Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یادمه چند صفحه پیش دوستان در مورد مانگای کوروکو یه سری توضیحات و نظر دادن که در راستای اون موضوع باید بگم منم هفته پیش بالاخره همش رو خوندم و تموم شد و باید بگم واقعآ ناامیدم کرد اصلآ همچین روندی رو انتظار نداشتم یه جورایی اصلآ به ادم نچسبید و اخرای داستان ادم جای اینکه فکر کنه داره یه کار ورزشی میخونه بیشتر شبیه کارهای تخیلی شده بود و یکی از مشکلات اصلی روند داستان هم قدرت رقیبان کوروکو بود که ( محتوی اسپویل خاصی از داستان نیست ولی بازم تو تگ اسپویل میذارم ) :

من به شخصه ائومینه رو خیلی سر تر از اکاشی میدونم و کلآ ترجیح میدادم ائومینه رو هدف اصلی داستان قرار میداد تا اکاشی دلیلشم کاملآ بعد از حضور اکاشی صورت گرفت و تا قبل از دیدن بازیش و یا تواناییش چیز دیگه ای فکر میکردم ولی متاسفانه توقع ام رو براورده نکرد

الانم دارم yamada-kun to 7-nin no majo میخونم :d

من از لحاظ دیگه ای نا امید کننده میدونم :))

از لحاظ تخیلی هم که خیلی از کارای ورزشی اینجوریه حتی فوتبالیستا هم میدیدیم تخیلی بود بعضی جاها

الانم که Prince of Tennis رو تموم کردم به این کارای تخیلی عادت کردم اصلا انیمه میبینیم که واقعی نباشن دیگه :d (باور کنین 90 درصد کوروکو از رو Prince کپی شده)

عوضش من شخصیت محبوبم آکاشیه :d

میخواستن یه جورایی کاراکتر Cool رو امپراطور نشون بدن دیگه وگرنه من که میگم همون میدوریما یکم staminaش رو بالا میبرد میتونست از اول بازی تا آخرش هی پرتاب 3 امتیازی کنه و نابود کنه همرو

من از مانگا تا قبل از فینال خیلی خیلی خوشم اومد اما تو فینال همینجوری بدتر شد چون راکوزان رو یه تیم خیلی خفن معرفی کردن که همرو نابود میکنه با اون قدرتای فرابشری خفنشون در مقابل سیرین که تیم خوبیه اما هرکی مقایسه میکرد 100درصد میگفت راکوزان میبره

میدونم آخرش آدم خوبا باید ببرن اما نه دیگه تو یه مسابقه این همه اختلاف رو جبران کنن خیلی مسخره بود

اسم مانگارو هم از اول باید میزاشت کاگامی نو بسکت چون از وسطای مانگا کوروکو هیچ کاره بود و همه کارارو این کاگامی مسخره انجام میداد

یادمه چند صفحه پیش دوستان در مورد مانگای کوروکو یه سری توضیحات و نظر دادن که در راستای اون موضوع باید بگم منم هفته پیش بالاخره همش رو خوندم و تموم شد و باید بگم واقعآ ناامیدم کرد اصلآ همچین روندی رو انتظار نداشتم یه جورایی اصلآ به ادم نچسبید و اخرای داستان ادم جای اینکه فکر کنه داره یه کار ورزشی میخونه بیشتر شبیه کارهای تخیلی شده بود و یکی از مشکلات اصلی روند داستان هم قدرت رقیبان کوروکو بود که ( محتوی اسپویل خاصی از داستان نیست ولی بازم تو تگ اسپویل میذارم ) :

من به شخصه ائومینه رو خیلی سر تر از اکاشی میدونم و کلآ ترجیح میدادم ائومینه رو هدف اصلی داستان قرار میداد تا اکاشی دلیلشم کاملآ بعد از حضور اکاشی صورت گرفت و تا قبل از دیدن بازیش و یا تواناییش چیز دیگه ای فکر میکردم ولی متاسفانه توقع ام رو براورده نکرد

الانم دارم yamada-kun to 7-nin no majo میخونم :d

منم مشکلم با کوروکو اینه که خیلی تخیلی بود (تخیلی بودن مشکلی نیست ، ولی این دیگه خیلی خیلی تخیلی بود)
فقط کم مونده بود تو زمین بسکتبال سوپر سایان بشن :d

منم مشکلم با کوروکو اینه که خیلی تخیلی بود (تخیلی بودن مشکلی نیست ، ولی این دیگه خیلی خیلی تخیلی بود)
فقط کم مونده بود تو زمین بسکتبال سوپر سایان بشن :d

به نظرم اگه از همون اول تکلیف همرو روشن میکردن که یه ژانر Super natural هم داره انقدر مشکل نداشت :d

اولش همه سوپر قوی بودن اما با عقل جور در میومد اما یهو اومدن تخیلیش کردن

من خودم انیمه ای بدونم از اول تخیلیه مشکلی ندارم اما اینکه یهو تخیلیش کنن . . . :d

بعد اینا خیل سرشون میخوان پیام بدن به ملت که با سختی و تلاش به همه جا میرسی. اون بچه ای گه اینو میبینه فک میکنه به جایی رسیدن پس یعنی تو سن 15 سالگی از ته زمین پرتاب 3 امتیازی کردن و غیب شدنه XD

بعد کلا برام جالبه کسی که انیمه میبینه تخیلی بودن رو دوس نداشته باشه :))

من مانگای کوروکو نمیخونم:-" و فقط اسپویل حسن رو خوندم! :d و اینکه،باهاش موافقم! >:) :-" :d

---

انشاالله این پل لندن که آهنگش رو انقدر میخونی رو سرت خراب بشه! :| :-"
شیبازاکی:bighug:
اوضاع نه و دوازده هم خطری شد :(( البته من میدونم که نه میره دنبالش:-" باید بره:|

شخصاً راجع به اینکه کوروکو تخیلیه اصلاً مشکلی ندارم... اصولاً 70-80% انیمه‌های ورزشی تخیلی‌ان... مگه یکسری استثنا.
اینم که همتون میگید یکدفعه تخیلی شد و خراب کرد، اصلاً تو کت من نمیره! :d
کوروکو از همون اوایل داستان هم تخیلی بود و نویسنده هزاربار این مسئله رو رسماً اعلام کرد... مگه اینکه غیب شدن، HawkEye و کپی کردن تکنیکهای بقیه تو 2 ثانیه رو تخیلی ندونید! :d
اینم که اواخر داستان خیلی بیشتر تخیلی شد کاملاً مشخص بود که اینجوری میشه... برای اینکه آرک آخر داستان بود و بالاخره باید یکجوری تموم میشد دیگه!! IYKWIM :d
در کل پایان داستان از اونجایی که سبک کار شونن حساب میشه تابلو بود قراره چی بشه و اصلاً سورپرایزی نبود.

نکته خیلی بدی که وجود داره اینه که اصولاً تموم کردن یه داستان به مراتب سخت‌تر از شروع کردنش هست... از هر 10 تا مانگا و انیمه‌ای که داستان و شخصیت‌های خوبی دارن 8 تاش بد تموم میشه و 2 تای دیگه هم معمولی ... خیلی کم پیش میاد که یه مانگا یا انیمه عالی، عالی هم تموم بشه.... نمونه هم که ماشالا یه قطار میشه مثال زد
تو تمام مدیاهای مختلف هم این مشکل هست (فیلم، سریال، کتاب و...)

برای همین هم هست که یک کار خیلی خوب مثل Full Metal Alchemist با اون همه پتانسیل، برای من فقط در سطح یه انیمه خوب باقی میمونه نه بیشتر.... کلاً اون پایان مزخرف گند زد به اون همه عظمت. :( (نظر شخصی)

شخصاً راجع به اینکه کوروکو تخیلیه اصلاً مشکلی ندارم... اصولاً 70-80% انیمه‌های ورزشی تخیلی‌ان... مگه یکسری استثنا.
اینم که همتون میگید یکدفعه تخیلی شد و خراب کرد، اصلاً تو کت من نمیره! :d
کوروکو از همون اوایل داستان هم تخیلی بود و نویسنده هزاربار این مسئله رو رسماً اعلام کرد... مگه اینکه غیب شدن، HawkEye و کپی کردن تکنیکهای بقیه تو 2 ثانیه رو تخیلی ندونید! :d
اینم که اواخر داستان خیلی بیشتر تخیلی شد کاملاً مشخص بود که اینجوری میشه... برای اینکه آرک آخر داستان بود و بالاخره باید یکجوری تموم میشد دیگه!! IYKWIM :d
در کل پایان داستان از اونجایی که سبک کار شونن حساب میشه تابلو بود قراره چی بشه و اصلاً سورپرایزی نبود.

نکته خیلی بدی که وجود داره اینه که اصولاً تموم کردن یه داستان به مراتب سخت‌تر از شروع کردنش هست... از هر 10 تا مانگا و انیمه‌ای که داستان و شخصیت‌های خوبی دارن 8 تاش بد تموم میشه و 2 تای دیگه هم معمولی ... خیلی کم پیش میاد که یه مانگا یا انیمه عالی، عالی هم تموم بشه.... نمونه هم که ماشالا یه قطار میشه مثال زد
تو تمام مدیاهای مختلف هم این مشکل هست (فیلم، سریال، کتاب و...)

برای همین هم هست که یک کار خیلی خوب مثل Full Metal Alchemist با اون همه پتانسیل، برای من فقط در سطح یه انیمه خوب باقی میمونه نه بیشتر.... کلاً اون پایان مزخرف گند زد به اون همه عظمت. :( (نظر شخصی)

ما که میگیم کسی توجه نمیکنه خوبه تو گفتی باز :))

پایانش هم هممون که میگیم معلومه کسی جز این نگفت :d فقط مشکلم نحوه تموم کردنشه

- - -ویرایش - - -

اینم که میگی از اول همینجوری بود قبول ندارم

البته بگم بازم با تخیلیش مشکل ندارم اتفاقا خوشم میاد داشتم از دید بقیه میگفتم :d

اولش بازم با عقل جور در میومد چیز خفنی نداشت اما جلوتر یکی sharingan گرفت و یکی گردباد درست میکرد و یکی میرفت تو rage مود و . . .

بازم من مثال از Prince بزنم :d

اسپویل نیست:

مثلا تو یه مسابقه طرف توپ رو میزنه یهو بعد از برخورد مسیرش عوض میشه. تو انیمه هم عین آدمیزاد توضیح میده که طرف موقعی که میخواسته به توپ ضربه بزنه یکم راکت رو چرخنده و چرخش به توپ داده برا همین اینجوریه

اما آخراش دیگه زلزله میومد و سیل راه میوفتاد و رعد و برق میخورد به طرف :d

من مانگای کوروکو نمیخونم:-" و فقط اسپویل حسن رو خوندم! :d و اینکه،باهاش موافقم! >:) :-" :d

---

انشاالله این پل لندن که آهنگش رو انقدر میخونی رو سرت خراب بشه! :| :-"
شیبازاکی:bighug:
اوضاع نه و دوازده هم خطری شد :(( البته من میدونم که نه میره دنبالش:-" باید بره:|

شما مانگا نمیخونی چجوری میتونی با کسی که مانگا میخونه و از رو مانگا میگه موافق باشی؟ :d برام خیلی سواله

آکاشی و تیمش رو فقط تو مانگا درست و حسابی نشون دادن و گفتن کیا هستن و گذشته آکاشی و همه اینا تو مانگا هست

فکر کنم دوستان نظز من زو اشتباه متوجه شدن و تمام ارتباط خراب شدن داستان از نظر من رو تخیلی شدن کار در نظر گرفتن که من خیلی رو اون قسمتش تاکید نداشتم و اون رو یکی از غوامل بیان کردم و گرنه مشکل اصلی رو همون روند داستان میدونم که در اخر هیچ حس خوبی رو منتقل نمیکرد و اینم کلی دلیل داشت که هم من هم دوستان دیگه بهش اشاره کردن که تو بعضی موارد تفاهم داستیم تو بعضی نه ولی در کل اینکه روند داستان مشکل داشت و بد هم تموم شد رو فکر کنم همه قبول داشته باشن:d

در مورد تخیلی بودن کار هم بله خیلی کار های ورزشی دیگه هم تخیلی هستند و ادم از دیدنش لذت میبره حتی در اوایل داستان کوروکو هم این تخیل بود هیچ مشکلی وجود نداشت چرا چون اون تخیل در خدمت اون ورزش بود ولی داستان هرچی بیشتر چلو رفت جای ورزش و تخیل عوض شد این ورزش یود که در خدمت تخیل قرار گرفته بود ( نظر شخصی من:d )

دقیقا منظور از FAB چیه؟:d

فکر کنم منظورش Fullmetal Alchemist: Brotherhood باشه که به شیوه نوینی مخففش کرده :d
در واقعیت هم این FAB اسم یک استودیو داغون ساخت CGI تو ژاپنه که رو یه انیمه داغون‌تر هم کار کرده! :d

----------------------------------------------

در مورد کوروکو هم تمامی صحبت‌ها تایید میشه :d
آرک آخر داستان اصلاً در سطح باقیش نبود...

امیدوارم مانگاکا کار بعدیش هم یه کار ورزشی ردیف باشه.

شما مانگا نمیخونی چجوری میتونی با کسی که مانگا میخونه و از رو مانگا میگه موافق باشی؟ :d برام خیلی سواله

آکاشی و تیمش رو فقط تو مانگا درست و حسابی نشون دادن و گفتن کیا هستن و گذشته آکاشی و همه اینا تو مانگا هست
نیازی به خوندن نیست! >:)
آئومینه یک کاراکتر امیرپسنده! >:) آکاشی نیست! 99% نیست! و نخواهد بود! :d (حالا 1% ممکنه بعدا عوض بشه! :d )
پس با 2 جمله ی اول به شدت موافقم >:)

نیازی به خوندن نیست! >:)
آئومینه یک کاراکتر امیرپسنده! >:) آکاشی نیست! 99% نیست! و نخواهد بود! :d (حالا 1% ممکنه بعدا عوض بشه! :d )
پس با 2 جمله ی اول به شدت موافقم >:)

خیلی از آئومینه بدم میاد :d

Akiba vs. Great ultra hyper ore-sama

از نظر محبوبیت کلی هم آکاشی همه کاراکترا رو تو رای گیری نابود کرد :d

درسته میدونم حتی مانگا رو هم بخونی بازم میگی آئومینه ولی کلا کار اشتباهیه چیزی که آدم اطلاعی نداره قضاوت کنه :d

(فک کنم دیدن Atobe Keigo روم تاثیر گذاشته )

خیلی از آئومینه بدم میاد :d

Akiba vs. Great ultra hyper ore-sama

از نظر محبوبیت کلی هم آکاشی همه کاراکترا رو تو رای گیری نابود کرد :d

درسته میدونم حتی مانگا رو هم بخونی بازم میگی آئومینه ولی کلا کار اشتباهیه چیزی که آدم اطلاعی نداره قضاوت کنه :d

(فک کنم دیدن Atobe Keigo روم تاثیر گذاشته )
حس من به آکاشی،تقریبا همون حسیه که نسبت به اوچیها جماعت دارم! :d حالا هر اوچیهایی میخواد وارد داستان بشه! :d
باهاشون کنار نمیام:-"

ولی خوب،بعضی چیزا نیازی به اطلاعات نداره:-" قیافه و اخلاق طرف داد میزنه که من کدوم وری خواهم بود>:) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or