Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
والا حسن جون من تا 3قسمتش رو دیدم...نمیدونم چی شد که ولش کردم...،شخصیت هاش یه مقدار لوس بودن.
به نظرت به گروه خونیم میخوره که ادامش بدم....فک کنم تا قسمت5ش رو هم دانلود کرده باشم

خلیل جان در مورد انیمه باید بگم که شخصیت های مذکر کار خیلی بهتر و کول تر هستن نسبت به شخصیت های موئنث که قالبآ ادمای لوسی هستند به غیر از یکی دوتاشون

بزرگترین نکته مثیت انیمه مبارزات بسیار خوش ساخت انیمه هستش که با جزئیات بهش پرداخته شده از حرکات سریع و برخورد های الکی دست و پا و اسلحه که تو بیشتر انیمه ها دیده میشه ادم هیچ لذتی هم ارش نمیبره خبری نیست

در مورد روند داستان هم باید بگم ضربانش کاملآ بالا و پایین میشه و بعضی قسمت ها ریتم کندی داره شاید خسته کننده بعضی قسمت هاشم واقعآ در اوجه

در کل شخصیت اول خیلی خوبی داره هسته اصلی داستان پتانسیل بالایی داره ولی برای دیدنش حوصله هم باید به خرج داد

نظرم در مورد انیمه های هفتگی رو هم امروز تا چند ساعت دیگه میذارم ایشالا :d

با یک چیز دیگه هم باید موافقت کنی! >:) :d
اینکه ناروتو به چه فلاکتی افتاده که رسما هیچکی توی بحثمون شرکت نکرد:| حالا بیا از اوضاع ناروتو هم دفاع کن:-" :d

من هنوز ناروتو رو به قسمت 370 نرسیدم وگرنه Spoil ها رو باز می کردم و جوابت رو می دادم :d:d

خب بالاخره نظرم رو در مورد انیمه های در حال دیدن رو بگم

Ace of Diamond E42 : انیمه در این هفته های اخیر خیلی خوب دنبال میشه و حساسیت و جذابیت تو بیشتر مسابقاتش موج میزنه و به همین علتم هست که ادامش هم تایید شده و حالا حالاها پخش خواهد شد

Akame ga Kill E5 : انیمه بدی نیست ولی ترجیح میدم جای اینکه هردفعه دنبال یکی باشند به یه داستان کلی هم برسه که یه کار منسجم تبدیل بشه و از حالت هرقسمت یه اتفاق دربیاد

Aldnoah.Zero E5 : با اینکه در کل انیمه بدی نیست ولی متاسفانه یه ذره خشک و نچسبه کاراکتر ها زیاد مورد پسندم نیستن ولی میگم با همه اینها تا اینجا کاری نبوده که از دیدنش پشیمون بشم

Baby Steps E18 : بدون شک نسبت به هفته های اغازینش پیشرفت چشمگیری رو نشون میده و انیمه ای هستش که خیلی واقع گرایانه نسبت به ورزش و یه ورزشکار نگاه کرده و روند رو به رشدش رو نشون میده انصافآ کار خوبی بوده

Barakamon E5 : انیمه ای که موقع دیدن به ادم خوش میگذره

Dramatical Murder E5 : با اینکه شروع خوبی داشت ولی همینجوری افت کرد و به یه کار خسته کننده تبدیل شده و روندش هم یه جوریه که هیچ امیدی رو در ادم زنده نگه نمیداره

Free!: Eternal Summer E5 : یکی از بی هدف ترین انیمه های ورزشی که تا حالا دیدم

Gekkan Shoujo Nozaki-kun E4 : خب این انیمه هم یکی از کار های سرخوش این فصله که من تو هرفصل حداقل باید یه کار اینجوری ببینم که دارم میبنم در کل چیز خاصی برای تعریف کردن نداره ولی میگم من تو هرفصل پای ثابت یه انیمه اینجوری هستم نبینم میمیرم:d

Haikyū!! E18 : تو هفته های اخیر خیلی خوب دنبال میشه شاهد مسابقات جذابی هستیم

Hunter × Hunter E140 : ارک جدید رو خیلی دوست دارم مخصوصآ شخصیت محبوبم برگشته و خب تقریبآ همه شخصیتهای درست حسابی که قبلآ دیدیم و شخصیت های خفن جدید هم تو این ارک مشاهده میشه پس نباید جای بحثی را باقی گذاشته باشه

Kuroshitsuji: Book of Circus E4 : از اونجایی که من مانگای این کار رو نخوندم این ارک برام جالب شروع شده و از شخصیت های جدید هم خوشم میاد البته منکر اینم نیستم که از پایان فصل اول این کار که ظاهرآ ربطی به داستان اصلی هم نداشت خوشم اومد و پایان بدی نداشت

Mahouka Koukou no Rettousei E18 : همونطور که تو پست های قبلیم هم گفتم این هفته های اخیر شاهد مبارزات خوبی بودیم و تازه چرخه اصلی داستان داره باز میشه و از اون حالت بسته افراد مدرسه خارج میشه تا داستان جون بیشتری بگیره

Rail Wars E4 : شاید بهترین جمله در مورد توصیف این انیمه این باشه کاراکترهای کلیشه ای با روند داستانی نو اورانه

Re:Hamatora E2 : همونطور که میدونید در قسمت پایانی فصل اول این انیمه همه در کف ماندندکه چی شد اینجوری شد و منتظر فصل دوم ولی راستش رو بخواید شروع فصل دوم اونطوری که فکر میکردم نبود یه شروع معمولی داشت که خیلی جذاب نبود امیدوارم در ادامه حرف بیشتری برای گفتن داشته باشه

Sword Art Online II E5 : شروع وحشتناک خسته کننده ای داشت و تا همین الان هم هیچ حرف خاصی برای گفتن نداشته خیلی بخوایم خوشبینانه بهش نگاه کنیم از قسمت 4 تازه انیمه یه تکونی میخوره اونم یه تکون جزئی

Tokyo Ghoul E5 : نمیدونم یه جورایی احساس میکنم انیمه هنوز جا نیفتاده شخصیت اول اونی نیست که باید باشه ولی اگه اشتباه میکنم قراره همینجوری ادامه پیدا کنه واقعآ ناامیدم میکنه ولی اگه درست فکر کنم باید به انیمه زمان بیشتری داد یه انتقاد کلیشه ای هم از انیمه بکنم چرا اینجوری سانسور میکنی اخه نمیخوای نشون بدی کلآ نشون نده این کارا چیه اخه :d

در اخر هم این پست که بسیار طولانی بود و از حد من خارج برای این زده شد چون هفته بعد به کل نیستم و تا اخر این هفته به اندازه هفته بعد هم پست داده باشم:d

خوب از اول چپتر شروع کنم! :d

تبریک به همه ی وان پیسی ها که مانگا 17 ساله شده! :bighug:

در مورد صفحه ی رنگی...خوشم نیمد! :| زورو ساما خوب بود! اما بانو روبین اصلا شبیه خودش نبود! :( شده بود ویولت :| قشنگ صفحه ی بعد هم پنل اول ویولت میباشد،راحت میتونید مقایسه کنید! :-" بانو...:((

شکر خیلی باحال شده! =)) بنده خدا دچار فوبیا شده! :)) نابودش کرده اسوپ ساما رسما! :)) قدرت خدایگان اسوپ رو نباید دست کم گرفت! >:) اسم تکنیک ـش رو هم رونمایی کرد بالاخره! :d

ربکا هم...اگر AW باشید که همه چیز رو بچه های اونطرف گفتن:-" ولی ای کاش...ای کاش میشد شاهد مرگ ربکا باشیم :|
کاش میشد همینطور که کایروس لحظات آخر اسکارلت رو در آغوش گرفته بود،این صحنه تکرار بشه و این دفعه ربکا رو در آغوش بگیره و ربکا بمیره! ما هم قهقه بزنیم! >:) از اونطرف کایروس هم Rage Mode رو فعال کنه و بزنه دیامانته رو نفله کنه! >:) (البته همینطوریش هم جلوی دیامانته فعال میشه! :d )

حیف شد بارت موند عقب! :(( آخه چرا اودا یه فرصت به بارت نمیده که پیش لوفی خودش رو نشون بده و ناکاما بشه! :(( بارت...:((
آخرش از این آرک میریم بیرون و هیچکدوم از کلاه حصیری ها(غیر از بانو روبین یحتمل:-" ) نمیفهمند که فاز بارت چی بوده! :(( فکر میکنند با یک دیوانه آشنا شدن! :d

=)) =)) =))
ملت میمیرن،زنده میشن،یادگار به جا میزارن! بر میگردن! حتی بدون عمل های 1ثانیه ایه دکتر اوچیها مادارا ! :d

البته کاکاشی باید چشمش بر میگشت:-" ولی خوب...خیلی یکجوری بود دیگه! =))
یعنی میشه هم من و هم کاکاشی زنده باشیم و هوکاگه شدن کاکاشی رو ببینیم؟ :( آرزویی که سوناده ی نامرد خرابش کرد:(( چند ثانیه بیشتر تا هوکاگه شدن نمونده بود اوندفعه! :((

آخرین ویرایش:
کسی ظاهرا این خبر رو نذاشته، ولی:
سیزن دو انیمه زیر در حال ساخت هست و الان توی مراحل pre-production هستش:

90c126e86a3e689c6eff5d749b9778ae1366684596_full.jpg

اشک شوق تو چشام جمع شده :(( :((

^^ ها ها >:) وای بحال کسایی که مانگا رو خوندند یا قسمتی براشون Spoil شده >:):d
Trunks عزیز بهت تبریک میگم , می تونی یک لینکی هم بزاری بریم خود خبر رو بخونیم , تا کمی بیشتر در موردش بدونیم , مرسی :d:bighug:

^^ ها ها >:) وای بحال کسایی که مانگا رو خوندند یا قسمتی براشون Spoil شده >:):d
Trunks عزیز بهت تبریک میگم , می تونی یک لینکی هم بزاری بریم خود خبر رو بخونیم , تا کمی بیشتر در موردش بدونیم , مرسی :d:bighug:
اوووو! حالا کو تا بیاد :-" :d همین F/SN هم الان چندماهی میشه که خبرش اومده و تازه پاییز میخواد بیاد:-"
حداقل تا بهار باید صبر کنید :d (اگر بیاد:-" )

دوتا OVA جدید هم قراره ازش بیاد اگر اشتباه نکنم
کسی میدونه کلا چندتا OVA اومده از Shingeki no Kyojin ؟
یدونه OVA سه قسمتی داره به اسم Ilse no Techou که تا حالا دو قسمتش اومده، قسمت سوم هم پس فردا میاد
yahoo_4.gif
راجع ب چیه ؟ ارزش دیدن داره؟
....
دیشب بیخوابی زد ب سرم نشستم Colorful رو دیدیم بسیار لذت بخش بود دیدنش شدیدا پیشنهاد میشه:d

آخرین ویرایش:
دوتا OVA جدید هم قراره ازش بیاد اگر اشتباه نکنم
کسی میدونه کلا چندتا OVA اومده از Shingeki no Kyojin ؟

راجع ب چیه ؟ ارزش دیدن داره؟
....
دیشب بیخوابی زد ب سرم نشستم Colorful رو دیدیم بسیار لذت بخش بود دیدنش شدیدا پیشنهاد میشه:d

OVA اول عالیه! حتما حتما ببینش!
OVA دوم طنزه:-" میتونی ببینی و بخندی! :)) ولی اینم ببین :d 25 دیقه که بیشتر نیست:-" :d

سلام.
من یکی دو سال پیش تو یه جایی یه انیمه دیدم هرچی میگردم نمیتونم پیداش کنم خیلی دوس دارم ببینمش.
یکی بود یادم نیست خیلی ولی فکر کنم کسی بود که با شرورا میجنگید بعد نمادش گل سرخ بود هرجا میخواست ازش استفاده میکرد فقط همینو یادمه متاسفانه!کسی میتونه بگه این انیمه چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.

اوووو! حالا کو تا بیاد :-" :d همین F/SN هم الان چندماهی میشه که خبرش اومده و تازه پاییز میخواد بیاد:-"
حداقل تا بهار باید صبر کنید :d (اگر بیاد:-" )
FSN که موضوش کلا فرق می کنه :d خوب خودت هم تو این شرایط بودی همین عکس العمل رو داشتی یا شایدم بیشتر به روش خودت :d
حالا بزار اطلاعات بیشتری ازش بیاد ببین اینجا چجور میشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or