D.of.persia
کاربر سایت
از لحاظ ترتیب داستانی همینجوری که نوشتیه دیگه؟
Psycho-Pass و Monster رو هم قبلا دیدم ولی از Ergo Proxy فک نکنم خوشم بیاد ،چند وقت پیش مقدمه داستانش رو میخوندم زیاد جذبم نکرد.
میتونم بپرسم پست بنده چرا حذف شد؟
دقیقا. فوق العادس. تا الان چهار بار دیدمش هربارم ی سری سوال جدید ب ذهنم میرسهSteins Gate:Movie
فوق العاده بود.تجدید خاطره با اوکارین,کریتسیگو,مایوشی . . .:bighug:
لذت بخش ترین فیلم انیمه ای بود که امسال دیدم.
دلم برای دنیای لعنتیشون تنگ شده بود.الان به تنها چیزی که فکر میکنم اینه بشینم یکبار دیگه از اول 25 قسمت رو ببینم:d
جزو معدود انیمه هایی هست که حتی کوچکترین ضعفی نداره.همه چیز پرفکته.از شروع گرفته تا پایان.
Hunter X Hunter
خب دلو به دریا زدم و شروعش کردمفعلا 5 قسمت ازش دیدیم، تا اینجای کار جالب بوده.
فقط الان یه مشکل Hakuـیی برام پیش اومده!!!
ولی خب در کل تا اینجای کار ازش خوشم اومده و به نظر میاد با سلیقه ام جور باشهالان کوراپیکا پسره یا دختر؟!![]()
![]()
صدا و صورتش مثل دختراست ولی همه مثل پسرا باهاش رفتار/صحبت میکنند![]()
اگه پسره پس چرا اینجوری طراحیش کردن! اگه دختره پس چرا بقیه باهاش مثل پسرا رفتار میکنند؟! تازه اگه دختره چرا موقع دویدن اون پیراهن اولیش رو که در آورد باز هیچکس متوجه دختر بودنش نشد
آخه این چه وضع طراحی کردنه؟! چرا آدم رو توی همچین موقعیتی قرار میدن؟!![]()
به نظرتون Psycho-Pass رو الان ببینم یا منتظر بمونم Psycho-Pass Recap که تموم شد اونو نگاه کنم؟:d با توجه به اینکه صحنه های جدید داره و این چیزا
Hunter X Hunter
خب دلو به دریا زدم و شروعش کردمفعلا 5 قسمت ازش دیدیم، تا اینجای کار جالب بوده.
فقط الان یه مشکل Hakuـیی برام پیش اومده!!!
ولی خب در کل تا اینجای کار ازش خوشم اومده و به نظر میاد با سلیقه ام جور باشهالان کوراپیکا پسره یا دختر؟!![]()
![]()
صدا و صورتش مثل دختراست ولی همه مثل پسرا باهاش رفتار/صحبت میکنند![]()
اگه پسره پس چرا اینجوری طراحیش کردن! اگه دختره پس چرا بقیه باهاش مثل پسرا رفتار میکنند؟! تازه اگه دختره چرا موقع دویدن اون پیراهن اولیش رو که در آورد باز هیچکس متوجه دختر بودنش نشد
آخه این چه وضع طراحی کردنه؟! چرا آدم رو توی همچین موقعیتی قرار میدن؟!![]()
"Not in Education, Employment, or Training"دوستان یه چندتا انیمه معرفی کنید که شخصیت هاهی خسته و بی حال داشته باشنُ محور داستان رو اون بگرده . یا حداقل کارکترها خسته باشن !
و اینکه توی انیمه welcome to nhk معنی کلمه neet چی میشه ؟
ممنون .