Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Psycho-Pass Extended Edition بهترین انیمه ی فصل آیا؟ :-/ :-"
قسمت اول رو دیدم! واقعا حال داد! :x
یادش بخیر، فکر کنم محمدعلی(Ooops)بود که اون موقع که قسمت اول اومده بود از این صحنه عکس گذاشته بود و گفته بود شبیه بازی های FPSـه این صحنه! :d

خدایی خیلی صحنه ی باحالیه :d
---
Tokyo ESP

محمدعلی(استکبار :d )! بیا جوابگو باش! :| دلیل اینکه من لذت کافی از این انیمه نمیبرم، تقصیر تو میباشد! :d
آخه چرا این رو با [K] مقایسه کردی؟ :(( منم همش مقایسه میکردم و میگفتم : " 1/5 اون هم نیست! :| " :((
اصلا دلت میاد [K] رو با این مقایسه کردی؟ :( از همون 5 دیقه ی اول 2 انیمه،کاملا مشخصه که [K] سر تره! >:) مخصوصا بچه های گروه قرمز+ بانوی آبی! :-" (اسما رو یادم نمیاد! به بزرگی خودتون ببخشید! :d )
ولی خوب در کل انیمه ی خوبیه! اما هیچگونه کاراکتر امیرپسندی تا حالا نداشته که بعدا به انیمه ی امیرپسند برسیم! :-"
---
Zankyou no Terror
خوشمان آمد! :d فقط کاش یکم از همین رنگ [k] رو میپاشیدن روی این انیمه یکم رنگ و رو بیاد! :d
غیر از بی رنگ (:-") بودن انیمه،هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم! :d
---
Nobunaga Concerto
فکر کنم اینجا فقط محمدعلی این رو دیده! :d
خودش که خوشش نیمده،اخوی خوشش اومده! :-"
بیاید بگید که من ببینم یا نه :-" امیر میپسنده ؟ :-" (این جمله با عبارت" انیمه ی امیر پسنده ؟ " فرق میکنه! :d :-" )

دلیل خاصی نداشت. به نظرم اومد، هر دو خیلی هچل هفتی و چل بازی باشن:دی
همین که اسم شخصیت ها رو یادت نمیاد، نشون میده انیمه چه قدر چرت بوده. الآن من بگم رین-چان و دایکیچی یادت نمیاد مال کدوم انیمه بودن؟ دقیقاً یادت میاد:دی
پس نشون میده K چه قدر چرت بوده:دی>:)
------
در مورد نوبوناگا، اگر از عشاق کلاس تاریخ بودی باید بنشینی نگاش کنی. یه جوریه.
طراحی هاش شبیه انیمه Sidonia no Kishi انجام شده (3D میگن؟ یا CG؟)
کلاس تاریخه دیگه. چی بگم؟
شخصیت اولش امیر پسند نیست. خود امیر ـه:دی

کظم غیظ مینمایم! :| :| :|
---
دلیل خاصی نداشت. به نظرم اومد، هر دو خیلی هچل هفتی و چل بازی باشن:دی
همین که اسم شخصیت ها رو یادت نمیاد، نشون میده انیمه چه قدر چرت بوده. الآن من بگم رین-چان و دایکیچی یادت نمیاد مال کدوم انیمه بودن؟ دقیقاً یادت میاد:دی
پس نشون میده K چه قدر چرت بوده:دی>:)
------
در مورد نوبوناگا، اگر از عشاق کلاس تاریخ بودی باید بنشینی نگاش کنی. یه جوریه.
طراحی هاش شبیه انیمه Sidonia no Kishi انجام شده (3D میگن؟ یا CG؟)
کلاس تاریخه دیگه. چی بگم؟
شخصیت اولش امیر پسند نیست. خود امیر ـه:دی
اون هچل هفتی [K] خیلی خفن تر از این بود! :d چه طراحی کاراکترها،چه رنگ بندی دیوانه وار انیمه،چه آهنگاش! :-" کل مشکلش اون نکو بود! :-"
من کلا حافظم دیگه کار نمیکنه! :| آخه میشه کسی اسم این همه کاراکتر وان پیس رو حفظ باشه،بازم جایی برای حفظ اسم دیگه ای باشه؟ :-" الان 3-4 قسمت از انیمه های فصلی اومده،بهم بگی 3 نفر نام ببر، میرم تو حالت " :| " :-" (اگر میخوای از Psycho-Pass نام ببرم :d :-" تازه اسم انیمه هایی که دارم میبینم رو حفظ شدم! =)) )
البته تو اسم بچه های [K] رو بگی،شاید یادم اومدا کدومشون میباشد مثلا! :-"
بعد هم نگفتم که انیمه مثلا جزو TOP 10 و ... میباشد:-" ولی چیز خیلی باحالی بود و بس حال داد! >:) با تشکر از حسن برای معرفی و هایپ کردنش با امضاس! :d :-"
---
کلاس درس تاریخ دوست دارم! ولی بستگی داره به کدوم بخش تاریخ بپردازن! :-" که خوب...تقریبا فقط یکی دو جلسه ی اول کلاس های تاریخ مدرسه برام جذاب بودن! :-" :d
در مورد ژاپن هم خیلی دوست دارم بدونم،ولی همینطور اسم فوران میکنه ازشون! :(( همین دوره ای رو که پوشش دادن،با اینکه این همه باسارا دیدم،یا SW بازی کردم، بازم خیلی از اسم ها رو یادم نمیمونه! :-" فاجعست اصلا! :d (راه حل بدید برای بهبود حافظه! :| :-" )
Sidona no Kishi ندیدم:-" یه دوتا عکس ازش میزاری؟ من گوگل نمودم،هیچ عکسی نیورد از انیمه :|
راستی اصلا زیرنویس میشه؟ :-"

@Akiba
AyatolKor30 بخون:دیشنیدم برا تقویت حافظه خوبه...یا بقول یکی از بچه‌ها کنگر بخور:دی
++++++++++++++
فقط من اینجوریم یا شماهم وقتی وانپیس میدیدین اویل زیاد شاخ نبود؟!؟!؟!:دیهر از گاهی خوب میشه ولی ۹۰ درصد مواقع بیش از حد نرماله!:|

چرا آخه باید SAO رو هفته ای یک بار پخش کنن ؟ :(:> میخوام بدونم چی میشه بعدش .......... یک هفته باید صبر کنم ولی ...... :(

keep calm and watch another animes :d

--------

الوکا دختره دیگه ؟ :| اخه داداش کیلوا از Him واسش استفاده کرد (HorribleSubs) ولی خودش نه :| نمیدونم مشکل از ترجمس ؟ اخرش باید بشینم ژاپونی یاد بگیرم :دی
باورم نمیشه بعد ارک کیمرا انت ها . ارک خفن تری بیاد Oo . خیلی خوبه این Hunter X Hunter

نسخه ی ژاپونی اهنگ Frozen - Let It Go هم خوبه :دی . خوشمان امد :دی
نمیدونم کجا بزارم تو تایپیک موزیک یا انیمه . ولی فک کنم اینجا بهتر باشه :دی . خواننده ژاپونی معرفی پلیز :دی

چرا آخه باید SAO رو هفته ای یک بار پخش کنن ؟ :(:> میخوام بدونم چی میشه بعدش .......... یک هفته باید صبر کنم ولی ...... :(
چون یه هفته فرصت میخوان که قسمت بعدی رو بسازن:d
keep calm and watch another animes :d

--------

الوکا دختره دیگه ؟ :| اخه داداش کیلوا از Him واسش استفاده کرد (HorribleSubs) ولی خودش نه :| نمیدونم مشکل از ترجمس ؟ اخرش باید بشینم ژاپونی یاد بگیرم :دی
باورم نمیشه بعد ارک کیمرا انت ها . ارک خفن تری بیاد Oo . خیلی خوبه این Hunter X Hunter

نمیدونم کجا بزارم تو تایپیک موزیک یا انیمه . ولی فک کنم اینجا بهتر باشه :دی . خواننده ژاپونی معرفی پلیز :دی
آلوکا احتمالا از نظر آناتومی پسره ولی شخصیتش دختره. واسه همین میلوکی که زیاد باهاش صمیمی نیست با ضمیر پسرونه صداش میکنه ولی کیلوا که شخصیتش رو خوب میشناسه با ضمیر دخترونه صداش میکنه. اینطور که هانتر پدیا میگه هنوز دقیقا مشخص نیست که پسره یا دختر (احتمال پسر بودنش بیشتره)

نمی دونم یه قسمت انیمه چه قدر زمان ساخت نیاز داره، اما قبلاً اعلام کرده بودن ساختن هر قسمت از انیمیشن Avatar (این دومیه. کورا...) از کشیدن استوری بورد تا
اتمام کار بین 10 تا 11 ماه زمان می بره.

شاید برای انیمه ها به خاطر بزرگتر بودن استدیوها و بیشتر بودن تیم ها این زمان کمتر باشه، اما یک هفته نیست:دی
-----------------------
@امیر آکیبا

یه قسمت از این نوبوناگا رو نگاه کن. مشکلی برات پیش نمیاد:دی
Sidonia no Kishi هم تموم شده. زیرنویس هم شده. شاید با اسم Knite of Sidonia.

توی صفحات یه انیمه جدید در حال پخش دیدم به اسم tokyo ghoul . پوسترش برام تداعی کننده سایکو پس بود. یعنی بعد دیدنش اولین چیزی که اومد تو ذهنم سایکو پس بود. آیا ربطی به هم دارن ؟! شباهتی ؟! :-/

ذره ای، حتی ذره ای به هم شباهت ندارن...توکیو غول، یه اشغاله D:

البته باید دقت کرد که Let It Go که تو نسخه ی ژاپنی به اسم Ari no Mama de هم شناخته میشه رو دوتا خواننده اون رو خوندن...یکی خانوم May J که یکی از خفن خواننده های ژاپنی ـه که فک کنم باید ED فیلم بخش شده باشه...
اون یکی نسخه رو خانوم Takako Matsu دوبلور نقش Elsa خونده که به عنوان Insert song تو فیلم استفاده شده...

که من به شخصه نسخه ای که Takako Matsu خونده رو بیشتر دوست دارم، احساس ـش تو آهنگ خیلی بیشتره و از طرفی فن بازی Takako Matsu هم هستم، هم خواننده، بازیگر و دوبلور خوبی ـه، کلاً از خانواده ی هنرمندی هستش (:

P.S
این رو هم بگم که الان فک کنم بیشتر از دو سه ماه که Ari no Mama de ورژن Takako Matsu تو صدر فروش دانلوده سایت Recochoku بوده و توی این مدت، آهنگ های واقعاً بزرگی بخش شدن، ولی فقط یکی دو هفته No.1 بودن و دوباره Ari no Mama de برگشته اول D:
دیگه این موضوع داره اعصاب خُرد کن میشه برام LOL

- - -ویرایش - - -

Haikyuu!! - E17

هوم، نــه، قشنگ بودش D:

Aldnoah.Zero - E04

یه خورده زیادی داره تکراری میشه، اون هم از همه لحاظ

Barakamon - E04

LOL

Sword Art Online II - E04

پسر، واقعاً حال کردم، این Sawashiro Miyuki اخرتشه

- - -ویرایش - - -

یه ماه پیش، از دوستان انیمه های پیشنهادی خواستم...نتیجه ـش شد دانلود انیمه های زیر

Dennou Coil
Seirei no Moribito
Gankutsuou - The Count of Monte Cristo
Kaiji
Kaiji S2
Lucky Star
Bokurano
JoJo's Bizarre Adventure
Hanada Shounen-shi

اینها هم دیگه آخرای دانلودشونه
Gunslinger Girl
Eureka7
Planetes

دیگه الان لیستم خالی ـه (: برای امشب میخورم به مشکل...فرصت ندارم خودم بگردم دنبال لیست دانلود، چیزی، میزی برای دانلود برای سلیقم دارید...این MALـم تقریباً به روزه.

- - -ویرایش - - -

یه ماه پیش، از دوستان انیمه های پیشنهادی خواستم...نتیجه ـش شد دانلود انیمه های زیر

Dennou Coil
Seirei no Moribito
Gankutsuou - The Count of Monte Cristo
Kaiji
Kaiji S2
Lucky Star
Bokurano
JoJo's Bizarre Adventure
Hanada Shounen-shi

اینها هم دیگه آخرای دانلودشونه
Gunslinger Girl
Eureka7
Planetes

دیگه الان لیستم خالی ـه (: برای امشب میخورم به مشکل...فرصت ندارم خودم بگردم دنبال لیست دانلود، چیزی، میزی برای دانلود برای سلیقم دارید...این MALـم تقریباً به روزه.
ماشالله لیستت اونقدر کامله که چیزی برای اضافه کردن نمونده:d
Ga-Rei: Zero رو دیدی؟

ماشالله لیستت اونقدر کامله که چیزی برای اضافه کردن نمونده:d
Ga-Rei: Zero رو دیدی؟

نه ندیدمش....

این Ga-Rei: Zero به انیمه ی Tokyo ESP ربطی داره که این فصل هفتگی داره پخش میشه.!؟
چون دوتا شخصیت main انیمه ی Ga-Rei: Zero تو Tokyo ESP هم بودن.

@Police _ 110

اوهایو خلیل دونو :bighug:

نمیدونم ولی فکر کنم انیمه ی Detective Conan رو توی آرشیوت داشته باشی :d
اگر ندازی پروژه ی بسیار خوب و سنگینی هست که بخوایی شروع کنی بنظرم ارزششم خیلی زیاده و حال میده :d

باز این هم فکر کنم توی آرشیوت داشته باشی خلیل دونو ولی حالا میگم چون خودم خیلی باهاش حال کردم :

Evangelion: Death and Rebirth

The End of Evangelion

Rebuild of Evangelion:
Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone
Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance
Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo
اینم که هنوز نیومده :dEvangelion: Final

نمیدونم هر انیمه ای به ذهنم میرسه یا مطمعنم یا میدونم که خلیل دونو توی آرشیوتون دارید :d

ولی این هم میگم که احساس آرومی بهم داد که تازه دیدم 4 فصل Natsume Yuujinchou بود که باحال بود . Desert Punk هم یکم meh.. هست :d ولی خیلی خوشم اومد یک احساس باحالی بهم داد مخصوصا ماسکاشون .

House of Five Leaves هم همین امروز شروع کردم حال دارم میکنم باهاش برای عید خوبه ببینش :d:d:d:d

آلوکا احتمالا از نظر آناتومی پسره ولی شخصیتش دختره. واسه همین میلوکی که زیاد باهاش صمیمی نیست با ضمیر پسرونه صداش میکنه ولی کیلوا که شخصیتش رو خوب میشناسه با ضمیر دخترونه صداش میکنه. اینطور که هانتر پدیا میگه هنوز دقیقا مشخص نیست که پسره یا دختر (احتمال پسر بودنش بیشتره)

اگه توگاشی اخرش بیاد بگه کیلوا دختره به خدا تعجب نمیکنم :|

نه ندیدمش....

این Ga-Rei: Zero به انیمه ی Tokyo ESP ربطی داره که این فصل هفتگی داره پخش میشه.!؟
چون دوتا شخصیت main انیمه ی Ga-Rei: Zero تو Tokyo ESP هم بودن.
نه ربطی ندارن چون Tokyo ESP در مورد اسپرهاس ولی Ga-Rei: Zero داستان جن گیر هاست (فقط محیط هر دو تا داستان توکیوئه). اون دو تا تیکه ای که توی ESP نشون دادن فقط یه ارجاع به گای ری زیرو بود.

خلیل ساما من لیست انیمه‌هاتو ندیدم... ولی یکسری از فیلم‌های محبوب خودمو برات لیست کردم، هر کدومو ندیدی حتماً بزار برای دانلود، پشیمون نمیشی.

چند تا نکته، اول اینکه هیچکدوم از فیلمهای Studio Ghibli تو لیست نیست... مطمئناً همه کارهای خوبشون رو دیدی... فیلمهای سریالی و ادامه دار مثل The Garden of Sinners و Ghost in the Sell (قدیم و جدید) و... با اینکه فوق‌العاده‎ان و دیدنشو واجبه ولی چون تعدادشون زیاده تو لیست نذاشتم.

تمام فیلمهای لیست تک قسمتی هستن و تو همین یک قسمت داستان تموم میشه میره پی کارش (یکی دوتا هم که ادامه دارن ادامه‌شون اصلاً مهم نیست و لازم نیست ببینی)... بعضی‌ از کارهای لیست فیلم کوتاه‌ان... کیفیت فیلم‌هام از خوب تا شاهکار دسته‌بندی میشه

در کل دیدن همشون بشدت پیشنهاد میشه و هرکی اینهارو ندیده بزاره تو لیستش... نگاه به سال ساختشون نکنین، همشون فوق‌العاده‌ان، اصولاً تو اکثر لیستهای 50 فیلم برتر هم همین‌ها بعلاوه کارهای Studio Ghibli دیده میشن، حالا با یکمقدار تفاوت.

Barefoor Gen
Hadashi no Gen
(1983)

7go4gevg2xocoy4j468t.jpg

Neo Tokyo
Manie-Manie Meikyuu Monogatari
(1987)

j56fcblbg5r8fb5i73ay.jpg

Robot Carnival
Robotto Kanibaru
(1987)
wyen0lru6nc0fah9ggg8.jpg

Royal Space Force: The Wings of Honneamise
Oritsu Uchugun: Oneamisu no Tsubasa
(1987)

2lhmhrrnpg9tgod5ovvl.jpg

Akira
(1988)

c5eakocnfjs5ahvlrp1l.jpg

The Wind Named Amnesia
Kaze no Na wa Amunejia
(1990)
oy2c3ttdtu61hluvb8dv.jpg

Memories
(1995)

bndxt5dbcpi7nwhwvcbl.jpg

Perfect Blue
Pafekuto Buru
(1997)

ayh8215dl0euordmgc0l.jpg

Kite
(1998)

d2uugyg3n9o3c8rlfn2p.jpg

Jin-Roh: The Wolf Brigade
(1999)

zq4pytcxufcu2mgqskg7.jpg

Metropolis
Metoroporisu
(2001)

d27yyriad9cn49lzmszm.jpg

Millennium Actress
Sennen Joyu
(2001)

5bun8x2hfxb8lhvzz65l.jpg

Voices of a Distant Star
Hoshi no Koe
(2002)
lgz4hk4xoly5tzajo0dl.jpg

Tokyo Godfathers
Tokyo Goddofazazu
(2003)
6heuphujwsnbeo2damiv.jpg

The Place Promised in Our Early Days
Kumo no Muko, Yakusoku no Basho
(2004)
jl89npkl33qnf1osomx6.jpg

Paprika
(2006)

oahcrzr7zfwe8iyyk9vx.jpg

Tekkonkinkreet
(2006)

jvokc8f0ofc9qj5dxtbo.jpg

The Girl Who Leapt Through Time
Toki o Kakeru Shojo
(2006)

9tq9di1mwz8ojk73pgwq.jpg

Five Centimeters per Second
Byosoku Go Senchimetoru
(2007)

22z2ywen2rp2rzo9hjgt.jpg

Sword of the Stranger
Sutorenjia Mukohadan
(2007)

wnyp0nlu019njua9h14c.jpg

Summer Wars
Sama Wozu
(2009)

tacvaf48356ppnzo9cni.jpg

Redline
(2010)

gkkliw7y6v1hzy9awi2s.jpg

Colorful
(2010)

5r5ksp2u79d8vjaj67xr.jpg

Children Who Chase Lost Voices
Hoshi o Ou Kodomo
(2011)

0uur1eg7o8g6xeol8tyj.jpg

The Wolf Children Ame and Yuki
Okami Kodomo no Ame to Yuki
(2012)
2zj92kr2ghfdpu833pd3.jpg

The Garden of Words
Kotonoha no Niwa
(2013)

v92joc3k95tcmksmc2nm.jpg

پ.ن: بغیر از اینها فیلم‌های خیلی خوب دیگه‌ای هم هست، ولی خُب یا من ندیدم یا اندازه اینها باهاشون حال نکردم.

@Police _ 110

اوهایو خلیل دونو :bighug:

نمیدونم ولی فکر کنم انیمه ی Detective Conan رو توی آرشیوت داشته باشی :d
اگر ندازی پروژه ی بسیار خوب و سنگینی هست که بخوایی شروع کنی بنظرم ارزششم خیلی زیاده و حال میده :d

باز این هم فکر کنم توی آرشیوت داشته باشی خلیل دونو ولی حالا میگم چون خودم خیلی باهاش حال کردم :

Evangelion: Death and Rebirth

The End of Evangelion

Rebuild of Evangelion:
Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone
Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance
Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo
اینم که هنوز نیومده :dEvangelion: Final

نمیدونم هر انیمه ای به ذهنم میرسه یا مطمعنم یا میدونم که خلیل دونو توی آرشیوتون دارید :d

ولی این هم میگم که احساس آرومی بهم داد که تازه دیدم 4 فصل Natsume Yuujinchou بود که باحال بود . Desert Punk هم یکم meh.. هست :d ولی خیلی خوشم اومد یک احساس باحالی بهم داد مخصوصا ماسکاشون .

House of Five Leaves هم همین امروز شروع کردم حال دارم میکنم باهاش برای عید خوبه ببینش :d:d:d:d

وقتی خیلی کوچیک بودم، Detective Conan رو از شبکه های عربی هفتگی نگا میکردم...قشنگ بودش، کلی حال میداد...ولی فک نکنم الان اونقدر عاشق ـش باشم که بخوام همچین پروژه ی سنگینی رو دانلود کنم.

والا، بردیا، Evangelion و تمام فیلم هاش رو دارم...خود انیمه رو با فیلم سینمایی اولش رو دیدم، قبلاً هم تو تاپیک صحبت ـش شد، که به شدت مشکلات بنیادی باهاش دارم، اصلاً نتونستم باهاش کنار بیام D:
ولی خوب، باید اون سه تا فیلم دیگه ـش رو هم نگا کنم، حیفه LOL

نه ربطی ندارن چون Tokyo ESP در مورد اسپرهاس ولی Ga-Rei: Zero داستان جن گیر هاست (فقط محیط هر دو تا داستان توکیوئه). اون دو تا تیکه ای که توی ESP نشون دادن فقط یه ارجاع به گای ری زیرو بود.

مسلم، که اینطور....برام جالب بودش، چون مانگاکای هر دوتا انیمه یک نفر بودش.

خلیل ساما من لیست انیمه‌هاتو ندیدم... ولی یکسری از فیلم‌های محبوب خودمو برات لیست کردم، هر کدومو ندیدی حتماً بزار برای دانلود، پشیمون نمیشی.

آریا سنپای، خیلی ممنون...حتماً رو انیمه ها کار میکنم
آرشیوم از نظر فیلم به شدت کمبود داره...از کارهایی که گذاشتی:

ندیدم:
Barefoor Gen
Neo Tokyo
Robot Carnival
Royal Space Force: The Wings of Honneamise - من Anti-Korean دارم D:
Akira
The Wind Named Amnesia
Memories
Perfect Blue
Kite
Jin-Roh: The Wolf Brigade
Metropolis
Paprika - چهار سال پیش که انیمه دیدن رو شروع کردم، این انیمه رو تو خیلی از سایت ها دیدم، ولی خوب، چون اون موقعه تازه شروع کرده بودم، این انیمه زیرنویس فارسی نداشت، بیخالش شدم..ولی الان که دوباره یادم انداختی، میزارم تو لیست دانلودی
Tekkonkinkreet
Colorful - خیلی وقته که دانلودش کردم، هنوز ندیدمش

دیدم:
Millennium Actress
Voices of a Distant Star
Tokyo Godfathers
The Place Promised in Our Early Days
The Girl Who Leapt Through Time
Five Centimeters per Second
Sword of the Stranger
Summer Wars
Redline
Children Who Chase Lost Voices
The Wolf Children Ame and Yuki
The Garden of Words

P.S
این سری های Ghost in the Sell خیلی پیچیدس (: فک کنم یکبار محمدعلی دونو، توضیح داد برام که چی به چی ـه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or