Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب من fate/zero رو نشستم حدود 10قسمت و یه کله دیدم بسی حال نمودیم مخصوصا با "کریتسوگو" اگه انیمه تو همین مایه های جادوی ژاپنی(یوگا،چاکرا) دارین با آغوش بار پذیراییم:bighug:

الان یه سوال
چرا اول انیمه کینث با سورینتش به سورینت استادش (گیلگمش)حمله کرد استادش نمی دونه این صاحب Assassin هست؟؟
برای این بود ک دیگر اربابا فکر کنن اساسین مرده(از این ویژگی اساسین ک چندتا هست خبر نداشتن) و کیره بتونه راحت و بدونه هیچ دردسری با اساسین از سورنتها اطلاعات جمع کنه . درکل نقشه ی بود بین کوتومینه کیره و توساکا توکیومی(استادش)

آقا سورینت چ صیغه‌ایه؟؟؟!!!:دی
سرونت=servant البته فک کنم اشتباه تایپی بودش
بهرحال جریانش رد گم کنیست برای دیگر مسترها و سرونتا:دی

ممنون بابت تذکر بزار یه بار راسشو بگیم>:)

نه راستش اصن نمی دونستم منظورشون خدمت گذاره:-o

چون با زیرنویس فارسی دیده بودمb-)

معذرت از همه اساتید:d
www.pichak.net-37.gif

original.gif

امیر آکیبا کجایی ؟! :((

:arrowd::arrowd:
چرا باختیم آخه !؟
این قسمت فوق العاده بود و مخصوصا اون حرکت آخر کاگیاما گفتم دیگه بردیم -ــــــــ-
ولی
هیناتا گند زد رفت :((.
ولی اشکال نداره تو فصل دوم میترکونیم :-"

با من کار داری، از Ano Natsu هم میزاری؟ :(( اونم کاراکترایی که دوستشون میداشتم؟ :((

خیلی حیف شد باختیم! :(( هیناتا به درک! سال سومی ها!!! :(( از همه بدتر سوگاوارا سنپای که زیاد بازی نکرد! :((
فصل دوم بخوره تو سرشون! :((

ولی اگر میبردن هم من برای اونطرف غمگین میشدم! :(
اما عجب بازیی بود! قسمت 23 عالی بود! عالی! :x

خداکنه زودتر فصل دوم بیاد! بهش عادت کرده بودیم! :x

---
بحث F/Zـه! :x :x :x
چقدر این انیمه خوبه! چقدر خفنه!!! :x اصلا در وصف این انیمه هیچی نمیشه گفت! :((
فقط یک نکته تو حرفاتون! :d
کینث ، ارباب لنسر بود! :d
کوتومینه کیره، ارباب اساسین بود! :d

گویا اسم ها رو قاطی کرده بودین :d البته اولین انیمه ـست گویا! کاراکترها هم زیاد، میدونم سخته و اشتباه میشه! :d من خودمم اولاش درگیر اسم ها بودم! :-"

سلام کسی زیرنویس Fullmetal Alchemist Body of the Sanctioned رو نداره؟
S01E02 هستش ، هرچی دانلود میکنم بهش نمیخوره ، فقط یک پک زیرنویس بهش خورد که اونم قسمت دوم رو نداره
+
یک سوال دیگه هم دارم :
کلا این انیمه یک سریه یا یک سری دیگه هم داره چون Fullmetal Alchemist Brotherhood 01-64 موقع سرچ کردن دیدم هستش
این چیه؟ همونه ؟ پس چرا زیرنویسش فرق داره ؟

در مورد Haikyuu برای فصل بعدش فکر کنم حداقل باید یکسالی رو صبر کرد با توجه به روند مانگاش که خیلی فاصله زیادی با انیمه نداره وقسمت بعدی که فکر کنم اخرین قسمت این فصل باشه تا چپتر 70 مانگا رو پوشش داده و تا الان 121 چپتر از این مانگا منتشر شده

نظر در مورد انیمه های فصلی تا چند ساعت دیگه :d

این سری من هنوز آهنگای زنگ تفریحو دانلود نکردم، همه ی حواباش مشخص شده ... هی روزگار

دو قسمت دیگه مونده به آخر بهترین انیمه ی شونن و میره که تبدیل بشه به انیمه ای که 148 قسمت یه آهنگ OP داشت!! : دی

این سری من هنوز آهنگای زنگ تفریحو دانلود نکردم، همه ی حواباش مشخص شده ... هی روزگار

دو قسمت دیگه مونده به آخر بهترین انیمه ی شونن و میره که تبدیل بشه به انیمه ای که 148 قسمت یه آهنگ OP داشت!! : دی

چه نمکی پاشیدی رو زخمم محمد علی دونو !‌ :((

1245761667631_httpnagas.tumblr.compost128728080mayfeld-gokujo-1245761667631-gif.gif

تنها انیمه ای بود که هیچوقت "پیش نمایش های هفته ی بعدش" رو نمیدیدم ! :((:((
همیشه منتظر 4 شنبه ها بودم :((
{عشق اون فسمت بنفش حرفت هستم :x البته دو ورژن داشت ها :-"}

دیگه چیکار کنیم .... =((
یا میریم سر مانگاش مثل برسرک یا منتظر انیمه اش میمونیم مثل بلیچ :((

امروز داشتم برخی قسمت‌های Bleach رو دوباره یه نگاهی می‌انداختم. واقعا تو بعضی قسمتاش [ مبارزات ! ] اون‌قدر هیجان بالا بود که آدم نمی‌دونست چه عکس‌العملی نشون بده ! امکان داره دوباره ادامش به صورت انیمه پخش بشه ؟ کلا چند درصد احتمال میدید ؟

یه نکته‌ی دیگه ... دوستانی که مانگا رو دنبال می‌کنند، بعد از پایان انیمه، کلا وارد چه خط داستانی میشه ؟

چه نمکی پاشیدی رو زخمم محمد علی دونو !‌ :((

1245761667631_httpnagas.tumblr.compost128728080mayfeld-gokujo-1245761667631-gif.gif

تنها انیمه ای بود که هیچوقت "پیش نمایش های هفته ی بعدش" رو نمیدیدم ! :((:((
همیشه منتظر 4 شنبه ها بودم :((
{عشق اون فسمت بنفش حرفت هستم :x البته دو ورژن داشت ها :-"}

دیگه چیکار کنیم .... =((
یا میریم سر مانگاش مثل برسرک یا منتظر انیمه اش میمونیم مثل بلیچ :((

زیاد زحمت نکش بردیا،از جایی که انیمه قراره تموم بشه فقط 8 چپتر اومده که اونم مثل قرص خواب آور میمونه و مانگاکا هم چند هفتس چپتر جدید نداده:|

امروز داشتم برخی قسمت‌های Bleach رو دوباره یه نگاهی می‌انداختم. واقعا تو بعضی قسمتاش [ مبارزات ! ] اون‌قدر هیجان بالا بود که آدم نمی‌دونست چه عکس‌العملی نشون بده ! امکان داره دوباره ادامش به صورت انیمه پخش بشه ؟ کلا چند درصد احتمال میدید ؟

یه نکته‌ی دیگه ... دوستانی که مانگا رو دنبال می‌کنند، بعد از پایان انیمه، کلا وارد چه خط داستانی میشه ؟

به ما باشه زیاد احتمال میدیم:دی ولی گویا در نظرشان نیست ادامه‌ی کار

سلام کسی زیرنویس Fullmetal Alchemist Body of the Sanctioned رو نداره؟
S01E02 هستش ، هرچی دانلود میکنم بهش نمیخوره ، فقط یک پک زیرنویس بهش خورد که اونم قسمت دوم رو نداره
+
یک سوال دیگه هم دارم :
کلا این انیمه یک سریه یا یک سری دیگه هم داره چون Fullmetal Alchemist Brotherhood 01-64 موقع سرچ کردن دیدم هستش
این چیه؟ همونه ؟ پس چرا زیرنویسش فرق داره ؟
خوب شد یکی دو نفر تشکر رو زدن فهمیدم پستم رو میبینید :d
هر کس خواست ببینه بره بشینه ببینه
با همون زبان انگلیسی خودشونم میشه این یک قسمت رو گذروند
چیز خاصی بیشتر از همون توضیحاتی که قبل از دانلود انیمه خوندید نداره

به خاطر کمبود وقت نظراتم رو تو پست های جداگونه میدم که هم دوستان خسته نشند و هم من به کارام برسم :d

Ace of Diamond E-46 : یه چند قسمتی دچار افت شده که طبیعی هست زیاد جای نگرانی نیست با شروع بازی جدید هیجان دوباره به انیمه برمیگرده

Akame ga Kill E-11 : میشه گفت از قسمت 7و8 به بعد وارد فاز دیگه ای شد و کاملآ جذاب و دوست داشتنی دنبال میشه به خصوص که تو هر قسمت یه مبارزه میشه دید

Aldnoah.Zero E-11 : با اینکه در شروع فصل انتظار خاصی از انیمه نداشتم ولی بدون شک یه کار خوب بود و با داشتن یه پایان به جا میتونه به کاری تبدیل بشه که حداقل اسمش از یاد ها نره

Baby Steps E-24 : فکر کنم قبلآ خیلی در موردش صحبت کردم نیازی به تعریف دوباره نیست و فقط میتونم بگم برای یه انیمه ورزشی روند فوق العاده ای داره

Barakamon E-10 : همچنان دوست داشتنی دنبال میشه و از اون کارایی که با تموم شدنش ادم دلش براش تنک میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• blak

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or