Trunks
کاربر سایت
on your face Akibaولمون کنید سر جدتون!
شینگکی و دث نوت و فیت زیرو و سایکو پس رو دیدم
شینگکی خوب بود،دث نوت و فیت زیرو meh ,سایکو پس هم معمولی
on your face Akibaولمون کنید سر جدتون!
شینگکی و دث نوت و فیت زیرو و سایکو پس رو دیدم
شینگکی خوب بود،دث نوت و فیت زیرو meh ,سایکو پس هم معمولی
بیا برو آقا!on your face Akiba![]()
شینگکی تا الان به جز یک کار اکشن هالیوودی تا الان هیچی نبوده 
وان پیس!میخوام یه انیمه طولانی رو شروع کنم ببینم
بین one piece و bleach و ناروتو موندم کدوم رو شروع کنم............کدو مرو اول شروع کنم؟ :d
اگه مورد دیگه ای هم بود ببگین......
+
fairy tale چطوره؟

میخوام یه انیمه طولانی رو شروع کنم ببینم
بین one piece و bleach و ناروتو موندم کدوم رو شروع کنم............کدو مرو اول شروع کنم؟ :d
+
fairy tale چطوره؟

تا وقتی که نخواد جواب هیچ سوالی رو بده و سرکارمون بزاره، صرفا یک انیمه ی اکشنه! درست مثل Transformers
البته من از چیزای اکشن خوشم میاد!
اما F/Z کجا، یه انیمه ی صرفا اکشن کجا!
انیمه باید مثل FMA:BH و F/Z همه چی تموم باشه!
تازه DN حتی با اون تو دیوار رفتنش هم، به خاطر همون بخش اولش به نظر من بازم از شینگکی سرتره
.

Rorouni Kenshin بدون فیلرFMA:Btotherhood فوق العاده بود!دو روزه پیش تمومش کردم و تا الان تو شوکم(در اصل ناراحتم)
حوصله ندارم براش نقد بنویسم الان اما در کل بهترین انیمه ایی بود که دیدم
چی ببینیم جاش؟

Hunter X Hunter 2011میخوام یه انیمه طولانی رو شروع کنم ببینم
+
fairy tale چطوره؟

در مورد شینگکی،خوب معلومه مانگارو خوندی!پس تو ته قلبت میدونی چیز خوفیه:dقشنگ مطمن بودم اسم وان پیس رو میاری!
وان پیس بخش ماجراجوییش خیلی پررنگ تر از اینه که : "وان پیس چیه؟ "
خیلی از بیننده ها هم مثل لوفی هستن که نمیخوان بدونند "وان پیس چیه"![]()
البته چندتا سوال دیگه هم هست، مثل میوه های شیطانی از کجان و ...
ولب روند داستان جوریه که باز کم کم اطلاعات میده، مخصوصا با این دنیای عظیمی که داره!!! اصلا قضیه اینه که تو ماجراجویی هاشون به اینا پی ببرنخیلی چیزا مثل پوتگلیف ها که بر همین اساسن، یا سلاح های باستانی جواب هایی داره بهش داده میشه یا خیلی چیزای دیگه
کلا وان پیس یه چیزی مثل ایندیانا جونز![]()
اما شینگکی نه دنیای اونقدر عظیمی داره، نه حتی قطره چکونی اطلاعت میده!فقط پشت سر هم سوال ایجاد میکنه!
در مورد سری دوم هم، تو هم یحتمل مانگا میخونی دیگه؟ اگر آره که به چیزی که گفتی اعتقاد داری؟
البته شینگکی به شدت پتانسیل خوف شدن رو داره ها! ولی هنوز هیچیش رو رو نکرده![]()
نامرد بعد از این همه چپتر، نباید 2تا سوال جواب بده؟ : اینطورم که گفتن قرار نیست مثل وان پیس یه داستانی بشه که بالای 20 سال طول بکشه!
تو واقفا به نظرت یه داستانی که +20 سال طول میکشه، با شینگی که قراره زیر 10 سال ( 5-6 سال فکر کنم) تموم بشه یکی میدونی؟
|
با عرض معذرت از دوست گرامی که چنین چیزی فرموده
) کسی که میگه وان پیس کلا فیلره،هیتری میباشد آن سرش ناپیدا :bighug:
چنین داستانی رو بتونی 17 سال ادامه بدی و همیشه بهترین یا جزو بهترین ها باشی هنر میخواد :d الان اوضاع ناروتو و بلیچ رو با وان پیس مقایسه کنید
که تازه کوچیک تر هم میباشن ازش! :d 

-ــــــــــ-

{پارتی بازی -ــــــ-}