Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
-phantom-of-inferno.jpg

Mother of Censorship
:d

a2zrbyu5ax57ft6d7z18.jpg

سلام death note رو شروع کردم تاحالا که خیلی خوشم اومده:دی
این L اصلا فک نمیکردم اینجوری باشه:دی چرا این شکلی میشینه؟ انگار سر توالته :دی
کلا این ال به خاطر طرز نشستنش، چایی و شیرینی خوردنش و نحوه موبایل دست گرفتنش محبوب شد:|
ولی در برتر بودن لایت هیچ شکی نیست:x:d

دلیل اونطوری نشستن رو بعدا میفهمی:d

جای این حرفا از بردیا یاد بگیر:دی شیطونه میگه جفت انیمه هایی که معرفی کرد رو پاک کنما!8-| :دی
====
BARDI YA@
دو تا از اینایی که معرفی کردی رو یکی دیگه هم معرفی کرده:دی Phantom of Inferno و Baccano. احتمالا برم تو کار این دو تا. اون اولیه هم پلاتش جالب به نظر میرسه. آخریه هم که... ممنون، نخواستیم از این چیزا!:دی

راستی یک انیمه ی دیگه تو آرشیوم دیدم سینا که بازم تمش مثل هموناست :

Btooom

-btooom.jpg

این انیمه فوق العاده قشنگه با اینکه فقط 12 قسمته !
خشونت لازم و خوبی داره !
موسیقیش اینقدر قشنگه که جدا هم فایلش رو دانیدم !

اینم خلاصه :
داستان انیمه BTOOOM مربوط به یک بازی ویدویی آنلاین به نام بتوم است که با فروش 3 میلیونی خود دنیا را به لرزه در آورده سلاح مورد استفاده در این بازی فقط بمب است البته بمب ها در این بازی انواع و اقسام مختلفی دارند در این بین پسری نوجوان به نام «ریوتو ساکاموتو» در این بازی آنلاین یک نابغه است و... :d :-" :-"

اینم لوگوش که بیشتر تحریک بشی برای دیدنش

139358890245963.png

راستی چند تا شات بدون اسپویل هم دارم :

139358890232581.jpg

========

اگر تونستیی 1080 بلوریش رو ببین که فوق العادست !

این همونیه که تو یه جزیره اتفاق می افته و اینا!؟:-/
عکساش رو دیدم خیلی آشنا میزنه!:-/
فکر کنم از یکی از بچه ها گرفتم یه خورده دیدم خوشم نیومده!:-/ :دی

به نظرم انیمه دیدن رو با کد گیاس تو اوج بذار کنار کلا
:d

آقا این انیمه ی Bakemonogatari هم میتونم بگم جزو عجیب ترین، گیج کننده ترین و در عین حال جالب ترین انیمه هایی هست که تا حالا دیدم:d بیشترش حرف زدنه، اتفاق آنچنانی نمیوفته، ولی نمیدونم چه جذابیتی داره خیلی خوشم اومده:| اونایی که انیمه با دیالوگای باحال میخوان برن سراغش، آرتش هم خاصه:d

درسته که توی فضل اول فقط حرف میزنن ولی فصلهای بعدی همین حرف ها چیزهای مهمی رو آشکار میکنن:d
حالا جای اینکه بهتون بربخوره بیاین چند تا انیمه معرفی کنین:دی
دیشب پرهام نصفه شب به دادم رسید و Angel Beats و Gosick رو معرفی کرد، همون دیشب دانلود شد:دی
امشب هیچی ندارم بذارم دانلود شه:دی
دیگه سلیقه منو که فهمیدین:دی 3-4 تا انیمه خوبِ بدون ادا اطفار ( :دی یا حالا کم! 8-| ) معرفی کنین خیر ببینین:دی
Basilisk یکی از هموناس که میخوای

آخرین ویرایش:
اگر به بعضی ها بگی انیمیشن ترسناک دیدی می زنن تو گوشت آخه انیمیشن چه ربطی به ترس داره اما این نکته فقط در مورد غربی ها صادقه ولی انیمه های ژاپنی خدا هستن در زمینه ی جدی بودن هر چقدر که انیمیشن های غربی از رنگ های شاد و پر زرق و برق استفاده می کنن و قصدی جز خنداندن مخاطب (که بیشتر مواقع کودکان مخاطبان اصلی این انیمیشن ها هستند) ندارند توی انیمیشن های ژاپنی ما در خیلی از مواقع شاهد رنگ های تیره و مات با طراحی ای که از خطوط ساده و مخلوطی از سه بعدی و دو بعدی هستیم و از همه مهمتر اینکه در تعداد زیادی از این انیمیشن ها صحنه هایی از جلوی چشممان می گذرد که از درک کودکان خارجند اصولا این انیمیشن ها برای بزرگسالان ساخته می شوند . این همه چرت و پرت گفتم که برسم به اینجا که من مدتی پیش به پیشنهاد بابام یه انیمیشن از محصولات سونی مربوط به سال 2000 دیدم به اسم Blood the last vampire .
عظمت این انیمیشن منو گرفته به شدت . تلفیق جالب سه بعدی و دو بعدی . داستانی که نیمه تمام رها می شود و هزاران چیز دیگه که اصولا همه جوره به آدم مزه می داد . تنها مشکلی که دیدم مدت زمان کوتاه فیلم بود که باعث می شد روایت داستان خیلی سریع باشه و یه جورایی رو اعصاب باشه اما بعد آدم به خودش می گه که چه بهتر که بی خودی لطفش ندادن . یه مشکل دیگه هم دوبله ی اثر بود . من خودم از طرفدارای گلوری هستم اما صدای دوبلور های گلوری اصلا مناسب یه انیمیشنی با این حال و هوا نیست . یکی از دوستان قول داده که نسخه ی ژاپنیش (هر چیزی که دوست داری ببینی چیه به سورس اصلیش مراجعه کن) رو برام گیر بیاره البته اگر مثل قولش در مورد AC باشه بعد از هرگز هم برام نمیارتش .
در مجموع پیشنهاد می کنم همه این انیمیشن رو ببینن البته اگر به خون و خون ریزی هم علاقه دارید حال بیشتری می برید .
این انیمیشن مثل اینکه بازی هایی داره برای PS2 اونم فقط توی ژاپن و خبرایی هم هست در مورد نسخه ی جدید بازی برای PS2 و PSP باز هم فقط ژاپن و البته احتمالا قراره فیلمش هم ساخته بشه (به گفته ی ویکی پدیا) یه سریال هم بر اساسش ساختن به اسم+ Blood .
در مجموع بازم می گم حتما ببینینش اگه با انیمیشن جدی حال می کنین .

من Blood: The Last Vampire رو اولین بار که دیدم 7 سالم بود !!! با اینکه موقع تقریبا هیچی از داستان نفهمیدم خیلی ازش خوشم اومده بود ! بار دوم هم پارسال اون رو دیدم که کامل فهمیدم چی به چیه ولی اونقدر زود تموم شد که همین طور موندم :|
فیلم این انیمه هم که سال 2009 ساخته شده رو دیدم ، به معنای واقعی افتضاح بود گاهی انیمه ها خیلی بهتر و جدی تر از یک فیلم حتی عمل می کنن و رو بیننده تاثیر میذارن ! ساخت فیلم محدودیت هایی داره که انیمیشن نداره
دوستان اگر انیمه ای که حول محور خون آشام و شیاطین باشه دیدید و خوشتون اومده ممنون میشم معرفی کنید ! من از هلسینگ خیلی خیلی خیلی خوشم اومد .... اگر تم اش شبیه هلسینگ باشه خیلی خوبه ولی اگر مثل Blood Lad کمی شاد هم باشه مهم نیست :)

سلام
این همونیه که تو یه جزیره اتفاق می افته و اینا!؟
:-/

عکساش رو دیدم خیلی آشنا میزنه!

فکر کنم از یکی از بچه ها گرفتم یه خورده دیدم خوشم نیومده!
:biggrin1:
همونه و نبینش . بدجوری کلیفهنگر تمامش میکنه .
-----
درباره بقیه موارد هم این بردیا داره لوست میکنه . تو رو چه به انیمه دیدن آخه ؟ برو بشین آقای خاصتو ببین :دی

Ultimate رو دیدی لازم نیست هلسینگ اولی رو ببینیا:d خواهش میکنم
Another هم به نظر من انیمه ی قشنگیه، جو تاریکی هم داره، فقط شخصیتاش اکثرا تو در و دیوارن:d

عجبببب ! واجب شد ببينم :D
چرا لازم نيست ؟ از نظر داستاني ربطي به هم ندارن ؟!

Sent from my iPad using Tapatalk

بین پیشنهادهای بردیا ، من با Darker than Black و Baccano موافقم! :d
فقط...Baccano تا دلت بخواد کاراکتر داره! با آمادگی کامل برو کنارش که اسم ها رو کامل حفظ کنی و اون وسط گم و گور نشی! :d قشنگ تک تک اینایی که توی تصویر هستن،کاراکترهای مهمی میباشند! :d
البته توی اپنینگ معرفیشون میکنه:-" :d

راستی [k] رو هم یه امتحانی بکن :-" :d
h36vnv0un6s2l3vfblkg.jpg

:-" :-" :-"
---

آقا این Nyaa نمیخواد درست بشه؟ :( میرم یه بلایی سر خودم میارما :(
دیشب اومدم دو قسمت Nisekoi از bts.to گرفتم رسما پیر شدم :( سرعتش خیلی پایین بود:( و رو اعصاب هم میباشد کلا سایتش! تا روی چیزی کلیک میکنیم یه صفحه تبلیغاتی باز میشه:|
من Nyaa میخوام :(

بین پیشنهادهای بردیا ، من با Darker than Black و Baccano موافقم! :d
فقط...Baccano تا دلت بخواد کاراکتر داره! با آمادگی .91m(627مل برو کنارش که اسم ها رو کامل حفظ کنی و اون وسط گم و گور نشی! :d قشنگ تک تک اینایی که توی تصویر هستن،کاراکترهای مهمی میباشند! :d
البته توی اپنینگ معرفیشون میکنه:-" :d

h36vnv0un6s2l3vfblkg.jpg

---

آقا این Nyaa نمیخواد درست بشه؟ :( میرم یه بلایی سر خودم میارما :(
دیشب اومدم دو قسمت Nisekoi از bts.to گرفتم رسما پیر شدم :( سرعتش خیلی پاییm(.,. بود:( و رو اعصاب هم میباشد کلا سایتش! تا روی چیزی کلیک میکنیم یه صفحه تبلیغاتی باز میشه:|
من Nyaa میخوام :(

K ?????? میگه از مسخره بازی خوشش نمیاد :d

کلا کسی .91m(647 همچین حرفی میزنه نباید بره طرف انیمه اما به هرحال فکر نکنم K بدردش بخوره با اینکه انیمه خیلی قشنگی بود

K ?????? میگه از مسخره بازی خوشش نمیاد :d

کلا کسی .91m(647 همچین حرفی میزنه نباید بره طرف انیمه اما به هرحال فکر نکنم K بدردش بخوره با اینکه انیمه خیلی قشنگی بود
K غیر از این دختره که نیان نیان میکنه :| (چقدر بدم میاد از این جماعت نیان گو! :d ) مشکلی نداره دیگه :d
اصلا پادشاه قرمز تو حلقش!
yahoo_19.gif

آخرین ویرایش:
K غیر از این دختره که نیان نیان میکنه :| (چقدر بدم میاد از این%*(m(.2Cماعت نیان گو! :d ) مشکلی نداره دیگه :d
اصلا پادشاه قرمز تو حلقش! >:)

من فقط یه کاراکتر میشناسم که آخر جمله هاش Nyaa میگه و باحاله :)) ببخشید منظورم احمق باحال بود XD

کلا ریخته توش این مسخر بازی و لوس بازیا :d خود شیرو هم کم مسخره بازی در نمیاره :))

پادشاه قرمزه که خیلیییی خفن بود

من فقط یه کاراکتر میشناسم که آخر جمله هاش Nyaa میگه و باحاله :)) ببخشید منظورم احمق باحال بود XD

کلا ریخته توش این مسخر بازی و لوس بازیا :d خود شیرو هم کم مسخره بازی در نمیاره :))

پادشاه قرمزه که خیلیییی خفن بود
حالا انقدر بگو تا رایش رو بزنی! :-" :d
سینا هیچ مشکلی نداره! بشین ببین! جو منفی میدن الکی! :d

البته بهترین کاراکتر انیمه، دست راست پادشاه قرمزه! :x بعدشم دست راست پادشاه آبی! :-" :x :x :x

حالا انقدر بگو تا رایش رو بزنی! :-" :d
سینا هیچ مشکلی نداره! بشین ببین! جو منفی میدن الکی! :d

البته بهترین کاراکتر انیمه، دست راست پادشاه قرمزه! :x بعدشم دست راست پادشاه آبی! :-" :x :x :x

خالی میبنده :d

انیمش خیلی خوبه اما نه برا اوشون :d

من از خود پادشاه قرمز اون پسره تو گروه آبی خوشم اومد :d خیلی باحال رو اعصاب میساکی میرفت :))

منتظر فصل بعدیشم معرفی بشه

این همونیه که تو یه جزیره اتفاق می افته و اینا!؟:-/
عکساش رو دیدم خیلی آشنا میزنه!:-/
فکر کنم از یکی از بچه ها گرفتم یه خورده دیدم خوشم نیومده!:-/ :دی

اینو خودم بهت دادم :|:d
این به استایلت میخورد تعجبم چرا خوشت نیومده /:):d
این سری اخری که بچه ها معرفی کردن هم خوبه بیبینی;;)

- - -ویرایش - - -

h36vnv0un6s2l3vfblkg.jpg

این اصلا گروه خونیش به این انیمه میخوره :|:d
شیرو رو ببینه سر میزاره به بیابون :d
ولی شخصا به زور میچپونم تو حلقش :d >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or