mmansori85
کاربر سایت
اتفاقا Claymore رو دارم و قبل از کد گیاس هم شروع کردم ولی 1 قسمت دیدم بهم نچسبید زیاد. دیگه الان که فکر کنم اصلا نچسبه!@TCSCELL
![]()
من بعد کد گیاس سراغ چنتا انیمه رفتم ولی همشون رو همون قسمت اول ول کردم :d بعد حدود یه هفته نشستم Claymore نگاه کردم و قشنگ بود، قسمت 8 که رسید شاهکار شد تازه داشت هیجان به زندگیم بر میگشت:d که فهمیدم انیمه ی Claymore کامل تموم نمیشه چون هنوز مانگاش در قید حیاته و ادامه داره، واسه همین تو نقطه اوج قسمت 8 ولش کردم:d
نانالی خیلی بد بودیعنی افتضاح بود، لولوش بیچاره کل زندگیش رو صرف این کرد که یه دنیای راحت تر واسه خواهرش به وجود بیاره، هر کاری میکرد فقط واسه خوشحال کردن نانالی بودش، بعد این تو دو ثانیه مخش زده میشه توسط اشنایزل و ضد لولوش میشه
یکی میشه مثل این، یکی هم مثل شرلی که لولوش باباشو هم میکشه ولی ذره ای از علاقش کم نمیشه:d
متاسفانه (برا توسلام
چه کنم ، خودت میخوای دیگه .
ایشالا هرچه زودتر این روز مرگی که میگی رو ببینیم .
![]()
حالا داستان انیمه و فیلماش چه ارتباطی با هم داره؟ یعنی کدوم سیکوئله کدوم پریکوئل!؟اگه خواستی بخونی از اولش بخون،خیلی با سینمایی هاش فرق داره
والا به خدا!این قدر انیمه ای که به سینا معرّفی کردید طی این صفحه یه یه اوتاکوی تازه به دوران رسیده هم معرّفی میکردید دمشو میذاشت رو کولش فرار میکرد
رحم کنید بابا مگه چند تا انیمه میبینه!!آکیبا خان هم همش انیمه بلند پیشنهاد میده!!!دیدن هر کدوم از انیمه های بلندی که آکیبا میگه سه ماه حدّاقل طول میکشه
------------------
امّا ادا اطوار رو باآس تحمّل کنی
انیمه های بدون ادا و اطوار کم پیدا میشه امثال سایکو پس و استینت گیت و کد گیاس و اینا واقعاً کمه یه روز مجبور میشی با این ادا اطوار کنار بیای
این پست رو میتونی بوکمارک کنیاگه من روزی شروع به دیدن ناروتو یا وان پیس کردم، مجوز اینو داری که منو بن دائم کنی
من هیچ اعتراضی نمیکنم
![]()
هرگز!حالا من این هیت و مقاومت () رو درک نمی کنم، اما به نظرم وقتی به اندازه کافی انیمه دیدی بشین ناروتو و وان پیس رو هم ببین. مخصوصا وان پیس.
این که مثلا چارتا تیکه طنز تو انیمه ـست یا لباس ها revealingـه اصلا چیز بدی حساب نمیشهیعنی درک می کنم سلیقه ها متفاوته و این حرفا، اما همیچن دلایلی بیشتر شبیه به کل کل کردنه تا سلیقه.
نمی دونم تصورت از وان پیس و ناروتو چیه، اما داستان های خوب، عظیم و پخته ای دارن و یه کاری می کنن که در مدتی کوتاه عاشق شخصیت هاشون بشی.
40 مگ هم هستناروتو هم از همون قسمت اول خوشم اومدهم طنز خوبی داره هم درام. One piece حجمش نسبت به انیمه های دیگه زیاده نمیدونم چرا
قسمت اول 140مگ بود
![]()
این دوران دیدن انیمه های بلند،جزو بهترین دوران زندگی آدمه!این قدر انیمه ای که به سینا معرّفی کردید طی این صفحه یه یه اوتاکوی تازه به دوران رسیده هم معرّفی میکردید دمشو میذاشت رو کولش فرار میکرد
رحم کنید بابا مگه چند تا انیمه میبینه!!آکیبا خان هم همش انیمه بلند پیشنهاد میده!!!دیدن هر کدوم از انیمه های بلندی که آکیبا میگه سه ماه حدّاقل طول میکشه :biggrin1:
خودت چی از فاصله کیلومتری در مورد کدگیاس قضاوت میکنیهیچ جای دنیا نمیان انیمه رو از 1 قسمت قضاوت کنند که به سلامتی سینا این حرکت رو رفت!
حداقل 3 قسمت! تازه انیمه های بلند که ... :d
---
این دوران دیدن انیمه های بلند،جزو بهترین دوران زندگی آدمه!![]()
انیمه 12~24 قسمتی که زود میاد و میره کجا ، انیمه ای که +100 قسمت پاشی کجا:bighug:
من بصیرتم به حتی رسیده که با یه قسمت تشخیص میدم به دردم میخوره یا نههیچ جای دنیا نمیان انیمه رو از 1 قسمت قضاوت کنند که به سلامتی سینا این حرکت رو رفت!
حداقل 3 قسمت! تازه انیمه های بلند که ... :d
راه راست!راستی یادم رفت بگم!
سینا اون موقع که به راه راست هدایت شدی که بن کردنت فایده ای نداره!الان باید زد بنت کرد تا به راه راست هدایت بشی!
![]()
بصیرتی که چنین نظری در مورد FMA:B داشته باشه،به درد لب کوزه گذاشتن هم نمیخوره!من بصیرتم به حتی رسیده که با یه قسمت تشخیص میدم به دردم میخوره یا نه
راه راست!![]()
![]()
دقیقا!!بصیرتی که چنین نظری در مورد FMA:B داشته باشه،به درد لب کوزه گذاشتن هم نمیخوره!
بلی آقا! همانا که راه راست، راه دیدن این انیمه هاست! :d (البته خود انیمه راه راسته،ولی درجات خفنش فقط از این انیمه ها میگذره)
تو رو باید دست و پات رو بست،بزارنت چند قسمت گینتاما ببینی تا حالت جا بیاد!:d
---
کلا از عدد 5 متنفر شدم در چند هفته ی اخیر!![]()
![]()
دلم شیر توت فرنگی خواست!
اینا رو بفرستین تو پروفایل من، وان پیس بین تحویل جامعه میدماین انرژی که شما برا معرفی یه انیمه برا کسی که انیمه خوشش نمیاد میکنین رو برا اون بنده خداهایی که هرچند وقت یه بار میان و درخواست معرفی انیمه میکنن میزاشتین الان همشون اوتاکو درجه 1 شده بودن![]()