Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا این Code Geass چقدر خوبه:دی شباهت های زیادی هم به نیمه اول Death Note داره:دی
داستان خوب، اکشن خوب، Nudity به جا و مناسب!!:دی ادا اطفار هم که اصلا نداره:دی پکیج کامله:دی
دیروز شروع کردم امشب احتمالا تموم میشه:دی

آقا این Code Geass چقدر خوبه:دی شباهت های زیادی هم به نیمه اول Death Note داره:دی
داستان خوب، اکشن خوب، Nudity به جا و مناسب!!:دی ادا اطفار هم که اصلا نداره:دی پکیج کامله:دی
بهترین انیمه ی تاریخ:|:d
زود تمومش نکن، بعدش یه حس پوچی به آدم دست میده مثل این دخترا که همش میگن حالا چی بپوشم، با خودت میگی حالا چی ببینم؟ :(:d

تجربیّاتتو برامون تعریف کن حاجی بعداً
خدایی تنها انیمه ای بود که فصل دوش علی الخصوص هر قسمتش حاوی یه WTF اساسی بود :دی
(بعدم این مقاله ای که تو امضات هی نویدشو میدی کامل کن جای انیمه دیدن!!من بیشتر از این که منتظر قسمت بعد ناروتو یا هر انیمه ای باشم چشمم به این مقاله دوخته است)

دارید از انیمه های محبوبتون تعریف میکنید،منم بیام تعریف کنم :-"
به من این حس بعد از دیدن وان پیس دست داده بود،که هنوزم حل نشده :-" ( >:) ) :-"

بعد من همون یک ذره انگیزه ای که برای دیدن CG داشتم(واقعا چرا من نمیبینمش؟ :| ) با این جمله به فنا رفت که :|
داستان خوب، اکشن خوب، Nudity به جا و مناسب!!:biggrin1: ادا اطفار هم که اصلا نداره:biggrin1: پکیج کامله:biggrin1:
:| :| :|

بعد من همون یک ذره انگیزه ای که برای دیدن CG داشتم(واقعا چرا من نمیبینمش؟ :| ) با این جمله به فنا رفت که :|

:| :| :|
نه پس منتظر یه مهدکودک به جا و مناسب هستی:|:d همین Aldnoah.Zero که بالا داری شعار میدی جلوی CG هیچی نیست!!اگه خودت رو انیمه بین میدونی باید حتما این انیمه رو ببینی یا اگه ازش خوشت نمیاد حداقل چند قسمت ببین تا دستت بیاد چرا ازش خوشت نمیاد!!کتاب رو که از جلدش تشخیص نمیدن که....:d

بازم موضع من در مورد مکا فرقی نکرده! :دی بعد Aldnoah.Zero به نظرم سومین انیمه ی فصل تابستونه:دی وگرنه تا اون خوفناکی کلی خیلی راه داره! :دی
ولی اتفاقا در موردش با محسن (لیچ کینگ) هفته پیش بحث میکردیم، میگفتم بزرگترین نکته مثبتش Kazuya Nakai میباشد! :دی ، بعدشم آهنگاش! :دی

سلام. :دی دوستان این سایت Nyaa چرا باز نمیشه؟ مگه این آدرسشون نیست www.nyaa.se ؟

اگه باز نشه ما انیمه هامون رو از کجا دانلود کنیم ؟:(
به به! از این طرفا! :d

Nyaa یه مدته بد میره رو اعصاب! :| هی میترکه،هی بر میگرده و ...!
اما بچه ها این 2تا سایت رو معرفی کردن :
animetosho.org
bts.to

به به! از این طرفا! :d

Nyaa یه مدته بد میره رو اعصاب! :| هی میترکه،هی بر میگرده و ...!
اما بچه ها این 2تا سایت رو معرفی کردن :
animetosho.org
bts.to

میدونم باورش سخته ولی من هر روز به این تاپیک سر میزنم و در جریان تک تک پستها نیز هستم. :دی

کلی انیمه از فصل قبلی گرفتم یکی از یکی داغون تر :دی این وان پیس رو تا 574 دیدم. دوباره شروعش کنیم برای ادامه یا نه؟

و سوال دوم این که کدوم فیلمای One Piece ارزش دیدن دارن ؟

میدونم باورش سخته ولی من هر روز به این تاپیک سر میزنم و در جریان تک تک پستها نیز هستم. :دی

کلی انیمه از فصل قبلی گرفتم یکی از یکی داغون تر :دی این وان پیس رو تا 574 دیدم. دوباره شروعش کنیم برای ادامه یا نه؟

و سوال دوم این که کدوم فیلمای One Piece ارزش دیدن دارن ؟
نامحسوس میای! :-" :d

وان پیس رو ببین که این آرک بس خفنه! >:) خیلی خفنه! >:) (البته میزان پنیر پیتزا هم زیاده :-" )

فیلم 10 و Episode 0ـش ( Strong World )
فیلم 12 - Z
فیلم 5 - The Cursed Holy Sword (مخصوصا برای زورو فن جماعت :d )
فیلم 6 - Baron Omatsuri and the Secret Island

به ترتیب من اینا رو پیشنهاد میدم :d
البته کلا فیلمای وان پیس فان میباشن! حال میدن همشون:-"

عجب! عجب! نشستم 3 قسمتی که Tokyo Ghoul ندیده بودم رو دیدم! :d
اوضاع خیلی بهتر شد :-" گرچه هنوز سانسورها روی اعصابن! :| اما حداقل جذاب شده! :d

فعلا همین:-" حرف دیگه ای ندارم :d

---
خوب حرف بعدی آماده شد! :-" :))

عبدول ! :bighug::((:bighug: بهترین کاراکتر این فصل دوم میباشد! :((
خیلی حال داد! :((
بدبخت پولنارف! :))
این قسمت خیلی حال داد! اون جایی که پولنارف عروسک سفالی خواهرش رو ترکوند ، از اون آهنگای امیرپسند زد! :-" به شدت حماسی! >:) :x

هیچی دیگه! شارژ شدم الان! >:)

آخرین ویرایش:
آقا قضیه این خنده های کاراکترها تو وان پیس چیه؟یه ویژگی خاص از انیمه هاست؟:d
چرا بعضی ها یه جوری میخندند؟
مثلا: باراررارارارار...درررشیشیشیشیشی....دردرددددرد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• blak
  • HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or