دوستانی که مانگای Berserk را دنبال میکنم این چپتر اخریاش اول صفحه زده new anime project has started ! دارند روی ادامه انیمه کار میکنند ؟ کسی خبر داره کی میاد ؟
مثلا من موندم که نامی که یه آدم معمولیه چی جوری میتونه یه فاصله 20 متری رو توی بارون با کفش پاشنه بلند بپره؟! والا منم که هر کدوم از پاهام یه متر و 30 سانتن نمیتونم از روی یه جوب 3 متری بپرم و به اون طرفش نمیرسم،
1- انیمه هم که باشه باید یه فرقی بین کسایی که هنر رزمی بلدن یا میوه ی شیطانی خوردن با آدم های معمولی باشه یا نه؟دو دلیل می تونه داشته باشه: 1- به خاطر این که انیمه اس.
2- حالا شما نمی تونی بپری از یه جوی آب رو دلیل نمیشه بقیه نتونن این کار رو انجام بدن.
@ce7en44
فکر کنم دیگه باید خودت رو مرده حساب کنی :d
بهت قول میدم امیر آکیبا نظراتت درباره ی وان پیس رو ببینه بمب هسته رو روت زده
راه حلش اینه: Turn your brain off, turn your awesome on:d1
پ.ن: من نمیگم که انیمه ی بدیه، فقط یکم زیادی هایپ شده
اسکایپیا که به طرز عجیبی مضخرف بود از ویلنش بگیر تا فضاش از آرک واتر سون وان پیس ناجور جذاب میشه غمناک هم میشه :cry:آرک اسکایپیا هم تموم کردم آخرش خیلی کشکی بود
ولی این G8 میخوره خوب باشه
کلا وان پیس پدیده هست چه انیمش چه مانگاش و چه مخلفاتش که هیچ وقت تو تاریخ تکرار نیمیشه ! FACT :dکلّاً وان پیس انیمه داغونیه
باید بشینی مانگاشو بخونی
اون شاهکاره فکته
همچنان Inuyasha و Katanagatri رو به بچه ها پیشنهاد میکنم که یعنی هر کی نبینه از کفش رفته
یه شخصیت مسلم پسند هم داخل کاتاناگاتاری پیدا شده، یعنی خداس
تعریف مسلم پسند: در ظاهر بی خطره ولی آخر سر معلوم میشه که خطرناکترین موجودیه که توی داستانه
1- انیمه هم که باشه باید یه فرقی بین کسایی که هنر رزمی بلدن یا میوه ی شیطانی خوردن با آدم های معمولی باشه یا نه؟
2- اون مثال بود، وگرنه بازم از این چیزها هست، مثلا
تازه کیفیت انیمه هم خیلی بالا و پایین دارهاون موقع که زورو داخل شمع گیر کرده بود مگه پاهای خودشو نصفه قطع نکرد؟ چی جوریه که دوباره بهم چسبیدن؟!
راستی مگه قرار نبود این میوه های شیطانی خیلی کمیاب باشن؟! پس چرا هر کی رو میبینی یکی ازشون خورده؟!
من تا چند روز از این ورا پیدام نمیشه:d
پ.ن: کلا صحبت کردن برخلاف نظر جمع کار خیلی خطرناکیه هیچ وقت انجامش ندین
پ.ن: من نمیگم که انیمه ی بدیه، فقط یکم زیادی هایپ شده
چرا خود خودشه یعنی این طرز مظلوم ایستادنش منو کشته:dاحیانا این عکس داخل اسپویلر همونی نی که (بقیه توضیحات داخل اسپویلر زیر) :
همونی نیست که تو مبارزه با بقیه سریع تمام تکنیک هاشون رو در حد اعلا یاد میگیره و با همون ها میزنه دهن حریفاش رو صاف میکنه ؟!
آره خب این چیزا رو میدونم ولی بازم توی اون صحنه ی جدی این تیکه خیلی حالمو گرفتمسلم جان همچین قضیه های پرش بیست متری و... اینا جزئی از انیمه ها هستن...مثل قضیه لباس لوفی یا لباس چوجی قبل و بعد تکنیک زدن یا اندازه
کرکترا در حالت ها و بخش های خاصی از داستان هست...