NoctisSasuke
کاربر سایت
یادمه چند صفحه پیش دوستان در مورد مانگای کوروکو یه سری توضیحات و نظر دادن که در راستای اون موضوع باید بگم منم هفته پیش بالاخره همش رو خوندم و تموم شد و باید بگم واقعآ ناامیدم کرد اصلآ همچین روندی رو انتظار نداشتم یه جورایی اصلآ به ادم نچسبید و اخرای داستان ادم جای اینکه فکر کنه داره یه کار ورزشی میخونه بیشتر شبیه کارهای تخیلی شده بود و یکی از مشکلات اصلی روند داستان هم قدرت رقیبان کوروکو بود که ( محتوی اسپویل خاصی از داستان نیست ولی بازم تو تگ اسپویل میذارم ) :
من به شخصه ائومینه رو خیلی سر تر از اکاشی میدونم و کلآ ترجیح میدادم ائومینه رو هدف اصلی داستان قرار میداد تا اکاشی دلیلشم کاملآ بعد از حضور اکاشی صورت گرفت و تا قبل از دیدن بازیش و یا تواناییش چیز دیگه ای فکر میکردم ولی متاسفانه توقع ام رو براورده نکرد
الانم دارم yamada-kun to 7-nin no majo میخونم :d
من از لحاظ دیگه ای نا امید کننده میدونم
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
از لحاظ تخیلی هم که خیلی از کارای ورزشی اینجوریه حتی فوتبالیستا هم میدیدیم تخیلی بود بعضی جاها
الانم که Prince of Tennis رو تموم کردم به این کارای تخیلی عادت کردم اصلا انیمه میبینیم که واقعی نباشن دیگه :d (باور کنین 90 درصد کوروکو از رو Prince کپی شده)
عوضش من شخصیت محبوبم آکاشیه :d
میخواستن یه جورایی کاراکتر Cool رو امپراطور نشون بدن دیگه وگرنه من که میگم همون میدوریما یکم staminaش رو بالا میبرد میتونست از اول بازی تا آخرش هی پرتاب 3 امتیازی کنه و نابود کنه همرو
من از مانگا تا قبل از فینال خیلی خیلی خوشم اومد اما تو فینال همینجوری بدتر شد چون راکوزان رو یه تیم خیلی خفن معرفی کردن که همرو نابود میکنه با اون قدرتای فرابشری خفنشون در مقابل سیرین که تیم خوبیه اما هرکی مقایسه میکرد 100درصد میگفت راکوزان میبره
میدونم آخرش آدم خوبا باید ببرن اما نه دیگه تو یه مسابقه این همه اختلاف رو جبران کنن خیلی مسخره بود
اسم مانگارو هم از اول باید میزاشت کاگامی نو بسکت چون از وسطای مانگا کوروکو هیچ کاره بود و همه کارارو این کاگامی مسخره انجام میداد
میخواستن یه جورایی کاراکتر Cool رو امپراطور نشون بدن دیگه وگرنه من که میگم همون میدوریما یکم staminaش رو بالا میبرد میتونست از اول بازی تا آخرش هی پرتاب 3 امتیازی کنه و نابود کنه همرو
من از مانگا تا قبل از فینال خیلی خیلی خوشم اومد اما تو فینال همینجوری بدتر شد چون راکوزان رو یه تیم خیلی خفن معرفی کردن که همرو نابود میکنه با اون قدرتای فرابشری خفنشون در مقابل سیرین که تیم خوبیه اما هرکی مقایسه میکرد 100درصد میگفت راکوزان میبره
میدونم آخرش آدم خوبا باید ببرن اما نه دیگه تو یه مسابقه این همه اختلاف رو جبران کنن خیلی مسخره بود
اسم مانگارو هم از اول باید میزاشت کاگامی نو بسکت چون از وسطای مانگا کوروکو هیچ کاره بود و همه کارارو این کاگامی مسخره انجام میداد