Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان یه چندتا انیمه معرفی کنید که شخصیت هاهی خسته و بی حال داشته باشنُ محور داستان رو اون بگرده . یا حداقل کارکترها خسته باشن !
و اینکه توی انیمه welcome to nhk معنی کلمه neet چی میشه ؟

ممنون .
Ergo P R O X Y رو ببین( اصلا خستگی از سر و روش میباره)

آقایون من میخوام به سبک دوران هجر و ظهور اسلام برنامه بچینم بریزیم خونه کیشیموتو شبونه با بالش خفش کنیم. کی اینجا پایه اس؟

من 2 ساله میخوام این کارو بکنم 3:

از وقتی که مانگاش مسخره شد -___-

- - -ویرایش - - -

بعد از دیدن آخرین صفحه آخرین چپتر بلیچ:

Yeaaaah F*ck Yeaaaaaaaah. this is what I was waiting for

بالاخره به چیزی که میخواستم رسیدم

بالاخره آرانکارا رسیدن و ریختن Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

حالا باید منتظر چندتا از اسپاداهای گل هم باشیم :d

هالیبل (هاریبل؟) که کامل نشونش دادن کلی قسمت پیش

گریمیجوی عزیز هم که معلومه هست که من میگم اون صدایی که با ایچیگو حرف زد (موقعی که داشت با اوراهارا میحرفید) برا گریمیجو بود

من همچنان هم به برگشت اسپادای مورد علاقم Uquiorra امیدوارم :d

اون مرتیکه یامی (اسپادا 0 ) هم نشون ندادن بمیره فقط دهنش صاف شد

کلا من تو بلیچ بیشتر از همه با این آرانکارا و اسپادا ها حال کردم

فقط مونده یه چیز که به درجه خلوص و رستگاری مانگا برسه اونم آیزن بید :d

آخرین ویرایش:
من 2 ساله میخوام این کارو بکنم 3:

از وقتی که مانگاش مسخره شد -___-

- - -ویرایش - - -

بعد از دیدن آخرین صفحه آخرین چپتر بلیچ:

Yeaaaah F*ck Yeaaaaaaaah. this is what I was waiting for

بالاخره به چیزی که میخواستم رسیدم

بالاخره آرانکارا رسیدن و ریختن Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

حالا باید منتظر چندتا از اسپاداهای گل هم باشیم :d

هالیبل (هاریبل؟) که کامل نشونش دادن کلی قسمت پیش

گریمیجوی عزیز هم که معلومه هست که من میگم اون صدایی که با ایچیگو حرف زد (موقعی که داشت با اوراهارا میحرفید) برا گریمیجو بود

من همچنان هم به برگشت اسپادای مورد علاقم Uquiorra امیدوارم :d

اون مرتیکه یامی (اسپادا 0 ) هم نشون ندادن بمیره فقط دهنش صاف شد

کلا من تو بلیچ بیشتر از همه با این آرانکارا و اسپادا ها حال کردم

فقط مونده یه چیز که به درجه خلوص و رستگاری مانگا برسه اونم آیزن بید :d

فکر کنم دقت نکردی! :d اینا آرانکارا نبودن! :-" یعنی قبلا بودن! الان کروتسوچی زامبی ـشون کرده! :-" :-" :-"
این 4تایی که اومدن،همشون زخم و زیلی گشتن و معلومه کالبدشکافیشون کرده و یه بلایی سرشون اورده! :-" + اسم چپتر هم "رو کردن زامبی ها" بود :d
هیچی دیگه...اگر خدا بخواد قراره ادو تنسه ببینیم اینجا هم! :bighug:
البته یه چیزی هم هست:-" اینا اگر مرده باشن،قاعدتا نباید الان حضور داشته باشن و زامبی باشن! و مثل اولوکیورا باید پودر میشدن:-" پس ممکنه یه جور دیگه زامبی شدن یا هم...یعنی زامبی نشدن و خودشون اومدن؟ :-" آخه 4تا نخودی رو اورده توی داستان که چی بشه؟ :-"

من گریموجو میخوام! :((

صفحه ی آخری که بچه های AW ساخته بودن عالی بود! =))

---
ژولو شنپای !!!! :(( :x :(( + =))
این زورو بعد دو سال چه وحشی شده:| هرکی میاد جلوش ، هیچ غلطی نمیتونه بکنه! :| ، اگر درست یادم باشه این تکنیکی که زد، قبل از 2سال روی قطار آبی به سمت انیس لابی،توپ 360 پوندی زد!!! بعدشم یادم نمیاد بیشترش رو زده باشه! و الان 1080 !!!!!! :-o
بارت خیلی دیوانست! =)) وسط درگیری میگه امضا بده! :))

دعوای لوفی و بقیه جالب بود! :)) عین بچه ها شده بودن! :))
این سربازایی که جلوشون ظاهر شدن قیافه خیلی باحالی دارن! :d

کانجورو هم بالاخره دیدیم! :-" چه قیافه داغونی داره! :d ( اُکاما آیا ؟ :-" ) ، چه میوه های عجیب غریبی هم خوردن!!! با اینکه اصلا نمیدونند این قدرتایی که دارن به خاطر میوه ایه که خوردن! :d
بعد این قدرت کانجورو چقدر شبیه قدرت یه راکونی توی بازی OP : Unlimited World Red میباشد! :-" اون راکون هم اتفاقا خود اودا طراحیش کرده بوده! (قاعدتا قدرتشم کار خودش بوده دیگه:-" ) البته من هنوز بازی نکردم،ولی توی یکی از تریلرها یه دوربین کشید و اون دوربین واقعی شد! دقیقا مثل قدرت کانجورو!
البته ممکنه برداشت من اشتباه بوده باشه و بازی که بکن،تفاوت قدرتاشون مشخص بشه! :d

نقاشی کانجورو هم که ...! به خودم امیدوار شدم! :bighug:

@امیر آکیبا:
آقا من توبه کردم:دی
الان رسیدم آرک اسکای آیلند اصلا به خوبی آراباستا نیست خیلی تناقض داره داستانش.
اگه اون یارو خدائه تو آسمون و یه جزیره ی آسمونی دیگه زندگی میکرده چرا بال نداره و از کجا میوه شیطانی پیدا کرده؟:|:-/

@امیر آکیبا:
آقا من توبه کردم:دی
الان رسیدم آرک اسکای آیلند اصلا به خوبی آراباستا نیست خیلی تناقض داره داستانش.
اگه اون یارو خدائه تو آسمون و یه جزیره ی آسمونی دیگه زندگی میکرده چرا بال نداره و از کجا میوه شیطانی پیدا کرده؟:|:-/
اسکایپیا + یکی دیگه از آرک هایی که خواهی رسید،جزو ضعیف ترین آرک های وان پیس میباشند! :d
اما از همینجا بهت قول میدم،آرک بعدی که رفتی،دوباره میای توبه میکنی! :-" و میگی " وان پیس خداست! " :d
در مورد سؤالت! :d
دقیق مشخص نیست قضیه چیه،ولی ویکی این رو نوشته :
Like Shandia and the residents of Skypiea, Birkans are endowed with wings on their backs. However, they are differentiated from the other two races by how their wings face downwards. Enel, the leader of the Birkans, is an exception, as he has no wings at all, possessing a ring with drums on it instead.
البته خوب مشخصه که جواب سؤال نیست! ولی مثلا اینکه شکل بال های یه شهر دیگه،با جای دیگه فرق میکنه،میتونه نشونه ی این باشه که ممکنه مدل های دیگه هم باشه :-" (البته بیشتر به نظر میاد اون چیزی که پشت انل وصله،ولی برای خوف نشون دادنش باشه:-" شاید اصلا خودش بال هاش رو کنده باشه این رو گذاشته باشه:)) )
البته گان فال هم بال نداره! :d

میوه های شیطانی که رسما منشعشون مشخص نیست! جایی گفته نشده که اینا توی فلان جزیره هستن! و به نظر میاد،ممکنه هرجایی گیر بیان! :d برای همین این مورد ایرادی بهش وارد نیست! :d

انیمه مانستر را امروز تموم کردم واقعا شاهکار بود ! در کنار انیمه ی death note یکی از بهترین انیمه های کوتاهی بود که دیدم
شخصیت پردازی روایت داستان ارتباط دهی کارکتر ها به هم عواطف و احساسات برای یک انیمه واقعا شاهکار بود
مخصوصا سوالی که در قسمت اخر ایجاد میکنه واقعا مانستر چه کسی هست !؟ اگه بیننده با دقت تامل کنه به جواب میرسه !
.....................
این قسمت عالی همش به خاطر ضربه 1080p زورو :x

Last edited by a moderator:
Psycho-Pass Extended Edition بهترین انیمه ی فصل آیا؟ :-/ :-"
قسمت اول رو دیدم! واقعا حال داد! :x
یادش بخیر، فکر کنم محمدعلی(Ooops)بود که اون موقع که قسمت اول اومده بود از این صحنه عکس گذاشته بود و گفته بود شبیه بازی های FPSـه این صحنه! :d

خدایی خیلی صحنه ی باحالیه :d
---
Tokyo ESP
قسمت اولش رو که دیدم، به نظرم اومد از انیمه های امیر آکیبا پسند باشه.
نمی دونم چرا ندیده؟
چرا؟
یعنی از K هم داغون تره؟ فکر نمی کنم.
حداقل موسیقی متنش وقتی لازم باشه قطع میشه
محمدعلی(استکبار :d )! بیا جوابگو باش! :| دلیل اینکه من لذت کافی از این انیمه نمیبرم، تقصیر تو میباشد! :d
آخه چرا این رو با [K] مقایسه کردی؟ :(( منم همش مقایسه میکردم و میگفتم : " 1/5 اون هم نیست! :| " :((
اصلا دلت میاد [K] رو با این مقایسه کردی؟ :( از همون 5 دیقه ی اول 2 انیمه،کاملا مشخصه که [K] سر تره! >:) مخصوصا بچه های گروه قرمز+ بانوی آبی! :-" (اسما رو یادم نمیاد! به بزرگی خودتون ببخشید! :d )
ولی خوب در کل انیمه ی خوبیه! اما هیچگونه کاراکتر امیرپسندی تا حالا نداشته که بعدا به انیمه ی امیرپسند برسیم! :-"
---
Zankyou no Terror
خوشمان آمد! :d فقط کاش یکم از همین رنگ [k] رو میپاشیدن روی این انیمه یکم رنگ و رو بیاد! :d
غیر از بی رنگ (:-") بودن انیمه،هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم! :d
---
Nobunaga Concerto
فکر کنم اینجا فقط محمدعلی این رو دیده! :d
خودش که خوشش نیمده،اخوی خوشش اومده! :-"
بیاید بگید که من ببینم یا نه :-" امیر میپسنده ؟ :-" (این جمله با عبارت" انیمه ی امیر پسنده ؟ " فرق میکنه! :d :-" )

آخرین ویرایش:
Nobunaga Concerto
فکر کنم اینجا فقط محمدعلی این رو دیده! :d
خودش که خوشش نیمده،اخوی خوشش اومده! :-"
بیاید بگید که من ببینم یا نه :-" امیر میپسنده ؟ :-" (این جمله با عبارت" انیمه ی امیر پسنده ؟ " فرق میکنه! :d :-" )

منم دیدم :d

بعضی موقع ها توش تیکه کمدی خوبی میندازن اما من از نقاشیاش خوشم نیومد مثل خوابای ترسناکیه که میبینم >_<

من 1 قسمت دیدم از رو قسمت اول نمیشه تشخیص داد انیمه خوبه یا نه اما من نمیبینم انیمه دیگه با دانلود زیاد دارم ^~^

این سازنده Kuroshitsuji هم انگار فهمیده خیلیا فصل یک رو ندیدن (فصل 2 که مهم نبود) کاراکترا رو تو خودش توضیح میده البته خوب توضیح نمیده وگرنه برا هر کاراکتر باید یه آرک حرف بزنه XD

فصلی هااااااااا:d

یکی بگیر این کارگردان و برنامه ریز این انیمه رو جمع کنه =))
با خودش درگیر بوده بیچاره :))
اون انیمه ی قبلی باز قابل تحمل تر بودن اینجا گرفتن کلا معرفی کرکتر و کلا نجات هرکدوم رو Skip کردن دارن موارد غیر داستان اصلی رو پوشش میدن .
البته شخصیت ماری خیلی مهمه و داستان رو خوب زاویه میده ولی فقط تو بازیش روی ویتا جواب میداد چون همه چی رو داشت !
اینجا همه چی رو حذف کردن و فقط قسمت های ماری و سرگرمی شخصیت اصلی با دوستاش رو گذاشتن !
گرفتن همه چی رو به طرز فجیعی حذف کردن هم معرفی شخصیت ها و هم مردن بعضی شخصیت ها توی تلوزیون و هم نجات هر کدومشون رو ....
کلا کسی که با پرسونا 4 توی دنیای بازی آشنا نیست این رو بزاره کنار بهتره .
به صورت پیش فرض با دیدنش یاد Aku no hana افتادم نیمدونم چرا :-"
فکر کنم کمی رنگ بندی انیمه و طرز رفتار سادیستیک شخصیت ها به گل شیطان نزدیکه :d
فوق العاده خودشم اومد از انیمه ...
کلا اینطور انیمه کم داریم .

عیر فصلی هااااااااا:d

انیمه فوق العاده زیبا و همچنین زیرخاکیه !
این انیمه رو وقتی نی نی بودم تو یک کانال آلمانی بود اسمش آر تی ال 2 بود میدیدم حتی هنوز اپنینگش رو یادم بود فوق العاده نوستالژیک بود برام :d
خیلی خوشم اومد ازش ...
کلا فان و باحال بود مخصوصا صحنات اچی بدون سانسور و بدون Steam Power بودن که با دود و بخار نپوشونده بودن . :d
البته در نظر بگیریم انیمه مال 1989 و کمی قدیمی میزنه ولی خیلی خیلی پیشنهاد میشه .
کاش جای این پسره بودم خیلی حال میده...
آب بریز روی خودت دختر میشی ... یکی از آرزو هام هست ولی خوب به صورت موقتی :d

دراپ هاااااااا:|

کلا غیر قابل تحمل و چرت شد یهو برام

آخرین ویرایش:
89119837300743312131.jpg

آقویان!
بجز aw جای دیگه‌ای داریم برای زیرنویس؟؟؟!!!:دی
بعضی از زیر نویساشون واقعا‍ً توی آفسایده:دی...البته در کل کارشون خوبه‌ها:دی،قصد تخریب نداریم!:|

Gekkan Shoujo Nozaki-kun
خوب بود 3 قسمت اول :دی . هیچ چیزه خاصی نداره ولی باش میشه خندید خوب :دی

Tokyo ESP
DROPED

Tokyo Ghoul
زیاد امید خاصی بش ندارم . ولی خو تابستونه میبینم :دی

Zankyou no Terror
انتظاراتم از این انیمه بالاست :دی . امید وارم داستان خوبی ازش در بیاد....

Sword Art Online II
Droped

Akame ga Kill
انتظارم از اینم بالاست . مانگاش رتبه ی بالایی داره

Barakamon
جزء خوبای این فصله :دی . فقط به خاطر نارو چان :دی :دی

Kanon ازش دیدن داره ؟ قسمت اول و دیدم چیز خاصی نداشت . از گرافیکشم اصلا خوشم نیومد . چشم در حد توپ فوتباله لامسب :دی

آخرین ویرایش:
آقویان!
بجز aw جای دیگه‌ای داریم برای زیرنویس؟؟؟!!!:دی
بعضی از زیر نویساشون واقعا‍ً توی آفسایده:دی...البته در کل کارشون خوبه‌ها:دی،قصد تخریب نداریم!:|
من مردم آخر یه زیرنویس درست و حسابی برای وان پیس که کتابی نباشه پیدا نکردم، "لوفی من خواهم آمد" :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or