Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان عزیز به نظر شما اول کودمو ببینم Naruto Sheponden یا Bleach ینی کودوم خوف تره؟؟:d>:)
اگه خود ناروتو رو دیدی برو شیبودن رو ببین فوق العاده شروع میشه و ادامه بیدا میکنه ولی تو این قسمت هایی که الان هست رسما رفته تو دیوار:(( اما بازم بخاطر همون قسمت های خاطره انگیزش بیشنهاد میشه;)

امروز داشتم برخی قسمت‌های Bleach رو دوباره یه نگاهی می‌انداختم. واقعا تو بعضی قسمتاش [ مبارزات ! ] اون‌قدر هیجان بالا بود که آدم نمی‌دونست چه عکس‌العملی نشون بده ! امکان داره دوباره ادامش به صورت انیمه پخش بشه ؟ کلا چند درصد احتمال میدید ؟

یه نکته‌ی دیگه ... دوستانی که مانگا رو دنبال می‌کنند، بعد از پایان انیمه، کلا وارد چه خط داستانی میشه ؟
293 :x بهترین قسمت بلیچ! :x
احتمالش کمه :-" حداقل تا وقتی که تموم بشه فکر نمیکنم ادامش بیاد:-" (بعدشم متاسفانه احتمالا نه ... :( )

وارد فاز توهم و کپی کاری از مانگاهای دیگه؟ :-" بعضی جاهاش خیلی حال میده! بعضی جاهاش فاجعست! بعضی جاهاش هیچی نیست! :-"
کاش اونجاهای خفنش رو حداقل OVAـی چیزی میکردن لذت میبردیم! :((

هانتر قراره تموم شه؟؟؟!!!:دی
خدارو شکر پس، بالاخره شروعش میکنم:دی...
پ.ن:امیدوارم این پست با قبلی مرج شه:|
خدا رو شکر؟ :|
کلا دلت میخواد ترور بشی گویا :-" :d

خوب شد یکی دو نفر تشکر رو زدن فهمیدم پستم رو میبینید :d
هر کس خواست ببینه بره بشینه ببینه
با همون زبان انگلیسی خودشونم میشه این یک قسمت رو گذروند
چیز خاصی بیشتر از همون توضیحاتی که قبل از دانلود انیمه خوندید نداره
پیشنهاد! بشین FMA:B رو ببین! :d
این وسط سیزن 1 و 2 نیست! جفتشون یکی هستن! ولی اینی که داری میبینی، از اواسط جدا از مانگا میشه :d اما Brotherhood خط اصلی داستانه که شاهکاره! :x

دوستان عزیز به نظر شما اول کودمو ببینم Naruto Sheponden یا Bleach ینی کودوم خوف تره؟؟:d>:)
آیا ناروتو دیده ای؟
اگر بلی ناروتو شیپودن!
اگر ندیده ای ، آیا اهل(حوصله) مانگا خوندن هستی(داری)؟
اگر بلی،میتونی بلیچ رو هم ببینی!
اگر خیر! برو سری اول ناروتو رو ببین! :d

انتخاب با خودت! جفتشون دوست داشتنی هستن! :x

عجب فیلمی بود The Wind Rises:x:(
اصلا کل فیلم ی طرف . صحنه هایی احساسیش طرف دیگه. مخصوصا اون سکانسی ک...
اون سکانسی ک ب جیرو گفتن ریه هایی ناهوکو مشکل داره بعد نشون داد ک ناهوکو داره خون بالا میاره. بعدشم اشک های جیرو تا وقتی ک رسید ب ناهوکو منو داغون کرد. اونجا ها نتونستم جلوی خودمو بگیرم:( بدجور احساساتی شدم:((

این سری من هنوز آهنگای زنگ تفریحو دانلود نکردم، همه ی حواباش مشخص شده ... هی روزگار

دو قسمت دیگه مونده به آخر بهترین انیمه ی شونن و میره که تبدیل بشه به انیمه ای که 148 قسمت یه آهنگ OP داشت!! : دی

20130924_hanzawa_31.jpg

یه انیمه دیگه هم یادمه در حد 160 قسمت اینا که یه آهنگ OP داشت.یکم قدیمی بود(ولی نه در حد DBz و اینا)نمیدونم اسمش چی بود.یه پسر دختری همسایه هم بودن دختره انگار maiden تو یه معبد بود و پسره زیر دستش بود.اینا باید ارواح سرگردانو پیدا می کردند و پلیدیشون رو پاک می کردند و از این چیزا:d.هر قسمت هم پسره یه گندی میزد دختره میومد جمعش میکرد..سبکشم کمدی-اکشن بود و جالب بود که ایچی نبود:d(انیمه های امروزی دختره Maiden باشه دیگه تمام!120% سبکش ایچیه:d)

امروز داشتم برخی قسمت‌های Bleach رو دوباره یه نگاهی می‌انداختم. واقعا تو بعضی قسمتاش [ مبارزات ! ] اون‌قدر هیجان بالا بود که آدم نمی‌دونست چه عکس‌العملی نشون بده ! امکان داره دوباره ادامش به صورت انیمه پخش بشه ؟ کلا چند درصد احتمال میدید ؟

یه نکته‌ی دیگه ... دوستانی که مانگا رو دنبال می‌کنند، بعد از پایان انیمه، کلا وارد چه خط داستانی میشه ؟

مبارزه که فقط استاد گرامی افسرده دست تو جیب بابا :d (حال و حوصله اسپویلر زدن برا توضیح نداشتم)

انیمه رو خودت تموم کردی؟

مانگا که بعد از انیمه تا چند قسمت درحال کف و خون قاطی کردن بودن همه یه سری اتفاق خیلی خفن افتاد و الانم ادامه همون اتافاقاته اما چند چپتریه یکم اعصابم رو داره خورد میکنه با کاراکترای مسخرش

این ایچیگو رو یکی بکشه من راحت بشم :| در حد ناروتو ازش بدم میاد

هرجفتشونو باید دید. یعنی کسی هست که فقط یکیشو دیده باشه؟ :d قبل از اینکه جواب منو بده خودشو بکشه :d

هر جفتشون شخصیت اولای رو اعصاب و مسخره ای دارن :d

هر جفتشون شخصیت منفیای معرکه ای دارن

هر جفتشون مبارزات مادر بگریدی دارن

اما اگه بخوای آینده نگر باشی بشین بلیچ رو ببین. چون ناروتو بعد از یه مدت داستان میره تو در و دیوار و اینکه درسته هر دو انیمه کلی فیلر دارن اما ناروتو رسما فیلراش بیشتر از خط داستانیه

ولی بازم میگم هرجفتشو ببین 3:

هرجفتشونو باید دید. یعنی کسی هست که فقط یکیشو دیده باشه؟ :d قبل از اینکه جواب منو بده خودشو بکشه :d

هر جفتشون شخصیت اولای رو اعصاب و مسخره ای دارن :d

هر جفتشون شخصیت منفیای معرکه ای دارن

هر جفتشون مبارزات مادر بگریدی دارن

اما اگه بخوای آینده نگر باشی بشین بلیچ رو ببین. چون ناروتو بعد از یه مدت داستان میره تو در و دیوار و اینکه درسته هر دو انیمه کلی فیلر دارن اما ناروتو رسما فیلراش بیشتر از خط داستانیه

ولی بازم میگم هرجفتشو ببین 3:

کلا تمام شواهد تو این تاپیک مبنی بر اینه که من باید برم بمیرم گویا:دی
+++++++++++++++++
یکی لطف کنه برای من بگه که اگه بخوام ناروتو رو دانلود کنم از کجا باید شروع کنم و اسم اولین سریش چی بیده؟؟؟:دی
یه وقت دیدی بچه ها دست به دست هم دادن اومدن سروقتمون:| :|

عجب فیلمی بود The Wind Rises:x:(
اصلا کل فیلم ی طرف . صحنه هایی احساسیش طرف دیگه. مخصوصا اون سکانسی ک...
اون سکانسی ک ب جیرو گفتن ریه هایی ناهوکو مشکل داره بعد نشون داد ک ناهوکو داره خون بالا میاره. بعدشم اشک های جیرو تا وقتی ک رسید ب ناهوکو منو داغون کرد. اونجا ها نتونستم جلوی خودمو بگیرم:( بدجور احساساتی شدم:((

من هر بار یادم میفته اسکار بخش انیمیشن رو جای این دادن به Frozen واقعاً احساس میکنم که منم میتونم برم تو پیچ یکی تو فیسبوک و فرهنگمونو به رخش بکشم :دی
این انیمه شاهکار بود!!خیلی از بچّه های سایت هنوز ندیدنش که به نظرم اشتباه محض رو کردن،باآس ببنیننش

- - -ویرایش - - -

+++++++++++++++++
یکی لطف کنه برای من بگه که اگه بخوام ناروتو رو دانلود کنم از کجا باید شروع کنم و اسم اولین سریش چی بیده؟؟؟:دی
یه وقت دیدی بچه ها دست به دست هم دادن اومدن سروقتمون:| :|

اسم سری اوّل Naruto ـه :|
نکنه میخوای اسمش چیزه دیگه باشه!!

یه انیمه دیگه هم یادمه در حد 160 قسمت اینا که یه آهنگ OP داشت.یکم قدیمی بود(ولی نه در حد DBz و اینا)نمیدونم اسمش چی بود.یه پسر دختری همسایه هم بودن دختره انگار maiden تو یه معبد بود و پسره زیر دستش بود.اینا باید ارواح سرگردانو پیدا می کردند و پلیدیشون رو پاک می کردند و از این چیزا:d.هر قسمت هم پسره یه گندی میزد دختره میومد جمعش میکرد..سبکشم کمدی-اکشن بود و جالب بود که ایچی نبود:d(انیمه های امروزی دختره Maiden باشه دیگه تمام!120% سبکش ایچیه:d)
خب اسمش هم بگو دیگه، الان منو توی کف گذاشتی:-"
احتمالا منم همینطور :))

آخرین ویرایش:
NoctisSasuke

بی‌شک الکیورا بهترین شخصیت انیمه بود [ از دیدگاه خودم ] . طرز راه رفتنش، رفتاراش، حرف‌زدنش و ... کلا خاص بود ! صحنه‌ی مبارزش با ایچیگو واقعا برام بیادموندنیـــه

انیمه رو کامل دیده بودم. فقط خواستم ببینم چه‌قدر کلا امکان ادامه‌داشتنش وجود داشت که دوستان زحمت کشیدن و پاسخ دادند.

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or