Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اومدم بپرسم این Code Geass بعد این 25 قسمت فصل دو، کامل داستانش تموم میشه یا ادامه داره، با "One Piece Manga - Chapter 760" و "Naruto Manga - Chapter 692" و "Bleach Manga - Chapter 596" که مواجه شدم، پشیمون شدم!

nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg
خب جواب سوالت بله تموم میشه!!!البته یه OVA 7 قسمتی که هر قسمتش 45 دقیقه است براش تایید شده که تا الا 2 قسمت اومده و هر سال یه قسمت میاد:|:(( و داستانش اتفاقاتی که بعده اخرای قسمت 25 فصل اول تو اورپا رخ میده رو بررسی میکنه و....زیاد اسپویل نکنم برو بعده اینکه فصل دوم رو تمومش کردی بهت میگم!!!راستی انگار بدجور ازش خوشت اومد:d بیا هر چند وقت یبار نظر بده یدفعه سرت رو ننداز پایین 25 قسمت رو ببینی و....:d

اومدم بپرسم این Code Geass بعد این 25 قسمت فصل دو، کامل داستانش تموم میشه یا ادامه داره، با "One Piece Manga - Chapter 760" و "Naruto Manga - Chapter 692" و "Bleach Manga - Chapter 596" که مواجه شدم، پشیمون شدم!

:d :d :d
طولانی نیستن که :-" فقط 760 چپتر وان پیس...:-" هنوز خیلی مونده تا +1000 چپتر:-" :d

خب جواب سوالت بله تموم میشه!!!البته یه OVA 7 قسمتی که هر قسمتش 45 دقیقه است براش تایید شده که تا الا 2 قسمت اومده و هر سال یه قسمت میاد:|:(( و داستانش اتفاقاتی که بعده اخرای قسمت 25 فصل اول تو اورپا رخ میده رو بررسی میکنه و....زیاد اسپویل نکنم برو بعده اینکه فصل دوم رو تمومش کردی بهت میگم!!!راستی انگار بدجور ازش خوشت اومد:d بیا هر چند وقت یبار نظر بده یدفعه سرت رو ننداز پایین 25 قسمت رو ببینی و....:d
سالی یدونه!؟:| اینجوری که خیلی ستمه:| خود لولوش و بقیه شخصیتای اصلی هم هستن یا شخصیت ها فرق میکنه!؟:دی
آره خیلی خوشم اومده:دی چیز خاصی برا نظر دادن نداره:دی باید تموم بشه یهو نظر کلی داد:دی
:d :d :d
طولانی نیستن که :-" فقط 760 چپتر وان پیس...:-" هنوز خیلی مونده تا +1000 چپتر:-" :d
همینجوری پیش بره بعید نیست به زودی مانگا خون هم بشم!!8-| :دی
====
انیمه هایی که تا الان معرفی کردین رو اکثرا خوشم اومد ولی یه نفر این Code Geass رو معرفی نکرد8-| باز دم SiLeNt DeλtH گرم:دی بعد طرف به آدم Kill la Kill معرفی میکنه!8-| :دی

سلام

تو درست بشو نیستی .
باید یه جلسه با بچه های تاپیک بذاریم و بندازیمت بیرون از این تاپیک .
:دی

ALL HAIL MAYORI:x
خیلی با این سادیسم دیوونه حال میکنم مخصوصاً با طرز مبارزه اش
جوری که گیگی رو زد دیگه داشتم دیوونه میشدم!!خدایی کم طرفدارترین کاپیتانه ولی از نظر من جزو سه خفن شونه
بیخود نبود یه زمانی سیاهچال سریّتی بود
اون یارو عشقیه رو هم له کرد خدایی اگه میخواست یه چپتر دیگه هم لخت شه میزد به سرم)x
مایوری واقعاً قهرمان فعلی مانگاس
زد از شرّ دو تا دیوونه کننده ترین کاراکترها خلاصمون کرد#:-s

یک سوال هست اگه کسی جواب بده ممنون میشم واقعا چرا ناروتو رو دنبال میکنید؟؟!:-/ کیشیموتو چنان گندی به این سری زد که هنوز نمیتونم باورکنم...همه چی تو شیبودن خوب بود داشت عالی بیش میرفت یک دفعه چنان کشی داد به داستانش نمیتونم باور کنم قسمتی از داستان که میتونست تو 10 قسمت تموم شه 30 40 قسمت کشش دادند حالا اگه فقط کش دادن بود خوب بود...چنان قدرت هایی رو به شخصیت های محدود داد که تعادل چنان بهم زد که هر قسمت فقط چند بار به خودشون میگفتن تا حالا چنین نیروی عظیمی رو حس نکرده بودم:|مبارزات آکاتسکی کجا اینا کجا...
انیمه هایی که تا الان معرفی کردین رو اکثرا خوشم اومد
نمیدونم ناروتو رو کسی بیشنهاد داده یا نه اگه ندادند یه چند قسمتش رو بگیر ببین خوشت میاد یا نه.
Tokyo Ghoul رو هم ندیدی ببین تازه هم شروع شده اون اعداد نجومی رو هم نداره:dخیلی هم قشنگه.

یک سوال هست اگه کسی جواب بده ممنون میشم واقعا چرا ناروتو رو دنبال میکنید؟؟!:-/ کیشیموتو چنان گندی به این سری زد که هنوز نمیتونم باورکنم...همه چی تو شیبودن خوب بود داشت عالی بیش میرفت یک دفعه چنان کشی داد به داستانش نمیتونم باور کنم قسمتی از داستان که میتونست تو 10 قسمت تموم شه 30 40 قسمت کشش دادند حالا اگه فقط کش دادن بود خوب بود...چنان قدرت هایی رو به شخصیت های محدود داد که تعادل چنان بهم زد که هر قسمت فقط چند بار به خودشون میگفتن تا حالا چنین نیروی عظیمی رو حس نکرده بودم:|مبارزات آکاتسکی کجا اینا کجا...

نمیدونم ناروتو رو کسی بیشنهاد داده یا نه اگه ندادند یه چند قسمتش رو بگیر ببین خوشت میاد یا نه.
Tokyo Ghoul رو هم ندیدی ببین تازه هم شروع شده اون اعداد نجومی رو هم نداره:dخیلی هم قشنگه.
به اون دلیلی که یک زمانی انقدر باهاش عشق میکردیم همینطور که گفتی! :d هرچقدر داستان بره تو دیوار،بازم به خاطر همون قسمتا و اینکه ببینیم آخرش چی میشه ادامش میدیم! در کنارش به کیشیموتو هم لعنت میفرستیم:bighug:
آکاتسوکی دیگه نه تنها توی ناروتو،توی هیچ انیمه ی دیگه ای نمونش نخواهد اومد! :(

---
Tokyo Ghoul ؟ :-" واقعا ؟ :-"
قسمت های اخیرش قابل تحمل شده باز! ولی ناامید کننده ترین انیمه ی فصله به نظرم:-" مخصوصا با سانس/ورهای رو اعصابش :|
بعد این سینا هنوز به راه راست هدایت نشده! :| انیمه طولانی نمیبینه،انیمه هفتگی هم نمیبینه:|

سینا!!!!!!!
حالا که 50 قسمت داری میبینی، یه چند قسمت دیگه بهش اضافه کن و بشین FullMetal Alchemist : Brotherhood رو ببین! :d
انیمه فصلی هم به نظرم Zankyou no Terror گزینه خوبیه :d (گرچی هیچی Barakamon نمیشه:x )

سلام من جدیدا میخوام انیمه ببینم. واسه شروع چی پیشنهاد میکنین؟ خودم نظرم death note هستش.

اگر کار نسبتا طولانی میخوایی بهت :

FullMetal Alcamist : Brotherhood

رو پیشنهاد میکنم .

که 64 قسمت هست !‌
که فکر کنم 4 تا OVA داره که اون ها زیاد مهم نیست !‌
و البته این رو بهت پیشنهاد کردم چون کمی به تم تاریک Death Note نزدیکه !

ولی اگر کار کوتاه تری میخوایی بنظرم بشین :‌

Code Geass

که شامل دو فصله که بچه ها هم در موردش حرف میزدن رو ببین !‌
و هر فصل 25 قسمت هست !‌
این کار به Death Note از لحاظ جدی بودن نزدیک تر هست !

یا بشین :‌

Samurai Champloo

رو ببین که 25 قسمت هست و با اینکه کمی با تم تاریک فاصله داره ولی یکی از بهترین انیمه ها هست !‌
قسمت اولش رو ببینی نمیتونی ولش کنی !

ولی اگر دوست داری کلا یک تجربه ی جدید داشته باشی که بتونه تورو از فضای تاریک DN خارج کنه و بشین :‌

Sword Art Online

رو ببین که 25 قسمته هست و فصل دومش هم در حال پخشه که تا زمستون تموم میشه که اونم 25 قسمته خواهد بود ‌!
این بنظرم بهتره چون از اون فضا میایی بیرون و کلا یک حالی میکنی !‌

و یا بهتر اینه که بشینی :‌

Hellsing Ultimate

رو ببینی که شامل 10 قسمت 50 دقیقه ای هست و خوب تم دارک فانتزی هست و بنظرم قشنگه !
و خوب بازم به کار قبلی که دیدی نزدیک تره !‌
و خشونتش هم خوبه !‌

یا {چقدر "یا" گفتم} :d

بشین :‌

Kuroko no Basket رو ببینی که یک کار ورزشی دو فصله 25 قسمتی هست !‌

===========

:|ویرایش:| : تازه فهمیدم هنوز DN رو ندیدی :d ... خوب اگر هنوز ندیدی با FullMetal Alchamist : Brotherhood شروع کن چون بنظرم وقتت بهتر گذرونده میشه !

تمام دلایل رو امیر گفت :d

جدا یه زمانی یه کار خیلی خفنی بود اما الان واقعا آدم حالش به هم میخوره. دیگه ریخت ناروتو یا هرکس دیگه ای رو میبینم میخوام بالا بیارم رسما دیگه هیچ کاراکتر خوب دیگه ای هم نداره

آکاتسوکی دیگه نه تنها توی ناروتو،توی هیچ انیمه ی دیگه ای نمونش نخواهد اومد!
در خفن بودن بیش ا اندازه آکاتسوکی شکی نیست واقعا جز بهترین گروه های منفی دنیای انیمه و مانگان

اما من یه گروه هست که به اندازه آکاتسوکی دوس دارم :d

گروه Noah تو D.Gray-Man مخصوصا تو مانگا

چون تو انیمه یه سری از Noah هارو نشون میده و بقیشون رو دقیق بعد از انیمه تو مانگا نشون میده که واقعا حرف ندارن

سلام من جدیدا میخوام انیمه ببینم. واسه شروع چی پیشنهاد میکنین؟ خودم نظرم death note هستش.
Attack on Titan
بهترین انیمه برا شروعه، چون کافیه فقط یک قسمت ببینی تا ازش خوشت بیاد:d
دث نوت که گفتی هم خیلی خوبه ولی AoT باز بهتره به نظرم، اول این بعدش دث نوت رو ببین

سلام
Sword Art Online

رو ببین که 25 قسمته هست و فصل دومش هم در حال پخشه که تا زمستون تموم میشه که اونم 25 قسمته خواهد بود ‌!
این بنظرم بهتره چون از اون فضا میایی بیرون و کلا یک حالی میکنی !‌
LogHorizon تو همین سبک خیلی ازش بهتره .
Death Note مفتش گرونه :دی نیمه دومش میتونه هر کسی رو از انیمه دیدن نامید کنه .
برای شروع بشین
FullMetal Alcamist : Brotherhood و GoSick رو ببین .

یکی از دوستان یه انیمه ی خیلی قشنگ با تم جنایی، معمایی، تریلر، روانشناسانه بهم معرفی کرد به اسم Denpa Teki Na Kanojo :x

600704d1410121492-denpa-teki-na-kanojo.jpg

حتما ببینینش ;) (ترجیحا با زیرنویس انگلیسی :-")

death note واقعا خیلی حیف شد :|
نیمه اولش عالی بود،دساتان،نحوه پرداختن به داستان،Plot twist ها،کاراکتر ها و همه چی خوب بود ولی از نیمه دومش نمیدونم چی شد که 180 درجه تغییر کرد :|
+
Fullmetal خیلی خوب بود:bighug: تا آخرش واقعا عالی بود..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or