Irisviel Ackerman
کاربر سایت
ذره ای، حتی ذره ای به هم شباهت ندارن...توکیو غول، یه اشغاله D:
خوب پس هیچ وقت سراغش نمیرم. # این شباهت هم سوالش بیشتر بخاطر پوستر و کاور انیمه برام پیش اومده بود که من رو یاد سایکو پس انداخت.
ذره ای، حتی ذره ای به هم شباهت ندارن...توکیو غول، یه اشغاله D:
چه جالب نمیدونستم خب اگه اینجوریه احتمالش هست که توی ESP بازم کاگورا و یومی رو نشون بدن البته اینجوری که معلومه خط زمانی داستان ESP چند سال قبل از داستان مانگای Ga-Rei ـه. حالا نمیدونم چی جوری قراره مانگاکا بهم دیگه ربطشون بدهمسلم، که اینطور....برام جالب بودش، چون مانگاکای هر دوتا انیمه یک نفر بودش.
من بدم و این خوب است وهیچ بد نیست که هرگز خوب نخواهم شد همین که هستم رو دوست میدارم
اینجا کسی Mahouka Koukou no Rettousei رو نگاه نمیکنه ؟ خیلی عجیبه که کسی این انیمه رو دنبال نمیکنه از نظر من کار خوش ساخت قابل توجهی مخصوصآ اینکه مبارزات خوبی توش هست و ادم از بعضی مبارزات واقعآ لذت مبیره نمومنش قسمت 16 که خیلی عالی بود
:
خوش خبر باشی آریا سنپای
خب چند روز پیش بالاخره مشخص شد که انیمه Fate/Stay Night که قراره پاییز پخش بشه چه داستانی رو میخواد روایت کنه.... اینجام که سری Fate کلی طرفدار داره.
پس قبل از اینکه اصل خبرو بگم یک توضیح کلی راجع به Fate/Stay Night بدم تا قشنگ متوجه شید جریان چیه.
Fate/Stay Night همونجور که میدونید در اصل یک بازی بوده یا بهتره بگیم یک Visual Novel.
توی تمام ویژوال ناولها یک چیزی وجود داره به اسم Route یا همون راه و مسیر... بازیهای این سبک اصولاً مسیرهای متفاوتی دارن و شما با انتخابهایی که تو بازی انجام میدید مسیر پیشرفت داستان رو مشخص میکنید و با روایتهای کاملاً متفاوتی روبرو میشید.
بازی Fate/Stay Night سه تا Route داره... که البته برخلاف باقی بازیهای این سبک به صورت انتخابی نیست و به ترتیب شما اونها رو بازی میکنید.
مسیرهای بازی به ترتیب اول Fate، دوم Unlimited Blade Works و سوم Heaven's Feel نام دارن.
هر کدوم از این مسیرها، داستان متفاوتی رو ارائه میدن و تفاوتهای خیلی خیلی زیادی با همدیگه دارن.
مثلاً روند رشد شخصیت اصلی، دختری که به اون علاقه داره، آدمهایی که میمیرن، شخصیتهای مهم داستان، دوستان و دشمنان و خیلی چیزهای دیگه متفاوت هستن منجمله پایان داستان.
انیمه اصلی که استودیو Deen ساخته و یه زباله به تمام معنا بود اقتباسی از روی مسیر اول بازی یعنی مسیر Fate بوده که یکسری مسایل هم از مسیرهای UBW و HF بهش اضافه کردن برای همین یک میکس خرتوخری از هر سه تا مسیر بازی شده!
Studio Deen علاوه بر سری تلویزیونی افتضاحی که ساخت یک فیلم هم براساس مسیر UBW ساخته که اونم آشغالی بوده وصف ناپذیر که مشکلات عدیدهای داشته، مثل عدم توضیح نکات کلیدی داستان، یعنی اگه بازی رو انجام نداده باشید هیچی از اون فیلم نمیفهمید! بعلاوه کلی مشکل دیگه.
حالا این انیمهای که Ufotable (استودیو سازنده Fate/Zero) قراره بسازه دیگه قرار نیست یک میکس خرکی از کل داستان باشه و میخواد یک مسیر رو دنبال کنه.
مسیری که برای انیمه انتخاب شده مسیر Unlimited Blade Works هست که بسیار محبوبه و از نظر خیل عظیمی از طرفداران بهترین مسیر بازیه... اینم بگم که باقی خیل عظیم طرفدران مسیر Heaven's Feel رو بهترین مسیر میدونن و این وسط هیچکی به مسیر Fate علاقهای نداره! :d
علاوه بر مسیر داستان انیمه، استودیو Ufotable اعلام کرده که یک فیلم هم قراره از Fate/Stay Night بسازه که مسیر Heaven's Feel رو دنبال میکنه و تو تاریخ نامعلومی اکران میشه.(دمشون گرم، هر دوتا مسیر محبوبه بازی رو دارن انیمه میکنن)
البته شایعه شده که فیلم پیشدرآمدی برای یک سری تلویزیونی هست که کل مسیر Heaven's Feel رو روایت میکنه. البته شایعه خیلی خرکی و بدون منبعه! :d و بیشتر شبیه به آرزوی طرفداراست تا شایعه...مطمئن باشید تا چند سال دیگه خبری از سری تلویزیونی نیست.
حالا بدون اسپویل خدمتتون عرض کنم که این مسیر UBW خیلی مسیر متفاوتی نسبت به اون چیزی که تو انیمه قبلی دیدید هست...
اولاً که میشه گفت این مسیر خونینترین مسیر بازیه و ریتم خیلی تند و سریعی نسبت یه مسیر Fate داره و مبارزاتش هم خیلی بیشتره.
دوماً که Rin و Archer نقش خیلی مهم و کلیدی تو داستان دارن و شخصیت اصلی حساب میشن در حالی که Saber یکجورایی شخصیت فرعی تو روند داستان بحساب میاد... البته حضور زیادی داره و اینجوری نیست که تاثیری نداشته باشه ولی برخلاف قبل شخصیت اصلی و کلیدی داستان نیست... نقش heroine رو تو این مسیر Rin بازی میکنه.... تو مسیر HF هم که قراره فیلمش کنن نقش heroine رو Sakura داره
پس فقط یه چیز میشه به طرفداران Saber گفت: Buzz off plz :d
سوماً هم خیلی تفاوتهای دیگه است که اسپویل داره نمیشه بگم.
این مسیر UBW خودش 3 تا پایان داره، Good و Bad و True... حالا باید دید که کدومو برای انیمه انتخاب میکنن، البته از همین الان میشه حدس زد کدوم پایان و قراره ببینیم.
طرفداران Saber هم گریه نکنن،:d اگه اون پایانی که برای انیمه انتخاب میکنن همونی باشه که من فکر میکنم (با توجه به پایانهای بازی) Saber توش نقش بسزایی داره و طرفدارهاش رو راضی میکنه.
در آخر اینو بگم که انیمه قراره تو دو بخش جداگانه پخش بشه... بخش اول 2 اکتبر (پاییز 93) شروع میشه و احتمالاً 12 یا 13 قسمت.
بخش دوم هم آپریل 2015 (بهار 93) شروع میشه و اونم احتمالاً 12 یا 13 قسمت.
پ.ن: من انیمه F/SN رو ندیدم ولی خط داستانی Fate توی بازی نه تنها بد نبود بلکه جالب هم کار شده بود. خصوصا رابطه بین S و Sh یحتمل اقتباسی که از روش انجام دیدن خیلی بد بوده که ملت اینجوری از انیمه بد میگن در ضمن خط داستانی فیت به باقی مسیر ها وابسته است و به تنهایی معنی نمیده و یه پایان کامل به حساب نمیاد. کلا ساختن انیمه از روی Fate اشتباه بوده
من تا جلد 12 کتابو خوندم (13جلد تا حالا ازش اومده)... دیگه از وسطای جلد 11 میخواستم خودمو حلق آویز کنم!!
اصلاً مریض شدم هر چی لایت ناول ترجمه میشه باید بخونم... لعنتی کرمش هم نمیخوابه.
انیمهاش هم تو سبک خودش بد نیست ولی تو این سبک شونصد هزارتا انیمه دیگه هم داریم،آدم دیگه حالش میخواد بهم بخوره.
تنها لایت ناول درست و حسابی که جدیداً خوندم Log Horizon بود... خیلی خوبه، فصل دوم انیمهاش هم که قراره پاییز پخش بشه. :bighug:
فصل پاییز امسال احتمالاً خفن ترین فصل 3-4 سال اخیره... هر چی عنوان شاخه میخواد پاییز شروع شه.
انیمههای این فصل هم تا اینجا فقط Barakamon و Psycho Passَ Recap و Space Dandy 2 و Zankyou no Terror... بقیه چرت و پرت بودن! (نظر شخصی)
از اول تا آخر این پست رو توی 9gag میخونم تو حالت wtf wtf wtf wtf بودم :dآقا اینا چیه خدایی!!!؟ :biggrin1:
http://www.uplooder.net/img/image/89...Z2Lpb_700b.jpg
یکی از دوستان اهل فن (! مسیح یا اون رفیقش توری!:biggrin1 بیان توضیح بدن کدومش پیشنهاد میشه!!؟:biggrin1: