Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
AsaraymA@

C03.gif

این یکی رو خودم از همه بیشتر منتظرشم... مرتضی کجایی؟! بساط صور و ساطو ردیف کن!

16452831251505746624.gif

دیدار دوباره با توموکو-سان! :bighug: یعنی میشه فصل دومش رو هم بسازن ;___;

پ.ن: اون تیکه در مورد سانجی توی پستت نابودم کرد =))

این فصل که 90 درصد دانلودام Piece of goh بودن اما فصل بعد خدارو شکر خیلی خوبه

Kuroshitsuji هم دمشون گرم افتادن رو دور و میخوان انگار آرک بعدی مانگاشم تو OVA بدن ایول دارن :d

Watamote یعنی این Tomoki خیلی خره که در به در دنبال دوس پسره :| بیاد ایران من به شخصه حاضرم تا زمان مرگم باهاش باشم :d نه تنها من بلکه فکر کنم کل بچه های این تاپیک :))

و . . .

هانتر تا 144 اومده؟:|چه زود به آنگوئینگ رسیدم:|
فول متال تموم شده؟کلا یه توضیحی یکی ازش بده ممنون میشم.:x میخوام برم ببینم دو به شکم:دی

آخرین ویرایش:
AsaraymA
:x
هانتر تا 144 اومده؟:|چه زود به آنگوئینگ رسیدم:|
فول متال تموم شده؟کلا یه توضیحی یکی ازش بده ممنون میشم.:x میخوام برم ببینم دو به شکم:دی

تا قسمت 144 اومده و 4 قسمت دیگه هم تموم میشه

وقتت رو برای خوندن توضیح از فول متال آلکمیست تلف نکن. اون وقت رو صرف دیدنش کن. پشیمون نمیشی:دی
----
مانگای کلیمور هم داره تموم میشه. من که از حوالی قسمت 110 دارپش کرده بودم. اما یه زمانی خیلی تحویل گرفته میشد.
البته میگن یه مدته بهتر شده و احتمالاً پایان داستان جمع و جور میشه.

انيمه برسرک رو ديدم.دقيقا همون جا كه به اوج داستان ميرسه ولش ميكنن خب مگه مرض دارن؟! هيچ وقت دليل اين كارشون رو نفهميدم.توضيح بدين لطفا :-w
سوال بعدي اينه كه اون 3 قسمت انيميشني كه واسش ساختن با توجه به اين كه انيمشو ديدم ارزش ديدن داره يا نه؟! :d

انيمه برسرک رو ديدم.دقيقا همون جا كه به اوج داستان ميرسه ولش ميكنن خب مگه مرض دارن؟! هيچ وقت دليل اين كارشون رو نفهميدم.توضيح بدين لطفا :-w
سوال بعدي اينه كه اون 3 قسمت انيميشني كه واسش ساختن با توجه به اين كه انيمشو ديدم ارزش ديدن داره يا نه؟! :d

ناصر جان من دقیقا درکت میکنم :(

خودم هم از روی نادانی انیمه و 3 فیلم رو دیدم ولی دیدم هیچکدوم به هیچ هدفی نمیرسن !
واسه همین با نظر سنپای های بزرگ راه رستگاری رو انتخاب کردم و مانگای این اینمه رو گرفتم از از اول خوندم و هنوزم دارم میخونم خیلی بهتر از انیمه/فیلم هاش هست ! :x

بهت پیشنهاد میکنم برو مانگاش رو بخون !
اولش سخته ولی مطمعن باش حالش رو میبری !‌

عالی بود! بالاخره همش رو خوندم! :bighug: دستت درد نکنه @};- :bighug:
بعدا لیست انیمه هایی که دوست دارم ببینم! ولی نمیتونم ببینم! :(( رو میگم :( یعنی خداییش نمیشد اینایی که پاییز پخش میشن،تابستون پخش میشدن؟ :((

فقط خیلی نامردن! :(( عزیز دل برادر چرا تو پوستر F/SN : HF نیست؟ :((

---
در مورد این :
تا یادم نرفته اینم بگم به اون جماعتی که TerraFormars رو با GantZ مقایسه میکنن فقط میشه یه میدل فینگر اساسی نشون داد... اصلاً GantZ کجا و TerraFormars کجا.... کاری به انیمه GantZ ندارم چون آبش قطعه.... ولی مانگاش در Level خدایی به سر میبره و اصلاً قابل مقایسه با این Cockroach Adventure نیست!
:-" :-" :-"
چرا من موقع خوندنش همش تو ذهنم Gantz تداعی میشد؟ :-" البته فکر کنم بخش عظیمیش به خاطر این بود که گفتی فرت و فرت اولاش ملت جان به جان آفرین تسلیم میکنند! :d مورد دوم اینکه من فقط انیمه ی منحوس Gantz رو دیدم:-" (جزو بدترین کارهاییه که دیدم! و در کنار Elfen Lied و F/SN میباشد! :bighug: :-" )

راستی جلد اول مانگاش هم توی نمایشگاه کتاب اورده بودن نشون میدادن:-"
اما نامرد چقدر کاراکتر امیرپسند داره:-" ولی نمیبینم :-"

---

از تاخیر Durarara هم بس غمگینم! :(

آخرین ویرایش:
@وان پیسی های فقط انیمه بین! :d

به هیچ وجه من الوجوه سراغ اسپیشال نرید! :-" دیروز یکی از بچه ها بهم گفت یه اسپویل خفنی برای این جماعت داره،الان داشتم تو ویکی دنبال یه چیزی میگشتم که عکساش رو دیدم:-"
هیچی دیگه! پای خودتون اسپویل به این خطرناکی! :d

@وان پیسی های فقط انیمه بین! :d

به هیچ وجه من الوجوه سراغ اسپیشال نرید! :-" دیروز یکی از بچه ها بهم گفت یه اسپویل خفنی برای این جماعت داره،الان داشتم تو ویکی دنبال یه چیزی میگشتم که عکساش رو دیدم:-"
هیچی دیگه! پای خودتون اسپویل به این خطرناکی! :d

همون one piece 3D2Y منظورته؟

همون one piece 3D2Y منظورته؟
بلی! :d

---
من چرا قسمت 144 هانتر رو ندیده بودم؟ :|
خیلی حال داد! :((
ولی حق لئوریو بود برنده بشه:-" :(( جواب باحالی هم داد:)) جوری رفتار میکنم انگار ارث پدرمه! =))
گون چه به فنا رفته بود! :( اونجا که کیلوا دستش رو در اورد رسما هیچ فرقی با یه مرده ی زیر خاکی نداشت:|
و ... کیلوا رفت که تو افق محو بشه؟ :(

در کل بسی حال داد! :-" ببینیم این 3 قسمت باقی مونده چی میشه:(
من نمیخوام مانگا بخونم! :(( ولی میدونم که میخونم :( :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or