Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

میخوام یه انیمه طولانی رو شروع کنم ببینم :|
بین one piece و bleach و ناروتو موندم کدوم رو شروع کنم............کدو مرو اول شروع کنم؟ :d
اگه مورد دیگه ای هم بود ببگین......
+
fairy tale چطوره؟

on your face Akiba :دی
بیا برو آقا! :-" شینگکی تا الان به جز یک کار اکشن هالیوودی تا الان هیچی نبوده :-"

بین one piece و bleach و ناروتو موندم کدوم رو شروع کنم............کدو مرو اول شروع کنم؟ :d
+
fairy tale چطوره؟
وان پیس! >:)

+
fairy tale چطوره؟

الان که با انیمه آشنایی داری صد درصد وان پیس ...

بیا برو آقا! :-" شینگکی تا الان به جز یک کار اکشن هالیوودی تا الان هیچی نبوده :-"
که اینطور :دی برای همینه الان تبدیل شده به یه دین توی ژاپن و باقی کشور های دنیا :دی برو عمو با اون فیت/زیرو ـت بذار باد بیاد :دی

تا وقتی که نخواد جواب هیچ سوالی رو بده و سرکارمون بزاره، صرفا یک انیمه ی اکشنه! درست مثل Transformers :دی
البته من از چیزای اکشن خوشم میاد! :دی

اما F/Z کجا، یه انیمه ی صرفا اکشن کجا! :-"
انیمه باید مثل FMA:BH و F/Z همه چی تموم باشه! >:)
تازه DN حتی با اون تو دیوار رفتنش هم، به خاطر همون بخش اولش به نظر من بازم از شینگکی سرتره:دی
.

تا وقتی که نخواد جواب هیچ سوالی رو بده و سرکارمون بزاره، صرفا یک انیمه ی اکشنه! درست مثل Transformers :دی
البته من از چیزای اکشن خوشم میاد! :دی

اما F/Z کجا، یه انیمه ی صرفا اکشن کجا! :-"
انیمه باید مثل FMA:BH و F/Z همه چی تموم باشه! >:)
تازه DN حتی با اون تو دیوار رفتنش هم، به خاطر همون بخش اولش به نظر من بازم از شینگکی سرتره:دی
.

با این تفاسیر وان پیس هم Transformersـی بیش نیست! از اونجایی که هنوز جواب 90 درصد سوال های سری رو نداده :دی. این حرف وقتی درسته که داستان به پایان برسه نه چیزی که آنگوئینگ هست.

عیبی نداره سال دیگه سری جدید شینگکی بیاد، با رویدادهایی که توی داستان افتاده، بعید میدونم حتی دیگه کسی جرئت اینو داشته باشه که حرف از مقایسه اش با بقیه بیاره :دی

قشنگ مطمن بودم اسم وان پیس رو میاری! :p
وان پیس بخش ماجراجوییش خیلی پررنگ تر از اینه که : "وان پیس چیه؟ " :دی
خیلی از بیننده ها هم مثل لوفی هستن که نمیخوان بدونند "وان پیس چیه" :دی
البته چندتا سوال دیگه هم هست، مثل میوه های شیطانی از کجان و ...
ولب روند داستان جوریه که باز کم کم اطلاعات میده، مخصوصا با این دنیای عظیمی که داره!!! اصلا قضیه اینه که تو ماجراجویی هاشون به اینا پی ببرن :دی خیلی چیزا مثل پوتگلیف ها که بر همین اساسن، یا سلاح های باستانی جواب هایی داره بهش داده میشه یا خیلی چیزای دیگه :دی
کلا وان پیس یه چیزی مثل ایندیانا جونز:دی

اما شینگکی نه دنیای اونقدر عظیمی داره، نه حتی قطره چکونی اطلاعت میده! :دی فقط پشت سر هم سوال ایجاد میکنه! :دی
در مورد سری دوم هم، تو هم یحتمل مانگا میخونی دیگه؟ اگر آره که به چیزی که گفتی اعتقاد داری؟ :-"
البته شینگکی به شدت پتانسیل خوف شدن رو داره ها! ولی هنوز هیچیش رو رو نکرده:-"
نامرد بعد از این همه چپتر، نباید 2تا سوال جواب بده؟ : اینطورم که گفتن قرار نیست مثل وان پیس یه داستانی بشه که بالای 20 سال طول بکشه! :دی
تو واقفا به نظرت یه داستانی که +20 سال طول میکشه، با شینگی که قراره زیر 10 سال ( 5-6 سال فکر کنم :دی) تموم بشه یکی میدونی؟ :دی|

FMA:Btotherhood فوق العاده بود!دو روزه پیش تمومش کردم و تا الان تو شوکم(در اصل ناراحتم:()
حوصله ندارم براش نقد بنویسم الان اما در کل بهترین انیمه ایی بود که دیدم:x
چی ببینیم جاش؟
Rorouni Kenshin بدون فیلر :-"
Gosick
Code Geass
Bakemonogatari
Kuroko no Basket
Kara no Kyoukai
Soul Eater

+
fairy tale چطوره؟
Hunter X Hunter 2011
6 قسمت دیگه هم تموم میشه;)
Gintama

آخرین ویرایش:
قشنگ مطمن بودم اسم وان پیس رو میاری! :p
وان پیس بخش ماجراجوییش خیلی پررنگ تر از اینه که : "وان پیس چیه؟ " :دی
خیلی از بیننده ها هم مثل لوفی هستن که نمیخوان بدونند "وان پیس چیه" :دی
البته چندتا سوال دیگه هم هست، مثل میوه های شیطانی از کجان و ...
ولب روند داستان جوریه که باز کم کم اطلاعات میده، مخصوصا با این دنیای عظیمی که داره!!! اصلا قضیه اینه که تو ماجراجویی هاشون به اینا پی ببرن :دی خیلی چیزا مثل پوتگلیف ها که بر همین اساسن، یا سلاح های باستانی جواب هایی داره بهش داده میشه یا خیلی چیزای دیگه :دی
کلا وان پیس یه چیزی مثل ایندیانا جونز:دی

اما شینگکی نه دنیای اونقدر عظیمی داره، نه حتی قطره چکونی اطلاعت میده! :دی فقط پشت سر هم سوال ایجاد میکنه! :دی
در مورد سری دوم هم، تو هم یحتمل مانگا میخونی دیگه؟ اگر آره که به چیزی که گفتی اعتقاد داری؟ :-"
البته شینگکی به شدت پتانسیل خوف شدن رو داره ها! ولی هنوز هیچیش رو رو نکرده:-"
نامرد بعد از این همه چپتر، نباید 2تا سوال جواب بده؟ : اینطورم که گفتن قرار نیست مثل وان پیس یه داستانی بشه که بالای 20 سال طول بکشه! :دی
تو واقفا به نظرت یه داستانی که +20 سال طول میکشه، با شینگی که قراره زیر 10 سال ( 5-6 سال فکر کنم :دی) تموم بشه یکی میدونی؟ :دی|
در مورد شینگکی،خوب معلومه مانگارو خوندی!پس تو ته قلبت میدونی چیز خوفیه:d
تو بیا 25 قسمت اول وان پیس رو با 25 قسمت اول شینگکی مقایسه کن،حتی اگر به نسبت حجم سریال هم نگاه کنیم باز وان پیس تا قسمت 100 اینا رو دور نیافتاده بود،به قول یکی از بچه ها هم وان پیس کلا فیلر که همین طوری داره داستانشو جلو میبره (یعنی یلخی تقریبا:d)
خلاصه اینکه وان پیس هم بهتر از شینگکی نیست،فقط شانس اوردیم تو دورانی داریم زندگی میکنیم که 600 قسمت از این انیمه اومد:d

در مورد فیت زیرو هم هیچ حرفی ندارم بزنم،فقط فکر میکردم خیلی بهتر از این باشه

من اگر میدونستم شینگکی قرار نیست جواب هیچ سؤالی رو بده،طرف مانگاش نمیرفتم! :d
بعد من نمیگم چیز بدیه! خوبه اون زمان که هفتگی پخش میشد،در کنار دوستان داشتیم اینجا کف و خون قاطی میکردیم! :d
من بخوام مقایسه کنم، از همون حدودای قسمت 20 (آرک مربوط به نامی) رسما سرتر از هرچیزی میدونمش! :bighug: به طور غیر رسمی هم از آخرین ثانیه های قسمت اول! :d
اون یکی از بچه هایی که در مورد وان پیس چنین چیزی فرموده،نمیدونم کی بوده! ولی رسما چرت فرموده:bighug:(با عرض معذرت از دوست گرامی که چنین چیزی فرموده:-" ) کسی که میگه وان پیس کلا فیلره،هیتری میباشد آن سرش ناپیدا :bighug:
نخ ـفت! خلاصه اینکه وان پیس خیلی بهتره >:) چنین داستانی رو بتونی 17 سال ادامه بدی و همیشه بهترین یا جزو بهترین ها باشی هنر میخواد :d الان اوضاع ناروتو و بلیچ رو با وان پیس مقایسه کنید:-" که تازه کوچیک تر هم میباشن ازش! :d

در مورد F/Z هم نمیدونم چه انتظاری داشتی که برآورده نشده:-"

توهین به مقدسات ؟ /:)
چندتا انیمه معرفی کنید که طنز در حد قسمتای خوب گینتاما داشته باشه.حس میکنم همه طنزهای انیمه ای بعد از گینتاما مسخره شده:|

تقلید از آریا سنپای :d
ولی بسیار بسیار بسیار .... ناچیز تر از پست های آریا سنپای ! :-"
معلوم نیست بتونم ادامه بدم یا نه ... :-" :-" -ــــــــــ-

20617.jpg

Sanzoku no Musume Ronja

یکی از Must See های این فصل اولین انیمه ی سریال Studio Ghibili مقدس میباشد .
انتظارات بسیار بالاست :-"
ولی ممکنه 0000.0001% انیمه متوسطی بشه .
در غیر اینطورت یکی از خداهای این فصل خواهد بود ^ـــ^

خوب میرسیم به داستان :‌

داستان در مورد یک دختر بچه ای بنام رونجا هست که دختر رییس یکی از قبلیه های راهزنی هست .
که توی یک قلعه ی خیلی بزرگ توی عمق جنگل با قبیلش زندگی میکنه .
داستان جایی شروع میشه که رونجا با یک موجود افسانه و یک بچه ی دیگه ای هم سن خودش روبرو میشه ....

پلات داستانی باحال میزنه ولی زیاد چیزی معلوم نیست باید انیمه رو ببینیم تا بشه فهمید در چه حده .
ولی بنظرم جالبه .
میشه گفت شباهت از لحاظ داستانی به کار های قبلی استدیو گیبل هم داره .
مخصوصا کلماتی مثل "قلعه" و "موجود افسانه" میتونه یادآور بعضی از کار های این استدیو باشه .

خوب میرسیم به Staff :

کارگردان انیمه
6002.jpg

گورو میازاکی پسر بزرگ استاد بزرگ میازاکی هست . :-" {پارتی بازی -ــــــ-}

بقیشون رو پیدا نکردم . :-"

راستی انیمه بنظر میرسه زیاد هم داستانش اورجینال نباشه و برگرفته شده از :

یک ناول سوییسی بنام :

Ronia_Robbers_Daughter.png

Ronia The Roberts Daughter
هست که نویسنده ی این کتاب :

255px-Lindgren_1960.jpg

Astrid Lindgren

هست که ازش یک فیلم هم فکر کنم ساخته شده . :-"

220px-Ronia_german_poster.jpg

که همونطور که توی پوستر فیلم میبینید شباهت هایی هم میشه توی پوستر فیلم و انیمه دید .

شاتی هم نتونستم از انیمه پیدا کنم !‌
:-"

ببخشید که زیاد کامل نبود ولی به عنوان اولین کارم فکر کنم خوب بوده باشه !

آخرین ویرایش:
@Cj_sa
من با وان پیس نگاه نکردن شما مشکلی ندارم ( :d ) ولی چطور ممکن ـه از F/Z یا DN خوشت نیاد ؟ :-/ لابد تا اخر ندیدی که این طور قضاوت می کنی .
حالا با توجه به این که شما از FMA و SnK خوشت میاد شاید از Code Gease که 2 فصل هم هست به احتمال زیاد خودشت میاد :d
هم جنگی هست , هم تا حدی احساسی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or