Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستانی که مانگای Berserk را دنبال میکنم این چپتر اخریاش اول صفحه زده new anime project has started ! دارند روی ادامه انیمه کار میکنند ؟ کسی خبر داره کی میاد ؟

مثل اینکه همه نظرشون رو در مورد انیمه های فصلی گفتن و فقط من موندم:-" (البته نظر من که زیاد تخصصی نیست و همینجوری از روی احساس یه چیزی میگم :-" )

Gekkan Shoujo Nozaki-kun
قسمت اول On-Hold

Tokyo ESP
دو قسمتش رو دیدم، خودمم هنوز مطمئن نیستم. به خاطر این انیمه با Ga Rei Zero هم آشنا شدم :d

Tokyo Ghoul
دو قسمت دیدم، اگه اون صحنه های کاملا سیاه رو در نظر نگیرم، در کل نظر خاصی ندارم. قسمت 3و4 On-Hold

Zankyou no Terror
قسمت اولش رو توی سه روز تموم کردم، باقی قسمت ها On-Hold

Sword Art Online II
از اول هم امید زیادی به این نداشتم. ولی وجدانا پتانسیل به این خوبی رو هدر دادن. قسمت 3 On-Hold

Akame ga Kill
اینم که دائما از کمدی به تراژدی و برعکس تغییر میکنه، بازم مانگاش بهتر بود. قسمت 3 On-Hold

Barakamon
با قسمت اول این حال کردم :x احتمالا تنها انیمه ی این فصل که تا آخر میبینمش (ّه همراه پایینی البته:-")

Psycho-Pass Recap
همچنان منتظر محمد علی دونو هستیم که بیاد اینو ترجمه کنه :-" فعلا همه ی قسمت ها رو دانلود کردم

---------------------------------
میگم این وان پیس چرا اینجوریه؟! هنگ اورهای آخر بعضی قسمت هاش خیلی جالبه ولی قسمت های بعدی از شدت بی حالی همش خمیازه میکشم. کارگردانش انگاری اصلا نمیتونه جو داستانو حفظ کنه. بعضی فلش بک ها هم که 4 قسمت طول میکشن و اصلا ادامه ی داستان میره لای باقالی ها. کلا انیمه ی خوبیه و از داستان و جهانش خوشم اومده منتهی اضافاتش خیلی زیاده
مثلا چه اصراری که 4 قسمت دنبال لوفی و زورو بگردن در حالیکه توی 5 دقیقه میتونستن این تیکه رو تموم کنن؟!
ریادی تینیجره و فانتزیش هم خیلی فانتزیه
مثلا من موندم که نامی که یه آدم معمولیه چی جوری میتونه یه فاصله 20 متری رو توی بارون با کفش پاشنه بلند بپره؟! والا منم که هر کدوم از پاهام یه متر و 30 سانتن نمیتونم از روی یه جوب 3 متری بپرم و به اون طرفش نمیرسم:-"
،​
هیچ کدوم از شخصیت های فرعی و اصلی هر چقدر هم که صدمه ببینن کشته نمیشن
:-"
یعنی نمیدونین آخر این آرک که همه زنده مونده بودن چقدر تو ذوقم خورد :[ ، مخصوصا اون سرخ پوسته که سه-چهار بار ایمپک دایال زد و یه چن بار هم انل سوزوندش آخر شب داشت میزد و میرقصید:))
بعضی از طراحی های شخصیت ها هم خیلی رو مخه (سر آرک فاکسی که نزدیک بود کامل دراپش کنم) آخر داستان همیشه الکی الکی گل و بلبل میشه، یه ذره دوز احساساتی که شخصیت های داستان از خودشون در میکنن زیادیه (همین که مفشون از لب و لوچه شون آویزون میشه هم خیلی اعصاب خورد کنه، باز خوبه روبین اینجوری نیست:-") مبارزاتش هم که ماشالله راست یه انیمه 26 قسمتی هر کدوم طول میکشن و توی تمام طول مبارزه یکی از کلاه حصیری ها به حد مرگ کتک میخوره و اون قسمت آخر با یه ضربه برنده میشه:-"
در کل انیمه ی خوبیه ولی فکر نمیکنم جزو تاپ انیمه های من بشه:-" شاید سلیقه من زیادی سنین پسنده :-"
پ.ن: احتمالا با این نقد گور خودمو کندم:-" آقا من آمادگی شرکت در دادگاه تفتیش عقاید رو ندارم:d

--------------------------------
همچنان Inuyasha و Katanagatri رو به بچه ها پیشنهاد میکنم که یعنی هر کی نبینه از کفش رفته :x

یه شخصیت مسلم پسند هم داخل کاتاناگاتاری پیدا شده، یعنی خداس:x
تعریف مسلم پسند: در ظاهر بی خطره ولی آخر سر معلوم میشه که خطرناکترین موجودیه که توی داستانه​
;;)

owuoaaglf62b5cow3828.jpg

آخرین ویرایش:
مثلا من موندم که نامی که یه آدم معمولیه چی جوری میتونه یه فاصله 20 متری رو توی بارون با کفش پاشنه بلند بپره؟! والا منم که هر کدوم از پاهام یه متر و 30 سانتن نمیتونم از روی یه جوب 3 متری بپرم و به اون طرفش نمیرسم
،

دو دلیل می تونه داشته باشه: 1- به خاطر این که انیمه اس.

2- حالا شما نمی تونی بپری از یه جوی آب رو دلیل نمیشه بقیه نتونن این کار رو انجام بدن. :دی

دو دلیل می تونه داشته باشه: 1- به خاطر این که انیمه اس.

2- حالا شما نمی تونی بپری از یه جوی آب رو دلیل نمیشه بقیه نتونن این کار رو انجام بدن. :دی
1- انیمه هم که باشه باید یه فرقی بین کسایی که هنر رزمی بلدن یا میوه ی شیطانی خوردن با آدم های معمولی باشه یا نه؟:-"
2- اون مثال بود، وگرنه بازم از این چیزها هست، مثلا
اون موقع که زورو داخل شمع گیر کرده بود مگه پاهای خودشو نصفه قطع نکرد؟ چی جوریه که دوباره بهم چسبیدن؟!
تازه کیفیت انیمه هم خیلی بالا و پایین داره:-"
راستی مگه قرار نبود این میوه های شیطانی خیلی کمیاب باشن؟! پس چرا هر کی رو میبینی یکی ازشون خورده؟!
@ce7en44

فکر کنم دیگه باید خودت رو مرده حساب کنی :d

بهت قول میدم امیر آکیبا نظراتت درباره ی وان پیس رو ببینه بمب هسته رو روت زده :-"

من تا چند روز از این ورا پیدام نمیشه:-":d

پ.ن: کلا صحبت کردن برخلاف نظر جمع کار خیلی خطرناکیه:-" هیچ وقت انجامش ندین;)

پ.ن: من نمیگم که انیمه ی بدیه، فقط یکم زیادی هایپ شده

آخرین ویرایش:
آرک اسکایپیا هم تموم کردم آخرش خیلی کشکی بود:|
ولی این G8 میخوره خوب باشه:>
اسکایپیا که به طرز عجیبی مضخرف بود :-/ از ویلنش بگیر تا فضاش :| از آرک واتر سون وان پیس ناجور جذاب میشه غمناک هم میشه :cry:

بالاخره Psycho-pass رو تموم کردم. امروز نشستم از قسمت 15 تا 22 رو پشت سر هم نگاه کردم. ;;) یادم نی کی این رو معرفی کرد , هر کی بود دمش گرم , در بهشت برین جای گیرد انشاالله .:bighug: البته یکی از دلایلی که ترغیبم که زودتر شروعش کنم , همون بازی انحصاری ش برای XBOX ONE بود.:> میخواستم ببینم این نیمه چی هست اصلا.

نمره بخوام بدم بهش ؟! :-/ با سخت گیری میدم 9.8 از 10 !0.2 هم همینجوری عشقی کم کردم. :d اوایل از ماکشیما خوشم نمیومد , ولی هر چی جلوتر رفتیم یه مقدار درکش کردم هدفش میشه گفت تا حدودی درست بود ولی روش از بیخ مشکل داشت. کاگامی و آکنه (آکانه) هم که :x:bighug:
یه سوال هم پرسیدم در مورد موضوع بازی سایکو پس که داره برای XBOX ONE داره ساخته میشه , که متاسفانه دوستان مثل اینکه نمیدونستن . :d
____________________--

توی صفحات یه انیمه جدید در حال پخش دیدم به اسم tokyo ghoul . پوسترش برام تداعی کننده سایکو پس بود. یعنی بعد دیدنش اولین چیزی که اومد تو ذهنم سایکو پس بود. آیا ربطی به هم دارن ؟! شباهتی ؟! :-/

- - -ویرایش - - -

همچنان Inuyasha و Katanagatri رو به بچه ها پیشنهاد میکنم که یعنی هر کی نبینه از کفش رفته :x

یه شخصیت مسلم پسند هم داخل کاتاناگاتاری پیدا شده، یعنی خداس:x
تعریف مسلم پسند: در ظاهر بی خطره ولی آخر سر معلوم میشه که خطرناکترین موجودیه که توی داستانه
;;)

owuoaaglf62b5cow3828.jpg

احیانا این عکس داخل اسپویلر همونی نی که (بقیه توضیحات داخل اسپویلر زیر) :

همونی نیست که تو مبارزه با بقیه سریع تمام تکنیک هاشون رو در حد اعلا یاد میگیره و با همون ها میزنه دهن حریفاش رو صاف میکنه ؟! :-s

1- انیمه هم که باشه باید یه فرقی بین کسایی که هنر رزمی بلدن یا میوه ی شیطانی خوردن با آدم های معمولی باشه یا نه؟:-"
2- اون مثال بود، وگرنه بازم از این چیزها هست، مثلا
اون موقع که زورو داخل شمع گیر کرده بود مگه پاهای خودشو نصفه قطع نکرد؟ چی جوریه که دوباره بهم چسبیدن؟!
تازه کیفیت انیمه هم خیلی بالا و پایین داره:-"
راستی مگه قرار نبود این میوه های شیطانی خیلی کمیاب باشن؟! پس چرا هر کی رو میبینی یکی ازشون خورده؟!

من تا چند روز از این ورا پیدام نمیشه:-":d

پ.ن: کلا صحبت کردن برخلاف نظر جمع کار خیلی خطرناکیه:-" هیچ وقت انجامش ندین;)

پ.ن: من نمیگم که انیمه ی بدیه، فقط یکم زیادی هایپ شده

مسلم جان همچین قضیه های پرش بیست متری و... اینا جزئی از انیمه ها هستن...مثل قضیه لباس لوفی یا لباس چوجی قبل و بعد تکنیک زدن یا اندازه
کرکترا در حالت ها و بخش های خاصی از داستان هست...

احیانا این عکس داخل اسپویلر همونی نی که (بقیه توضیحات داخل اسپویلر زیر) :

همونی نیست که تو مبارزه با بقیه سریع تمام تکنیک هاشون رو در حد اعلا یاد میگیره و با همون ها میزنه دهن حریفاش رو صاف میکنه ؟! :-s
چرا خود خودشه:x یعنی این طرز مظلوم ایستادنش منو کشته:d
ولی خب
کاش مبارزه شیچیکو با Hakuhei Sabi رو هم نشون میدادن:(

مسلم جان همچین قضیه های پرش بیست متری و... اینا جزئی از انیمه ها هستن...مثل قضیه لباس لوفی یا لباس چوجی قبل و بعد تکنیک زدن یا اندازه
کرکترا در حالت ها و بخش های خاصی از داستان هست...
آره خب این چیزا رو میدونم ولی بازم توی اون صحنه ی جدی این تیکه خیلی حالمو گرفت:-"
اگه یه انیمه ی معمولی بود اصلا ککم هم نمیگزید، ولی خب انتظارم از وان پیس بیشتر از این چیزاست:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or