کلی طرفدار داره و تو خیلی از لیست‌ها جز 10 تا انیمه محبوب هست و خود منم یکی از فن‌های پروپا قرصشم....ولی وقتی با بازیش مقایسه میشه باز بازی انتخاب بهتری برای روایت و فهمیدن داستانه.

برای همین میگم بازی رو تموم کن، چون در پرفکت‌ترین حالت هم انیمه نمیتونه مثل بازی بشه که کاملاً هم طبیعی هست، برای اینکه نمیتونن برای یک انیمه 10 تا پایان بسازن و هر کدوم از شخصیت‌ها 3-4تا سرنوشت مختلف داشته باشن.

پ.ن: البته اگه بتونن به کیفیت Steins;Gate نزدیک هم بشن فوق‌العاده است... امیدوارم تِرکاری نشه فقط.

موفقیت این سری تلویزیونی یک جوری ساخت فصل‌های بعدی (باقی مسیرها) رو میتونه تضمین کنه.

آریا هیچ مسیری اون وسطا نیست توی 5 دیقه ی اول سیبر و شیرو برن اون دنیا از شرشون راحت بشیم؟ :-" :d
---

بالاخره!!!!! لئوریو :bighug::bighug::bighug:
چه بی اعصاب! و چه خفن! >:) قدرتی جالبی داشت! خوب هم کوبوند زیر فک بعضی ها :| >:)
کروپیکا این قسمت اضافی بود:-"
---
به به! به به! >:) این قسمت خیلی حال داد! :d مخصوصا اون آخراش! :x
از این شماره 7ـه داتکو هم بسیار خوشم میاد:-" امیر پسند میباشد! :-" :d

قسمت 16 هم که سوییچ میکرد خیلی جالب بود! یه بازی بی حال:-" با یه تیم تقریبا ضعیف رو خیلی جالب نشون دادن! :d
حیف شد تیم دخترونه ـشون باخت :( :-"

آخرین ویرایش:
من تا جلد 12 کتابو خوندم (13جلد تا حالا ازش اومده)... دیگه از وسطای جلد 11 میخواستم خودمو حلق آویز کنم!!
اصلاً مریض شدم هر چی لایت ناول ترجمه میشه باید بخونم... لعنتی کرمش هم نمیخوابه.
انیمه‌اش هم تو سبک خودش بد نیست ولی تو این سبک شونصد هزارتا انیمه دیگه هم داریم،آدم دیگه حالش میخواد بهم بخوره.

تنها لایت ناول درست و حسابی که جدیداً خوندم Log Horizon بود... خیلی خوبه، فصل دوم انیمه‌اش هم که قراره پاییز پخش بشه. :bighug:

فصل پاییز امسال احتمالاً خفن ترین فصل 3-4 سال اخیره... هر چی عنوان شاخه میخواد پاییز شروع شه.

انیمه‌های این فصل هم تا اینجا فقط Barakamon و Psycho Passَ Recap و Space Dandy 2 و Zankyou no Terror... بقیه چرت و پرت بودن! (نظر شخصی)

من خودم فصل اول Log Horizon رو خیلی دوست داشتم و برای من خیلی خوب بود البته همون موقعی که فصل اول تموم شد یه پست درموردش دادم توشم گفتم که فکر نکنم کار همه پسندی باشه ولی به شخصه خیلی خوشم اومد ازش:d

تو فصل دوم هم منتظرم ببینم استراتژی ها از خالت دفاعی فصل اول چطور به حالت هجومی در فصل دوم تغییر پیدا خواهد کرد چون من داستان رو نخوندم طبق روند داستان منتظر همچین روندی هستم شاید اشتباه میکنم قرار طور دیگه ای ادامه پیدا کنه :d

فصل پاییز هم خیلی خوبه مخصوصآ صرف نظر از کارهای جدید چندتا فصل دوم خیلی خوب از انیمه های مورد علاقم قراره ادامه پیدا کنه

در مورد انیمه هایی که نام بردی با کمال احترم و علاقه ای که به انیمه Psycho Pass دارم برام انقدر کار فوق العاده ای هم نبود که بخوام دوباره بشینم از اول همون داستان رو نگاه کنم ولی بدون شک منتظر فصل دومش در پاییز هستم

در مورد Space Dandy هم جالبه که ازش خوشت اومده در کل فکر نمیکنم انیمه همه پسندی باشه من خودم 2 و 3 قسمتی بیشتر نتونستم نگاش کنم از نظر من زیاد سبک ژاپنی نداره و من اصلآ از سریال های انیمیشنی سبک امریکایی خوشم نمیاد و با هیچ کدومشون کنار نمیام:d

به به! ورود دوباره من به تاپیک به صورت کاملا تصادفی، مصادف با چه اطلاعات فرخنده ای شد!:دی

آریا چطور دلت میاد در مورد بانو آرتوریا اینطوری حرف بزنی!؟:| :دی
حالا بدون اینکه چیزی رو اسپویل کنی، بانو حضورش (تاثیرش نه!:دی) در حد Fate/Zero هست؟:-/ اگه آره همین برا من کافیه:دی
=====
آقا اینا چیه خدایی!!!؟:| :| :دی

http://www.uplooder.net/img/image/89/2d084cd2226ad2076e5d437ea55f9901/avZ2Lpb_700b.jpg

یکی از دوستان اهل فن (! مسیح یا اون رفیقش توری!:دی) بیان توضیح بدن کدومش پیشنهاد میشه!!؟:دی

آقا اینا چیه خدایی!!!؟:| :| :biggrin1:

http://www.uplooder.net/img/image/89...Z2Lpb_700b.jpg

یکی از دوستان اهل فن (! مسیح یا اون رفیقش توری!:biggrin1:) بیان توضیح بدن کدومش پیشنهاد میشه!!؟:biggrin1:
از اول تا آخر این پست رو توی 9gag میخونم تو حالت wtf wtf wtf wtf بودم :| :d
در مورد پیشنهاد هم باید ببینی کدومش به روحیاتت بیشتر میخوره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or