Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
---
این وسط انیمه ای هست بسیار دوست داشتنی که فکر کنم خیلی ها ندیدنش :-" Space Brothers هم ببینید! :-"
مترجمش گفته بود برای حمایت از بیماران ALS قراره به جای چالش سطل آب یخ، یک قسمت( :| :| :| ) ساب بزنه! :d آقای مترجم، ما منتظریم:p
ولی SB رو اگر ندیدید ، ببینید! :x اصلا به فضا علاقه مند میشید! :x پر از کاراکترهای دوست داشتنیه این انیمه! :x
یکی از بزرگترین الطافی که به اخوی های فضا شده کم بیننده بودنشه.:-"
هرچند چالش سطل آب یخ در مقابل حرکتی که اخوی ها برای ALS میره، لوس بازی بیش نیست.:|
چالش آب یخ محض شادی و خنده است. اما اخوی ها اون قسمت هاش نابود کننده استo:-)
متاسفانه تو نت فعالیت خاصی ندارن ولی زحمت نکش من حضوری نتونستم به راه راست بیارمشون،اصلا آدم بشو نیستن:| :-"
راستی آقای مترجم راست میگه،منم منتظرم زیرنویسش کامل بشه ببینمش:-"
برنامه رو ببند برای 1404. آقای مترجم کالیبرش ورای تصوره:>
=============================
این آدمی که FMA رو ادا و اطوار می دونه رو چرا بن نمی کنید؟ عدالت اجتماعی کجاست؟ انسانیت کجاست؟
وجدان بشری چی شده؟:d

ادا و اطوار؟ مسخره بازی؟ ول کن بابا:-"

به جز آخر FMA:BH که یه جور دیگه می خواستم باشه و چیزی شبیه آخر FMA و حتی شدیدتر رو تصور می کردم. اما در هر صورت این انیمه طاق انیمه های شونن ـه:x
------
نمردیم و هانتر هم جزو لوس بازی ها طبقه بندی شد.
I don't want to live on this planet anymore.dwg :-b

من FMA: Brotherhood رو تا قسمت 39 دیدم و هنوز کامل نکردم، اینی که میگم برا شما جزو نکات منفی حساب نمیشد؟ به خاطر همین دلیل من زیاد خوشم نیومد از انیمش انگیزه ی ادامه دادن هم ندارم:d
شخصیتای ادوارد الریک و آلفونس الریک خیلی لوسن:| لوس یعنی چی؟ یعنی از این شخصیتای کاملا سفید و مثبت که انگار 1% بدی تو وجود اینا نیست:d از خواب پا میشن واسه اینکه به بقیه کمک کنن، کسی که نمیشناسن و تا حالا ندیدن رو نجات بدن، به غریبه ها جا واسه خواب و زندگی بدن، حالا اگه شد به مشکل خودشون هم برسن. اصلا نمیتونم با این قضیه کنار بیام هروقت ازین کارا میکنن دلم میخواد خودزنی کنم:| چون شخصیتای اصلی هم هستن و همیشه تو صحنه، فعلا بیخیال دیدنش شدم:d
خودم شخصیتای مورد علاقم اکثرا خاکسترین

یکی از بزرگترین الطافی که به اخوی های فضا شده کم بیننده بودنشه.:-"
هرچند چالش سطل آب یخ در مقابل حرکتی که اخوی ها برای ALS میره، لوس بازی بیش نیست.:|
چالش آب یخ محض شادی و خنده است. اما اخوی ها اون قسمت هاش نابود کننده استo:-)

برنامه رو ببند برای 1404. آقای مترجم کالیبرش ورای تصوره:>
=============================
این آدمی که FMA رو ادا و اطوار می دونه رو چرا بن نمی کنید؟ عدالت اجتماعی کجاست؟ انسانیت کجاست؟
وجدان بشری چی شده؟:d

ادا و اطوار؟ مسخره بازی؟ ول کن بابا:-"

به جز آخر FMA:BH که یه جور دیگه می خواستم باشه و چیزی شبیه آخر FMA و حتی شدیدتر رو تصور می کردم. اما در هر صورت این انیمه طاق انیمه های شونن ـه:x
------
نمردیم و هانتر هم جزو لوس بازی ها طبقه بندی شد.
I don't want to live on this planet anymore.dwg :-b
نه آقا چه لطفی :( این انیمه باید خیلی پر بیننده تر از این حرفا میشد! :(
این که 100% ! اخوی ها قشنگ نابود میکنه! :(( واقعا آدم میفهمه چقدر ALS بده :( نه اینکه فقط بدونه " ALS چیز بدیست! پس ما آب یخ میریزیم تا چیز بدی را تجربه کنیم! " :|
اما مترجم اخوی ها رو باید توی زمستون ببریم پیش زورو ساما، زیر آب یخ!!! تمرین ساب زدن بکنه! :-" که نه تنها چالش رو انجام بده،بلکه حالش جا بیاد ما یکم حال کنیم>:) :-" تازه ساب هم میزنه :-" :d ایده رو داشتی! با یک تیر، سه نشون:-" :d

با بقیه ی چیزا غیر از طاق انیمه های شونن، به شدت موافقم! :d :-" البته مسلما جزو خفن ترین انیمه های تاریخ بشریت و مخصوصا سبک شونن میباشد :d :-"

حالا داستان انیمه و فیلماش چه ارتباطی با هم داره؟ یعنی کدوم سیکوئله کدوم پریکوئل!؟

داستان انیمش فقط یه فلش بک از مانگا رو پوشش میده که اونم مثل مانگا نیست یعنی یه قسمتایی رو کلا حذف کردن یا تغییر دادن.مانگاش بهترینی بوده که خوندم (البته با وان پیس:d)

خدایی این شینیگامیه لایت چه بی عرضس:دی هیچ کمکی نمیکنه نشسته میخنده فقط:| برعکس شینیگامیه دختره:دی
Lعجب جونوریه:| خیلی باهوشه:|

رک بگم :دی
میخوام به این جمع بپیوندم
از کجا شروع کنم؟ :دی
علایق و سبک هایی که میپسندی رو بگو،تا بهت پیشنهاد بدیم! :d
پیشنهاد خودم شروع با انیمه های بلند میباشد! :d ترجیحا وان پیس! (ناروتو و بلیچ هم گزینه های خوبی هستن! :d ولی وان پیس >:) )
اگر هنوز حس انیمه ی بلند نداری،سبک های مورد علافه رو بگو :d

خدایی این شینیگامیه لایت چه بی عرضس:دی هیچ کمکی نمیکنه نشسته میخنده فقط:| برعکس شینیگامیه دختره:دی
Lعجب جونوریه:| خیلی باهوشه:|
اسپویل نداره! :-" در راستای حرف خودته! فقط چون نمیدونم دقیق تا کجا دیدی قسمت آخر رو زدم :d
درستش هم همین شینیگامی لایت میباشد! >:)
نه اون یکی که گیر یک دختر بی عرضه افتاده:-"

علایق و سبک هایی که میپسندی رو بگو،تا بهت پیشنهاد بدیم! :d
پیشنهاد خودم شروع با انیمه های بلند میباشد! :d ترجیحا وان پیس! (ناروتو و بلیچ هم گزینه های خوبی هستن! :d ولی وان پیس >:) )
اگر هنوز حس انیمه ی بلند نداری،سبک های مورد علافه رو بگو :d

اسپویل نداره! :-" در راستای حرف خودته! فقط چون نمیدونم دقیق تا کجا دیدی قسمت آخر رو زدم :d
درستش هم همین شینیگامی لایت میباشد! >:)
نه اون یکی که گیر یک دختر بی عرضه افتاده:-"
از بس وان پی وان پیس کردی 10 قسمت گذاشتم دان شه:)):دی

زنگ تفریح
Vol.5
طبق قولی که چندین صفحه ی پیش دادم D: زنگ تفریح پنجم تاپیک رو آماده کردم، همونطور که قبلاً گفتم، این سری فقط J-Music انیمه ای هست و OST انیمه ای گلچین نکردم...
انتخابها واقعاً سخت بودش، باید چیزی رو Split میکردم که هم معروف باشه و هم آهنگ شنیده شده ای برای این تاپیک باشه.
اکثر OP و ED ها رو از TV Size ها جدا کردم که آشناتر دربیاد، ولی Insert Song ها از Full Size جدا شدن و تشخیص ـشون سختره.

چندتا آهنگ فوق تابلو هم گذاشتم که ناامید از شنیدن 17ترک نشید (:

P.S
جواب ها رو مثل قبل تو SP با شماره بزارید

Attachments

زنگ تفریح!!!!!!! :bighug::x دستت درد نکنه خلیل:bighug:
اتفاقا یکی دو هفته پیش زنگ تفریح های قبلی رو چک کردم،ولی از خودم ناامید شدم:-" امیدوارم الان بهتر عمل کنم! :d

يا خدا چه تاپيك شلوغيه :d
سبك مورد علاقه يعني چي؟ كه من سبك مورد علاقمو بگم؟ :d @آكيبا

Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی....اکشن ، کاراگاهای، عشقولی ، مدرسه ای ،کمدی ، Slice of Life ، خدایی نکرده اچی :| ، ترسناک ، اکشن خین و خین ریزی ، مخلوط اینا و ... ؟ :d

وان پیس رو بخوای ،تمام سبک ها رو شامل میشه:-" :d

یعنی....اکشن ، کاراگاهای، عشقولی ، مدرسه ای ،کمدی ، Slice of Life ، خدایی نکرده اچی :| ، ترسناک ، اکشن خین و خین ریزی ، مخلوط اینا و ... ؟ :d

وان پیس رو بخوای ،تمام سبک ها رو شامل میشه:-" :d

يعني انيمه ها همه ي اين سبكا رو تو خودشون جا ميدن؟ :d
همونايي كه پرهام ميبينه رو به من تجويز كنيد :d
اون چيا نگاه ميكنه؟

يعني انيمه ها همه ي اين سبكا رو تو خودشون جا ميدن؟ :d
همونايي كه پرهام ميبينه رو به من تجويز كنيد :d
اون چيا نگاه ميكنه؟

پرهام همه چیز نگاه میکنه! :d ولی به نمایندگی از پرهام ، Gosick رو پیشنهاد میکنم! :x
وان پیسم میبینه! :d

---

این پست خلیل رفت آخر صفحه ی قبل! :-"

زنگ تفریح
Vol.5
طبق قولی که چندین صفحه ی پیش دادم D: زنگ تفریح پنجم تاپیک رو آماده کردم، همونطور که قبلاً گفتم، این سری فقط J-Music انیمه ای هست و OST انیمه ای گلچین نکردم...
انتخابها واقعاً سخت بودش، باید چیزی رو Split میکردم که هم معروف باشه و هم آهنگ شنیده شده ای برای این تاپیک باشه.
اکثر OP و ED ها رو از TV Size ها جدا کردم که آشناتر دربیاد، ولی Insert Song ها از Full Size جدا شدن و تشخیص ـشون سختره.

چندتا آهنگ فوق تابلو هم گذاشتم که ناامید از شنیدن 17ترک نشید (:

P.S
جواب ها رو مثل قبل تو SP با شماره بزارید

پرهام همه چیز نگاه میکنه! :d ولی به نمایندگی از پرهام ، Gosick رو پیشنهاد میکنم! :x

---

این پست خلیل رفت صفحه ی قبل! :-"

به چه زباني هستن؟ نياز به دانلود زيرنويس هست يا انگليسين؟
چند قسمتين
اپيزود هاشون به هم مربوطن يا نه؟
اووووه چقد سوال :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or