شدیداً خسته نباشی
والا من شروع نکردم به دیدن که چیزی تجویز کنم ولی خودم به شخصه خیلی با تعدد شخصیت تو انیمه ها مشل ندارم و قاطی نمیکنم . مخصوصاً اسامی رو .
من بخوام دانلود کنم اینا رو حساب کتابش چجوریه ؟
با میانگین 100 مگ برای هر اپیزود هفتگی چقدر حجم داره کل مجموعه ؟
OVA و از اینجور چیزها هم جدا بگو .
کلاً چند فصل ، چند قسمت و چند OVA ؟
من از دیدن انیمه طولانی پشیمون شدم هرچی حساب کردم دید موقتش رو ندارم بالای 500 قسمت انیمه نگاه کنم :d
حالا الان لطفا چندتا انیمه کوتاه (تا 150 قسمت :d ) معرفی کنید،ترجیحا انیمه داستان محور و با جو و داستان تاریک باشه......
اینا رو تا الان دیدم،اونایی هم که بولد شدن رو بیشتر پسندیدم :d
Shingeki no kioujin Death note Steins Gate Fullmetal Alchemist Brotherhood Mushishi
Gosick
Ergo Pr0xy
Beresk
Fate/Zero
cowboy bepop code geass
چند وقت پیش یه آهنگ از همین خواننده Haikyuu شنیده بودم، داشتم دیونه می شدم که این صدا رو قبلاً کجا شنیدم، اینقدر گشتم تا فهمیدم که OP انیمه Haikyuu رو خونده D:
93. وان پیس! چقدر این آهنگ قشنگه! دیگه اندینگ اول وان پیس رو میشه یادمون بره
اگه درست یادم باشه، اولین بار insert song قسمت دوم بودش...جایی که از دست اون رُبوت خرکی ـه، تو شهر فرار میکردن.
101. این از اوناییه که من فقط قسمت اولی که پخش میشه گوش میدمش و بعدش مطمئنا ردش میکنم! البته اگر اپنینگ یا اندینگ باشه! پس هیچ نظری ندارم! احتمالا نشنیده باشم ولی
واقعاً بعید میدونم کسی بتونه این رو جواب بده...تا اونجا که تو این تاپیک دیدم، فقط دو سه نفر انیمه ـش رو دیدن!
منم خودم جزء کسایی ـم که انیمه رو ندیدم LOL
103. بازم نشنیدم! البته ممکنه این یکی رو شنیده باشم!
خیالت راحت از Akame ga Kill هیچی نذاشتم...OPـش رو دوست ندارم...چون خوانندش یکی از دوبلورهای خود انیمه ـس و تجربه ی خوانندگی نداره، سونی موزیک بیشتر برای کارهای تبلیغاتی داده OP انیمه رو خونده....
چند وقت پیش یه آهنگ از همین خواننده Haikyuu شنیده بودم، داشتم دیونه می شدم که این صدا رو قبلاً کجا شنیدم، اینقدر گشتم تا فهمیدم که OP انیمه Haikyuu رو خونده D:
خدایش اصلاً انتظار نداشتم جوابش رو بدی LOL :d
Theme Song مادر ساتسکی ساما بودش...خیلی خفنه، این هیروکی ساوانو به المانی خیلی علاقه داره D:
خیلی خوبه.....چون این ورژن رو که میکا کوبایاشی خونده، رو اگه درست یادم باشه فقط یکبار تو انیمه پخش کردن، آخر قسمت اول
همون بهتر که نمیدونی چیه...یعنی افتخار میکنم که تشخیص ـس ندادی
انیمه ای که خیلی ازش، بدت میاد!!!
اگه درست یادم باشه، اولین بار insert song قسمت دوم بودش...جایی که از دست اون رُبوت خرکی ـه، تو شهر فرار میکردن.
گل گفتی، منم خودم تا الان کامل گوشش نکردم LOL
واقعاً بعید میدونم کسی بتونه این رو جواب بده...تا اونجا که تو این تاپیک دیدم، فقط دو سه نفر انیمه ـش رو دیدن!
منم خودم جزء کسایی ـم که انیمه رو ندیدم LOL
جواب 96.....
امیرحیسن، یه فیلم سینمایی ازش چند وقت پیش امد...تیزرش رو که دیدم ..... اسپویل داشت، خواستی بشین فیلم رو ببین.
شنیدیش، خودت خبر نداری
سیکای (:
با این پست آخری جواب تمامی آهنگ ها رو دادید...فرصت کنم، لیست کاملش رو با مشخصات خوانندهاش رو می نویسیم میزارم...
آهنگ Haikyuu این Mr.Futureـش خیلی تابلوـه! البته کلا چون مال این اواخره زیاد شنیدمش و آشناست :d خیلی حال میده
راستی مگه خواننده های مرد هم گوش میدی؟ معمولا زیاد باهاشون کنار نمیای :d
آهنگای Aldnoah,Zero رو سخت انتخاب کردی من نهایت حافظم اپنینگ و اندینگه! یعنی اگر یکی دو فصل میگذشت،90% هیچکدوم رو نمیتونستم جواب بدم :d
ولی من اپنینگش رو خیلی دوست دارم! مخلوطی از اپنینگ اول F/Z + اندینگ دوم F/Z + یک سری بخش های جدید(شروعش ) هستش! :d ، بین اندینگ ها هم "صفر" رو بیشتر دوست دارم! (اسمش نمیدونم چیه! ولی چون با 0 شروع میشه،من این اسمش رو روش گذاشتم )
96 و 103 ! خوب پس هیچی...دانلودی که نداریم،دوباره هم نمیبینیم! :d
ولی چنین آهنگ خوبی داشت این انیمه واقعا؟ من فقط همون دانگو دانگو ـش رو یادمه! :d
101 و 107 از DN بودن؟ اصلا با آهنگای DN حال نمیکردم! اصلا یکی از دلایلی که همیشه میگم ممکنه DN از جایگاه سوم TOP 10ـم بیاد پایین تر،به خاطر اینه که آهنگاش رو دوست ندارم! از اونطرف همیشه دارم آهنگای پشت سری هاش( آنو هانا و گوسیک) رو گوش میدم! :d
البته یه آهنگ فاجعه شبیه 101 هم ، اپنینگ Rainbow رو داشتیم! دیشبم بین این 2تا شک بودم! ولی چون واقعا هیچی یادم نمیومد بی خیالشون شدم :d
واقعا Gin no Saji فیلمی ازش اومده؟ چرا من انقدر بی خبرم؟ همین الان میره دانلود! :bighug:
105 واقعا از the Garden of Words بود؟ سختش کردی...فیلم سینمایی
ولی این انیمه(میریم تو اسپویلر! :d )
شاهکار بود :bighug: ، فاجعه بود! ، دوست داشتنی:bighug: ، نفرت انگیز ، آرامش بخش :bighug: و رو اعصاب و ... بود! :d
ولی واقعا این انیمه شاهکار بود! خیلی قشنگ بود! عالی بود! زیبا بود! فقط مشکلش این بود که یک عشق محال بود! نابود میکرد این مورد!
دلم میخواد دوباره ببینمش ولی ... چه وضعشه خو!
هیچی آقا...من دوباره یادم اومد بس غم مرا فراگرفته! آخه چرا... چرا چنین انیمه ی زیبایی ، چنین عشق زیبایی ، انقدر باید نشدنی باشه!
خدا رو صد هزار مرتبه شکر، بالاخره تونستم اخوی ها رو حدس بزنم! :d وگرنه الان عذاب وجدانی بس خفن ناک مرا فراگرفته بود! نابودم میکرد اصلا
کدوم آهنگش بود؟ :d (شماره اندینگ،اپنینگ البته احتمالا اندینگ! :d )
در مورد 102 که ندیدمش! همش میگفتم این اگر چیزی باشه، میتونه وصل بشه به یکی از اندینگ های Katanagatari که هر قسمتش یک اندینگ داشت! ولی خوب، اوج که میگرفت می دیدم بهش نمیخوره! :d
دفعه بعدی از کاتاناگاتاری نزاری ها! به فنا میریم! هر قسمت یک اندینگ! :d :d :d
شدیداً خسته نباشی
والا من شروع نکردم به دیدن که چیزی تجویز کنم ولی خودم به شخصه خیلی با تعدد شخصیت تو انیمه ها مشل ندارم و قاطی نمیکنم . مخصوصاً اسامی رو .
من بخوام دانلود کنم اینا رو حساب کتابش چجوریه ؟
با میانگین 100 مگ برای هر اپیزود هفتگی چقدر حجم داره کل مجموعه ؟
OVA و از اینجور چیزها هم جدا بگو .
کلاً چند فصل ، چند قسمت و چند OVA ؟
سلامت باشی! :d
نه مشکلی با حفظ کردن اسم ها ندارم! معمولا تو انیمه های 400 قسمتی،حفظ میشم دیگه :d
مشکل اینه کلا کنار نمیام وقتی 2 کاراکتر کپی پیست شده کنار هم می ایستن! دقیقا مثل Clannad که قشنگ رو اعصابم بود این مورد :d
حساب کتابش رو الان شهاب باید بیاد بهت بگه! :d
آهنگ Haikyuu این Mr.Futureـش خیلی تابلوـه! البته کلا چون مال این اواخره زیاد شنیدمش و آشناست خیلی حال میده
راستی مگه خواننده های مرد هم گوش میدی؟ معمولا زیاد باهاشون کنار نمیای
گفتی Katanagatari:
من با کلاس آهنگ سازی Iwasaki Taku خیلی حال میکنم...خیلی متفاوت کار میکنه.
کارهایی قشنگش Katanagatari، Ben-Tou، Jormungand، تو Akame ga Kill! ای بدک نیست.
P.S
100. Aldnoah.Zero ! آهنگ بد جو میده! همینطور که قبلا گفتم،خفن ترین نکته مثبتش (بعد از جناب Kazuya Nakai ! ) مطمئنا آهنگاشه!
نیم ساعت از موقعی که رو لینکش کلیک کردم گذشته بود که یهو اومد واسه دانلود
ولی آهنگ ها قشنگ بود
حال حدس زدن ندارم چون 70 درصدشونو نمیدونم واسه کدوم انیمه است
98: اسپویل از قصد نبود دو ساعت روش فکر کردم تا یادم اومد که کجا شنیدم، یعنی از همون صبح که گوشش کردم و رفتم دانشگاه تا ظهر که برگشتم داشتم فکر میکردم که کجا شنیدمش :d با اینکه تمش غم انگیز بود ولی یه حسی بهم میگفت که مال یه انیمه ی کمدیه، تا اینکه بلاخره یادم اومد کجا شنیدمش (یعنی اگه من اینقدر در یادگیری درسام کوشش میکردم...) این تیکه ی KlK رو خیلی دوست داشتم و چند بار دیدمش:
همون لحظه ای ریوکو آرزو میکرد که کاشکی اونم مثل یه دختر معمولی بزرگ شده بود(یا من اینطوری احساس کردم)
94: قبول نیست، اینو اگه از اولش میذاشتی منم میتونستم حدس بزنم این آهنگ ورود کیریوئین رو هم خیلی دوست دارم ولی خب از وسطاش به بعد رو نشنیده بودم:d
طبق قولی که چندین صفحه ی پیش دادم D: زنگ تفریح پنجم تاپیک رو آماده کردم، همونطور که قبلاً گفتم، این سری فقط J-Music انیمه ای هست و OST انیمه ای گلچین نکردم...
انتخابها واقعاً سخت بودش، باید چیزی رو Split میکردم که هم معروف باشه و هم آهنگ شنیده شده ای برای این تاپیک باشه.
اکثر OP و ED ها رو از TV Size ها جدا کردم که آشناتر دربیاد، ولی Insert Song ها از Full Size جدا شدن و تشخیص ـشون سختره.
چندتا آهنگ فوق تابلو هم گذاشتم که ناامید از شنیدن 17ترک نشید (:
92. آهنگ: Imagination خواننده: بند Spyair انیمه Haikyuu اپنینگ قسمت های 1-13 93. آهنگ: Memories خواننده: Outsuki Maki انیمه One Piece اندینگ قسمت های 1-30 94. آهنگ: Blumenkranz خواننده: Cyua آهنگ ساز: Sawano Hiroyuki انیمه Kill La Kill آهنگ داخلی، Theme song شخصیت Kiryuuin Ragyou 95. آهنگ: MKAlieZ خواننده: Kobayashi Mika آهنگ ساز: Sawano Hiroyuki انیمه Aldnoah.Zero آهنگ داخلی اواخر قسمت 1 96. آهنگ: Ana خواننده: Lia انیمه Clannad آهنگ داخلی قسمت 9 97. آهنگ: One day خواننده: بند The Rootless انیمه One Piece اپنینگ قسمت های 459-491 98. آهنگ: I want to know خواننده: Benjamin Anderson انیمه Kill La Kill آهنگ داخلی اویل قسمت 20 و اواخر قسمت 21 99. آهنگ: Akanezora خوانده: Seto Asami انیمه Chihayafuru 2 اندینگ قسمت های 1-24 100. آهنگ: BRE@TH//LESS خواننده: Kobayashi Mika آهنگ ساز: Sawano Hiroyuki انیمه Aldnoah.Zero آهنگ داخلی اویل قسمت 2 101. آهنگ: What's up, people?! خواننده: بند Nightmare انیمه Death Note اپنینگ قسمت های 20-37 102. آهنگ: Kibou خواننده: Kominami Yasuha انیمه Asura تیتراژ فیلم 103. آهنگ: Toki o Kizamu Uta خواننده: Lia انیمه Clannad After Story اپنینگ قسمت های 1-21 104. آهنگ: Kiss You خواننده: Miwa انیمه Gin no Saji اپنینگ قسمت های 1-11 105. آهنگ: Rain خواننده: Motohiro Hata انیمه Kotonoha no Niwa تیتراژ انیمه 106. آهنگ: Abnormalize خواننده: بند Ling Toshite Shigure انیمه Psycho-Pass اپنینگ قسمت های 1-11 107. آهنگ: Alumina خواننده: بند Nightmare انیمه Death Note اندینگ قسمت های 1-19 108. آهنگ: Beyond خواننده: Fukuhara Miho انیمه Space Brothers اندینگ قسمت های 52-64
P.S
مشخصات کامل رو گذاشتم که اگه آهنگی رو خواستید، راحت بتونید تو نت پیدا کنید. P.SS
این سری خیلی خوب بودش، تنها سری بودش که تمام آهنگ ها مشخص شد، اون چهار سری قبلی، حداقل دو سه تا از قلم می افتاد. P.SSS
شماره 95 یه ورژن دیگه به غیر از خواننده ی میکا کوبایاشی برای اندینگ قسمت های 4 و 7تا8 انیمه Aldnoah.Zero داره که اون رو mizuki به اسم Aliez خونده.
98: اسپویل از قصد نبود دو ساعت روش فکر کردم تا یادم اومد که کجا شنیدم، یعنی از همون صبح که گوشش کردم و رفتم دانشگاه تا ظهر که برگشتم داشتم فکر میکردم که کجا شنیدمش :d با اینکه تمش غم انگیز بود ولی یه حسی بهم میگفت که مال یه انیمه ی کمدیه، تا اینکه بلاخره یادم اومد کجا شنیدمش (یعنی اگه من اینقدر در یادگیری درسام کوشش میکردم...) این تیکه ی KlK رو خیلی دوست داشتم و چند بار دیدمش:
همون لحظه ای ریوکو آرزو میکرد که کاشکی اونم مثل یه دختر معمولی بزرگ شده بود(یا من اینطوری احساس کردم)
94: قبول نیست، اینو اگه از اولش میذاشتی منم میتونستم حدس بزنم این آهنگ ورود کیریوئین رو هم خیلی دوست دارم ولی خب از وسطاش به بعد رو نشنیده بودم:d
کلاً تمامی کارها چه تو انیمه و غیر انیمه ای که ازش شنیدم و دنبال کردم...همشون یه رپ پایی مشخصی تُشون هست.
فقط سریال Taiyou no Uta که چند سال پیش دیدم، کلاً با تمام کارهاش فرق داشت، که اون هم بیشتر بخاطر تم سریال بودش.
خود خوانندش Motohiro Hata اصلاً عددی نیست :d یه دو سه تا از کارهاش رو قبلاً گوش کردم، ولی عجیب استارت آهنگ تو Garden of the Words با پایان اون تیکه ی انیمه، خیلی قشنگ در آمده بود.
++++++++++++
راستی احساس گناه میکنم که بخاطر نداری لیست دانلود و راحت کردن خیال خودم، رفتم 20قسمت اول Fairy Tail رو دانلود کردم ):
بیشتر بخاطر چندتا دوبلور خفنش، جذب ـش شدم (: .... هر چند تا الان چندبار تو تاپیک بهم گفتن که بیخالش بشو
حالا موندم چی کارش کنم، ادامه ی دانلودش رو بدم یا نه!؟