Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هانتر 2 سری داره.یکی سال های1999 sتا 2001 اومد و 3 تا آرک مانگا رفت و وسطش پر از فیلر بودسری دوم سال 2011 تا الان شروع شده و 141 قسمت اومده که بهتره به نظر من.هنوز 10-20 قسمت دیگه تا آخر این ارک جا داره
داستان منسجم نداره.یه جوریه:d.یه بیس کلی نداره که مثلا تو کل داستان یه گروه آدم بد باشند بخوان با خوبا بجنگن.هر آرک واسه خودش یه داستان کاملا جدا هست.ولی در کل در مورد یه پسری به اسم Gon هست که میخواد مثل پدرش هانتر بشه و پدرش رو که معلوم نیست کجا رفته پیدا کنه.(حالاکل داستان همه کار میکنه غیر گشتن دنبال پدرش:d).مبارزات قشنگی داره.قدرت های کاراکتر ها هم اکثراً کلیشه ای نیستند
.به نظر من ارزش داره.یه 30-40 قسمت اول دانلود کن ببین خوشت میاد یا نه.

دوستان Attack on Titan خوبه؟ راجع به چیه؟​
شاهکاره!همه چیزش عالیه.گرافیک و طراحی،انیمیشن،موسیقی،صداگذاری،داستان و ...
داستان کلیش اینه که یکی بود یکی نبود انسان ها تو یه زمانی بودن که یکسری جونور شبه انسان هم بودند به اسم تایتان که متاسفانه غول بودند:d و غذای مورد علاقشون هم انسان بود.انسان ها هرکاری کردند نتونستند شکستشون بودند و کم کم داشتند منقرض می شدند تا اینکه رفتند یه دیوار بلند دور خودشون کشیدند تا از تایتان ها دور بمونند.داستان از اونجا شروع میشه که تایتان ها از این دیوار رد میشن و انسان ها دوباره به خطر می افتند و جتگ دوباره شروع میشه. (انیمه رو به بدترین حالت ممکن تعریف کردم:d)
یه اثر فوق العادس و خیلی ها هم دوستش دارند ولی من نمیدونم چرا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم!نمیدونم از چیش خوشم نمیاد!ولی در هر حال خوشم نمیاد:d.
شاید چون یه جورایی منو یاد D.gray-man میندازه که مانگاش اونطور ناقص موند یه غم بزرگی انداخت به دلم:d
دی گری من و دث نوت و ناتسومه (natsume yujjincho) سه تا اثری بودند که من انیمه دیدن رو باشون شروع کردم..یادمه پیش دانشگاهی بودم 1 ماه دیگه کنکور داشتم با خودم قرار گذاشته بودم اگه سوالات کنکورهای سال قبل رو از یه درصدی بالاتر بزنم حق دارم ناتسومه ببینم=)).
شرمنده زیاد شد.آقا بشین Attack On Titan رو ببین.خوشت میاد.ختم کلام:d
===============
آقا این Barakamon چه باحاله.انیمش یه حس شادی و مهربونی به آدم میده.دو قسمت اولش خوب بود.اگه بقیش بد میشه بگید نگاه نکنم خراب بشه!

دیدنش همراه با دود و دم خوب نیست. اما در کل جواب میده:دی
تو این مورد که One Piece واقعا جوابه:دی

این Wolf's Rain رو هم تا اپیزود 27 دیدم، به نظرم این اواخر یه کم افت کرد و خیلی همه چیز داره با سرهم بندی روایت میشه، امیدوارم این چندتا اپیزود آخر اینطوری نمونه.

فیلم و سریال خوب که نمیاد،چنتا انیمه خوب معرفی کنید واسه دانلود :d
میخواهم انیمه بگیرم بعد بشینم ببینم ، Fate Zero و cowboybebop و Baccano! رو تاز ه همین هفته دانلود کردم:)

انیمه ورزشی ، اکشن ، رومانتیک ، کمدی هرچی قشنگ باشه بهم بگید فقط هیجان داشته باشه،مبارزهاش خوب باشه،گرافیک خوب داشته باشه:p

انیمه های مورد علام اینان
Kuroko No Basket
Hajime No Ippo
Psycho Pass
Shingeki No Kyojin

از انیمه هم که خیلی خیلی بدم اومد انیمه Tengen Toppa Gurren Lagann :-& یعنی از همه چیش بدم میومد :d مخصوصا از اون مدل گرافیکش :d

فیلم و سریال خوب که نمیاد،چنتا انیمه خوب معرفی کنید واسه دانلود :d
Code Geass
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hellsing Ultimate
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan
هر 4 تا اکشن دارن و داستان عالی. البته از رورونی کنشین خودم زیاد خوشم نیومد ولی اکثرا عاشقشن:d

Steins;Gate
Death Note
این دوتا هم اکشنشون کمتره، ولی فوق العاده هستن جفتشون

میگم به نظرتون بهتر نیست یه نظرسنجی تو تاپیک زده بشه مثلا با عنوان "بهترین انیمه ی کوتاه" تا اونایی که تازه میخوان انیمه ببینن یا کسایی که خیلی از انیمه های معروف رو ندیدن واسه انتخاب راحت تر باشن؟ :d

Code Geass
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hellsing Ultimate
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan
هر 4 تا اکشن دارن و داستان عالی. البته از رورونی کنشین خودم زیاد خوشم نیومد ولی اکثرا عاشقشن:d

Steins;Gate
Death Note
این دوتا هم اکشنشون کمتره، ولی فوق العاده هستن جفتشون

میگم به نظرتون بهتر نیست یه نظرسنجی تو تاپیک زده بشه مثلا با عنوان "بهترین انیمه ی کوتاه" تا اونایی که تازه میخوان انیمه ببینن یا کسایی که خیلی از انیمه های معروف رو ندیدن واسه انتخاب راحت تر باشن؟ :d

Fullmetal Alchemist: Brotherhood رو دیدم:) اون 3 تا دیگه چند قسمتین؟

داداش یگه سطحم اونقد پایین نیست :d Stein Gate و Death Note رو دیدم :)

من 4-5 سالی هست انیمه میبینم فقط مشکلم اینه که انیمه ها قدیمی رو خودم نگاه نمیکنم مگه اینکه بهم بگن قشنگه برم نگاه کنم :>:d

پیشنهاد های دیگه؟
yahoo_7.gif

آخرین ویرایش:
چند وقتی بود دوتا پروژه انیمه بینی میخواستم راه بندازم برا همین بود سایت برا انیمه های قدیمی میخواستم ^_^

Yu-Gi-Oh! DM و Prince of Tennis

اول هم از Prince of Tennis شروع کردم 3:
________________________________________________________________________________________

برخلاف بیشتر انیمه های شونن که یه شخصیت اصلی گوگولی و نسبتا ضعیف رو نشون میده که میره تو یه جای جدید و سعی میکنه با کمک دوستان و قدرت عشق و علاقه و تلاش بسیار به یه جایی برسن, تو این انیمه کاملا برعکسه.

شخصیت اصلی Echizen Ryoma بید که 12 سالشه و نابغه تنیس هست و از نظر شخصیتی هم هیچ نکته کاوایی توش نیست یه بچه پر رو به تمام معناست که براش مهم نیست حریفش کیه قبل از مسابقه که شروع میکنه تیکه پروندن به حریفش (ماشالله به قد و هیکل حریفشم توجه نمیکنه من جاش بودم تا الان چندبار خودمو خیس کرده بودم) و تو مسابقه هم تیکه هاش ادامه داره تا اینکه حریفشو نابود میکنه (این پر رو بودنش بعضی موقع ها واقعا باعث میشه فکتون بیوفته)

اما نکته جالب اینجاست که مدرسه ای هم که توش اومده جز خفن ترین های روزگاره XD (گردهمایی بهترین ها)

بیشتر از همه چیز از شخصیت پردازیش خیلی خیلی خیلی خیلی خوشم اومد (اولویت درجه یک من برا انیمه دیدن) از اکثر شخصیتا خوشتون میاد من که خودم بیشتر از همه از خود ریوما خوشم اومده و یکی دیگه که نمیتونم بگم اسپویل میشه ^ ^

همه جور کاراکتری هم داره: Little Brat (خود ریوما) - Big Brother Type - Cool Type - Idiot Type - Split Personality Type - Disgusting Type - Let me beat the crap out of him type و . . .

مسابقاتش هم خیلی خوب کار شده و نتیجه مسابقات رو بعضی موقع ها واقعا نمیشه حدس زد

هر از گاهی هم تو موسیقی هاش نوای جیگر پرون گیتار الکتریک هم به گوش میرسه که بسی حال اساسی به مسابقه میده

کلا به نظر من انیمه خیلی خوبی بود (به نظر همه شما چیز مخرفیه میدونم XD )

تنها نکته منفی که پیدا کردم مشکلم با درک کردن سن و سال بعضی کاراکتراست که برعکس همه انیمه ها که یه پسر 12 ساله رو نشون میدن میگن 18 سالشه تو این انیمه یه دانشگاهی رو نشون میدن میگن 14 سالشه -____-

فلش بک کوتاه تکراری هم زیاد نشون میده :|

هرکس میخواد ببینه به امید مایعی به نامInui's Super special Delux Penal Tea ببینه :d خودتون ببینین میفهمین چیه XD

Code Geass دو فصل 25 قسمتیه.شدیدا هم توصیه میشه:d:bighug:
90 درصد نقش من تو این تاپیک شده پیشنهاد کردن Pyscho-pass و Code Geass به بقیه:dالبته خوبه که بقیه رو به راه راست هدایت کنیم:-"

پرهام این Kill la Kill چرا اینجوری بود!؟:| اه اه حالم بد شد از ادا اصول هاشون!:دی یعنی دقیقا جزو همون انیمه هایی بود که بدم میاد!:دی خدا لعنتت کنه که 12 گیگ حجمم رو به فنا دادی!!:| :|
ولی اون دختره Outfit مشکیه عجب چیزی بود!:دی

پرهام این Kill la Kill چرا اینجوری بود!؟:| اه اه حالم بد شد از ادا اصول هاشون!:دی یعنی دقیقا جزو همون انیمه هایی بود که بدم میاد!:دی خدا لعنتت کنه که 12 گیگ حجمم رو به فنا دادی!!:| :|
ولی اون دختره Outfit مشکیه عجب چیزی بود!:دی

این Kill la kill همون استدویو Tengen Toppa Gurren Lagann ساخته،نه؟!؟!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or