Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کسی میدونه دقیقا ارکی ک مربوط ب حمله ی پین بود از چ اپیزودی شروع میشُد؟ از 156 تا 162 نبوده احیانا؟
خداروشکر این دو قسمت(376 .377) باهم اومد از شرش خلاص شدیم:|

نــــــــــه! :(( شرلی چرا مرد!؟:(
خوشم میومد ازش :crying1:

اتفاقا کامل گرفتم از یکی از دوستان ولی لامصب به طرز افراطی از این ادا اطفارایی که من بدم میاد داره!:| اصلا یه چیز غیرقابل تحملی هست:دی
والا هلسینگ التیمیت هم داشت ولی کم بود، این فول متال تو همین یدونه اپیزودی که دیدم به اندازه کل هلسینگ التیمیت از این مسخره بازیا داشت! اونم کجا؟ وسط جنگ!!:|

رای بذیم سینا رو از این تاپیک بن کنیم :دی. موافق ها دست ها بالا :دی

نــــــــــه! :(( شرلی چرا مرد!؟:(
خوشم میومد ازش :crying1:

اتفاقا کامل گرفتم از یکی از دوستان ولی لامصب به طرز افراطی از این ادا اطفارایی که من بدم میاد داره!:| اصلا یه چیز غیرقابل تحملی هست:دی
والا هلسینگ التیمیت هم داشت ولی کم بود، این فول متال تو همین یدونه اپیزودی که دیدم به اندازه کل هلسینگ التیمیت از این مسخره بازیا داشت! اونم کجا؟ وسط جنگ!!:|

این مسخره بازیایی که میگی عضو ثابت هر انیمست و اگه بدت میاد که واویلا :d

تا الانم بچه ها از آینده بن نشدشون ترسیدن که به یه ناظم بعد از این حرفا حمله نکردم :))

اتفاقا کامل گرفتم از یکی از دوستان ولی لامصب به طرز افراطی از این ادا اطفارایی که من بدم میاد داره!:| اصلا یه چیز غیرقابل تحملی هست:biggrin1:
"ادا اطفار"
"افراطی"
"مسخره بازی"
:|

حدسم درست بود Kuroshitsuji رو 10 قسمتی تموم کردن :((

واقعا این آرکش بدون نقص ساخته شده بود :((

بهترین انیمه با تم Dark این فصل (یا شایدم چند فصل گذشته) بود

یعنی سادیسمی در حد مرگ اینا

میان تک تک شخصیتای جدید رو میکشن بعد فلش بک گذشتشون رو نشون میدن آدم قلبش درد میگیره :|

سباسچان خفن ترین کاراکتر این انیمست اما بعضی وقتا (که زیادم پیش میاد) واقعا ازش به خاطر این کاراش بدم میاد :((

جالبه شخصیت محبوب من تو آرک بعدیشم نشون دادن :d

اونحا که دو نفر با موهای سفید رو نشون دادن که دارن با دوربین همه چیزو میبینن یکیشون اسمش Earl Grey بید اونو میگم (اسم چایی Earl Grey از رو ایشون برداشته شده و Tea Freak تشریف دارن :)) )

حالا جای اینکه بهتون بربخوره بیاین چند تا انیمه معرفی کنین:دی
دیشب پرهام نصفه شب به دادم رسید و Angel Beats و Gosick رو معرفی کرد، همون دیشب دانلود شد:دی
امشب هیچی ندارم بذارم دانلود شه:دی
دیگه سلیقه منو که فهمیدین:دی 3-4 تا انیمه خوبِ بدون ادا اطفار ( :دی یا حالا کم! 8-| ) معرفی کنین خیر ببینین:دی

سلام
دیگه سلیقه منو که فهمیدین
:biggrin1:
3-4 تا انیمه خوبِ بدون ادا اطفار (
یا حالا کم!
8-|
) معرفی کنین خیر ببینین
نداریم دیگه . اگر دنبال همچین نوعی هستی ، انیمه دیدنو ببوس و بذار کنار :دی

دیشب پرهام نصفه شب به دادم رسید و Angel Beats و Gosick رو معرفی کرد، همون دیشب دانلود شد:دی
دیگه سلیقه منو که فهمیدین:دی 3-4 تا انیمه خوبِ بدون ادا اطفار ( :دی یا حالا کم! 8-| ) معرفی کنین خیر ببینین:دی
Psycho-Pass ببین با Black Lagoon
ادا اطوار هم ندارن بی سلیقه:d

black lagoon فکر نکنم ادا اطفار داشته باشه:d یا مثلا Kara No Kyoukai هم همینطور.Steins gate هم خیلی خوبه اون حرکات رو نداره.
ولی کلا در مورد این سلیقه افتضاحت یه تجدید نظر کن:d

برو بشین همون FMA:B رو ببین! :| انقدرم لج نکن! :|

برای اینکه ناراحت نشی Samurai Champloo رو هم پیشنهاد میکنم! :d

ولی کلا 2تا راه بهت پیشنهاد میدم! یا برو FMA:B رو ببین، یا برو خودت رو بکش! :d حتما حتما یکیش رو عملی کن:|

کونیچیوا !

خوب سینا یک دو-سه تا انیمه باحال برات سراغ دارم :d :‌

Darker Than Black

-darker-than-black.jpg

این دو فصله و خوب از اون چیز هایی که بدت میاد نداره یا خیلی خیلی کم داره :-"
اینم یک خلاصه ای ازش :
داستان انیمه در توکيو اتفاق مي افتد ده سال پيش در اين شهر بزرگ صتعتی ديواري به نام دروازه شيطان ظاهر مي شود دروازه ای که داراي هيچ دري نيست...:d

و

Phantom of Inferno

-phantom-of-inferno.jpg

این با اینکه زیاد معروف نیست ولی یکی از بهترین انیمه هایی بودم که توی یک سال اخیر دیدم !
اینم تمش جدی هست و از اونایی که میخوایی .

اینم خلاصه داستان :
مافیا به سرعت در ایالت متحده رشد می کردند و به کارهای کثیف خود ادامه می دادند تا این که سازمانی به نام "Inferno (دوزخ)" شکل گرفت...:d:-"

و

Baccano

-baccano.jpg

اینم باز مثل دوتا بالایی برات فیت هست و حال میکنی ‌!
به قولی Trust Me این انیمه خیلی خوبه ! :-"

خلاصه هم یادم نیست :-"

و

برای اینکه جوت عوض بشه این رو هم ببین :-" توضیح نمیخواد ! قسمت اول خودش رو نشون میده >:) :

Seikon no Qwaser
230px-The_Qwaser_of_Stigmata_vol01_Cover.jpg

دو فصله >:)

به نظرم انیمه دیدن رو با کد گیاس تو اوج بذار کنار کلا:d

آقا این انیمه ی Bakemonogatari هم میتونم بگم جزو عجیب ترین، گیج کننده ترین و در عین حال جالب ترین انیمه هایی هست که تا حالا دیدم:d بیشترش حرف زدنه، اتفاق آنچنانی نمیوفته، ولی نمیدونم چه جذابیتی داره خیلی خوشم اومده:| اونایی که انیمه با دیالوگای باحال میخوان برن سراغش، آرتش هم خاصه:d

سلام death note رو شروع کردم تاحالا که خیلی خوشم اومده:دی
این L اصلا فک نمیکردم اینجوری باشه:دی چرا این شکلی میشینه؟ انگار سر توالته :دی

سلام

نداریم دیگه . اگر دنبال همچین نوعی هستی ، انیمه دیدنو ببوس و بذار کنار :دی
جای این حرفا از بردیا یاد بگیر:دی شیطونه میگه جفت انیمه هایی که معرفی کرد رو پاک کنما!8-| :دی
====
BARDI YA@
دو تا از اینایی که معرفی کردی رو یکی دیگه هم معرفی کرده:دی Phantom of Inferno و Baccano. احتمالا برم تو کار این دو تا. اون اولیه هم پلاتش جالب به نظر میرسه. آخریه هم که... ممنون، نخواستیم از این چیزا!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or